Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από DimisK »

Διακρίνω μια αισιοδοξία σε όλα τα παραπάνω ή είναι της ιδέας μου...

Τα διάβασα με ικανοποίηση. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Κι αν για να γίνει αυτό χρειαστεί να βάλουμε το χέρι στη τσέπη, θα το κάνουμε....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Φεύγει ο Ντιαρα?
basketblog.gr
Στο θέμα της αποχώρησης του Μαμαντού Ντιαρά αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αγίου Θωμά, ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος τόνισε πώς ο παίκτης δεν του έχει πει πώς θα φύγει. "Δεν είναι απλήρωτος, δεν μπορεί να φύγει. Μπορούσε να το κάνει μετά το ματς με τον Αρη, αλλά δεν το έκανε. Εμένα δε μου έχει πει ότι θα φύγει" ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΠΑΟΚ.
Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Ντιαρά να έχει πάρει την απόφαση του και το μόνο που απομένει ώστε να αποχωρήσει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναχωρήσει για τη Γαλλία.

http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=201
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Στο καλό και να μας γράφει, καλός χρυσός αλλά μας κούρασε, έχει καταντήσει μαιντανός. Επαγγελματίας είναι αν δεν τον πληρώνουν και μπορεί να σηκωθεί να φύγει και θα του δωσουμε και τις ευχές μας καθώς όσο έπαιξέ τουλάχιστον τίμησε την φανέλα. Σίγουρα μέσα στο τοπ 20 των κοινοτικών που έχουν περάσει. Βάζω τοπ 20 γιατί νομίζω οι Γιούγκοι είναι πάνω από 10 με μεγαλύτερη προσφορά
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μιλάμε, μιλάμε, μιλάμε..
Καλοί, χρυσοί οι παίκτες που έμειναν για να σώσουν της αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ (αφού αυτοί που πρέπει όλο και σε κάποια ταβέρνα θα τα πίνουν πάλι), αλλά δε νοείται στον ΠΑΟΚ του 2009 με τα όσα προβλήματα έχει, η κατάσταση να είναι ξέφραγο αμπέλι. Να μην υπάρχει, έστω μια υποτυπώδης διοίκηση να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να έχει ένας προπονητής το άγχος αν θα έχει τους παίκτες του εγκαίρως στο γήπεδο για μια προπόνηση...

Ψάχνω να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που (πάντα πριν βουλιάξει το καράβι κι εξαφανιστούν όλοι) που η ομάδα έκανε σωστή προπόνηση έχοντας όλα της τα μέλη παρόντα.. Υπήρξε βασικά ποτέ???

Δε νοείται να βλέπω επαγγελματίες παίκτες του στυλ Τομάσεβιτς και Χαρίση, να παίρνουν από μόνοι τους άδεια από τη σημαία και να παραμελούν τις υποχρεώσεις της ομάδας τους με την οποία έχουν συμβόλαιο και, θαρρώ, πως υπάρχει εσωτερικός κανονισμός τον οποίο πρέπει να τηρούν, σαν επαγγελματίες.

Θα ευαισθητοποιηθεί κανείς ρε παιδιά ή να το αφήσουμε κι εμείς το κουφάρι εκεί που βρίσκεται να πάει στο διάολο τέλος πάντων και να πουλήσουμε και το γήπεδο, αφού δε μας αξίζει πια??????????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

free4 πονάνε τα λόγια σου αλλά ειλικρινά μόνον έτσι μπορεί να ξυπνήσουν κάποιοι!!!!
+100000 από εμένα για όλες σου σχεδόν τις απόψεις
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

free4 έγραψε: Θα ευαισθητοποιηθεί κανείς ρε παιδιά ή να το αφήσουμε κι εμείς το κουφάρι εκεί που βρίσκεται να πάει στο διάολο τέλος πάντων και να πουλήσουμε και το γήπεδο, αφού δε μας αξίζει πια??????????

Καλά τα λέμε εμείς, αλλά ποιός μας ακούει....

