Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Χαρά στο κουράγιο ορισμένων.

Με δυο λόγια αφαιρώντας όλα τα νομικοοικονομικα από τη συζήτηση. Υπάρχει ροή χρημάτων από τρίτες εταιρίες που ανήκουν στο Σαββιδεικο και προς ΠΑΟΚ μεριά και προς πρόσωπα που εμπλέκονται με Ξάνθη μεριά. Και επιπλέον ένα δύο κοινά πρόσωπα σε αυτές τις τρίτες εταιρίες και την Ξάνθη.

Εμείς λέμε ότι με το γράμμα του νομου δεν στοιχειοθετείται καμία παράβαση, αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Βάλανε και μέσω του υπουργού τους μια επιτροπή να βαφτίσει τον καπνό φωτιά, και τώρα πάμε στα δικαστήρια τους να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες.

Τις τελευταίες φορές που χρειάστηκε αυτό, τον ηπιαμε παταγωδώς.

Το 90% των ΜΜΕ μας έχει ήδη καταδικάσει. Το 10% επιτίθεται στα μέλη της στημένης επιτροπής και γελάει γιατί "δεν υπάρχουν στοιχεία'.

Η τροπολογία που δεν θέλαμε, όπως είπαμε αφού πέρασε, τελικά δεν θα περάσει και η ποινή υποβιβασμού παραμένει σε περίπτωση που καταδικαστουμε.

Οι μεν διαρρέουν ότι δεν μας αγγίζει, οι δε ότι έχουμε ήδη πέσει. Στο τέλος η μισή Ελλάδα θα είναι ευνοημένη και η άλλη μισή αδικημένη. Οι δικαστές θα μας πουν πιο μισό θα βγει στους δρόμους. Δεν νομίζω να θέλουν τον κόσμο στους δρόμους της Αθήνας πάντως.

Αισιόδοξος δεν είμαι καθόλου.

Η ερώτηση που κανείς δεν έχει κάνει είναι, για ποιον πουστη λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει δάνεια από άλλες εταιρείες. Πόσα δάνεια σαν κι αυτό υπάρχουν; Είναι όλα αυτά απλά λογιστικά τρικ; Αν αύριο εξαφανιστεί ο Σαββίδης, μεθαύριο θα υπάρχει ΠΑΟΚ ή τα εκατομμύρια που πλέον δεν χρωστάμε στο κράτος τα χρωστάμε πλέον στην οικογένεια Σαββίδη όπως πχ η Ροστόφ;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει gika πέσαμε, το ξέρουμε ρε φίλε μην σκας.
Το έχουμε πει 300 φορές

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

κατα τα αλλα ο και καλα αντικειμενικος Κεφαλογιαννης στο sdna ισχυριζεται οτι δεν ηταν πεναλτυ,περα απο αλλες μπουρδες που γραφει.

το εχουμε ξαναπει οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι αυτοι που το παιζουν ΠΑΟΚ. Τους αλλους τους ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gika έγραψε:Χαρά στο κουράγιο ορισμένων.

Με δυο λόγια αφαιρώντας όλα τα νομικοοικονομικα από τη συζήτηση. Υπάρχει ροή χρημάτων από τρίτες εταιρίες που ανήκουν στο Σαββιδεικο και προς ΠΑΟΚ μεριά και προς πρόσωπα που εμπλέκονται με Ξάνθη μεριά. Και επιπλέον ένα δύο κοινά πρόσωπα σε αυτές τις τρίτες εταιρίες και την Ξάνθη.

Εμείς λέμε ότι με το γράμμα του νομου δεν στοιχειοθετείται καμία παράβαση, αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Βάλανε και μέσω του υπουργού τους μια επιτροπή να βαφτίσει τον καπνό φωτιά, και τώρα πάμε στα δικαστήρια τους να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες.

Τις τελευταίες φορές που χρειάστηκε αυτό, τον ηπιαμε παταγωδώς.

Το 90% των ΜΜΕ μας έχει ήδη καταδικάσει. Το 10% επιτίθεται στα μέλη της στημένης επιτροπής και γελάει γιατί "δεν υπάρχουν στοιχεία'.

Η τροπολογία που δεν θέλαμε, όπως είπαμε αφού πέρασε, τελικά δεν θα περάσει και η ποινή υποβιβασμού παραμένει σε περίπτωση που καταδικαστουμε.

Οι μεν διαρρέουν ότι δεν μας αγγίζει, οι δε ότι έχουμε ήδη πέσει. Στο τέλος η μισή Ελλάδα θα είναι ευνοημένη και η άλλη μισή αδικημένη. Οι δικαστές θα μας πουν πιο μισό θα βγει στους δρόμους. Δεν νομίζω να θέλουν τον κόσμο στους δρόμους της Αθήνας πάντως.

Αισιόδοξος δεν είμαι καθόλου.

Η ερώτηση που κανείς δεν έχει κάνει είναι, για ποιον πουστη λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει δάνεια από άλλες εταιρείες. Πόσα δάνεια σαν κι αυτό υπάρχουν; Είναι όλα αυτά απλά λογιστικά τρικ; Αν αύριο εξαφανιστεί ο Σαββίδης, μεθαύριο θα υπάρχει ΠΑΟΚ ή τα εκατομμύρια που πλέον δεν χρωστάμε στο κράτος τα χρωστάμε πλέον στην οικογένεια Σαββίδη όπως πχ η Ροστόφ;
Καλά υπάρχει και ένα όριο στην κλαψα .

Έξι μήνες τώρα όλα μαύρα τα βλέπεις.

Και επί του ορακτεου :

Άμα εσύ και οποιαδήποτε άλλος θέλετε η δικαιοσύνη να απονέμεται με βάση υπονοούμενα, φήμες και καπνούς, είναι δικό σας πρόβλημα.

Αποδείξεις υπάρχουν εν προκειμένω; Όχι

Στοιχεία συγκεκριμένα για συγκεκριμενες πράξεις που δείχνουν την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη; Όχι

Και όλο αυτό θα ισοπεδωθεί και θα δεχτούμε όλη η υπόθεση να κριθεί με βάση το ότι στην Αθήνα επιβάλλει το δίκιο του ο γαύρος και αρα δεν έχουν νόημα τα στοιχεία και οι αποδείξεις;

Σε ότι αφορά τα λογιστικά τρικ κλπ δεν έχω τίποτα να πω. Δεν ξέρω καμία εταιρεία στον πλανήτη που να μην έχει γκρίζα σημεία λειτουργίας, με ανταλλαγές κεφαλαίων και δάνεια και αντιδάνεια και διακοποδανεια.

Δεν το υπερασπίζομαι αλλά δεν θα γίνουμε εμείς το θύμα σε ένα παγκόσμιο χρηματοοικονομικό μπουρδέλο. Έλεος κάπου . Εδώ τα ασφαλιστικά ταμεία παίζουν τα αποθεματικά τους στο χρηματιστήριο και δεν κουνιέται φύλλο.

Προφανώς και δεν είμαι αισιόδοξος γιατί σε αντίθεση με τα όσα γελοία λέγονται στις κάμερες, δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και σε κανένα άλλο θεσμό του κράτους αυτου. Γι αυτό και έφυγα τρέχοντας από εκεί χρόνια τώρα.

Το να συνδέσουμε όμως αυτό με περίεργα ερωτήματα του στυλ πόσα θα χρωστάμε στον Ιβάν αν φύγει και μας ζητάει το δάνειο απ το ροστοφ, με ξεπερνάει.

Ας ασχοληθούμε με όσα πραγματικά γινονται. Δηλαδή με το γεγονός ότι 8 χρόνια τωρα μόνο δίνει στην Ελλάδα και το αντάλλαγμα είναι κυνήγι και λάσπη.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Gika εγώ να σ απαντήσω για τα δάνεια άλλων εταιριών στην ΠΑΕ.. Ναι κ προφανώς είναι και λογιστικό τρικ και είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως από άπειρες εταιρίες ανά το κόσμο.. Ο σαββίδης προφανώς δεν θα φύγει σε ένα βράδυ (τόσα μύρια έβαλε) και δεν θα δώσει τη παε για ένα ευρώ, τόσο απλά.
υγ. Κανένας κόσμος δεν θα βγεί στο δρόμο της αθήνας πίστεψε με, το δύσκολο γι αυτους είνια και θα είναι ο κόσμος εδώ πάνω..Ας έχουν τα @@ να αναλάβουν το πολιτικό κόστος και να μας καταδικάσουν για ένα ξενοδοχείο. Εδώ είμαστε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έτσι

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Μπαλτάκος για το αν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ:
«Αν παίξει τη μπάλα που ξέρει ο ΠΑΟΚ στο δικαστικό “γήπεδο”, να μην ανησυχεί, αλλιώς μπορεί να χάσει κι από ομάδα Γ' Εθνικής».

Η δική μου άποψη είναι ότι ανεξαρτήτως κατάληξης της υπόθεσης φάγαμε μεγάλη επικοινωνιακή ήττα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Όταν έχει ο άλλος το 80% των ΜΜΕ δικά του αυτό θα συμβεί απλά έθνος και οπεν τους ενοχλεί γιατί περνάει και η άλλη άποψη..... Με τα ΜΜΕ όλα δικά του και το νουρ 1 αν πουν είναι του Σαββίδη θα περάσει.... Η ουσία μετράει γιατι όλα είναι απλά υποθέσεις ούτε καν ενδείξεις....και σε κανονικό δικαστήριο δεν στέκει τίποτε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

flash4 έγραψε:Μπαλτάκος για το αν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ:
«Αν παίξει τη μπάλα που ξέρει ο ΠΑΟΚ στο δικαστικό “γήπεδο”, να μην ανησυχεί, αλλιώς μπορεί να χάσει κι από ομάδα Γ' Εθνικής».

Η δική μου άποψη είναι ότι ανεξαρτήτως κατάληξης της υπόθεσης φάγαμε μεγάλη επικοινωνιακή ήττα.
Πως μπορεις να κερδίσεις επικοινωνιακά όταν ο άλλος ελέγχει τη μισή κυβέρνηση και το 80 τοις εκατό των media?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:Gika εγώ να σ απαντήσω για τα δάνεια άλλων εταιριών στην ΠΑΕ.. Ναι κ προφανώς είναι και λογιστικό τρικ και είναι κάτι που γίνεται παγκοσμίως από άπειρες εταιρίες ανά το κόσμο.. Ο σαββίδης προφανώς δεν θα φύγει σε ένα βράδυ (τόσα μύρια έβαλε) και δεν θα δώσει τη παε για ένα ευρώ, τόσο απλά.
υγ. Κανένας κόσμος δεν θα βγεί στο δρόμο της αθήνας πίστεψε με, το δύσκολο γι αυτους είνια και θα είναι ο κόσμος εδώ πάνω..Ας έχουν τα @@ να αναλάβουν το πολιτικό κόστος και να μας καταδικάσουν για ένα ξενοδοχείο. Εδώ είμαστε

Κάθεσαι και απαντάς στα σοβαρά; Σοβαρά τώρα;
george188

Καλά στο ότι έχει χαθεί η μπάλα είναι δεδομένο Navi..Προσπαθώ να συγκρατηθώ, έχω μαλώσει με πολλούς φίλους τις τελευταίες μέρες γιατί τρελαίνομαι με πολλές ανακρίβειες που ακούω..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουμε ποτέ επικοινωνιακά, όταν ελέγχουμε μόνο το 5% των ΜΜΕ
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο για την επικοινωνιακή ηττα δεν το καταλαβαινω. Μας θεωρουσε ολη η χωρα υποδειγμα ομαδας και μας θαυμαζε και ξαφνικα χαλασε η καλη μας εικονα; Εγω λεω το ακριβως αντιθετο, οτι οταν δικαιωθουμε ισα ισα που θα αρχισουν να αμφισβητουν και ολα οσα αδικως μας εχουν προσαψει τα τελευταια χρονια.

Εκτος φυσικα απο αυτους που ξερουν την αληθεια και τωρα αλλα κανουν πως δεν βλεπουν. Εκεινοι δεν θα αλλαξουν ποτε γνωμη για εμας. Και δεν θα επρεπε να μας ενδιαφερει καθολου.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

icue έγραψε:Αυτο για την επικοινωνιακή ηττα δεν το καταλαβαινω. Μας θεωρουσε ολη η χωρα υποδειγμα ομαδας και μας θαυμαζε και ξαφνικα χαλασε η καλη μας εικονα; Εγω λεω το ακριβως αντιθετο, οτι οταν δικαιωθουμε ισα ισα που θα αρχισουν να αμφισβητουν και ολα οσα αδικως μας εχουν προσαψει τα τελευταια χρονια.

Εκτος φυσικα απο αυτους που ξερουν την αληθεια και τωρα αλλα κανουν πως δεν βλεπουν. Εκεινοι δεν θα αλλαξουν ποτε γνωμη για εμας. Και δεν θα επρεπε να μας ενδιαφερει καθολου.
Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τι να κερδίσω επικοινωνιακά ρε παιδιά;

Την κοινή γνώμη;

Ποια είναι η κοινή γνώμη;

Οι γαύροι; Οι βάζελοι; τα χαρτιά που περιμένουν σαν όρνια να φάνε τα αποφάγια;
οι ρούληδες;

Να κερδίσω επικοινωνιακά το γαύρο για να έχω με το μέρος μου ποιον; τους από πάνω;

Ή τους Πανιώνιους και τους ΟΦΗτζήδες;

Αυτός που δεν έχει καμμένο εγκέφαλο ή είναι στο payroll, ξέρει πολύ καλά τι γίνεται. Δυστυχώς είναι λίγοι.

Όλοι οι άλλοι, και Μητέρες Τερέζες να είμασταν, με την πρώτη ευκαιρία θα κουνούσαν το δάχτυλο.

Χέστηκα εάν με παραδέχονται ή όχι οι "ουδέτεροι" και αντίπαλοι σαν τα πρόβατα του ναρκέμπορα, τα χαρτιά και τους αποχαυνωμένους βάζελους με ιδιοκτήτη γιουσουφάκι του χοντρού ή οι ρούληδες ο γαύρος Β'.

Η κοινή γνώμη θα είναι ΠΑΝΤΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί δε γουστάρει κανείς το πως σκεφτόμαστε, πράττουμε, το ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε, και δεν γουστάρει κανείς οτι αυτός ο σύλλογος πατάει πια πόδι και δεν είναι ο φτωχός συγγενής που τους βόλευε, το "καημένο το παοκάκι" που το θέλουμε δυνατό.

Ε, μαντέψτε τώρα κουφάλες, το "παοκάκι" έγινε ΠΑΟΚΑΡΑ και θα σας γ@μήσει τα βάρδουλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”