Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- paok re niamou
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Συμφωνω με Ρειν
Η προληψη ειναι αυτη που φερνει αποτελεσματα και οχι η αντιμετωπιση εκ των υστερων.
Και εχουμε φαει πολλακις Παπα με αυτην την λαθος αντιμετωπιση.
πχ ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας, κρυφες καμερες, διχτυ, προπερσι με γαβρο χαρτι.
Οταν εχεις εμπλακει σε εναν τετοιο πολεμο ειναι αδιανοητο να μην εχεις ενα πολυπληθες προσωπικο το οποιο να καταγραφει ακομα και ποσες φορες την τιναζει στο κατουρημα ο καφετζης του ταδε προσωπου.....
2 Παλτα στις μεταγραφες ειναι στο κατω - κατω....
Η προληψη ειναι αυτη που φερνει αποτελεσματα και οχι η αντιμετωπιση εκ των υστερων.
Και εχουμε φαει πολλακις Παπα με αυτην την λαθος αντιμετωπιση.
πχ ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας, κρυφες καμερες, διχτυ, προπερσι με γαβρο χαρτι.
Οταν εχεις εμπλακει σε εναν τετοιο πολεμο ειναι αδιανοητο να μην εχεις ενα πολυπληθες προσωπικο το οποιο να καταγραφει ακομα και ποσες φορες την τιναζει στο κατουρημα ο καφετζης του ταδε προσωπου.....
2 Παλτα στις μεταγραφες ειναι στο κατω - κατω....
-
Re: Προπαγάνδα και
Besuch 2 έγραψε:Ο Μπαλτακος είναι ο ...Μανιάτης. Από Μάνη δηλαδή, όχι επίθετο
Δεν είναι δύο διαφορετικοί δικηγόροι!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει καθηγητής δικαίου Αντώνης Μανιάτης..
Sorry εκ παραδρομής δεν κατάλαβα..
Re: Προπαγάνδα και
Ενός λεπτού σιγή σε οσουν αναζήτησαν στο Google "μανιατης δικηγόρος" ή " μανιατης δικηγόρος ΠΑΟΚ".Besuch 2 έγραψε:Ο Μπαλτακος είναι ο ...Μανιάτης. Από Μάνη δηλαδή, όχι επίθετο
Δεν είναι δύο διαφορετικοί δικηγόροι!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παίδες ***-άκος!!!! Πιο Μάνη και Παλιά Ελλάδα δε γίνεται.
@gikas : και μόνο που θα πάμε ήρεμα την Κυριακή για τον αγώνα το θεωρώ Νίκη!
Μπορεί στο τέλος να μην αρκεί, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό γράφει.
- paokovios1974
Η εμπλοκή μπαλτακου στην υπόθεση με το μέρος μας εχει τεράστιες δικαστικές και πολίτικες προεκτάσεις που δεν αρέσουν στην Ε.Ο , το αποδεικνυει η γελοία προσφυγή που έκαναν εναντίων μας, είναι πλέον σε πανικό, πρώτη φορά αντιλαμβάνονται οτι χάνεται η υπόθεση παρόλο το στήσιμο που προηγήθηκε.Εκτιμηση μου ειναι οτι ο Μπαλτακος εχει διασφαλισει ηδη οτι θα εκδοθει προσωρινη διαταγη, το ξερουν δεν τον θελουν, ο κουγιας εβγαλε σπυρακια μολις τον ειδε, τον φοβουνται γιατι ειναι ανωτερος τους.
Με τον σταυρο στο χερι δεν γαμησε κανεις. Επρεπε απο καιρο να βρουμε εναν ανθρωπο που τους ξερει ολους με τα μικρα τους εκει κατω. Τουλαχιστον τα αυτονοητα να τα θεωρουμε δεδομενα.
Ανώτερός τους δε γνωρίζω, σίγουρα όμως γνωρίζει όλα τα τερτίπια τους και πολλές βρώμες τους.
Και το κυριότερο ¨επικοινωνιακά¨, ακούγεται και κάτω... Είναι ¨δικός τους¨.
Και το κυριότερο ¨επικοινωνιακά¨, ακούγεται και κάτω... Είναι ¨δικός τους¨.
Λίγο φρένο στον ενθουσιασμό για τον μπαλτακο.
1: δεν είναι σίγουρο ότι θα τον βάλει την Κυριακή ο αμπελ
2: αναβολή πέτυχε, όχι απόφαση.
1: δεν είναι σίγουρο ότι θα τον βάλει την Κυριακή ο αμπελ
2: αναβολή πέτυχε, όχι απόφαση.
Ο Μπαλτάκος έβγαινε και μιλούσε γιατί ήδη είχε αναλάβει την υπόθεση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ' αυτούjoshua έγραψε:Αυτό πάντως που σε κάθε δικαστική μας υπόθεση εμφανίζεται ένας δικηγόρος μιλάει αριστερά και δεξιά με εμφατικό τρόπο υπέρ μας και εμείς τρέχουμε να τον προσλάβουμε όπως στις περιπτώσεις Σημαιοφοριδη και Μπαλτακου μήπως λέει κάτι για το νομικό μας τιμ;
@kos: 1η φορά που παίρνουμε έστω και αναβολή όταν καιγόμαστε (εδώ η Σκολαρίκη σε είπε ¨άντε πάρε μισή ώρα ακόμα¨).
Μου αρκεί που το αγωνιστικό θα είναι ήσυχο αυτήν την εβδομάδα από εξωγενείς παράγοντες.
Μου αρκεί που το αγωνιστικό θα είναι ήσυχο αυτήν την εβδομάδα από εξωγενείς παράγοντες.
Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι ο μπαλτακος βγήκε και μίλησε στο σδνα έτσι γιατί απλά του τη γκαυλωσε.joshua έγραψε:Αυτό πάντως που σε κάθε δικαστική μας υπόθεση εμφανίζεται ένας δικηγόρος μιλάει αριστερά και δεξιά με εμφατικό τρόπο υπέρ μας και εμείς τρέχουμε να τον προσλάβουμε όπως στις περιπτώσεις Σημαιοφοριδη και Μπαλτακου μήπως λέει κάτι για το νομικό μας τιμ;
- navigator11
Ο βαζελος Μπαλτάκος πώς μπορεί να εκπροσωπεί νομικά την παε ΠΑΟΚ; Πολυϋπτοπτησία ...
Ανεξάρτητα του τι θα καταφέρει ο Μπαλτάκος, η πρόσληψη του είναι έξυπνη κίνηση στο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται και που πρέπει πέρα από το δικαστικό να κερδίσουμε.
Για όσους δεν το ξέρουν, ο Μπαλτάκος είναι ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Σαμαρά, ο οποίος αφορμές ψάχνει για να ανακατεύει τη ΝΔ. Ήδη τα site που τον εκφράζουν έχουν αρχίσει τον πόλεμο στον Κούλη ( για άλλα θέματα βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία).
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για όσους δεν το ξέρουν, ο Μπαλτάκος είναι ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Σαμαρά, ο οποίος αφορμές ψάχνει για να ανακατεύει τη ΝΔ. Ήδη τα site που τον εκφράζουν έχουν αρχίσει τον πόλεμο στον Κούλη ( για άλλα θέματα βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία).
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Αυτό το παπάρι τον Κούγια όσο τον ακούω να μιλάει παντού μου ξυπνάει ζωώδες ένστικτα...