2. Adam Smith

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό mbison » Τρί 18 Φεβ 2020, 11:36

Τον Ουιγκινς μπορούμε να τον φέρουμε πίσω? Ίσως δεν λογίζεται ως αλλαγή, αφού θα επιστρεψει
Άβαταρ μέλους
mbison
 
Δημοσιεύσεις: 5152
Εγγραφή: Παρ 07 Μαρ 2014, 09:22

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 18 Φεβ 2020, 12:14

Δεν νομίζω.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 18 Φεβ 2020, 14:12

painkiller4 έγραψε:Νομίζω ότι είναι από δύσκολο έως απίθανο να ξαναγυρίσει πλέον.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τον κυνηγήσει έως το τέλος το δελτίο του του τύπου να είναι καρφωμένο στο
Λευκό Πύργο



Ή στον πάτο του Θερμαϊκού.



mbison έγραψε:Τον Ουιγκινς μπορούμε να τον φέρουμε πίσω? Ίσως δεν λογίζεται ως αλλαγή, αφού θα επιστρεψει


Όχι, θα πορευτούμε με όσους έχουμε..
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46415
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 19 Φεβ 2020, 11:05

Του χρωστάμε λέει...
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό seaman » Τετ 19 Φεβ 2020, 11:19

Αν αληθεύει ότι του χρωστάμε και τόσες μέρες η πληροφόρηση είναι περί αδικαιολογήτου απόντος πληρωμένου παίχτη, θα με ενοχλήσει πολύ, μα πάρα πολύ
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Άβαταρ μέλους
seaman
 
Δημοσιεύσεις: 9536
Εγγραφή: Δευτ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Τετ 19 Φεβ 2020, 11:35

Σμιθ: «Αποχωρώ λόγω οφειλών»
Ο Άνταμ Σμιθ δεν επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι αποχωρεί από την ομάδα λόγω οφειλών.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, που μέτρησε φέτος 16,3 πόντους στην EKO Basket League και 17,4 στο Basketball Champions League, μίλησε στο Sportando και υποστήριξε ότι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ λόγω οικονομικών οφειλών προς το πρόσωπό του.

Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Τετ 19 Φεβ 2020, 12:10

Για τον Adam Smith μιλάμε .. Όχι για τον ..
Malcolm Delaney ..
Πολύ το ζαλισαμε με αυτόν τον τύπο.
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3621
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Τετ 19 Φεβ 2020, 12:14

Απο basketplus.gr: O ΠΑΟΚ συνεχίζει οριστικά χωρίς τον Άνταμ Σμιθ. Θα λείψουν και οι πόντοι του αλλά και η αμυντική του αδιαφορία ή ανικανότητα, οπότε... μια η άλλη. Και επειδή ο Μέξας είναι υποχρεωμένος να βελτιώσει την άμυνα και όχι την επίθεση, με ένα ματς την εβδομάδα η απουσία του Αμερικανού μπορεί τελικά σε καλό να βγει.

Ωστόσο η ΚΑΕ είναι υποχρεωμένη απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ να αντιδράσει με αυτρή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Σμιθ, που έκανε διαδυκτιακά πλάκα με φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είτε τον ξεφώνιζαν είτε τον... παρακαλούσαν να επιστρέψει.
Η ΚΑΕ ενημέρωσε εδώ και μέρες τη FIBA εγγράφως ώστε να είναι μέσα στις προθεσμίες για την οικονομική τακτοποίηση του Σμιθ. Ο Αμερικανός έπρεπε μέχρι 15/2 να λάβει μισθό Ιανουαρίου, αλλά αποχώρησε λίγες μέρες νωρίτερα. Περίεργο... Οι ατζέντηδες του δεν τον συμβούλεψαν; Περίεργο..