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Μακαρι να μπορουσαν οι οπαδοι να κρατανε τις ομαδες ρε παιδια αλλα δεν γινετε...
Πρεπει να ερθει ενας ανθρωπος και να επενδυσει καποια χρηματα στην ομαδα...
Αλλα σε αυτους τους καιρους που ζουμε ειναι κομματακι δυσκολο να περιμενεις κατι τετοιο...
Δεν ξερω μακαρι να βρειθει λυση γιατι η κατασταση ειναι τραγικη...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ποοοοσο ζηλευω τα παιχνιδια που δινει ο γαυρος κ ο βαζελος για να μπουνε στην ευρωλιγκα και ποοοοσο απογοητευομαι που ξερω οτι εστω η απλη συμμετοχη του ΠΑΟΚ εκει που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ειναι ακομα ετη φωτος μακρια.... :(
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο μεγαλομέτοχος της Ολυμπιάδας Πατρών και παλιός παράγοντας του τμήμα βόλει και του Ερασιτέχνη του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπογονικολός μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την κίνηση στην οποία μετέχει για να αναλάβουν τις μετοχές της ΚΑΕ, αλλά και για την περίπτωση του Δρόσου. Αρχικά υπογράμμισε ότι: «Είμαι στην διάθεση του ΠΑΟΚ, έχω μιλήσει με παλιούς παράγοντες και παλαίμαχους για να μπορέσω να βοηθήσω. Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα υποστηρίξουν μία συλλογική προσπάθεια. Ναι θα είμαι αυτούς που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν σε μία τέτοια προσπάθεια» ενώ για το αν θα υπάρξει πρόβλημα με την Ολυμπιάδα είπε: «Η Ολύμπιάδα Πατρών είναι το δικό μου… παιδί, εγώ ουσιαστικά την δημιούργησα. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος αλλά να βάλω ένα… λιθαράκι σε μία συλλογική προσπάθεια. Με την μαζικότητα που υπάρχει σε αυτή την κίνηση εγώ θα είμαι απλά ένας ακόμα που θα βοηθήσω».
Όσον αφορά τον επόμενο πρόεδρο είπε: «Όπως το ευτυχές παράδειγμα με τον Ζαγοράκη, θα αναζητηθεί ένα πρόσωπο αποδεκτό από όλους, με έξωθεν καλή μαρτυρία, που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Σταυρόπουλος».
Αναφερόμενος στην κίνηση αυτή είπε: «Έχουμε κάνει κάποιες συναντήσεις, έχουμε υπογράψει ορισμένα έγγραφα. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος, θα ήθελα μπροστάρης να είναι και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, να αναλάβει πρωτοβουλίες. Ξέρω ότι έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους τους Ερασιτέχνη. Εγώ προσωπικά όχι».
Συνεχίζοντας για την περίπτωση Δρόσου είπε: «Είχα πει από το καλοκαίρι ότι δεν κατάλαβα κάποιους τρόπους με τους οποίους κινήθηκε ο κ. Δρόσος. Τον ξέρω από την Πάτρα που είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Δύο μήνες πριν αναλάβει ο Δρόσος, είχα εκφράσει ενδιαφέρον αλλά μου είπαν ότι ζητούσαν την εύκολη λύση, αυτή του Δρόσου. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ΚΑΕ, αλλά έχει την δυναμική του κόσμου και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Δύναμη υπάρχει και υπάρχουν επιχειρηματίες για να βοηθήσουν. Οι εντυπώσεις μετρούνται σε χρήματα. Αφήνεις χρέη δεν είσαι φερέγγυος, δεν αφήνεις είσαι καλός. Στην ΑΕΚ δεν είδαν όλοι τι έγινε; Αν λες ότι θα βάλεις 5.000.000 ευρώ και βάζεις ένα δεν είσαι συνεπής. Αυτή η προσπάθεια θα είναι καλή όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Θεσσαλονίκη. Πρέπει να είναι συλλογική, οι μεγαλομέτοχοι πέθαναν, το βλέπουμε και σε άλλες ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να έχουν γίνει αυξήσεις κεφαλαίου, γιατί δεν έχει περάσει η υπόθεση από την ΕΕΑ. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει έγκριση ένα φυσικό πρόσωπο. Ξέρω ότι δεν έχει περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, οπότε βρισκόμαστε στο παλιό μετοχικό καθεστώς. Πρέπει να πάει ο ίδιος, για να δώσει τις φορολογικές του δηλώσεις, να πει που βρήκε τα χρήματα. Θεωρώ τιμή μου που είμαι ο μοναδικός μεγαλομέτοχος της Ολυμπιάδας με 90% γιατί πέρασα απ’ όλες τις διαδικασίες», ενώ ολοκληρώνοντας για την συγκεκριμένη ιδέα είπε: «Η ιδέα είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό ως το μετοχικό κεφάλαιο ώστε να μπορέσει να πάρει το 60% των μετοχών και να πάρει το μάνατζμεντ της ομάδας. Αυτή η εταιρία θα είναι καινούργια, δεν θα εμπλέκεται σε αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων που είναι μία διαδικασία χρονοβόρα και θα μπορεί άμεσα να κινηθεί και να δώσει λύσεις. Δεν ξέρω πόσοι θα είναι σε αυτό το σχήμα, θα είναι ανοιχτό. Απλά εγώ βρέθηκα με πέντε επιχειρηματίες που δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν. Το σχήμα αυτό δεν θα είναι εφήμερο αλλά βιώσιμο. Γνωρίζω ότι βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα άτομα. Για τα ποσά αυτό που μπορώ να πω ότι το πλάνο μας είναι να πληρώνουμε τα έξοδα για τρία χρόνια και παράλληλα την αποπληρωμή χρεών. Αν βρεθεί κάποιος άλλος να πάρει τις μετοχές, τότε είναι καλοδεχούμενος αν έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις».
http://www.metropolisradio.gr/7048

