Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Εριξα μια ματια στις προηγουμενες σελιδες και πολλοι εχουν ενστερνιστεί την αποψη οτι η επο απλα θα επιβαλει ποινες. Ο κουλης και ο γεραπετριτης οταν λεγαν οτι δεν ειναι δεσμευτική η αποφαση της εεα, θεωρω πως δεν το λεγαν για να το ακουσουμε εμεις, αλλα οι δικαστες στην επο.
- bersekeros
Η τηλεόρασή μου δεν συντονίζει στο mega και ούτε πρόκειται να συντονίσει.
Πρέπει να φροντίσουμε με την προπαγάνδα μας να μη συντονίσει καμία τηλεόραση από τα Τέμπη και πάνω σε αυτό το κανάλι.
Να καταλάβουν ότι αυτό το κανάλι δεν θα το βλέπει κανένας σε Μακεδονία - Ήπειρο - Θράκη.
Πρέπει να φροντίσουμε με την προπαγάνδα μας να μη συντονίσει καμία τηλεόραση από τα Τέμπη και πάνω σε αυτό το κανάλι.
Να καταλάβουν ότι αυτό το κανάλι δεν θα το βλέπει κανένας σε Μακεδονία - Ήπειρο - Θράκη.
Ναι όταν έχεις την θειτσα να πανηγυρίζει που θα βλέπει επαναλήψεις και να προσπαθείς ταυτόχρονα να την αποδείξεις ότι το έχει ένας ναρκμπορας υπόδικος , μάντεψε τι θα κάνει και ποιον θα περάσει για τρελό...
- bersekeros
Η θείτσα μου, η πεθερά μου και οι γονείς μου δεν ξέρουν να συντονίζουν τηλεόραση και άμα συντονίσει αυτόματα δεν ξέρουν ότι μπορώ να κάνω delete...
Delete Mega παντού!!!
Delete Mega παντού!!!
BlackMagicPAOK έγραψε:"Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας έδωσε παραγγελία προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη για να διερευνηθεί κατά απόλυτη προτεραιότητα η δικογραφία για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο κ. Πλιώτας ζήτησε από τον κ. Ιωαννίδη, εφόσον κριθεί πως συντρέχουν λόγοι, να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών της ΕΕΑ και να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο των συνομιλιών τους. Θα διερευνηθεί η διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων, με βάση τα άρθρα 184 και 189 του Ποινικού Κώδικα και το άρθρο 41 του αθλητικού νόμου.
Αυτό που θα ελεγχθεί είναι η ποινική ευθύνη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέντε μελών της ΕΕΑ που ψήφισαν στην υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης (Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης, Μαρούπα και Δερδεμέζης). "
Με όλα αυτά σε εξέλιξη εμείς θα πάμε σε δικαστήριο την Δευτέρα; !!
Δεν πρέπει να ζητήσουμε αναβολή μέχρι να ξεκαθαρίσουν ολα αυτά που αφορούν την ΕΕΑ;
Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο οποιοσδήποτε αθλητικος δικαστής να λάβει υπόψιν του τη γνωμοδότηση μιας ΑΦΕΡΕΓΓΥΑΣ επιτροπής που τα ίδια τα μέλη της ακόμα ξεκατινιαζονται στα διάφορα μεσα
- navigator11
Έγινε, ακούω, μια πρώτη κινησούλα κατά των μελών της επιντροπής. Αντε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα.
Άμα γίνει κανά αστείο και κερδίσουμε το ψηλό δικηγόρο , έχει να γίνει της πουτάνας πριν το ματς με τους απόγονους.
Τα είπαμε δεν τα είπαμε;pilotos έγραψε:Νομίζω αύριο θα έχουμε κάποια νέα.
Επίσης ο κοντός θα κοιτάξει μέχρι Σάββατο να βγει σε 5463636744578854 ραδιόφωνα να πει τη γνώμη του
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε δρόμο ακόμα, είμαστε απέναντι σε όλο το σύστημα μόνοι μας...
Να το θυμάστε αυτό, θέλουν να μας πετάξουν με κάθε τρόπο εκτός.
Μόνο με συσπείρωση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα κερδίσουμε ΜΑΚΡΟΠΡΌΘΕΣΜΑ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί έχεις αμφιβολία ότι ο θίασος του κοντού θα αρπάξει τρία τεμάχια το Σάββατο;
Ρε το νερό μπήκε στο αυλάκι, οι παίχτες ξύπνησαν για τα καλά (για τον προπονητη δεν ξερω ακόμα) θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Ρε το νερό μπήκε στο αυλάκι, οι παίχτες ξύπνησαν για τα καλά (για τον προπονητη δεν ξερω ακόμα) θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
- navigator11
Ας μας πετάξουν, πιλότε. Το βοριντι, το αντονι και λοιπά φασισταριά έχουν ήδη λάβει μια μίνι πρόγευση του τι υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει. Βέβαια, μετά το ντορτι, που θα φάει ο τραγικός γαύρουλας την άλλη βδομάδα στην Τούμπα, θα σφίξει πάρα πολύ η πίεση στον τσιρκούλη και το σκυλολόι του για ... δράση. Δεν μπορεί αγωνιστικά αυτό το μπουρδέλο με τα κόκκινα να νικήσει ούτε τον προσκυνημένο ρούλη, χωρίς βοήθεια από καμικάζι κοράκι. Νομίζω ότι ακόμα και οι ανά περιόδους θαυμαστές της ποδοσφαιρικής ... λογικής του γαύρου πρέπει να έχουν πειστεί πλέον ότι πρόκειται για μια ημικωμική ομάδα 

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ταραξτε τους στις μηνυσεις,γουσταρω παρα πολυ.
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Μπράβο στη διοίκηση. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον εχουν
- paokovios1974
Επιτέλους έγινε η κίνηση που περίμενα με αγωνία. Τώρα πηγαίνεις όμορφα και ωραία την Δευτέρα στον αθλητικό δικαστή και του υποβάλεις αίτημα αναβολής που δεν μπορεί ν αρνηθεί γιατί θα εκκρεμεί έρευνα από Άρειο πάγο. Οπότε έρχεται ο θίασος του Πειραιά στην Τούμπα σηκωτός, χωρίς να μπορεί να αναβάλει το ματς όπως θα τον βόλευε, αρπάζει το ντορτι του, ξεφτιλιζεσαι σε όλη την αιλαδα και μετά έλα να με αφαιρέσεις βαθμούς όπως σχεδιαζες, απατοι θα πάτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Πέμ 13 Φεβ 2020, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο καημένος ο πλιωτας δεν τον βλέπω να κρατάει και πολύ την θέση του
Βλέπω να κάνει και μήνυση ο γαύρος στο μέλος που μειωψηφισε
Βλέπω να κάνει και μήνυση ο γαύρος στο μέλος που μειωψηφισε
καλα ολα αυτα, θα περιμενα ομως καποια μετρα προσωρινης δικαστικης προστασιας, με βαση την ακυροτητα της συνθεσης της επιτροπης. δε γνωριζω αν μια μηνυτήρια αναφορά αρκει για να αναβληθει η εκδικαση της υποθεσης απο τη λιγκα..οι νομικοι του φορουμ ας μας πουν.