Μέρος απ την χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά την νίκη-πρόκριση μας, επί της ζέλας, στα ημιτελικά του Κυπέλλου:
Για την αλλαγή στην εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε ξεπεράσει αυτή την περίοδο. Κάθε ομάδα έχει διακυμάνσεις στην απόδοσή της μέσα σε μία σεζόν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, πιστεύοντας στο πλάνο μας, είτε όταν τα πράγματα πάνε καλά, όπως τώρα, είτε όταν δεν πάνε καλά, όπως ήταν πριν από 15 ημέρες. Το μοναδικό, που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να εξελίξω τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι για τα αποτελέσματα, γιατί αυτά κρίνονται από πολλούς παράγοντες. Προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δουλειά.
Θα πω κάτι απλό. Ούτε σήμερα είμαι ο καλύτερος προπονητής, ούτε αύριο θα είμαι ο χειρότερος. Παρουσιάζουμε ένα έργο. Οι κανόνες του ποδοσφαίρου είναι απλοί και ξεκάθαροι για όλους. Για τον προπονητή, τη διοίκηση, τους παίκτες, για όλους… Όταν υπέγραψα για 3 χρόνια, ήξερα ότι θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα κατακτήσει κι άλλους τίτλους και ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League. Είναι ένα τριετές πλάνο, επαναλαμβάνω και με βάση αυτό λειτουργώ».
Σχετικά με τις στιγμές που ζει στον ΠΑΟΚ και την στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη:
«Από την πρώτη μέρα, ένιωσα την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη και των παικτών και του κ. Σαββίδη. Μου άρεσε πολύ που μου έδωσε πολλές συμβουλές που τις κρατάω και είναι πολύ χρήσιμες. Είμαι σίγουρος ότι είτε έρθουν μέρες με βροχή, είτε με ηλιοφάνεια, εμείς θα είμαστε εδώ ενωμένοι και δυνατοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».
Εφ όσον ισχύουν τα υπογραμμισμένα, συνολικά, εκτιμώ ότι οδεύουμε στον σωστό δρόμο, πλέον, ως οργανισμός...
Μένει να φανεί τι θα γίνει, στο τέλος της σεζόν, κυρίως ανάλογα με τα επιτευχθέντα ή/και μη, αποτελέσματα...