Λύσεις υπάρχουν όπως και λαμόγια πάνω στην ισοροπία της ζυγαριάς.
Ο κόσμος είναι μαι χαρά τζάμπα κλαίγεστε μερικοί.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ΚΑΕ, αλλά έχει την δυναμική του κόσμου και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Δύναμη υπάρχει και υπάρχουν επιχειρηματίες για να βοηθήσουν. Οι εντυπώσεις μετρούνται σε χρήματα. Αφήνεις χρέη δεν είσαι φερέγγυος, δεν αφήνεις είσαι καλός. Στην ΑΕΚ δεν είδαν όλοι τι έγινε; Αν λες ότι θα βάλεις 5.000.000 ευρώ και βάζεις ένα δεν είσαι συνεπής. Αυτή η προσπάθεια θα είναι καλή όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Θεσσαλονίκη."

Για να μην κάνω παράθεση, μεταφέρω αυτούσιο μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι..

Μετά τα όσα σαλιαρίσματα προς το κόσμο και τη δυναμική του, ο κ. Μπογονικολός, μας λέει ότι το κακό με το Δρόσο είναι ότι υποσχέθηκε για μεγάλα πράγματα, αλλά δεν τα έπραξε..
Μόνον έτσι εγώ μπορώ να εκλάβω την πρόταση του: "Αν λες ότι θα βάλεις 5.000.000 ευρώ και βάζεις ένα δεν είσαι συνεπής."

Κύριε Μπογονικολέ, εν έχεις όραμα να κάτσεις πέρα από το χρόνο, δεν κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις και στην πορεία, βλέποντας ότι το διογκωμένο σου μπάτζετ που ο ίδιος δημιούργησες στην αρχή (100% δική σου ευθύνη) και στην πορεία κάνεις περικοπές για να σώσεις τα ασυμμάζευτα..

