Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Σοβαρά αυτόν τον ήθελε η Σπόρτινγκ; Εγκεφαλικό έχει ο δικός τους;
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
1.Μπερδεμένη ομάδα με το σχήμα σου και τις και καλά προχω ιδέες σου που τις διαβάζουν όλοι οι αντίπαλοι προπονητες και δεν έχεις ένα γαμημενο plan b
2. Αγυμναστοι παίχτες με τους άπειρους συνεργάτες σου
3.Ομαδα με μέταλλο πρωταθλητή και αήττητη την έκανες να έχει νοοτροπία της τριτοτερτης Μπράγκα
Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό χάλι.
Άντε στο καλό μπας και πάρουμε το τέταρτο σερί κύπελλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2. Αγυμναστοι παίχτες με τους άπειρους συνεργάτες σου
3.Ομαδα με μέταλλο πρωταθλητή και αήττητη την έκανες να έχει νοοτροπία της τριτοτερτης Μπράγκα
Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό χάλι.
Άντε στο καλό μπας και πάρουμε το τέταρτο σερί κύπελλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εδω ο ρομπερτο καρλος τσιμικας εκανε επελαση και εφτασε στην περιοχη μας λες και εκανε εκδρομη
- hasio_john
Συμφωνώ ότι θέλει ηρεμία απ' όλους, ΑΛΛΑ εγώ προσωπικά ΔΕΝ θέλω να σε ξαναδώ στον πάγκο από σήμερα το βράδυ. Πραγματικά δεν με νοιάζει τι θα κάνουμε φέτος σε πρωτάθλημα ή κύπελο, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Με έχεις κάνει να σιχαίνομαι το ποδόσφαιρο με τους πονόματους που μας προσφέρεις σε κάθε ματς.
-
- Επικοινωνία:
Όσο ήθελε η Ίντερ τον Κάτσε!Grigorios_PAOK έγραψε:Σοβαρά αυτόν τον ήθελε η Σπόρτινγκ; Εγκεφαλικό έχει ο δικός τους;
Ναι αυτόν. Οπως και ο Ροντριγκο ήταν ο καλύτερος μπακ του πρωταθληματος τουςGrigorios_PAOK έγραψε:Σοβαρά αυτόν τον ήθελε η Σπόρτινγκ; Εγκεφαλικό έχει ο δικός τους;
εγώ ξέρω ότι έναν προπονητή τον κρατάς δεύτερη χρονιά, όταν την πρώτη έχει δείξει να χτίζει κάτι
όταν έχει δείξει 2 γαμημένα πράγματα
αυτός δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα
όταν έχει δείξει 2 γαμημένα πράγματα
αυτός δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα
Το προβλημα ξεκιναει απο το κεφαλι. Αλλα εσυ ρε αμπαλε θα εισαι ο πρώτος που θα παρει ποδι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποδεικνυεσαι η χειριστη επιλογη για να διαχειριστεις την ομαδα που κατεκτησε πρωταθλημα μετα απο 3 δεκαετιες.Θα επρεπε να το ειχαν σκεφτει πολυ καλυτερα εκει στην διοικηση.
Στην φαση που ειμαστε μονο αν φυγεις μπορει να ξυπνησει καπως η ομαδα,με σεντρες απο το κεντρο και τα πλαγια και στα 10 κορνερ ουτε μια κεφαλια ή να κερδισουμε κατι εστω απο μια κομπινα την στηνω κ εγω την ομαδα Αμπελ.
Φερτε αμεσα προπονητη που γνωριζει την ομαδα μπας και σωσουμε εστω την τιμη των οπλων.
Ισως ηρθε η ωρα του Παμπλο?Δεν ξερω για ποσο ακομα θα κατσει στον παγκο της Κ19. Ας κριθει απο αυτους που υποτιθεται πως γνωριζουν καλυτερα και μας εφεραν τον μαθητευομενο μαγο να διαχειριστει ξαναλεω την πρωταθλητρια ομαδα μας που ηταν γνωστο πως θα δεχθει καθε δυνατη πιεση απο ολους
Στην φαση που ειμαστε μονο αν φυγεις μπορει να ξυπνησει καπως η ομαδα,με σεντρες απο το κεντρο και τα πλαγια και στα 10 κορνερ ουτε μια κεφαλια ή να κερδισουμε κατι εστω απο μια κομπινα την στηνω κ εγω την ομαδα Αμπελ.
Φερτε αμεσα προπονητη που γνωριζει την ομαδα μπας και σωσουμε εστω την τιμη των οπλων.
Ισως ηρθε η ωρα του Παμπλο?Δεν ξερω για ποσο ακομα θα κατσει στον παγκο της Κ19. Ας κριθει απο αυτους που υποτιθεται πως γνωριζουν καλυτερα και μας εφεραν τον μαθητευομενο μαγο να διαχειριστει ξαναλεω την πρωταθλητρια ομαδα μας που ηταν γνωστο πως θα δεχθει καθε δυνατη πιεση απο ολους
- invincible
Ηρεμήστε φτιάξτε ψυχολογία μπας και πάρουμε κανένα κύπελλο και φύγει μετά γιατί αν δεν πάρουμε τίποτα και βγούμε και τρίτοι κοίτα μην δεν τον θέλει κανείς στο τέλος και κάτσει πάνω στο τεράστιο 3έτες συμβόλαιό του...
- john4serres
Ας τον ξυπνήσει κάποιος τον κύριο απ τον πάγκο και να τον βάλει σε ενα ταξί με προορισμό για το Μακεδονία.
Άντε να μην αρχίσουμε τα καντήλια.
Άντε να μην αρχίσουμε τα καντήλια.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις τιτλο με αυτον τον υπνο στον παγκο.
Για να παρεις τιτλο, πρεπει να εχεις παθος και τακτικη και αυτος ειναι αλλου γι αλλου.
Και τον βαζελο κατα λαθος τον κερδισε γιατι παιξανε οι παικτες λιγο μπαλα.
Για να παρεις τιτλο, πρεπει να εχεις παθος και τακτικη και αυτος ειναι αλλου γι αλλου.
Και τον βαζελο κατα λαθος τον κερδισε γιατι παιξανε οι παικτες λιγο μπαλα.
Αστείος και τραγικός... και πιο αστείοι και τραγικοι αυτοί που τον στηρίζουν
- PAOK_Antarctica
Να πα να φιληθεί κι αυτός.pxp920 έγραψε:Λουτσεσκου ποσό λείπεις
Sent from my iPhone using Tapatalk