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προσφύγουν στο ΒΑΤ. Να καταγγείλουν εκεί τον παίκτη, ώστε να διεκδικήσουν αποζημίωση. Έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΒΑΤ (υπάρχουν στην λίστα πέντε αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Γκαίλιους και μια αθήτρια με ban μετακίνησης, ενώ η τελευταία προσφυγή ήταν αυτή της ομάδας Ντεπορτίβο Ισπάνο Αμερικάνο κατά του Εζέβιερ Κάρτερ Μουρ με απόφαση Νοεμβρίου 2019), προφανώς όχι από Ελληνική ομάδα. Ουσιαστικά υπάρχουν δύο δρόμοι. Αν θέλει τώρα ο Σμιθ να ενταχθεί σε άλλη ομάδα, είναι υποχρεωμένος να έρθει σε συμβιβασμό και αυτό μεταφράζεται συνήθως σε τρεις μισθούς. Αυτό αποφασίζει το ΒΑΤ και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να το αποδεχθεί.

Αν πάλι ο Σμιθ δεν έχει διάθεση να παίξει τώρα αλλά μπορείο να περιμένει την επόμενη σεζόν, το ΒΑΤ θα έχει το χρόνο να εκοδικάσει τη προσφυγή του ΠΑΟΚ, σε ένα δίμηνο θα βγάλει απόφαση, ίσως χρειαστεί και άλλο διάστημα, εφόσον τα δύο μέρη κληθιούν να συμβιβαστούν και αν αυτό δεν γίνει, τότε ένα (μεγαλύτερο) ποσό θα επιδικαστεί στον Σμιθ, που φυσικά για να έχει δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα, θα πρέπει να το πληρώσει.
Η υπόθεση έχει "ψωμί" και όλα εξαρτώνται από το "μέχρι τέλους" του ΠΑΟΚ. Σε καθαρά αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, πάντα με ένα ματς πλέον την εβδομάδα, η ομάδα μπορεί να βρει καλύτερη ισοροπία και επιτέλους να αποκτήσει χημεία, ρόλους, ομαδικότητα και νοοτροπία. Οι γκαρντ που υπάρχουν, φτάνουν, χωρίς κανείς να παραγνωρίζει το επιθετικό ταλέντο του Σμιθ. Προφανώς για να είναι εκεί κάτω ο ΠΑΟΚ, δεν έφτανε.
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3621
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό Pablito » Τετ 19 Φεβ 2020, 12:24

Μπράβο στον Σμιθ που κατάφερε να γίνει ο μόνος παίχτης, που θα καταγγείλουμε εμείς στην Fiba, ενώ συνήθως γινόταν το αντίθετο.
Pablito
 
Δημοσιεύσεις: 2240
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 21:24

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 19 Φεβ 2020, 14:33

ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε:Σχετικά με την υπόθεση του Adam Smith και την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι ο αθλητής είναι πληρωμένος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντί του. Όλα τα υπόλοιπα, που φέρεται να επικαλείται ο Adam Smith είναι προσχηματικά σε μία ανεπιτυχή προσπάθεια να εξηγήσει την αδικαιολόγητη απουσία του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερώσει την FIBA για την συμπεριφορά του αθλητή και την αδικαιολόγητη απουσία του και θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον της με κάθε νόμιμο τρόπο.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 19 Φεβ 2020, 16:05

Τολμούσε και αντιμιλούσε το παλιο******* και με μπλόκαρε!!!! Άντε στο διάολο μπαγλαμά! Τρελαίνομαι που με έκραζαν σε κάτι σχόλια για αυτόν τον παλιόπ*****, τρελαίνομαι!!!!!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46415
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Τετ 19 Φεβ 2020, 17:49

ΠΑΟΚ vs Σμιθ: Καιρός για ένα ασπρόμαυρο «μέχρι τέλους»
19 Φεβ 2020 ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ
Για να εξελιχθεί η υπόθεση εργασίας σε ένα πολύ περίεργο θέμα, άιντε να πάρουμε την θέση του Άνταμ Σμιθ και να δώσουμε κρέντιτ στον Αμερικανό. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί ο ο ΠΑΟΚ χρόνια τώρα ταλαιπωρείται στο οικονομικό κομμάτι των συμφωνιών που κάνει με μέλη του ρόστερ.


Θα πρέπει βέβαια αναγκαστικά να δώσουμε βάση και στο μανατζερίστικο Sportando και στο πλάγιο λόγο που χρησιμοποίησε για να βγάλει... λάδι τον Σμιθ. Χρωστά ο ΠΑΟΚ στον Αμερικανό; Ας πούμε οτι χρωστά. Υπάρχουν εδώ θεματάκια όμως...

