ετσι ειναι. θλιβερη διαπιστωση για τον Μπισε βεβαια, αλλα στο χερι του ειναι να συνελθει νομιζω.renegade έγραψε:Τον μπίσεσβαρ δεν τον βγάζεις σε τελειωμένο ματς από την στιγμή που δεν θα αγωνιστεί στην Λάρισα.
Αλλά γράφουμε για να γράφουμε
Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
- Sick Bastard
Παιδιά, οι προπονήσεις είναι ανοιχτές;
Μπορεί δηλαδή όποιος θέλει να τις βλέπει και μετά να γράφει εδώ τι βλέπει στο γήπεδο;
Ή απλά γράφετε ότι να ναι;
Μπορεί δηλαδή όποιος θέλει να τις βλέπει και μετά να γράφει εδώ τι βλέπει στο γήπεδο;
- sourmenetes
- Moderator
Αν σεβοταν τον εαυτό του θα εκανε πολύ καλά να μην πέταγε κανένα μπισεσβαρ έξω. Ο μπισε δε θα παίξει το Σάββατο για αυτό και πήρε όλο το 90λεπτο όπως και ο μισιτς.Gospi έγραψε:Να απαντησω εγω Σουρμε...sourmenetes έγραψε:Ποια είναι αυτά που δεν άλλαξε σήμερα ας πούμε την ώρα του ματς;;Totem_pk έγραψε:Αδουλευτη ομαδα στην κοντρα. Σκουντουφλανε οι παικτες. Με τετοιους χωρους ουτε ενα γκολ, οχι μονο σημερα αλλα και σε προηγουμενα παιχνιδια. Επισης ο προπονητης μας μου φαινεται οτι ναι καλα δουλευει τα ματς απο πριν το παιχνιδι αλλα μεσα στο παιχνιδι αδυνατει να αλλαξει πραματα και παει με το αρχικο του πλανο μεχρι το τελος. Ετσι γινομαστε οσο περναει η ωρα προβλεψιμοι και τελικα φτανουμε να αγωνιουμε σε ματς που θα επρεπε να τα ειχαμε καθαρισει και να κανουμε πλακα στα τεελυταια λεπτα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Μπισεσβαρ π επρεπε να βγει απο το πρώτο ημιχρονο και τον Μαουριτσιο που τα φτυσε στο 60. Και ναι ξερω πως τραυματίστηκε ο Πελκας στο δευτερο γ αυτο δεν βγηκε τελικά ο Μπισε, αλλα πιστεψε με, αν σεβοταν τον εαυτο του θα τον ειχε πεταξει εξω τον Μπισε πριν καλα καλα τελειωσει το πρωτο ημιχρονο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μου έλεγες για τον Μαου να σου πω ναι. Βγαλτον.
Επίσης ο τοτέμ κάτι άλλο μάλλον ήθελε να πει,αν κατάλαβα καλά.
- sourmenetes
- Moderator
Το δευτερο[FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, οι προπονήσεις είναι ανοιχτές;
- Sick Bastard
Γενικά ας περιμένουμε λίγο να δούμε, αν ο Αμπέλ είναι πρόθυμος να ακολουθήσει το σχέδιο που οι παίχτες του έδωσαν. Θα φανεί στα επόμενα ματς.
- ΑποστόληςΑ
Λοιπον Άμπελ θα σου το πω μία φορά:
Στην Λάρισα θα κατέβουμε full επίθεση. Γι αυτό λοιπόν θα κατέβεις με δύο δημιουργικά χαφ μπροστά από τα στόπερς: Mauricio και El Kaddouri. Αν στο β΄ ημίχρονο κουραστεί κάποιος από αυτούς, ή φανεί ανέτοιμος ο Μαροκινός, τότε θα τον αλλάξεις με τον Douglas.
Τερματοφύλακα θα βάλεις τον Πασχαλάκη.
Η άμυνα θα είναι Matos - Varela (ή Mihaj, αν ο πρώτος είναι τραυματίας) - Ingason και Vieirinha. Ο Ingason θα είναι το αριστερό στόπερ.
Τον Γιαννούλη θα τον ξεκουράσεις και αν χρειαστεί θα τον βάλεις στο β΄ ημίχρονο.
Οι παίκτες πίσω από το φορ θα είναι Λάμπρου, Πέλκας και Λημνιός και μπροστά ο Akpom. Αν ο Πέλκας δεν είναι ΟΚ, θα βάλεις El Kaddouri εκεί και θα ξεκινήσεις τον Douglas δίπλα στον Mauricio.
ΥΓ1: Είπα και εμίλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
ΥΓ2: Ξέρω ότι δεν θα με ακούσεις, αλλά πλέον δεν θα έχεις άλλοθι ότι δεν στα είπα.
Στην Λάρισα θα κατέβουμε full επίθεση. Γι αυτό λοιπόν θα κατέβεις με δύο δημιουργικά χαφ μπροστά από τα στόπερς: Mauricio και El Kaddouri. Αν στο β΄ ημίχρονο κουραστεί κάποιος από αυτούς, ή φανεί ανέτοιμος ο Μαροκινός, τότε θα τον αλλάξεις με τον Douglas.
Η άμυνα θα είναι Matos - Varela (ή Mihaj, αν ο πρώτος είναι τραυματίας) - Ingason και Vieirinha. Ο Ingason θα είναι το αριστερό στόπερ.
