Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε:Ο Νίκος Τολούδης, βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, εξέφρασε την αισιοδοξία του μέσω του “Αθλητικού Metropolis” αναφορικά με την πορεία της ομάδας ως το τέλος του πρωταθλήματος. “Μπορεί ο Άρης να βγει πέμπτος. Μπορεί να καλύψει τη διαφορά. Έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε τέσσερις νίκες, στα ισάριθμα παιχνίδια. Το πιστεύω, πώς μπορεί. Και ο κόσμος φυσικά, θα στηρίξει, γιατί στηρίζει πάντα την ομάδα”, τόνισε ο βετεράνος πορτιέρο. “Να μην απογοητεύεται ο κόσμος. Να βοηθήσει τον σύλλογο, να μην την εγκαταλείψουν. Ας συνεχίσουν να είναι κοντά, για να φτάσουμε στον στόχο, που είναι τα πλέι όφ”, τόνισε μεταξύ των άλλων.
Μέχρι εδώ όντος είναι ανέκδοτο. Τα άλλα κατεβατά όμως τι νόημα έχουν; Ακόμα με τους πουθενάδες θα ασχολούμαστε ρε Gash; 8)

Που βρίσκεσε και σε περίοδο συγγραφικού οργασμού! Όποτε μπω μέσα σε βλέπω!! Πάνε καλά οι δουλειές φαίνεται! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

DimisK έγραψε:Ο Νίκος Τολούδης, βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
batzi95

Δημοσίευση από batzi95 »

3 ηλικιωμένοι συζητούν για τα προβλήματα των γηρατειών.

λέει ο πρώτος:
μου είπε προχτές η εγγονή μου να της διαβάσω ένα παραμύθι και δεν
μπορούσα να δω τα γράμματα με τίποτα..
εγώ που έβλεπα μύγα στο 1 χιλιόμετρο! Έβαλα γυαλιά, μετακίνησα το
βιβλίο αλλά τίποτα. δεν βλέπω ρε παιδία,
δεν βλέπω...

λέει ο δεύτερος:
εγώ, πάλι, πήγα σ' ένα φίλο μου επίσκεψη που δεν έχει ασανσέρ και για
να ανέβω στον πρώτο όροφο τα έφτυσα.
εγώ που έκανα τον μαραθώνιο για ζέσταμα. δεν αντέχω ρε παιδία,
δεν αντέχω...

λέει και ο τρίτος:
εγώ να δείτε τι παθαίνω!
εχτές που είχε έρθει η Σβετλάνα να καθαρίσει, την στρίμωξα σε μια
γωνία και πάνω που ετοιμαζόμουν να...(καταλαβαίνετε),
μου λέει:
σιγά κύριος Στέλιος, τέταρτη φορά σήμερα;!;
ξεχνάω ρε παιδία, ξεχνάω!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ενας βλαχος απο ενα ορεινο χωριο των Ιωαννινων κατεβαινει για πρωτη φορα στην Αθηνα.Καποια στιγμη μπαινει σ' ενα φαρμακειο.Ο φαρμακοποιος , κλασσικος πρωτευουσιανος , τον εχει κοψει οτι ειναι βλαχος και αποφασιζει να του κανει πλακα.

-"Καλησπερα"

-"Καλησπερα"

-"Θα ηθελα μια οδοντοβουρτσα"

-"Τυχερος εισαι φιλαρακι.Ολη κι ολη μια μου εμεινε." δειχνοντας του την μεγαλη , χαρτινη , διαφημιστικη οδοντοβουρτσα στην βιτρινα.

-"Μα λιγο μεγαλη δεν ειναι?"

-"Ε , τι να σου κανω?Μονο αυτη εχω.Τιποτα αλλο?"

-"Ναι.Θα ηθελα και μια οδοντοπαστα"

-"Και παλι τυχερος εισαι.Μονο μια μου εμεινε.Περιμενω να μου στειλουν καινουργιο στοκ αποψε." δειχνοντας του και παλι τη μεγαλη , χαρτινη , διαφημιστικη οδοντοπαστα στη βιτρινα.

-"Μα, λιγο μεγαλη δεν ειναι κι αυτη?"

-"Ε , αφου σου ειπα.Μονο αυτη μου εμεινε.Τιποτα αλλο?"

-"Οχι ενταξει.Δηλαδη κατι υποθετα ηθελα αλλα θα τα παρω απ' αλλου.Δεν πειραζει"!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Ειναι τρεις Κυπριοι στην παραλια.Ο ενας 20 χρονων , ο αλλος 40 και ο αλλος 60.

Λεει πρωτα ο 60αρης....:"Οταν ημασταν μικροι , βλεπαμε τες κορουδες να φορανε ολοσομαν μαγιον και μας σηκωνοτανε η βιλα και απο την ντροπη μας εχωναμε την βιλα μας στην αμμο."

