Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ

Εγώ με 10 "γαμω το μ@υνι που τους γλίστρησε" νιώθω πολύ καλύτερα.
Νομίζω ότι ο μόνος που με νιώθει εδώ μέσα είναι ο Sick.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tasso85 έγραψε:Πλην όμως δεν διευκρινίζεται στις ως άνω επιστολές ποιες ιδιότητες είχε ο Anton Khodarev συνεπεία των οποίων από μόνη η παρουσία του ως μετόχου της RFA, οι εταιρείες καθίσταντο συνδεδεμένες, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο I. Καλπαζίδης είχε τις ίδιες ιδιότητες ή όχι και επομένως να κριθεί εάν η σύνδεση έπαυσε ή όχι
θα μπορουσε να ειναι αποσπασμα "σκεπτικού" απο "δικες" του Vyshinsky η του Freisler
Δεν μπορούν να γράψουν 3-4 γραμμές σε κατανοήσιμα ελληνικά κι εμείς καταφερόμαστε εναντίον αυτών των ηλιθίων για τη δυνατότητά τους να εξάγουν συμπεράσματα οικονομικονομικού χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:

προσωπικα ρε συ μπανε, ουτε τα μπινελικια θα με κανουν να αισθανθω καλυτερα. τα χωνω καθημερινα..και; οταν τους δω στα ερασιτεχνικα, ισως ανακουφιστω. γιατι ειναι μπασταρδα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

barlow4 έγραψε:
mbison έγραψε:Θα παμε με Μπιρδα κ Μαυρομματη κ ένα σταυρό στο χέρι ή να δώσει 1 μυριο σε κανα λαμογιο ποινικολογο που βγάζει τα καθαρματα απο τη φυλακή λαδώνοντας δικαστές;;
πολλη τηλεοραση βλεπεις.
Στις 2 περιπτώσεις με αεχ κ γκει, καραμπινατο δίκιο υπέρ μας δεν δικαιωθηκαμε. Οι δικαστές πιστεύεις ήταν αμερόληπτοι (για να το πω κομψά);
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

barlow4 έγραψε:και οι ερωτησεις του ενος εκατομμυριου ειναι οι εξης:
Ποια ειναι η ενεργεα εκεινη που θα πρεπει να κανει ο Σαββιδης για να παψει να υπαρχει επιρροη στην ξανθη?
Να πουλησει το σαλε?
Να φυγει ο πιαλογλου?
Να επιστραφει το ομολογιακο δανειο στον καλπαζιδη?
Να μην αγοραζει παικτες απο την ξανθη?
Ποια στο μπουτσο ειναι η ενεργεια εκεινη που αιρει τις συνεπειες της πολυιδιοκτησιας κατα τη γνωμη τους?
Νομίζω πρέπει ο Σαββίδης αφήσει το λιμάνι για να πάψει να υπάρχει επιρροή στην Ξάνθη.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

βλεπω τι ανεβαζουν οι αλλοι για ειρηνη μπουρμπουληθρα ...γιατι να μην εχουμε και εμεις εναν να μπορει να τους απανταει νομικα παντα (στο επικοινωνιακο κομματι ) να μην επηρεαζουν την κοινη γνωμη ακομα και πολλων δικων μας ;;;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

mbison έγραψε:
barlow4 έγραψε:
mbison έγραψε:Θα παμε με Μπιρδα κ Μαυρομματη κ ένα σταυρό στο χέρι ή να δώσει 1 μυριο σε κανα λαμογιο ποινικολογο που βγάζει τα καθαρματα απο τη φυλακή λαδώνοντας δικαστές;;
πολλη τηλεοραση βλεπεις.
Στις 2 περιπτώσεις με αεχ κ γκει, καραμπινατο δίκιο υπέρ μας δεν δικαιωθηκαμε. Οι δικαστές πιστεύεις ήταν αμερόληπτοι (για να το πω κομψά);
ρε φιλε για εκατομμυρια μιλας, για ποινικολογους που βγαζουν εγκληματιες λες κ ειναι κανενα ποινικο δικαστηριο που θα μπουζουριασει τον ιβαν.Νομιζεις η διαφθορα ετσι λειτουργει.
Στα ποινικα του εχει τον τσακο ο ιβαν που μεζι με το μαργαριτη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη χωρα.
στην υποθεση με τη χαρτινη με σημαιοφοριδη πηγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 11 Φεβ 2020, 21:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Jack_riper

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Jack_riper »

panta έγραψε:
barlow4 έγραψε:και οι ερωτησεις του ενος εκατομμυριου ειναι οι εξης:
Ποια ειναι η ενεργεα εκεινη που θα πρεπει να κανει ο Σαββιδης για να παψει να υπαρχει επιρροη στην ξανθη?
Να πουλησει το σαλε?
Να φυγει ο πιαλογλου?
Να επιστραφει το ομολογιακο δανειο στον καλπαζιδη?
Να μην αγοραζει παικτες απο την ξανθη?
Ποια στο μπουτσο ειναι η ενεργεια εκεινη που αιρει τις συνεπειες της πολυιδιοκτησιας κατα τη γνωμη τους?
Νομίζω πρέπει ο Σαββίδης αφήσει το λιμάνι για να πάψει να υπάρχει επιρροή στην Ξάνθη.
Μεγαλη αληθεια!μεγαλο το ζορι αθηνεζων για το λιμανι
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Έτυχε να περάσω από εκεί και δεν είδα ανακαίνιση και μυρίζει και ο Θερμαϊκός. Να δείτε πως η κοινοπραξία την Ξάνθη αγόρασε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στήριξη μαρούφατον από καρκινόγαυρο. Έγκριτη νομικός χαρακτηρίζεται από τους ερυθρόκωλους. Νομίζω, καταλαβαίνει κι ο πλέον στόκος τι γίνεται :lol: :lol: :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

