Dimg4 έγραψε:Θελω Εσιτι να ριξει κανα δυο κλωτσιες στο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ παπατζογλου
Όλα στον Αποστόλη!
Dimg4 έγραψε:Θελω Εσιτι να ριξει κανα δυο κλωτσιες στο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ παπατζογλου
Γραφω οτι παιζουμε εξαιρετικα και ειμαι μιρλας.pilotos έγραψε:Είσαι η μεγαλύτερη μιρλα του φόρουμGospi έγραψε:Εισαι πολυ κομπλεξικος. Δεν εχω κατι αλλο να πω.pilotos έγραψε:Δεν ελπίζουμε φίλε
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε σχολιο που δικαιολογει τον Πελκα και μιλαει για το κωλογηπεδο βρηκες να πουλήσεις ειρωνια.
Επειδη το βλεπω απο λινκ που αργει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην ώρα της μάχης, όποιος φοβάται κάθεται σπίτι
Φίλε θα κλαίω όλο το βράδυGospi έγραψε:Γραφω οτι παιζουμε εξαιρετικα και ειμαι μιρλας.pilotos έγραψε:Είσαι η μεγαλύτερη μιρλα του φόρουμGospi έγραψε:Εισαι πολυ κομπλεξικος. Δεν εχω κατι αλλο να πω.
Σε σχολιο που δικαιολογει τον Πελκα και μιλαει για το κωλογηπεδο βρηκες να πουλήσεις ειρωνια.
Επειδη το βλεπω απο λινκ που αργει.
Εισαι απλα αστειος.
Τελευταια φορα που ασχολουμαι με τη αστεια ύπαρξη σου.
Δε νομίζω να τον είδαν, δε πρόλαβανseaman έγραψε:vs40 έγραψε:fair play γιατί κάνουμε μου λέει κανείς; Αυτοί παίξαν όταν ο δικός τους ήταν κάτω...
Είναι αρρώστια να είναι ο συμπαίχτης σου κάτω και να μην κόβεις την επίθεση, αλλά να ζητάς fair play από τον αντίπαλο όταν χάνεις τη μπάλα. Ντροπή και ευτυχώς που δεν κολλήσαμε και εμείς
Βγάλε εμένα Ζαντε και κρατά την γκρίνιαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Στο επόμενο έχετε φύγει αμφότεροι.
Εκανες το κομματι σου?pilotos έγραψε:Φίλε θα κλαίω όλο το βράδυGospi έγραψε:Γραφω οτι παιζουμε εξαιρετικα και ειμαι μιρλας.pilotos έγραψε:Είσαι η μεγαλύτερη μιρλα του φόρουμ
Εισαι απλα αστειος.
Τελευταια φορα που ασχολουμαι με τη αστεια ύπαρξη σου.
Μην μου το κάνεις αυτό σε παρακαλώ
Τετοιο επιτηδες μαρκαρισμα που εκανε το ταγαρι θα τον κραξει και η αδυναμια τουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4 έγραψε:Θελω Εσιτι να ριξει κανα δυο κλωτσιες στο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ παπατζογλου
Όλα στον Αποστόλη!