Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Re: Που να 'ναι τώρα? Παίχτες που πέρασαν από την ομάδα ..
να σας πω κατι για τον γκουερινο...επειδη ειμαι στα 17 με ειχε κανει προπονησεις σε 3 διαφορετικεσ χρονιες εστω και για λιγο ηταν απο τουσ καλυτερουσ προπονητες...επειδη δν τον εχω δει να παιζει παρα μονο να προπονει αν ηταν οπως τις προπονησεις ηταν ο καλυτερος προπονητης που ειχα ποτε!!!
Γκας:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=285
σελίδα 20 του παρόντος τόπικPRAKTORINOS έγραψε:Ο Γιώργος Κούδας με 14 γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ εκείνη τη χρονιά.teacher έγραψε:Όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, τη σεζόν 1975-76, είχε για πρώτο σκόρερ τον Νέτο Γκουερίνο. Με 11 γκολ (όσα και ο Σαράφης) σε 30 συμμετοχές, ο Βραζιλιάνος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κούρσας του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τίτλου. Εκτός των άλλων πέτυχε και το χρυσό γκολ εναντίον της ΑΕΚ στο 88.
Αν δεν κάνω λάθος έχει ακαδημία ποδοσφαίρου σήμερα τους "μπέμπηδες¨
Οντως, Σαράφης και Γκουερίνο σκόραραν από 11 φορές.
Ο Νέτο, που μας ήρθε από την Ατλέτικο Μινέιρο, με 66 γκολ είναι ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία τού συλλόγου μας.
Παλαιότερα, στη δεκαετία τού'80 είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τα video games, είχε επιχείρηση που προμήθευε τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά παιχνίδια (Pac-man, Phoenix etc.)
Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε εως το 1983 όταν και μεταπήδησε στην Καλαμαριά όπου και έκλεισε την καριέρα του ('86).
Σήμερα είναι 59 χρόνων.
Kατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=285
-
Guerino..όντως μόνιμος κάτοικος πανοράματος και συχνός θαμών του Villa Luna...είχα την τύχη να τον σερβίρω αρκετές φορές, ευγενέστατος!
- Isaak the Greek
Θυμάται κανεις τον Πάπριτσα?Που βρίσκεται αυτός?
εγω δρατομαι της ευκαιριας του ταξιδιου του βρυζα στην αργεντινη και ερωτω αυτο το αιωνιο ταλεντο με το ονομα "ΛΟΥΚΑΣ ΜΟΓΙΑΝΟ" που ειχε ερθει στον ΠΑΟΚ μας νυχτα και εφυγε μεσανυχτα τι απογινετε???

- PRAKTORINOS
ΚIsaak the Greek έγραψε:Θυμάται κανεις τον Πάπριτσα?Που βρίσκεται αυτός?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 18:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο μεγάλος γκολτζής που ακούει στο όνομα Σάντορ Τόργκελε χρίστηκε σκόρερ στο τελευταίο παιχνίδι της Ουγγαρίας κόντρα στην Αλβανία....
Αυτό το παιδί μόνο με την εθνική σκοράρει... Όταν έπαιζε με συλλόγους τι στο διάολο πάθαινε??
Αυτό το παιδί μόνο με την εθνική σκοράρει... Όταν έπαιζε με συλλόγους τι στο διάολο πάθαινε??
- PRAKTORINOS
Ο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοτζάμ γκολ με τον γαύρο είχε βάλει....δε φτάνει??

καλα ε φανταζεστε για επιθετικο διδιμο να ειχαμε τον τοργκελε με τον μουσλι..τρελα..

Aυτό θα ήταν κάπως υποφερτό....
Τόργκελε με Σάλμον...??

Τόργκελε με Σάλμον...??

μην τα λες ετσι αποτομα..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsaki4 την Δευ 27 Απρ 2009, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Isaak the Greek
Να sai καλά "πρακτορινε" ... Εγώ βεβαια ήμουν πολύ μικρός όταν έπαιζε αλλα τον έχω δει σε βίντεο που δείχνει την ομάδα που πήρε τότε το πρωτάθλημα.
Εντύπωση μου έκανε το όνομα του.Μάλιστα θυμάμαι ότι είπα στον πατέρα μου..."Πως τον λένε αυτόν???Paprika???!!!"

Εντύπωση μου έκανε το όνομα του.Μάλιστα θυμάμαι ότι είπα στον πατέρα μου..."Πως τον λένε αυτόν???Paprika???!!!"