Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Στο μεταξύ, ενδέχεται ο κουβάς των σανοφάγων να γεμίζει δελτία. Όλα τα αθηναίκά και κάποιοι "γκουρού" της Θεσσαλονίκης, έδιναν προγνωση 2-3 γκολ ή νίκη Ολυμπαικού και under 3,5, με το σκεπτικό ότι θα κελιδώσει και μετά θα κάνει συντήρηση ενόψει Τούμπας...
-
Οσο δεν αντιδραει ο κοσμος του νιονιου για την παρενθετη διοικηση, δεν με χαλαει καθολου να ξεφτιλιζονται. Να πεσουν και να μην ξαναγυρισουν.
4+ γκολ κι άλλο ένα μεροκάματο από αγώνα θρηνου-παραρτημα έρχεται νωρίς νωρίς με 3 απόδοση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mutasevic
Είναι να ξερνας με τά παραρτηματα .σημειωση στην μπλακ λίστ ,ούτε δανεικούς ουτε αγορες από τέτοια λοιμά. Απορώ πως οι οπαδοί της ζελας του τυριού κ του νιονιου δεν έχουν πλακωσει ακόμα αυτούς που τους διοικούν
Αυτοί βέβαια είναι ικανοί να φρενάρουν και να το λήξουν έτσι... Επιστήμονες γαρBesuch 2 έγραψε:4+ γκολ κι άλλο ένα μεροκάματο από αγώνα θρηνου-παραρτημα έρχεται νωρίς νωρίς με 3 απόδοση.
Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τα 5 εκατομμύρια χόρτασαν μπάλα σήμερα, όλη η Ελλάδα θα μας δεί στην Ευρώπη που θα φέρουμε βαθμούς. Ελπίζω και εύχομαι ο Πανιώνιος να μην πέσει και να πέσουν αυτοί που πρέπει και λένε οι δικαστές και θα κάνω μήνυση.
Αυτά θα πει
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά θα πει
- bersekeros
Ότι και να πει...η στιγμή της αλήθειας 23/2.
Εμείς δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, με πολύ κλωτσιά, τα παίξαμε σε 72 ώρες.
Αυτοί δύο φιλικά είχανε.
Αρκεί να κατέβουν...
Εμείς δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, με πολύ κλωτσιά, τα παίξαμε σε 72 ώρες.
Αυτοί δύο φιλικά είχανε.
Αρκεί να κατέβουν...
7 θα βάλουν για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους ενόψει Τούμπας. Δεν σέβονται παραρτηματα, το έκαναν και με Λάρισα, μόνο αν το έπαιξαν στο στοίχημα θα πατήσουν φρένο.Aye4 έγραψε:Αυτοί βέβαια είναι ικανοί να φρενάρουν και να το λήξουν έτσι... Επιστήμονες γαρBesuch 2 έγραψε:4+ γκολ κι άλλο ένα μεροκάματο από αγώνα θρηνου-παραρτημα έρχεται νωρίς νωρίς με 3 απόδοση.
8 γκολ θα βάλει, να πάρει τα πάνω του, να φύγει το σανό από τις αποθήκες
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Ελατε πουτανες.Στα 4 με την οπισθεν.Mastakounas004 έγραψε:Λεύκανση τώρα, ερχόμαστε
- navigator11
ΑΝ διεξαχθεί το ματσάκι, κάτω από 3-4 δεν τρώει ο καρκιν@πουστ@ς. Το ξέρουν, θα κάνουν τα πάντα για να μην το υποστούν.
Δεν νομίζω να γίνει ματς, αν δεν γίνει με τους όρους τους,.navigator11 έγραψε:ΑΝ διεξαχθεί το ματσάκι, κάτω από 3-4 δεν τρώει ο καρκιν@πουστ@ς. Το ξέρουν, θα κάνουν τα πάντα για να μην το υποστούν.
Έχουμε μια βδομάδα να τα πούμε.
Αν θυμάστε, τότε ο γέρος είχε βγει από την προηγούμενη Κυριακή και είχε πει ότι πάνε σε ζούγκλα κλπ κλπ και μετά πήρε την ομάδα κι έφυγε
- navigator11
Σωστό μεν, ο γαυρετόπουλass θα λείπει από την Τούμπα δε. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, όσο να πεις. Και σε αυτό το παιχνίδι δε θα επιλεγούν Γκεστράνιους ή τίποτα σκανδιναβικά πουτανάκια.