Abel Fernando Moreira Ferreira
- navigator11
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Κυκλοφορούν πολλές και επίμονες ιώσεις το διάστημα αυτό. Ίσως να έχουν μερίδιο σε τυχόν αναγούλες.
Σου πηρε ολο τον Ιανουαριο να καταλαβεις οτι ο Μισιτς πρεπει να παιζει στο 8 και μονο. Ελπιζω να μην χρειαστει ολοκληρος Φεβρουαριος για να καταλαβεις οτι ο Εσιτι δεν πρεπει να ξεκινησει ποτε ξανα και πουθενα. Αλλαγη για να κρατησεις σκορ και μονο.
Ειπα δεν θα ξαναγραψω εδω αλλα ρε φιλε τωρα μιλαει μιση ωρα και δικαιολογειται οτι ειναι νεα ομαδα κλπκλπ. Μου φαινεται ρε παιδες πολυ κολλημενος αυτος. Κολλημενος στο μυαλο.
I see trees of green,red roses too,i see them bloom for me and you...
Οι ιωσεις περνουν... ευτυχως
αλλα προβληματα εγκεφαλικης λειτουργιας ειναι ανιατα δυστυχως.
συμπασχω
αλλα προβληματα εγκεφαλικης λειτουργιας ειναι ανιατα δυστυχως.
συμπασχω
Αυτό που λέει για τον χρόνο, αν ήταν σε άλλη ομάδα έχει δίκιο. Εμείς υπομονή δεν έχουμε.
Επίσης πρέπει να του δώσουμε ένα δίκιο ότι έχει πολλούς απόντες.
Από κει και πέρα κάνει λάθη, έχει κολλήματα, ελπίζουμε στο τέλος το ταμείο να είναι συν για την ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης πρέπει να του δώσουμε ένα δίκιο ότι έχει πολλούς απόντες.
Από κει και πέρα κάνει λάθη, έχει κολλήματα, ελπίζουμε στο τέλος το ταμείο να είναι συν για την ομάδα.
Θα ειχαν βαση ολα αυτα, αν δεν βλεπαμε αλλη ομαδα με του αλλαζει το συστημα και επανερχεται το παλιο!
Οταν λοιπον η ομαδα πεταει και ρολαρει με ενα συστημα, και αυτος εμμονικα εφαρμοζει το κολλημα του που δεν αποδιδει, τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες και εξωγενεις παραγοντες!
Ο ανθρωπος εχει μια φιλοσοφια και μια οπτικη ξενη προς τον οργανισμο του ΠΑΟΚ, ειναι προφανες πως ειναι γεννημενος για τον παγκο της Ρεαλ ή της Μπαρτσα, οποτε του ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερει!
Αλλα μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας και αυτος και οι εμμονες του.
Δεν θα εχουμε σε καθε ματς την πολυτελεια να πεταμε στα σκουπιδια το πρωτο ημιχρονο και 2 αλλαγες μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται και να το σωσει (αν το σωσει).
Ειμαστε οι νταμπλουχοι, οχι η 4ο5η Μπραγκα
Οταν λοιπον η ομαδα πεταει και ρολαρει με ενα συστημα, και αυτος εμμονικα εφαρμοζει το κολλημα του που δεν αποδιδει, τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες και εξωγενεις παραγοντες!
Ο ανθρωπος εχει μια φιλοσοφια και μια οπτικη ξενη προς τον οργανισμο του ΠΑΟΚ, ειναι προφανες πως ειναι γεννημενος για τον παγκο της Ρεαλ ή της Μπαρτσα, οποτε του ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερει!
Αλλα μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας και αυτος και οι εμμονες του.
Δεν θα εχουμε σε καθε ματς την πολυτελεια να πεταμε στα σκουπιδια το πρωτο ημιχρονο και 2 αλλαγες μεχρι να παρει χαμπαρι τι γινεται και να το σωσει (αν το σωσει).
Ειμαστε οι νταμπλουχοι, οχι η 4ο5η Μπραγκα
- Notorious4
Pilote , όταν έρχεσαι σε μια ομάδα που πήρε νταμπλ πέρσι , έχει κρατήσει το 95% του ρόστερ της και δεν έχει κλείσει ο κύκλος της , είτε είσαι στην barcelona , στη Liverpool ή στον ΠΑΟΚ τότε πίστωση χρόνου δεν υπάρχει.
Ένας έξυπνος και ικανός προπονητής δεν θα άλλαζε όλη την φιλοσοφία της ομάδας αλλά θα προσπαθούσε να την εξελίξει κιάλλο και να διορθώσει τυχόν ατέλειες.Πολύ απλά ο Αμπελ είναι ουσιαστικά 2 χρόνια προπονητής και απότι μας έχει αποδείξει έχει μάθει μονάχα ένα σύστημα και ακόμα έχει σκονάκια στη τσέπη από το βιβλίο της προπονητικής.
