Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- abc_o_ karpouzas
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
ξερει κανεις τι εγινε και ο αρενα βαρεσε κανονι??
Εντολή άνωθεν?
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεχ, ετσι χαλαει η συνωμοσια, θελω κατι πιο juicy
3 γκολ οφσάιντ ο ΟΦΗ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά το 3ο το μέτρησε
Γκολ ο ΟΦΗ
Γκολ ο ΟΦΗ
Αν ήταν έτσι το γαβροποσπορ έπρεπε να είχε κλείσει 10 φορέςΜαυρο Χιονι έγραψε:Πολλά τα έξοδα, λίγα τα έσοδα μήπως;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για να μην κλείσει σημαίνει ότι κάνει καλή διαχείριση στα οικονομικά του.
Αν και "κίτρινης" ιδιοκτησίας είχε μαζέψει τους πιο σοβαρους, ιδίως ασπρόμαυρους, ραδιοφωνικούς παραγωγούς - δημοσιογράφους.
Τα αλλα δύο πλην λίγων εξαιρέσεων, δεν ακουγονται
Τα αλλα δύο πλην λίγων εξαιρέσεων, δεν ακουγονται
Αφού ρε Ντιντιέ, γράφει για τοξικότητα στο ποδόσφαιρο στην ανακοίνωση, γιατί πας να την βγεις αλλιώς...pgetsos έγραψε:Μεχ, ετσι χαλαει η συνωμοσια, θελω κατι πιο juicy
αρεναφμ έγραψε:Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος , τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό.
Δεν βγαζω κατι αλλιως επειδη κανω λιγο χιουμορ. Αλλα θα πιστεψω προσωπικα πως η κακοδιαχειριση ειναι πολυ πιθανοτερη του να απειληθηκε και να τον εκλεισε εντελως ξαφνικα. Δε το αποκλειω, αλλα η ανακοινωση στα ματια μου διαβαζεται αλλιως, ως κατι γενικοτερο τυπου Δεν γιναμε μετροκωλις και δε βγαλαμε λεφτα
Ο τρόπος και το ταιμινγκ διαφωνούν με αυτό που λες....
Πόσο ακροαματικότητα θα είχε τέτοια εβδομάδα...ας έκανε μια αρπαχτη από διαφημίσεις κ ας το κλείνε μετά...
Πόσο ακροαματικότητα θα είχε τέτοια εβδομάδα...ας έκανε μια αρπαχτη από διαφημίσεις κ ας το κλείνε μετά...
Χρωστανε παντού στο γαβροσπορΜαυρο Χιονι έγραψε:Για να μην κλείσει σημαίνει ότι κάνει καλή διαχείριση στα οικονομικά του.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Επειδή ήταν ο μόνος σταθμός, που άκουγα, λόγω του ότι διέθεταν 3-4 εκεί πέρα μέσα μια κάποια νοημοσύνη και έλεγαν κάποιες αλήθειες για το πρεζοκράτος, δεν μπορεί μέσα σε μια νύχτα να έκλεισε ο σταθμός. Χτες βράδυ είχε κανονικά εκπομπή. Τις προηγούμενες μέρες, όσοι δε θα έκαναν εκπομπή το σκ, ανανέωναν το ραντεβού για σήμερα. Εκτιμώ ότι έπεσε απειλή, είτε άμεση είτε έμμεση. Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση. Ο Τζαντζαράς στο fb έγραψε ότι παίζει μουσική ο σταθμός και απενεργοποίησε τα σχόλια, καλώντας τους ενδιαφερόμενους για το έγινε να βοηθήσουν στη διατήρηση της ... ψυχραιμίας. Κοινώς, δεν ήταν σίγουρα προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, μπορεί και να τους ήρθε παντελώς αναπάντεχα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πολλά τα έξοδα, λίγα τα έσοδα μήπως;