Τον Γιαννούλη θα τον ξεκουράσεις και αν χρειαστεί θα τον βάλεις στο β΄ ημίχρονο.
Οι παίκτες πίσω από το φορ θα είναι Λάμπρου, Πέλκας και Λημνιός και μπροστά ο Akpom. Αν ο Πέλκας δεν είναι ΟΚ, θα βάλεις El Kaddouri εκεί και θα ξεκινήσεις τον Douglas δίπλα στον Mauricio.
ΥΓ2: Ξέρω ότι δεν θα με ακούσεις, αλλά πλέον δεν θα έχεις άλλοθι ότι δεν στα είπα.
Το οτι συμφωνα με τα λεγομενα σου πιστευεις οτι οι εμφανισεις που καναμε ηταν λογω "κοιλιας" και οχι λογω τραγικου στησιματος σου με ξεπερναει και με προβληματιζει. Δεν εκανε καμια κοιλια η ομαδα, εσυ την εκανες τουρλουμπουκι και μολις σου σφυριξαν 2-3 πραγματακια και εκανες τα αυτονοητα πηρε η ομαδα μπρος.
Μου διεφυγε οτι δεν παιζει. με Λαρισαsourmenetes έγραψε:Αν σεβοταν τον εαυτό του θα εκανε πολύ καλά να μην πέταγε κανένα μπισεσβαρ έξω. Ο μπισε δε θα παίξει το Σάββατο για αυτό και πήρε όλο το 90λεπτο όπως και ο μισιτς.Gospi έγραψε:Να απαντησω εγω Σουρμε...sourmenetes έγραψε:Ποια είναι αυτά που δεν άλλαξε σήμερα ας πούμε την ώρα του ματς;;
Τον Μπισεσβαρ π επρεπε να βγει απο το πρώτο ημιχρονο και τον Μαουριτσιο που τα φτυσε στο 60. Και ναι ξερω πως τραυματίστηκε ο Πελκας στο δευτερο γ αυτο δεν βγηκε τελικά ο Μπισε, αλλα πιστεψε με, αν σεβοταν τον εαυτο του θα τον ειχε πεταξει εξω τον Μπισε πριν καλα καλα τελειωσει το πρωτο ημιχρονο.
Να μου έλεγες για τον Μαου να σου πω ναι. Βγαλτον.
Επίσης ο τοτέμ κάτι άλλο μάλλον ήθελε να πει,αν κατάλαβα καλά.
Σε καθε περιπτωση εγω σχολιασα με βαση την εικονα του και μονο.
Αν κάποιος ξέρει το κομπογιαννίτη που έχουμε στο πάγκο , ας προωθήσει τη τοποθέτηση του σεβαστού μέλους Απόστολου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπον Άμπελ θα σου το πω μία φορά:
Τα εξηγεί ωραία , με σενάρια και αλλαγές.
Αυτό είναι στο πλαίσιο του γράφουμε ότι να ναι?Sick Bastard έγραψε:Γενικά ας περιμένουμε λίγο να δούμε, αν ο Αμπέλ είναι πρόθυμος να ακολουθήσει το σχέδιο που οι παίχτες του έδωσαν. Θα φανεί στα επόμενα ματς.
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί ο Γιαννούλης.
Στις ήττες φταίει ο προπονητής, στις νίκες παίρνει χαρτάκι..και η τρέλα συνεχίζετε.. Τα ίδια έχουμε πει κατά καιρούς βέβαια και για άλλους, οπότε ουδεμία εντύπωση δεν μου προξενεί
Ακριβώς στο ίδιο έργο θεατές όπως με λουτσεσκου.....george188 έγραψε:Στις ήττες φταίει ο προπονητής, στις νίκες παίρνει χαρτάκι..και η τρέλα συνεχίζετε.. Τα ίδια έχουμε πει κατά καιρούς βέβαια και για άλλους, οπότε ουδεμία εντύπωση δεν μου προξενεί
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο Πασχαλακης ειπε σε δηλωσεις του οτι τα αποδυτηρια καποια στιγμη δεν ηταν καλα....τωρα ειπε μετα τις νικες καλυτερευσαν τα πραγματα...
ο Καστανης εγραψε οτι ο Ματος ηταν πολυ εκνευρισμενος μετα τον αποκλεισμο του...
πρεπει να ελεγχθουν τα αποδυτηρια γιατι ο Φερειρα θα χασει και τον Ματος πριν τα πλει οφφ ο οποιος ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στην ιστορια μας
ο Καστανης εγραψε οτι ο Ματος ηταν πολυ εκνευρισμενος μετα τον αποκλεισμο του...
πρεπει να ελεγχθουν τα αποδυτηρια γιατι ο Φερειρα θα χασει και τον Ματος πριν τα πλει οφφ ο οποιος ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στην ιστορια μας
- Sick Bastard
όχι είναι στο πλαίσιο του τι ισχύει.kos έγραψε:Αυτό είναι στο πλαίσιο του γράφουμε ότι να ναι?Sick Bastard έγραψε:Γενικά ας περιμένουμε λίγο να δούμε, αν ο Αμπέλ είναι πρόθυμος να ακολουθήσει το σχέδιο που οι παίχτες του έδωσαν. Θα φανεί στα επόμενα ματς.
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί ο Γιαννούλης.