barlow4 έγραψε:
mbison έγραψε:
barlow4 έγραψε: πολλη τηλεοραση βλεπεις.
ρε φιλε για εκατομμυρια μιλας, για ποινικολογους που βγαζουν εγκληματιες λες κ ειναι κανενα ποινικο δικαστηριο που θα μπουζουριασει τον ιβαν.Νομιζεις η διαφθορα ετσι λειτουργει.
Στα ποινικα του εχει τον τσακο ο ιβαν που μεζι με το μαργαριτη ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη χωρα.
στην υποθεση με τη χαρτινη με σημαιοφοριδη πηγαμε.
Πω ρε φίλε, πουλάς ειρωνία...αργείς και να καταλάβεις... Πες μας τελικά: πιστέυεις ότι υπάρχει διαφθορά στο δικαστικό? (για το δικαστήριο που θα μας δικάσει λέω). Aν ναι, πιστεύεις ότι πρέπει να παίξουμε και μεις βρώμικα?
υ.γ. πολύ τηλεόραση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:
obanebane έγραψε:

προσωπικα ρε συ μπανε, ουτε τα μπινελικια θα με κανουν να αισθανθω καλυτερα. τα χωνω καθημερινα..και; οταν τους δω στα ερασιτεχνικα, ισως ανακουφιστω. γιατι ειναι μπασταρδα.

Το ξερω ρε Τζιμπαρε, το ξέρω φίλε μου.
Προσπαθώ κάθε μέρα να πείσω τον εαυτό μου να αποστασιοποιηθεί από όλα, ακόμα και να φύγω από τη χώρα (μου ειναι πολυ εύκολο) σκέφτομαι.
Τα σιχάθηκα όλα και δε μιλάω φυσικά μόνο για το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Κεν, ποιος είναι αυτός ο Μαργαριτης που αναφέρεις? Έχει ιστοσελίδα; Το μικρό του;
Άβαταρ μέλους
jimbo43

Δημοσίευση από jimbo43 »

cellophan έγραψε:Κεν, ποιος είναι αυτός ο Μαργαριτης που αναφέρεις? Έχει ιστοσελίδα; Το μικρό του;
Λάμπρος. Λάμπρος Μαργαρίτης.
https://www.law.auth.gr/el/staff-criminal-margaritis

https://www.metrosport.gr/margaritis-pa ... ini-152312
https://www.metrosport.gr/lidia-lithos- ... aok-152879
https://www.metrosport.gr/me-angixe-eve ... aso-192363
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Στη συνέχεια ζήτησε να πάει στο Λε Σαλέ για να έχει μια δική της άποψη για το συμβαίνει εκεί και την πήγε με δικό της αυτοκίνητο ένας αθλητής της πάλης, φίλος με τον πελάτη της από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν μπήκε ούτε μισό λεπτό μέσα στο ξενοδοχείο, έβγαλε φωτογραφίες από τους έξω χώρους, ίσως και καμία σέλφι, αλλά δεν είδε τι έχει μέσα στο ξενοδοχείο, γιατί μου είπε ότι ήταν κλειστό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κλειστό, γιατί μέσα βρίσκονταν όλο το προσωπικό, είχε δωμάτια κλεισμένα και παρόντες ήταν εκεί ο Πιαλόγλου και ο Επιτρόπου, τους οποίους ενημέρωσα εγώ ότι πηγαίνει εκεί η κυρία Μαρούπα, άρα το ξενοδοχείο ήταν ανοιχτό.

Το παράδοξο και… τρελό, είναι ότι αμέσως μετά με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι εκτιμά πώς αυτό το ξενοδοχείο είναι… παρατημένο, δεν μπορεί να στοιχίζει πάνω από 3 εκατομμύρια και της απάντησα πώς το διαπίστωσε αυτό, αφού δεν μπήκε μέσα. Μπορεί όλα να είναι από… χρυσάφι και να κάνει 20 εκατομμύρια και όχι 7 ή 10. Δεν μου απάντησε ευθέως, λέγοντας, ότι από έξω φαίνεται καλύτερα!

Αμέσως μετά είδα ότι ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την εξωτερική πλευρά του Λε Σαλέ και στην επιτροπή είπε ότι έκανε αυτοψία! Έτσι γίνεται η αυτοψία και από πότε; Μόνο από έξω βλέπουμε ένα κτίριο και βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς μάλιστα να είμαστε οι ειδικοί; Απίστευτα πράγματα συνέβησαν με την κυρία Μαρούπα».

https://www.sdna.gr/podosfairo/690820_a ... xenodoheio

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”