Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Γρήγορη, δεν είχε κάνει γραφείο τύπου Ολυμπιακού αυτός ή λάθος θυμάμαι;
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο για το χθεσινο ματς ενω συνηθως εχω αντοχες στους "αντικειμενικους" μου γυρισε και μενα το ματι. Πρωτον με το πεναλτι που ηταν "πολυ δυσκολη φαση" στο πρωτο ημιχρονο και με το που ξεκινησε το δευτερο και μεχρι το φιναλε εγινε "δεν υπαρχει πεναλτι", μετα με τη φαση του Βιερινια που φαινεται ξεκαθαρα απο το δευτερο ριπλει οτι τη βρισκει με το στηθος και ο σπηκερ μας λεει πως βεβαια τη βρισκει με το χερι και ερχεται για κερασακι στη τουρτα στο τελος, οταν κανει δηλωσεις ο Ινσουα πριν τον δασκαλεψουν προφανως, ο οποιος λεει I touched only the ball, afer ok maybe it's a penalty και ο δημοσιογραφος το μεταφραζει "μετα ισως μπορει να βρηκα και τον παικτη" και οχι "μετα ισως να ειναι πεναλτι" και οι δυο οι αλλοι του οτε κοιτανε σαν χανοι, οι οποιοι προφανως ξερουν αγγλικα και επειδη τους παρακολουθω πολλες φορες διορθωνουν τις μεταφρασεις αν κανει καποιο λαθος ο ρεπορτερ.
Με τη Νόβα τι έγινε,γνωρίζει κάποιος, την πήρε τελικά το κήτος;
θα κανουν τα παντα οι τραπεζες να την δωσουν στον χοντρο ..ετσι λεω εγω
Όλως τυχαιως μετά την επίθεση της παε σε αυγενακη Μπραουδακη..... Καταγγελία ολυμπιακου ότι φέρνει ο ΠΑΟΚ εθνικό διχασμό πόσο στημένοι και συννενοημενοι είναι οι τύποι.....navigator11 έγραψε:Το μπραουντάκι δε θα έκαμε μήνυση ΑΜΕΣΑ εναντίον της παε με το που είχε αναφερθεί ότι ήταν παρών στην περίφημη συνάντηση στο γραφείο του τσουγκρανάτου;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την ανακοίνωση της παε ε.ο.
Επειδή, έχουν παρέλθει πλέον των δέκα (10) ημερών από την ως άνω συνέντευξη με το ξεκάθαρα δυσφημιστικό και υβριστικό για πρόσωπα και ομάδες – αλλά και εξαιρετικά πολιτικό ως προς τη στόχευσή της – περιεχόμενο, η οποία έλαβε ιδιαίτερη δημοσιότητα και αναπαρήχθη από όλα τα μέσα ενημέρωσης , παραδοσιακά και ηλεκτρονικά. Ωστόσο η Υπηρεσία σας ουδέν έχει πράξει έως σήμερα, ιδίως δεν έχει προβεί σε καμία έως σήμερα πειθαρχική δίωξη κατά του Χ. Γκαγκάτση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ως άνω πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις τους.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε όπως προβείτε σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του καταγγελλόμενου φυσικού προσώπου και της ΠΑΕ που νόμιμα εκπροσωπεί, για τα αδικήματα του αρ. 20Α του ΠΚ/ΕΠΟ, επιφυλασσόμαστε δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον και κάθε άλλης αρμόδιας δικαστικής και εισαγγελικής αρχής για κάθε βλάβη που έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το περιεχόμενο των ως άνω δηλώσεων και την αναπαραγωγή τους, ιδίως δε επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας για κάθε παράλειψη των υπαλλήλων ή/και οργάνων της ΕΠΟ, η οποία σε κάθε περίπτωση μας προκαλεί ανυπολόγιστη θετική και αποθετική ζημιά».
...τι θετική και αποθετική ζημιά πάθανε; Δεν θα πουληθεί η πραμάτεια τους;
Επειδή, έχουν παρέλθει πλέον των δέκα (10) ημερών από την ως άνω συνέντευξη με το ξεκάθαρα δυσφημιστικό και υβριστικό για πρόσωπα και ομάδες – αλλά και εξαιρετικά πολιτικό ως προς τη στόχευσή της – περιεχόμενο, η οποία έλαβε ιδιαίτερη δημοσιότητα και αναπαρήχθη από όλα τα μέσα ενημέρωσης , παραδοσιακά και ηλεκτρονικά. Ωστόσο η Υπηρεσία σας ουδέν έχει πράξει έως σήμερα, ιδίως δεν έχει προβεί σε καμία έως σήμερα πειθαρχική δίωξη κατά του Χ. Γκαγκάτση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ως άνω πειθαρχικά ελεγκτέες πράξεις τους.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε όπως προβείτε σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του καταγγελλόμενου φυσικού προσώπου και της ΠΑΕ που νόμιμα εκπροσωπεί, για τα αδικήματα του αρ. 20Α του ΠΚ/ΕΠΟ, επιφυλασσόμαστε δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον και κάθε άλλης αρμόδιας δικαστικής και εισαγγελικής αρχής για κάθε βλάβη που έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το περιεχόμενο των ως άνω δηλώσεων και την αναπαραγωγή τους, ιδίως δε επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας για κάθε παράλειψη των υπαλλήλων ή/και οργάνων της ