ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όταν παίρναμε εμείς τέτοια διπλα, και χειρότερα, ήταν το πλανο της ομαδάρας και η ψυχή του πρωταθλητή.τωρα ήμασταν άτυχοι.
Ε όχι. Δεν ήμασταν ατυχοι. Αμπαλοι ήμασταν.
-
- Επικοινωνία:
Εδώ που φτάσαμε η λύση Garcia φαντάζει μονόδρομος.Απο σήμερα το βράδυ κιόλας. Ούτε λεπτό χαμένο μήπως και σώσουμε το κύπελλο.Alastor έγραψε:Ο γαυρος μπηκε με νοοτροπια μην διασυρθει οπως περσι,επαιξε χεσμενα και εμεις ημασταν ανικανοι να κερδισουμε. Αχωνευτο το σημερινο,κριμα για οποιον πηγε γηπεδο.
Επισης δυστυχως ο Φερευρα φαινεται εκτος τοπου και χρονου. Αλλο ματς ειδε,ξεχασε και το δοκαρι του γαυρου
Δεν απαιτω θαυματα,αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει συναισθηση του τι γινεται,του ποτε παιζει η ομαδα χαλια η οχι. Σημερα ειδε αλλο ματς ο ανθρωπος,αυτο ειναι το πιο επικινδυνο και οχι η πιστωση χρονου που μπορει να χρειαστει καποιος προπονητης.zissos έγραψε:Ο Φερειρα πρέπει να κοιμηθεί στην Λισαβωνα σήμερα και γενικά να μη ξαναεμφανιστει εδώ πέρα
Αχωνευτη η σημερινη ηττα απο εναν ανυπαρκτο γαυρο που
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica έγραψε:Όταν παίρναμε εμείς τέτοια διπλα, και χειρότερα, ήταν το πλανο της ομαδάρας και η ψυχή του πρωταθλητή.τωρα ήμασταν άτυχοι.

Όχι για αυτό το ποστ, για το άλλο που έσβησα.
Στην επόμενη, 12ωρο μπαν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αρχίσαμε πάλι τα ανέκδοτα με Γκαρσία;;;
Περνούμε που περνούμε στοιχήματα παίχτες, τώρα θα αρχίσουμε και με προπονητές;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Μια απορία μόνο... Πόσο χειρότερα θα ήμασταν δηλαδή με Pablo προπονητή?
Δεν παίξαμε καλά, κακα τα ψέματα.
Μην ακούω "πρωτάθλημα τελος" από τώρα όμως!!!
Μην ακούω "πρωτάθλημα τελος" από τώρα όμως!!!
Ο ΠΑΟΚ μετά και την ήττα με τον οαρηθ, έγινε φοβικός. Δε βλέπω ο Άμπελ να φεύγει και σίγουρα το μόνο που βλέπει είναι τα 4 ζεστά χαρτιά της αποζημίωσης. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η κατάλληλη, όμως βλέπουμε η ομάδα έχει γίνει μπάχαλο. Ας ανεβάσουμε τον Πάμπλο, και ας κάτσει βοηθός ο Άμπελ δίπλα του να μάθει. Γιατί να του χαρίσουμε τα 4 χαρτιά; Ας κάτσει δίπλα του γλάστρα. Με έχει φτάσει στο αμήν ο απίθανος. Παρέλαβε ομάδα/μοντέλο, αήττητη, με αυτοματισμούς και άμυνα γρανίτη, και την έχει διαλύσει. Χωρίς Ευρώπη και με αντίπαλο που έπαιξε Πέμπη την Άρσεναλ, δεν εκμεταλεύτηκε ούτε στο ελάχιστο την κόπωση του αντιπάλου, να βάλει την κατάλληλη πίεση. Ο γαύρος δε λέει κάτι σαν ομάδα, με μέτρια χαφ, που δεν ξέρουν μπάλα. Η ομάδα του Ρασβάν θα είχε κάνει μια άνετη νίκη.
Ελεύθερος είναι και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Άντε να ξυπνάμε λιγάκι!
Ελεύθερος είναι και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Άντε να ξυπνάμε λιγάκι!
-
- Επικοινωνία:
Και αυτός που έχουμε "στοιχημα" ήταν που δυστυχώς δεν βγήκε. Ο Garcia τουλάχιστον θα ξαναφέρει την "λάμψη " στα μάτια!Mitsospaoki4 έγραψε:Αρχίσαμε πάλι τα ανέκδοτα με Γκαρσία;;;
Όλα ξεκίνησαν μετά το περσινό νταμπλ...
Το πυροτέχνημα κάποια στιγμή θα εσβηνε...
Το πυροτέχνημα κάποια στιγμή θα εσβηνε...
-
Φέτος οι τίτλοι θα πανε στην ελλαδα, χάρτινη το κυπελλο και γαυρος το πρωταθλημα. Εμείς έχουμε μια μικρή ελπίδα μόνο αν έρθει προπονητης καμικάζι ψυχολόγος και βγάλει από τους παιχτες το 110 % για ΟΛΑ τα επόμενα παιχνιδια.
Δε θέλει μυαλό να δεις πως Πέλκας κ Μπίσεσβαρ δεν μπορουν μαζί, εγώ αμφιβάλλω αν μιλάνε.
Ο. Ματος κάτι σε εσωτερική τιμωρία μου βγάζ
ει.