Πόσα του χρωστά η ομάδα;

Σε κάθε περίπτωση... Έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα κάποια κίνηση ο ίδιος ο παίκτης ή ο εκπρόσωπος του για αυτό το θέμα; Ζήτησε εγγράφως από την ΚΑΕ να τακτοποιήσει το ζήτημα; Μα καλά, θα πει κάποιος, του χρωστούν και αυτός θα ανοίξει αλληλογραφία; Κι όμως... Για να είναι καλυμένος σε κάθε του ενέργεια, αυτό θα έπρεπε να κάνει.

Τόκανε; Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, όχι... Δεν έστειλε ποτέ κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι της ομάδας μάλιστα φτάνουν στο σημείο να αγιοποιούν ακόμα και τον Έλληνα εκπρόσωπο του παίκτη, λέγοντας οτι είναι έξαλλος μαζί του. Εκτός και αν αυτός είναι ο Λόρενς Ολίβιε των ατζέντηδων. Δεν αποκλείεται.

Πάμε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ... Μετά από... ένας Θεός ξέρει πότε, κινήθηκε σωστά επικοινωνιακά. Καιρός ήταν. Όταν επίσημα αναφέρεται ότι είναι καλυμένος και τον Γενάρη, τα λόγια περιττεύουν. Δεν μπορεί να κοροϊδεύει έτσι ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρο αυτό... Σε άλλα... μπορεί, με άλλο τρόπο... ναι, αλλά με ανακοίνωση περί καταβολών είναι απίθανο.

Λειτούργησε όμως τόσο παιδικά ο Σμιθ; "Δεν με παίζετε, φεύγω..."; Κάπου στοχεύει και κάπου στηρίζεται. Ίσως πριν στείλει τα 100 χιλ. ευρώ η οικογένειας Σαββίδη, ο παίκτης να ήταν 2-2.5 μήνες πίσω. Ίσως εκεί πάτησε. Για εκείνο το διάστημα. Ναι, αλλά άργησε κομματάκι να εκδηλώσει την επανάσταση του. Ο πυρσός της εξέγερσης φαίνεται οτι κάηκε.

Σε κάθε περίτπωση ο ΠΑΟΚ εφόσον θεωρεί οτι έχει δίκιο, είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το "μέχρι τέλους" που είναι και της μοδός. Άλλο που για τους πιονέρους αυτό το μότο αποδείχθηκε καταστροφικό.
Το λόγο έχει η FIBA, το BAT και η εμπεριστατωμένη νομική στήριξη. Αν θέλει να συμβιβαστεί ο Σμιθ για να βάλει υπογραφή σε ένα νέο συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μανιπουλάρει κάθε βήμα του παίκτη. Έστω και αυτό το αδύναμο γενικά κλαμπ, εφόσον έχει δίκιο, οφείλει να προστατεύσει την ιστορία του, το brand name του, την αξιοπρέπεια του και την αγωνία του κόσμου του. Και τέλος... Αν νοιώθουν στο Παλατάκι προσβεβλημένοι με την άποψη του Σμιθ (αν όντως την εξέφρασε...), υπάρχουν και οι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Μέχρι τέλους...

*Και στο φινάλε... Ας βγει δημόσια ο Έλληνας ατζέντης του Σμιθ να πει την αλήθεια. Ερωτούμε λοιπόν... Πληρώθηκε αξιότιμε κύριε Π.Κ. ο Σμιθ; Είναι τακτοποιημένος; Του χρωστά χρήματα (και πόσα) η ομάδα; Απλά πράγματα...
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τετ 19 Φεβ 2020, 18:10

Μην ξύνετε πληγές, τώρα, με τους μάνατζερ...
Κλειδώστε το να πάει στον διάολο, ο σερσερής...
Άιντε, πολύ ασχοληθήκαμε με τον ζεβζέκη, ξέρω γω...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 19 Φεβ 2020, 20:14

Με όλη τη ψυχή μου θα το κλειδώσω, όταν έρθει η ώρα. Θα πετάξω και το κλειδί στη θάλασσα (θα φροντίσω να είναι χιλιόμετρα το βάθος)!

