Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Δεν έχω καταλάβει που το πάει, ειλικρινά...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Έχεις κάνει ένα αήττητο νταμπλουχο ένα βαριεστημένο σκορποχωρι.
Έχεις μετατρέψει μια ομάδα πρωταθλητή, από φόβητρο, να βολοδερνει στα χαμένα.
Και το κρίμα είναι ότι δεν πρόκειται να σηκωθείς να φύγεις από μονος σου...
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις μετατρέψει μια ομάδα πρωταθλητή, από φόβητρο, να βολοδερνει στα χαμένα.
Και το κρίμα είναι ότι δεν πρόκειται να σηκωθείς να φύγεις από μονος σου...
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανευκολο, τι δεν έχεις καταλάβει?
Ξέρει ότι τα έχει σκατωσει, αλλά επίσης ξέρει ότι έχει ένα παχυλό τριετές συμβόλαιο και το παίζει τρελιτσα.
Μην περιμένει κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίνε η τύχη, οι λεπτομέρειες, η αποτελεσματικότητα και ο ανάδρομος Ερμής.
Ξέρει ότι τα έχει σκατωσει, αλλά επίσης ξέρει ότι έχει ένα παχυλό τριετές συμβόλαιο και το παίζει τρελιτσα.
Μην περιμένει κανείς να αναλάβει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίνε η τύχη, οι λεπτομέρειες, η αποτελεσματικότητα και ο ανάδρομος Ερμής.
- potamda
- Bet Guru 2023
Μετά από κάθε παιχνίδι στις δηλώσεις του εξυμνεί τον τρόπο παιχνιδιού και την έξυπνη τακτική του αντιπάλου...
Εγώ πάντως θα τον ήθελα αντίπαλο προπονητή. Δεν καταλαβαίνει ντιπ τίποτα στην ροή του αγώνα. Βάζει ένα πλάνο κι αν βγει έχει καλώς. Αν δεν βγει, χάνει μια ώρα για να καταλάβει τι έγινε στην προηγούμενη.
Τεσπα, ας ελπίσουμε, γιατί η ελπίδα πεθάνει τελευταία
Τεσπα, ας ελπίσουμε, γιατί η ελπίδα πεθάνει τελευταία
Μια χαρα πουλαει τρελα.
Επιδιωκει να απολυθει και να παρει ενα 2αρι αποζημιωση και να παει σπιτι του να βρει ομαδα να συνεχισει να παιζει το συστηματακι του.
Μυρισε χρημα και αμπαλοσυνη και κανει παρτυ!
Ειδε οτι ο ετερος συμπατριωτης του πεταει αετο σαν τεχνικός διευθυντής και δεν τον κουναει κανεις και ειπε "εδω ειμαστε, εις υγειαν των κοροιδων".
Η ομαδα εχει ενα προβλημα. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να νιωθει απο ποδοσφαιρο.
ΚΑΝΕΝΑΣ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιδιωκει να απολυθει και να παρει ενα 2αρι αποζημιωση και να παει σπιτι του να βρει ομαδα να συνεχισει να παιζει το συστηματακι του.
Μυρισε χρημα και αμπαλοσυνη και κανει παρτυ!
Ειδε οτι ο ετερος συμπατριωτης του πεταει αετο σαν τεχνικός διευθυντής και δεν τον κουναει κανεις και ειπε "εδω ειμαστε, εις υγειαν των κοροιδων".
Η ομαδα εχει ενα προβλημα. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να νιωθει απο ποδοσφαιρο.
ΚΑΝΕΝΑΣ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγινε μια κακή επιλογή, να τον στείλουν σπίτι του αύριο και να βάλουν τον Πάμπλο στην θέση του.
Να στηριχτούν και όσοι πιτσιρικάδες αξίζουν και σιγά σιγά να φτιαχτεί μια νέα ομάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι 4-5 παίχτες που ήταν η ραχοκοκαλιά και η δύναμη της ομάδας των τίτλων,δεν μπορούν πλέον.
Όχι όμως με αυτόν τον μυρωδιά που έπιασε το λαχείο με την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ.
Να στηριχτούν και όσοι πιτσιρικάδες αξίζουν και σιγά σιγά να φτιαχτεί μια νέα ομάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι 4-5 παίχτες που ήταν η ραχοκοκαλιά και η δύναμη της ομάδας των τίτλων,δεν μπορούν πλέον.
