χαχαχα ελα ρε το λεω γιατι αγαπαω την ομαδα δεν ειναι ακριβως μιρλα...πως ειναι οταν τα εχεις 30 χρονια με τη γυναικα σου και νευριαζεις καπως ετσιpilotos έγραψε:Σε πρόλαβε ο λασκα πήγε 7 μέρες μπροστάnavigator11 έγραψε:Κρίμα πάντως, το πρώτο ημίχρονο προοιωνιζόταν μια ... άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια βραδιάς. Κι έρχεται το δεύτερο ημιχρόνιο και χαλάει την ατμόσφαιρα. Λίγη σταθερότητα ρε, τι ζητάμε;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, 09/02, 18:00, PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, 09/02, 18:00, PAOKTV
-
Άφησε σήμερα τον Μάτος να ανέβει και σου λέει δε γσμιεται κάτσε να τους περάσω όλους .
- Maximus
Έχουμε και κύπελλο λέμε...pilotos έγραψε:Σε πρόλαβε ο λασκα πήγε 7 μέρες μπροστάnavigator11 έγραψε:Κρίμα πάντως, το πρώτο ημίχρονο προοιωνιζόταν μια ... άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια βραδιάς. Κι έρχεται το δεύτερο ημιχρόνιο και χαλάει την ατμόσφαιρα. Λίγη σταθερότητα ρε, τι ζητάμε;
Μια ωραία Τετάρτη απόγευμα, ότι πρέπει για ένα νέο κεφάλαιο Αμπελιαδας...
Για μένα άσπαστο διδυμο χαφ θα πρέπει να είναι Μίσιτς - Αουγκούστο !
Ο Αουγκούστο είναι το 6άρι που θα ζητήσει μπάλα για να ξεκινήσει μια στρωμένη επίθεση. Δεν μπορούν να τον μπλοκάρουν γιατί θα μένει ο Μίσιτς ελεύθερος. Έχεις μπαλαδόρο 6άρι και τον έχει παροπλίσει... Τι να πεις.
Φοβάμαι πως ο φοβικός πλέον Αμπελ θα κατεβάσει Εσίτι με γαύρο...
Ο Αουγκούστο είναι το 6άρι που θα ζητήσει μπάλα για να ξεκινήσει μια στρωμένη επίθεση. Δεν μπορούν να τον μπλοκάρουν γιατί θα μένει ο Μίσιτς ελεύθερος. Έχεις μπαλαδόρο 6άρι και τον έχει παροπλίσει... Τι να πεις.
Φοβάμαι πως ο φοβικός πλέον Αμπελ θα κατεβάσει Εσίτι με γαύρο...
Να σαι καλάlaska4 έγραψε:χαχαχα ελα ρε το λεω γιατι αγαπαω την ομαδα δεν ειναι ακριβως μιρλα...πως ειναι οταν τα εχεις 30 χρονια με τη γυναικα σου και νευριαζεις καπως ετσιpilotos έγραψε:Σε πρόλαβε ο λασκα πήγε 7 μέρες μπροστάnavigator11 έγραψε:Κρίμα πάντως, το πρώτο ημίχρονο προοιωνιζόταν μια ... άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια βραδιάς. Κι έρχεται το δεύτερο ημιχρόνιο και χαλάει την ατμόσφαιρα. Λίγη σταθερότητα ρε, τι ζητάμε;
Τρομαζω στην ιδεα οτι ο φερειρα βλεπει αυτους ως ροτεισον και την τεταρτη θα δουμε σβι, εσιτι, καντουρι
- navigator11
Εδώ που τα λέμε, απαγορεύεται να διακινδυνευθεί η πρόκριση την Τετάρτη. Μην έχουμε νταβαντούρια χωρίς λόγο.Maximus έγραψε:Έχουμε και κύπελλο λέμε...pilotos έγραψε:Σε πρόλαβε ο λασκα πήγε 7 μέρες μπροστάnavigator11 έγραψε:Κρίμα πάντως, το πρώτο ημίχρονο προοιωνιζόταν μια ... άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια βραδιάς. Κι έρχεται το δεύτερο ημιχρόνιο και χαλάει την ατμόσφαιρα. Λίγη σταθερότητα ρε, τι ζητάμε;
Μια ωραία Τετάρτη απόγευμα, ότι πρέπει για ένα νέο κεφάλαιο Αμπελιαδας...
- Μπαρκαρούτσος