Λεει και ο 40αρης...:"Εμεις οταν ειμασταν μικροι , βλεπαμε τες κορουδες να φορανε μπικινι και μας σηκωνοτανε η βιλα μας και απο τη ντροπη μας χωναμε κι εμεις τη βιλα μας στην αμμο."

Λεει και ο 20αρης...:"Εμεις τωρα που ειμαστε ακομα μικροι , βλεπουμε τες κορουδες να ειναι τοπλες και μας σηκωνεται η βιλα μας και απο την ντροπη μας χωνουμε κι εμεις τη βιλα μας στην αμμο."

Και μετα ολοι μαζι.............:"ΓΑΜΜΗΜΕΝΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ!!!!!!!"
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια γκόμενα με φοβερό κορμί. Τρελάθηκε! Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται! Η γκόμενα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.
Οπότε την ρωτάει:
- "Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου;
- "Στο κολυμβητήριο απαντάει αυτή!"
- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;;;"
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Αυτο νομίζω το είπε κάποιος στον έξτρα σπορ η στο Μετροπολις στον ραπτόπουλο..
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ηταν ενα παιδακι και ηθελε να παρει εναν παπαγαλο.πηγαινει μαζι με τον πατερα του σ'ενα pet shop και ρωτανε ''ποσο κανει αυτος ο παπαγαλος??'' και απανταει ο πωλητης ''50.000 ευρω''.λεει ο πατερας στο παιδι οτι δεν θα τον παρουν και αρχιζει να κλαιει.τελος παντων γυριζουν στο σπιτι και στο δρομο βλεπουν ενα πορνειο.τους λεει η τσατσα οτι πουλαει εναν παπαγαλο για 100 ευρω.τον αγοραζουν.πηγαινει το παιδι σπιτι και μολις μπαινει μεσα λεει ο παπαγαλος ''βρε,βρε αλλαξαμε μπουρδελο''.μπαινει η μαμα του παιδιου μεσα λεει ο παπαγαλος ''βρε,βρε αλλαξαμε και τσατσα''.το παιδι ντροπιασμενο εχει κοκκινησει.μετα απο λιγο ερχονται και οι αδερφες του.λεει ο παπαγαλος ''αλλαξαμε και πουτανες'',μπαινει και ο αδερφος του (που ηταν μεγαλος) λεει ο παπαγαλος ''αλλαξαμε και νταβατζη''.μπαινει στο τελος και ο μπαμπας και λεει ο παπαγαλος ''αλλαξαμε μπουρδελο,τσατσα,πουτανες και νταβατζη αλλα ο κυρ-γιωργος ακομα τακτικος πελατης''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!

Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200. Περνάει μπροστά από περιπολικό,
το οποίο αρχίζει να τον καταδιώκει. Κάποια στιγμή, ο οδηγός κάνει στην
άκρη και σταματάει.

Μπάτσος : - Πας καλά άνθρωπέ μου; Θέλεις να σκοτώσεις κόσμο;
Οδηγός : - Εχμ... έτρεχα ε;
Μπάτσος : - Μόνο έτρεχες; Άδεια, δίπλωμα.
Οδηγός: - Ξέρετε... δεν έχω.
Μπάτσος: - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ;;; Και τρέχεις έτσι ;;; Δεν πάμε καλά ..Βγες από το αυτοκίνητο.
Οδηγός: - Αν θέλετε να με ψάξετε, θα έλεγα να μην το κάνετε.
Μπάτσος : - Γιατί;
Οδηγός : - Ε να... έχω και το σταφ επάνω μου.
Μπάτσος : - Σταφ;;; Ναρκωτικά;;; Έχεις και ναρκωτικά;;;!;
Οδηγός: - Ε, γιατί νομίζατε πως έτρεχα... έχω να κάνω παράδοση...άσε που με καθυστέρησε και ο έμπορας και έχω αργήσει.
Μπάτσος : - Μα εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα. Βγες έξω, θα ψάξω και το αυτοκίνητο.
Οδηγός: - Πάντως εγω στη θέση σας δε θα κοιτούσα κάτω από το
κάθισμα.
Μπάτσος : - Γιατί;
Οδηγός : - Εεε... είναι το όπλο μου εκεί.
Μπάτσος : - ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;;;!;
Οδηγός : - Ε, τι έτσι θα πάω στο νταραβέρι; Δε λες καλά που το είχα μαζί μου, έτοιμος ήταν ο άλλος να μου την ανάψει, ευτυχώς πρόλαβα
να τραβήξω πρώτος... τώρα έχω να ξεφορτωθώ και το πτώμα.
Μπάτσος: - Πτώμα; Ποιο πτώμα;
Οδηγός : - Αυτό του έμπορα στο πορτ-μπαγκαζ .
Μπάτσος : - ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ;;;;;

Τρελαίνεται ο μπάτσος, καλεί αμέσως ενισχύσεις, φτάνουν αντιτρομοκρατικές, εγκληματολογικό, περιπολικά, ελικόπτερο, ακροβολίζονται κομμάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Σκάει και ο διοικητής.

Διοικητής: - Τα χαρτιά σου.

Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι, βγάζει τα χαρτιά και του τα δίνει.

Διοικητής: - Αφού είχες χαρτιά γιατί είπες στο όργανο πως δεν έχεις;
Οδηγός (έκπληκτος): - Εγώ;;;
Διοικητής : - Τέλος πάντων, βγες σε παρακαλώ από το αυτοκίνητο.

Βγαίνει ο οδηγός , πέφτουν επάνω του τέσσερις, τον ψάχνουν...τίποτα.

Διοικητής: - Που είναι τα ναρκωτικά;
Οδηγός: - Ποια ναρκωτικά κύριε διοικητά;
Διοικητής : - Εδώ το όργανο μας είπε ότι έχεις ναρκωτικά επάνω σου .
Οδηγός: - Εγώ;
Διοικητής: - Ψάξτε το αυτοκίνητο.

Πλακώνουν άλλοι δέκα με σκυλιά κλπ. κλπ., ψάχνουν παντού...τίποτα.

Διοικητής: - Μα καλά, τα όπλα που είναι;
Οδηγός : - Ποια όπλα κύριε διοικητα;
Διοικητής: - Το όργανο μας είπε ότι έχεις όπλο στο αυτοκίνητο.
Οδηγός: - ΕΓΩ;;;;
Διοικητής : - Ουφφφ... μα τι γίνεται εδώ... τέλος πάντων, άνοιξε το πορτ-μπαγκαζ.

Το ανοίγει ο οδηγός...τίποτα μέσα.

Διοικητής: - Το πτώμα που είναι;
Οδηγός: - Ποιο πτώμα κύριε διοικητά;
Διοικητής : - Μα το όργανο μας είπε...
Οδηγός (έξαλλος): - Ε μα σας είπε το ένα, σας είπε το άλλο, σε λίγο θα σας πει ότι πήγαινα και με 200!!!
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

:)
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μας τρελανες platon :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Λοιπον,επειδη η Αμερικη ειναι μακρια,οσοι θελετε να παρετε μερος στο
Ροντεο και συγκεκριμενα στο καβαλημα του ταυρου,μπορειτε να το κανετε στο σπιτι σας.
Σαββατο βραδυ διωχνετε τα παιδια,καθεστε με την γυναικα σας, φτιαχνετε ατμοσφαιρα,πινετε μερικα ποτηρακια κρασι και μολις φτιαχτητε,την πατε στην κρεβατοκαμαρα και αρχιζετε να της κανετε παθιασμενα ερωτα.Σε καποια φαση,την στηνετε στα τεσσερα, πατε απο πισω της και συνεχιζετε.Σκυβετε,της χαιδευετε τα στηθη και της λετε...
αγαπη μου τα στηθη σου ειναι τοσο απαλα....οσο και της αδελφης σου...

Αν καταφερετε μετα απο αυτο να συνεχισετε για οχτω δευτερολεπτα αυτο που της κανατε.....κερδισατε 8)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

O καινούργιος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δεν μπορούσε να μιλήσει. Πριν από την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής:

'Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις'.

Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος ακόμα και αν λυσσομανούσε καταιγίδα.

Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:

Αγαπητέ πάτερ,

Την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό κι όχι μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά.

* Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου

* Το κουβούκλιο στην πλευρά της εκκλησίας είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.

* Ο Αρχάγγελος είπε στην Παρθένο: 'Χαίρε κεχαριτωμένη', όχι 'Γεια σου πιπίνι'.

* Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.

* Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.

* Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς τους δεν ήταν νάνος.

* Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και τους αποστόλους ως 'Ι.Χ. και Σία'.

* Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι 'σκατορουφιάνος του κερατά' που είπες εσύ στους χριστιανούς.

* Ο Χριστός μας είπε στον Πέτρο ότι 'πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, θα με αρνηθείς', δεν του είπε: 'Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα μ'έχεις γράψει στ` α...... σου'.

* Δεν επιτρέπεται να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας 'Νονό'.

* Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.

* Ποτέ δεν κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.

* Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.

* Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δεν χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάγκα γύρω από την εκκλησία.

* Τις σκάλες του άμβωνα τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.

* Και τέλος, την λειτουργία την τελειώνουμε με 'Αμήν', όχι με 'Ολέ!'

* Α! Ναι!! Αυτός που καθόταν στην άκρη του ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε 'αδερφάρα' και 'τραβεστί με μάξι' ήμουν εγώ!.

Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή.

Με τιμή,
Ο Αρχιεπίσκοπος.!

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί. :P
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”