Ένας έξυπνος και ικανός προπονητής δεν θα άλλαζε όλη την φιλοσοφία της ομάδας αλλά θα προσπαθούσε να την εξελίξει κιάλλο και να διορθώσει τυχόν ατέλειες.Πολύ απλά ο Αμπελ είναι ουσιαστικά 2 χρόνια προπονητής και απότι μας έχει αποδείξει έχει μάθει μονάχα ένα σύστημα και ακόμα έχει σκονάκια στη τσέπη από το βιβλίο της προπονητικής.
Ποια υπομονη να κανουμε βρε πιλοτε Φεβρουαριο μηνα να σερνομαστε εδω και καιρο και να σωζομαστε απο πεναλτι? Να τελειωνουμε ημιχρονα με 0 τελικες απεναντι στα δευτερα του ΟΦΗ,να δεινοπαθουμε με βολους και τριπολιτσες? Ποια ειναι η κανουρια ομαδα? 2 καινουριοι παικτες εχουν μπει στο ροτεισον και μετα απο 6 μηνες μπαινει και 1 τριτος. Καινουρια ειναι μονο η λαλακια που προσπαθει να εφαρμοσει και αρον αρον την μαζευει οταν τα βρισκει σκουρα.Ο τυπος μιλαει λες και ανελαβε τον ρουλη,οχι τον περσινο νταμπλουχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 09 Φεβ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ισχύει το 95% του ρόστερ πλέον.
Κι εκεί είναι το βασικό πρόβλημα.
Αν ήταν η ίδια ομάδα με πέρυσι θα συμφωνούσα.
Ούτε καν ο κορμός που είπε κι ο Αμπελ δεν είναι ο ίδιος.
Κι εκεί είναι το βασικό πρόβλημα.
Αν ήταν η ίδια ομάδα με πέρυσι θα συμφωνούσα.
Ούτε καν ο κορμός που είπε κι ο Αμπελ δεν είναι ο ίδιος.
Σου ξαναλεω Φεβρουαριο μηνα δεν καναμε τελικη,ουτε καν υποψια ευκαιριας με τα δευτερα του ΟΦΗ σε 45 λεπτα και λυτρωθηκαμε για 4ρτο παιχνιδι απο πεναλτι.Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια για αυτο.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που λες, αλλά δείχνεις ότι βλέπεις μόνο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο στο ποδόσφαιρο.
Εν ολίγοις δεν υπάρχουν ομάδες στο στερέωμα της γης που να έχουν μόνιμα πατημένο το γκάζι κι ας έχουν αντιπάλους ερασιτέχνες.
Ούτε εμένα μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο φυσικά.
Αλλά αυτό δεν λέει κάτι
Εν ολίγοις δεν υπάρχουν ομάδες στο στερέωμα της γης που να έχουν μόνιμα πατημένο το γκάζι κι ας έχουν αντιπάλους ερασιτέχνες.
Ούτε εμένα μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο φυσικά.
Αλλά αυτό δεν λέει κάτι
Τι ειναι το τοσο δυσκολο να καταλαβεις? Δεν ειναι 1 παιχνιδι,ειναι πανω απο 1 μηνας,5-6 παιχνιδια με την ομαδα αντι να βελτιωνεται να δειχνει σημαδια αποσυνθεσης,παικτες εκνευρισμενους,παικτες που φωναζουν ο ενας στον αλλο,παικτες που αλλαζουν μονοι τους συνεχως θεση μηπως και απελευθερωθουν.Ασε δεν εχει νοημα να συνεχισω καποιοι ανθρωποι εδω μεσα απλα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 09 Φεβ 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θεμα δεν ειναι οτι την μαζευει. Το θεμα ειναι οτι ειπε, αυτα που καταλαβα, θελει χρονο νεα φιλοσοφια, πρεπει να ωριμασει κλπ. Δεν θελει να παραδεχτει οτι με τα υλικα που εχει η ομαδα δεν γινεται να παιξει αυτο που θελει. Σε κανα δυο χρονια βλεπουμε. Και με σαρωτικες αλλαγες παικτων. Καταυτον να παρουμε αλλους 10 καντουρηδες και 11 μισιτς να τον βολευει το συστημα.
Α και κατι αλλο. Ανεφερε οτι ισως δεν επρεπε να βαλει Καντουρι απο την αρχη και οι παικτες που ερχονται απο μακρα αποχη ισως ειναι καλυτερο να μπαινουν αλλαγη. Ετσι ειπε. Και τωρα που γραφω σκεφτομαι οτι στο μυαλο του βρηκε τι φταιει. Δεν πιστευει αυτος αυτο που βλεπει. Μπλεξαμε και νομιζω οτι αν χασουμε την κουπα θα φταιει αυτος αποκλειστικα.
Α και κατι αλλο. Ανεφερε οτι ισως δεν επρεπε να βαλει Καντουρι απο την αρχη και οι παικτες που ερχονται απο μακρα αποχη ισως ειναι καλυτερο να μπαινουν αλλαγη. Ετσι ειπε. Και τωρα που γραφω σκεφτομαι οτι στο μυαλο του βρηκε τι φταιει. Δεν πιστευει αυτος αυτο που βλεπει. Μπλεξαμε και νομιζω οτι αν χασουμε την κουπα θα φταιει αυτος αποκλειστικα.