Ο Μισιτς, όσο και να τον συμπαθώ ειναι ενα επίπεδο κάτω από τον Ολιβειρα.
Κάνιας και Σάκχοφ δεν έχω.
Αδιαφορώ αν δεν παρω τίτλο φέτος, πραγνατικα δε με νοιάζει, αλλά θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ όχι κάτι σαν ΠΑΟΚ...
Δε θέλει μυαλό να δεις πως Πέλκας κ Μπίσεσβαρ δεν μπορουν μαζί, εγώ αμφιβάλλω αν μιλάνε.
Ο. Ματος κάτι σε εσωτερική τιμωρία μου βγάζ
ει.
Ο Μισιτς, όσο και να τον συμπαθώ ειναι ενα επίπεδο κάτω από τον Ολιβειρα.
Κάνιας και Σάκχοφ δεν έχω.
Αδιαφορώ αν δεν παρω τίτλο φέτος, πραγνατικα δε με νοιάζει, αλλά θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ όχι κάτι σαν ΠΑΟΚ...
- invincible
Δεν φταίει ο Φερέίρα μονο ρε μάγκες από το καλοκαίρι έγιναν πολλές λάθος επιλογές εκτός από του προπονητή... πολλά λάθη μια χρονιά σκατά που ξεκίνησε με την τον Λουτσέσκου να φεύγει και τον ΠΑΟΚ να χάνει την χορηγία της ΕΡΤ λόγο Νοβα και χοντρού και όλα πηγαν σκατά ... Από που να το πιάσεις αυτός ο γαύρος φέτος δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, βελτίωσε την άμυνα του λιγο και την πάσα του αλλά εμείς κάναμε πολλά βήματα πίσω.
Προπονητής φερειρα δεν υπάρχει ...καμία σταθερότητα σε τίποτα
ΠΑΟΚ η πιο άτυχη ομάδα που υπάρχει κ εξηγώ ,τραυματίζονται τα πιο μεγάλα σου συμβόλαια και καθοριστικοί παίκτες με αποτέλεσμα απορρύθμιση του μεταγραφικού σχεδιασμού και κατ επέκταση του αγωνιστικού , σ αφήνει κ ο στρατηγός λουτσεσκου μια μέρα πριν τη προετοιμασία ...
Λάθος επιλογες στις μεταγραφές Άγιαξ στη κλήρωση
Τραυματισμός ζαμπα κρεσπο
Και πάλι είναι αδικαιολόγητο να χάνεις δεκα από τους δώδεκα βαθμούς με αρη κ παο εκεί χάθηκε το πρωτάθλημα και όχι σήμερα
Αυτός ο προπονητής πρέπει να φύγει χτες
Πάνε με παμπλο πλει οφ ούτως η αλλιώς χάθηκε το πρωτάθλημα
Ένα πρωτάθλημα ισον κανένα φέτος ήταν η ευκαιρία να εδραιωθείς
Με το περσινό ρόστερ κ λουτσεσκου θα είμασταν τώρα στο συν δεκα
Απογοήτευση
ΠΑΟΚ η πιο άτυχη ομάδα που υπάρχει κ εξηγώ ,τραυματίζονται τα πιο μεγάλα σου συμβόλαια και καθοριστικοί παίκτες με αποτέλεσμα απορρύθμιση του μεταγραφικού σχεδιασμού και κατ επέκταση του αγωνιστικού , σ αφήνει κ ο στρατηγός λουτσεσκου μια μέρα πριν τη προετοιμασία ...
Λάθος επιλογες στις μεταγραφές Άγιαξ στη κλήρωση
Τραυματισμός ζαμπα κρεσπο
Και πάλι είναι αδικαιολόγητο να χάνεις δεκα από τους δώδεκα βαθμούς με αρη κ παο εκεί χάθηκε το πρωτάθλημα και όχι σήμερα
Αυτός ο προπονητής πρέπει να φύγει χτες
Πάνε με παμπλο πλει οφ ούτως η αλλιώς χάθηκε το πρωτάθλημα
Ένα πρωτάθλημα ισον κανένα φέτος ήταν η ευκαιρία να εδραιωθείς
Με το περσινό ρόστερ κ λουτσεσκου θα είμασταν τώρα στο συν δεκα
Απογοήτευση
-
Να προσθέσω και τους πολλούς τραυματισμούς .invincible έγραψε:Δεν φταίει ο Φερέίρα μονο ρε μάγκες από το καλοκαίρι έγιναν πολλές λάθος επιλογές εκτός από του προπονητή... πολλά λάθη μια χρονιά σκατά που ξεκίνησε με την τον Λουτσέσκου να φεύγει και τον ΠΑΟΚ να χάνει την χορηγία της ΕΡΤ λόγο Νοβα και χοντρού και όλα πηγαν σκατά ... Από που να το πιάσεις αυτός ο γαύρος φέτος δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, βελτίωσε την άμυνα του λιγο και την πάσα του αλλά εμείς κάναμε πολλά βήματα πίσω.
-
Διώξτε τον από τον πάγκο, νομίζει είναι σε καμία τριτο-τέταρτη ομάδα. Πάει το πρωτάθλημα κατά 70%. Και αυτός αράζει στον πάγκο λες και δεν συμβαίνει τίποτα.