Αλλά φοβάμαι ότι αυτή η βαλίτσα θα πάει μακριά...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46415
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: 2. Adam Smith

Δημοσίευσηαπό Besuch 2 » Πέμ 20 Φεβ 2020, 16:36

Δύο πράγματα με εξοργίζουν με βάση την υπόθεση του μπινέ...που δείχνουν το ποσό μπουρδέλο έγινε το μπάσκετ.

Δεν φτάνει που τα μονοετή συμβόλαια απαγορεύουν ουσιαστικά τους αδύναμους οικονομικά να κερδίσουν κάτι από την ανάδειξη κάποιου παίχτη που θα πουλήσουν και έτσι - όπως στη μπάλα - να μειώσουν κάπως τη διαφορά στα μπάτζετ, αλλά το κερασάκι είναι αυτή η ευκολία με την οποία ουσιαστικά η ΦΙΜΠΑ επιτρέπει σε όποιον θέλει να αφήνει μια ομάδα συξυλη και να υπογράφει αλλού μέσα στη χρονιά ακόμα κι αν δεν του χρωστανε.
Τώρα αυτά τα "αποζημίωση 3 μηνών που ίσως επιδικαστουν στην ομάδα" απλά το κάνουν πιο εξοργιστικο. Ένας παίχτης τύπου Σμιθ που σε κάποιον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο 50-70-100 χιλιάρικα, αν παίξει καλά και τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου οικονομικά πιο ευρωστου , ουσιαστικά φεύγει οποία στιγμή θέλει.
Αν ο κάθε Σμιθ γυαλίσει ας πουμε στον Χ Προμηθέα που είναι πιο άνετος στην τσέπη (που καταντησαμε) φεύγει με 10-20 χιλ...δηλαδή σχεδόν ψίχουλα για αυτούς.

Το δεύτερο είναι η νοοτροπία που παρατηρείται στους γαμωαμερικανους ειδικά (θα έλεγα στους "έγχρωμους" ειδικά αλλά στις ορθοπολιτικες εποχές μας θα φάω πέσιμο, οπότε πείτε πως δεν το λέω) που πραγματικά πολλοί από αυτούς δεν δίνουν την παραμικρή δεκάρα για την ομάδα που τους πληρώνει και που επένδυσε πάνω τους για να πετύχει κάποιους στοχους.
Έρχεται ο Σμιθ, παίζει Ευρώπη για την πάρτη του...κι όταν τελειώνει αυτή τα μαζεύει και φεύγει (ποια χρωστούμενά τώρα). Τι τον νοιάζει που ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται αλλαγής ξένου και του δημιουργεί θέμα σοβαρό στους στόχους του; Τι τον νοιάζει που ο ΠΑΟΚ - κακώς - στήριξε αυτόν πριν ενα μήνα αλλάζοντας άλλον ξένο κι όχι τον ίδιο;
Έρχεται ο άλλος του Πανιωνίου (ανταγωνιστής μεν, αλλά επίσης εξοργιστικο) φεύγει κι αυτός για Γαλλία και δηλώνει σήμερα ότι "μετά το ολ σταρ Γκριμ δεν είχα άλλους στόχους, για αυτό έφυγα"!!!!!
Τι λες ρε γ@μημ3νε;;;;; Σοβαρά δεν είχες στόχους; Η σωτηρία της ομάδας σου, που σε πληρώνει για αυτό δεν είναι στόχος; Και ποιος είναι; Μόνο τα νούμερα που θα κάνεις και το επόμενο συμβόλαιο;

Μ'αυτα κ μ'αυτα πολλοί σιχαθηκαμε το μπάσκετ που μας έδωσε χαρές. Τσιφλίκι 5-10 μεγάλων στην Ευρώπη που το κάνανε σαν τα μούτρα τους. Ας το χαίρονται αλλά σιγά μη νοιάζονται. Για αυτούς όλα καλά είναι...οι άλλοι απλά συμπληρώνουν το παζλ όσο αντέξουν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ ΣΑΣ.
Besuch 2
 
Δημοσιεύσεις: 1143
Εγγραφή: Κυρ 26 Ιαν 2014, 23:12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες