Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Με κάλυψε η ΠΑΕ..Την έβγαλαν πολύ νωρίτερα τη χιουμοριστική διαρροή...
Εδω ταιριαζει το" Βαλτε φωτια καψτε καλα....."γα@ ω το μουρδελοκρατος που ζουμε θα σκισουμε τα πτυχια μας στα οικονομικα ρε
Nice.
Τώρα θέλω καθηγητή εμπορικού/εταιρικού δικαίου για εμάς.
Τώρα θέλω καθηγητή εμπορικού/εταιρικού δικαίου για εμάς.
που?makispaspartou έγραψε:Με κάλυψε η ΠΑΕ..Την έβγαλαν πολύ νωρίτερα τη χιουμοριστική διαρροή...
Πλέον το πράγμα είναι επικονδυνο για τις εταιρίες γενικά
Όχι για τον ΠΑΟΚ.αυτοι οι άνθρωποι φαίνεται να μη γνωρίζουν βασικά χρηματοοικονομικά
Όχι για τον ΠΑΟΚ.αυτοι οι άνθρωποι φαίνεται να μη γνωρίζουν βασικά χρηματοοικονομικά
Να πάρουν και τις περιουσίες των εγγονιών τους για συκοφαντική δυσφήμηση, γαμω το σπίτι τους και γαμω το νησί που τους έβγαλε τους πουλημένους.
Η Κρήτη από λεβεντογεννα έχει γίνει γη πουλημένων τομαριων.
Η Κρήτη από λεβεντογεννα έχει γίνει γη πουλημένων τομαριων.
-
https://m.facebook.com/PAOKFOOTBALL/#!/story.php?story_fbid=10157853338114687&id=187201794686&__tn__=%2As%2As-Rpanta έγραψε:που?makispaspartou έγραψε:Με κάλυψε η ΠΑΕ..Την έβγαλαν πολύ νωρίτερα τη χιουμοριστική διαρροή...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Περιμένω εδώ μέσα εντός μέρας, άντε βαριά βαριά μέχρι αύριο, κανένα ... ημιφλογερό ποστ για τον κάνοντα μ@λ@κίες Σαββίδη, που μας βάζει σαν ΠΑΟΚ σε περιπέτειες.

Στη δίκη θα είναι κι ο Μάκης
Να φύγει ο Ιβάν να αναλάβει ο καλπαζιδης ρε φίλεnavigator11 έγραψε:Περιμένω εδώ μέσα εντός μέρας, άντε βαριά βαριά μέχρι αύριο, κανένα ... ημιφλογερό ποστ για τον κάνοντα μ@λ@κίες Σαββίδη, που μας βάζει σαν ΠΑΟΚ σε περιπέτειες.![]()
ε μα δίκιο θα έχουν ακούς εκεί πήγε και έδωσε τον ΠΑΟΚ για 6,7 Μ στην Ξάνθηnavigator11 έγραψε:Περιμένω εδώ μέσα εντός μέρας, άντε βαριά βαριά μέχρι αύριο, κανένα ... ημιφλογερό ποστ για τον κάνοντα μ@λ@κίες Σαββίδη, που μας βάζει σαν ΠΑΟΚ σε περιπέτειες.![]()

Πλοηγε,μην ξύνουμε πληγές , ο περίγυρος του Ιβάν τον εξέθεσε.
Περίμεναν να βγάλει πόρισμα μια στημένη επιτροπή και μετά να αναλάβουν τα μέσα του χοντρού να την κάνουν γνωστή μέχρι και στους ανθρώπους των σπηλαίων για να αναλάβουν δράση οι της ΠΑΕ;
Ότι και να λέμε έγιναν χοντρά λάθη, δεν έπρεπε να τους αφήσουν να το πάνε το πράγμα μέχρι εδώ που έχει φτάσει, έπρεπε να αναλάβουν δράση νωρίτερα.
Περίμεναν να βγάλει πόρισμα μια στημένη επιτροπή και μετά να αναλάβουν τα μέσα του χοντρού να την κάνουν γνωστή μέχρι και στους ανθρώπους των σπηλαίων για να αναλάβουν δράση οι της ΠΑΕ;
Ότι και να λέμε έγιναν χοντρά λάθη, δεν έπρεπε να τους αφήσουν να το πάνε το πράγμα μέχρι εδώ που έχει φτάσει, έπρεπε να αναλάβουν δράση νωρίτερα.
- navigator11
Καμιά πληγή δεν ξυνω. Εδώ μέσα διαβάζαμε από κάποιους το προηγούμενο διάστημα, με περίσσια βεβαιότητα μαλιστα, πως ο Ιβάν έκανε τη μ@λ@κία. Όχι απλά επικοινωνιακή. Ακόμα, στα 40 μου, έχω στοιχειωδώς συμπαθή μνήμη.
- Dimitris_L4
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος απλά κ περιεκτικα τι λεει το πορισμα και γτ θα μας κλασουν τν ΜΠΟΥΤΣΟΝ???