Μπορείς? Κάντο, αλλά ήρεμα. Πες ότι έρχομαι, θέλω τη στήριξη σας, προτίθεμαι να βάλω τόσα, ξέρω τις υποχρεώσεις της ομάδας και πόσο θα με βγουν όλα τα έξοδα, κανονίζω τα έσοδα μου κι ανάλογα πράττω.

Εδώ ο Δρόσος μας ήρθε 15Αύγουστο μαζί με τον Ουέσον και τον Βασιλειάδη (που εν συνεχεία ακόμα και τον αρχηγό πρόδωσε..), μας έταξε Ευρωλίγκες και κύπελλα, μας ξεσήκωσε να κάνουμε ρεκόρ στα διαρκείας, είχε ζεστό χρήμα από χορηγίες, τηλεοπτικά κτλ και μετά από μία ήττα εκτός προγράμματος (από τις λίγες που κάνει μια ομάδα κάθε χρόνο)την κάνει, επιστρατεύοντας τη σύντροφο του (που οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι τριγυρνούσε με άλλη στη Σαλονίκη αλλά δε μας αφορά).

Αυτή έχοντας γνώσεις μόνον όσον αφορά τις πούδρες και τα λοιπά, όντας μοντέλο σε περιοδικά, ασχολείται για πρώτη φορά με μια τέτοια επιχείρηση. Προσπαθεί να διοικήσει διαμέσου ADSL κι ασύρματης επικοινωνίας μαζί του (στη Μάλτα ???) κι αίφνης, ο Δρόσος, αφού τα έχει διαλύσει όλα, αποκαλύπτεται μία ωραία πρωία, παίρνει σβάρνα το κάθε μέσο κι αρχίζει τα κηρύγματα..

Ετσι κάνουν κύριε Μπογονικολέ διοίκηση???
Διαλύεις μια επιχείρηση πριν καν φτάσεις στη μέση για να κάνεις έστω μια σούμα της προκοπής???

Με θυμίζει την περίπτωση της εφημερίδας Σέντερ Φορ, που πριν καν συμπληρώσει 3 βδομάδες, κάποιοι "πανέξυπνοι" αποφάσισαν να την κλείσουν, επειδή την πρώτη βδομάδα δεν έπιανε τα στάνταρτ που ήθελαν!!!!!!!!!

Ωραίοι επιχειρηματίες..
Ο Γιαννακόπουλος έδωσε 10 κάρα λεφτά και είδε πρωτάθλημα ο βάζελος 14 χρόνια μετά..
Ο Αγγελόπουλος είναι 3 χρόνια στο γαύρο και τρώει κάθε χρόνο τα @@ του Γιαννακόπουλου κι εσύ Δρόσε, στο πρώτο τρίμηνο, χωρίς καθαρή εικόνα και με έναν ΠΑΟΚ να ανεβάζει στροφές, κάθεσαι και λες ότι απέτυχες και διαλύεις κάτι που δεν έχεις καν προλάβει να δημιουργήσεις???

ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραίες οι προτάσεις, δωρεάν είναι άλλωστε, ακόμα πιο ωραίο είναι να μιλά για το παρών και το μέλλον του ΠΑΟΚ ο καθένας, άσχετα αν δεν έχει τον παραμικρό θεσμικό ρόλο, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαφέρει. Στον «Δικέφαλο» αναζητούνται μέτοχοι, διοικούντες, χρήματα και νομικές λύσεις για το άμεσο μέλλον. Τι υπάρχει τώρα…; Τίποτε… Ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να παρακαλούν φιλάθλους για να προτείνουν λύσεις και φυσικά η… γραμμή παραμένει στο μηδέν (τουλάχιστον).
Χθες το πρωί Δημήτρης Δρόσος και Δημοκράτης Παπαδόπουλος είχαν ολιγόλεπτη επικοινωνία. Δεν περίμενε ο πρώην πρόεδρος από τον πρεδρεύοντα του ΑΣ να μάθε οτι είναι πλέον μεγαλομέτοχος. Ενημερώθηκε σχετικά από δικούς του ανθρώπους εδώ στην Θεσσαλονίκη, αλλά και από ηλεκτρονικά μέσα. Εξέφρασε παράπονα γιατί χαρακτηρίζεται… άφαντος (δίκιο έχει, είναι… υπερ-άφαντος) και φέρεται να είπε οτι μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για την μεταβίβαση των μετοχών του (περίπου 74.8%). «Βρείτε μου 10 άτομα για να μεταβιβάσω τις μετοχές» φέρεται να είπε στον κ. Παπαδόπουλο, ενώ υποσχέθηκε οτι σήμερα θα στείλει νέα παραστατικά και αποδείξεις καθώς και τιμολόγια που παρέλαβε από τον υπεύθυνο της διαφημιστικής εταιρίας που συνεργάστηκε φέτος με την ΚΑΕ. Επανέλαβε οτι όταν βρει χρήματα θα καλύψει την επιταγή των 500 χιλ. ευρώ που έχει δώσει στον Δελημπαλταδάκη και ως δια μαγείας και ο ίδιος ο ατζέντης συμφωνεί με αυτό, προτείνοντας υπομονή στους παίκτες που εκπροσωπεί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθούν τα δύο συμβόλαια της επόμενης περιόδου, ξέρουμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, δεν θα είμαστε εμείς που θα τα επιδεινώσουμε» φέρεται να έχει πει ο Αθηναίος μάνατζερ στον Δημοκράτη Παπαδόπουλο. Στα λόγια είναι όλα εύκολα. Αν ρωτηθούν οι δύο παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, άλλα λένε, θέλοντας έτσι να βρουν έναν τρόπο για να διασφαλιστούν. Και αυτά που λέει ο ατζέντης τους… μάλλον από το άλλο αυτί βγαίνει.
Όσο για τις μετοχές…; Πάλι από την αρχή… Πέρσι τέτοια εποχή αναζητούσαν 10 ανθρώπους για να πάρουν τις μετοχές από τον Πανελούδη. Βρέθηκε αργά το καλοκαίρι ο Δρόσος για να πάρει-μετά από συμφωνία για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου-αυτές τις μετοχές, έφυγε, έγινε… ερήμην μεγαλομέτοχος και τώρα γίνεται νέος αγώνας για 10 καινούριους θεματοφύλακες, που δεν είναι σίγουρο οτι θα κρατήσουν τις μετοχές για πολύ. Στόμα να είχαν οι μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «Χρειάζεται μια συνολική απόφαση για την επιλογή των ανθρώπων. Πιθανότατα ορισμένοι από τους τωρινούς 10 θεματοφύλακες δεν ενδιαφέρονται να τις κρατήσουν, άλλωστε απουσίαζαν από τις τελευταίες συγκεντρώσεις» έλεγε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος θεωρεί σίγουρο οτι ο Καλπάκης δεν θα πάρει μετοχές και θα αντικατασταθεί από τον Καραμβέρη.

Πιέσεις σε Γαλατσόπουλο

Κατσαρής και Παπαδόπουλος σε συνάντηση τους με τον Γαλατσόπουλο, προσπάθησαν να πείσουν τον πρώην πρόεδρο να συμμετάσχει σε ένα διοικητικό σχήμα. Μάταια για την ώρα… Είναι αμετάπειστος, θεωρώντας οτι και χρήματα έχει βάλει και δεν διαθέτει συνολική στήριξη από τους φιλάθλους. Επιμένει στις θέσεις του και δεν φαίνεται οτι θα αλλάξει γνώμη, με τους ανθρώπους του ΑΣ να αισθάνονται οτι χάνουν ένα δυνατό ατού για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Και όσο το τοπίο παραμένει θολό, η επόμενη μέρα θα συνεχίσει να φαίνεται πολύ μακρινή, με κίνδυνο να «καούν» και οι τελευταίοι εναπομείναντες κοινά αποδεκτοί άνθρωποι όπως ο Νίκος Σταυρόπουλος. Όπως «κάηκαν» τόσοι άλλοι μέχρι τώρα. Όταν καταλάβουν όλοι πόσο επικίνδυνο είναι τώρα να εμφανίζεται υποψήφιος ο «Μάτζικ» και όταν και ο ίδιος καταλάβει αυτό το κίνδυνο, μπορεί τελικά το μοναδικό γερό χαρτί που έχει η ομάδα για το αύριο, να σωθεί.
http://www.metropolisradio.gr/7161

ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τζάμπα μάγκες όλοι τους. Καλές οι προτάσεις, καλές οι ιδέες, καλά τα σχόλια και οι επικρίσεις;
Για το "πάπλωμα" θα μιλήσει κανείς;
Κύροι, ΤΩΡΑ τι γίνεται;
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

sport24
Στην Καζέρτα ο Μαρμαρινός
Για μία ακόμη φορά στην καριέρα του, πέμπτη στον αριθμό, ο Δημήτρης Μαρμαρινός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με σταθμό τη φορά αυτή την Καζέρτα.
Ο 32χρονος που ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ συμφώνησε να την ολοκληρώσει στην ιταλική Α1 και στην Καζέρτα ακολουθώντας τον δρόμο που είχε δείξει ο Κώστας Βασιλειάδης πηγαίνοντας στην Μοντεγκρανάρο. Σημειώνεται πως ο Μαρμαρινός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ιταλία στις Ούντινε, Ρόμα, Νάπολι και Τέραμο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα χωρίς κάποιο πρόβλημα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό του Σπόρτιγκ με την ΑΕΚ. Αυτό γιατί ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει από χθες Τρίτη (31/03) στην διάθεσή τους τους Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Χρήστο Χαρίση που επέστρεψαν από Σερβία και Αθήνα αντίστοιχα. Στις προπονήσεις μάλιστα του ΠΑΟΚ συμμετέχουν πλέον από χθες και δύο ακόμη έφηβοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, οι Λιόλιος και Παπαδόπουλος.

Κατά τα άλλα στα εκτός παρκέ ο Δημήτρης Δρόσος μπορεί από την Δευτέρα (30/03) με την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει χριστεί μεγαλομέτοχός της ωστόσο συνεχίζονται οι διαδικασίες απεμπλοκής του. Επί καθημερινής βάσης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον προεδρεύοντα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, με τον Δρόσο να φέρεται να του ζήτησε χθες να βρει 10 άτομα για να μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Παράλληλα έδωσε νέες υποσχέσεις για διάφορα ανοιχτά θέματα ωστόσο απόλυτα δικαιολογημένα στις τάξεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και γενικότερα της οικογένειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένουν από πλευράς του πράξεις. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι ζυμώσεις από πλευράς του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για εύρεση διοικητικού σχήματος με πιέσεις στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Ο τελευταίος δείχνει ωστόσο να είναι διστακτικός όπως κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και με τον Νίκο Σταυρόπουλο βλέποντας το πώς έχει η κατάσταση.
http://www.sport24.gr/html/ent/684/ent.284684.asp
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Μιζέρια και κακομοιριά....
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ο ένας περιμένει την κίνηση του άλλου κ αυτός με την σειρά του τον επόμενο.... Κανένας δεν έχει τα κότσια να βγεί μπροστά. Θα βοηθήσω άν εκείνος.... Θα κάνω αν ο άλλος... Θα γίνει άν κ πάει λέγοντας.
Ο Δρόσος θα φύγει, έφυγε απο την πίσω την πόρτα κ ο μόνος που πραγματικά αρρώστησε είμαστε εμείς κ η ομάδα..
Όλο ούζο ούζο... Ας περάσει ένας σε πράξεις επιτέλους κ όχι ΠΑΟΚ στο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ... Ο κόσμος έχει αγανακτήσει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”