Όχι όμως με αυτόν τον μυρωδιά που έπιασε το λαχείο με την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 23 Φεβ 2020, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτοί που επιλεξαν έναν προπονητή με βιογραφικό ένα χρόνο πρώτου προπονητή στην μόνιμη 4η της Πορτογαλίας και δώσανε αυτά τα λεφτά είναι για κρέμασμα. Το ότι δεν κάνει, ότι είναι εμμονικός, ότι έχει κάψει τη μισή ομάδα, ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται σε τίποτα, το ότι 7 μήνες μετά δεν έχει σύστημα και αυτοματισμούς και 10000 αλλά κάποιοι τα λέγαμε από τον Οκτώβριο που μετά από κάθε διακοπή περιμέναμε να δούμε κάτι κ βλέπαμε τα ίδια χάλια. Διώξτε τον τώρα κ φέρτε Πάμπλο μπας και σωθεί τίποτα φέτος κ να ετοιμάσει για του χρόνου. Άντε με τον τσαρλατάνο...
Αν απολυθεί στο τέλος της σεζόν, υπαρχει κάποια ρήτρα έτσι ώστε να μην πάρει όλη την αποζημίωση λόγω βαθμολογικής θέσης?
Ο τύπος κάθεται στο συμβόλαιο του και περιμένει να αρπάξει καμιά παχυλή αποζημίωση...για αυτό αν είσαι μαγκας σαν οργανισμός και αφού δεν δέχεται κοινή συναινεση να φύγει...τον στέλνεις να προπονεί την Κ 20 και ανεβάζεις τον παμπλο
Απλά να αναφέρω...
Αν αποφασίζαμε εμείς για αλλαγές προπονητών κλπ.... Σε μια σεζόν θα είχαμε αλλάξει παραπάνω από όσους άλλαξε κάποτε ο Ανδρέου στο βόλλευ αν θυμάστε.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
Αν αποφασίζαμε εμείς για αλλαγές προπονητών κλπ.... Σε μια σεζόν θα είχαμε αλλάξει παραπάνω από όσους άλλαξε κάποτε ο Ανδρέου στο βόλλευ αν θυμάστε.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα
- pisakaipoupoula
Καταλαβαίνει που και που ότι, ας πούμε δεν ήταν έτοιμος, ΑΛΛΑ αν παραιτηθεί χάνει την αποζημίωση...αν τον διώξουν, θα ζήσουν 3 γενιές Φερέιρα απ την αποζημίωση.pilotos έγραψε:Δεν έχω καταλάβει που το πάει, ειλικρινά...
Τον τρόμαξε η 4άρα απ τον Ρούλη -το λέω και δεν το πιστεύω ο πρωταθλητής με 60 εκατ. μπάτζετ ξεφτιλίστηκε απ τον Ιντέγιε και τον παλαίμαχο Φετφα- , το γύρισε στα 3 χαφ, κανα μήνα μετά είδε πως η ομάδα ήταν ανύπαρκτη με τα 3 χαφ ήρθε και η σφαλιάρα απ τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάννη, το ξαναλλάζει μετά, μονίμως αλχημείες, κολλήματα, δεν του αρέσει ο ένας και δεν του αρέσει ο άλλος, και τραγική φυσική κατάσταση...ο Ολυμπιακός είχε ματς πολύ υψηλών ταχυτήτων μόλις 3 μέρες πριν, είναι σχεδόν απίστευτο ότι δεν φάνηκε διαφορά σήμερα στη φυσική κατάσταση.
Υπόψιν ο Μαρτίνς δεν είναι κανένας σοβαρός προπονητής, ο Λούτσε 10 σαν κι αυτόν τους είχε για πλάκα, αλλά είναι σίγουρα καλύτερος απ τον δικό μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Κυρ 23 Φεβ 2020, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς να φανεί η διαφορά, όταν η ομάδα, άνοιξε ταχύτητα μετά το 70 και μέχρι τότε περπατούσε;
Σήμερα έπρεπε να τρέχουν 125 λεπτά κι αυτοί έτρεξαν 5 συνολικά. Μερικοί δεν ιδρώσαν. Εμείς στην κερκίδα ιδρώσαμε περισσότερο
Σήμερα έπρεπε να τρέχουν 125 λεπτά κι αυτοί έτρεξαν 5 συνολικά. Μερικοί δεν ιδρώσαν. Εμείς στην κερκίδα ιδρώσαμε περισσότερο