jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ
Εγώ με 10 "γαμω το μ@υνι που τους γλίστρησε" νιώθω πολύ καλύτερα.
Νομίζω ότι ο μόνος που με νιώθει εδώ μέσα είναι ο Sick.
jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ
Δεν μπορούν να γράψουν 3-4 γραμμές σε κατανοήσιμα ελληνικά κι εμείς καταφερόμαστε εναντίον αυτών των ηλιθίων για τη δυνατότητά τους να εξάγουν συμπεράσματα οικονομικονομικού χαρακτήρα.tasso85 έγραψε:Πλην όμως δεν διευκρινίζεται στις ως άνω επιστολές ποιες ιδιότητες είχε ο Anton Khodarev συνεπεία των οποίων από μόνη η παρουσία του ως μετόχου της RFA, οι εταιρείες καθίσταντο συνδεδεμένες, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο I. Καλπαζίδης είχε τις ίδιες ιδιότητες ή όχι και επομένως να κριθεί εάν η σύνδεση έπαυσε ή όχι
θα μπορουσε να ειναι αποσπασμα "σκεπτικού" απο "δικες" του Vyshinsky η του Freisler
προσωπικα ρε συ μπανε, ουτε τα μπινελικια θα με κανουν να αισθανθω καλυτερα. τα χωνω καθημερινα..και; οταν τους δω στα ερασιτεχνικα, ισως ανακουφιστω. γιατι ειναι μπασταρδα.obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ
Στις 2 περιπτώσεις με αεχ κ γκει, καραμπινατο δίκιο υπέρ μας δεν δικαιωθηκαμε. Οι δικαστές πιστεύεις ήταν αμερόληπτοι (για να το πω κομψά);barlow4 έγραψε:πολλη τηλεοραση βλεπεις.mbison έγραψε:Θα παμε με Μπιρδα κ Μαυρομματη κ ένα σταυρό στο χέρι ή να δώσει 1 μυριο σε κανα λαμογιο ποινικολογο που βγάζει τα καθαρματα απο τη φυλακή λαδώνοντας δικαστές;;
Νομίζω πρέπει ο Σαββίδης αφήσει το λιμάνι για να πάψει να υπάρχει επιρροή στην Ξάνθη.barlow4 έγραψε:και οι ερωτησεις του ενος εκατομμυριου ειναι οι εξης:
Ποια ειναι η ενεργεα εκεινη που θα πρεπει να κανει ο Σαββιδης για να παψει να υπαρχει επιρροη στην ξανθη?
Να πουλησει το σαλε?
Να φυγει ο πιαλογλου?
Να επιστραφει το ομολογιακο δανειο στον καλπαζιδη?
Να μην αγοραζει παικτες απο την ξανθη?
Ποια στο μπουτσο ειναι η ενεργεια εκεινη που αιρει τις συνεπειες της πολυιδιοκτησιας κατα τη γνωμη τους?
ρε φιλε για εκατομμυρια μιλας, για ποινικολογους που βγαζουν εγκληματιες λες κ ειναι κανενα ποινικο δικαστηριο που θα μπουζουριασει τον ιβαν.Νομιζεις η διαφθορα ετσι λειτουργει.mbison έγραψε:Στις 2 περιπτώσεις με αεχ κ γκει, καραμπινατο δίκιο υπέρ μας δεν δικαιωθηκαμε. Οι δικαστές πιστεύεις ήταν αμερόληπτοι (για να το πω κομψά);barlow4 έγραψε:πολλη τηλεοραση βλεπεις.mbison έγραψε:Θα παμε με Μπιρδα κ Μαυρομματη κ ένα σταυρό στο χέρι ή να δώσει 1 μυριο σε κανα λαμογιο ποινικολογο που βγάζει τα καθαρματα απο τη φυλακή λαδώνοντας δικαστές;;
Μεγαλη αληθεια!μεγαλο το ζορι αθηνεζων για το λιμανιpanta έγραψε:Νομίζω πρέπει ο Σαββίδης αφήσει το λιμάνι για να πάψει να υπάρχει επιρροή στην Ξάνθη.barlow4 έγραψε:και οι ερωτησεις του ενος εκατομμυριου ειναι οι εξης:
Ποια ειναι η ενεργεα εκεινη που θα πρεπει να κανει ο Σαββιδης για να παψει να υπαρχει επιρροη στην ξανθη?
Να πουλησει το σαλε?
Να φυγει ο πιαλογλου?
Να επιστραφει το ομολογιακο δανειο στον καλπαζιδη?
Να μην αγοραζει παικτες απο την ξανθη?
Ποια στο μπουτσο ειναι η ενεργεια εκεινη που αιρει τις συνεπειες της πολυιδιοκτησιας κατα τη γνωμη τους?
Πω ρε φίλε, πουλάς ειρωνία...αργείς και να καταλάβεις... Πες μας τελικά: πιστέυεις ότι υπάρχει διαφθορά στο δικαστικό? (για το δικαστήριο που θα μας δικάσει λέω). Aν ναι, πιστεύεις ότι πρέπει να παίξουμε και μεις βρώμικα?barlow4 έγραψε:ρε φιλε για εκατομμυρια μιλας, για ποινικολογους που βγαζουν εγκληματιες λες κ ειναι κανενα ποινικο δικαστηριο που θα μπουζουριασει τον ιβαν.Νομιζεις η διαφθορα ετσι λειτουργει.mbison έγραψε:Στις 2 περιπτώσεις με αεχ κ γκει, καραμπινατο δίκιο υπέρ μας δεν δικαιωθηκαμε. Οι δικαστές πιστεύεις ήταν αμερόληπτοι (για να το πω κομψά);barlow4 έγραψε: πολλη τηλεοραση βλεπεις.
Στα ποινικα του εχει τον τσακο ο ιβαν που μεζι με το μαργαριτη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη χωρα.
στην υποθεση με τη χαρτινη με σημαιοφοριδη πηγαμε.
jibbie έγραψε:προσωπικα ρε συ μπανε, ουτε τα μπινελικια θα με κανουν να αισθανθω καλυτερα. τα χωνω καθημερινα..και; οταν τους δω στα ερασιτεχνικα, ισως ανακουφιστω. γιατι ειναι μπασταρδα.obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ
Λάμπρος. Λάμπρος Μαργαρίτης.cellophan έγραψε:Κεν, ποιος είναι αυτός ο Μαργαριτης που αναφέρεις? Έχει ιστοσελίδα; Το μικρό του;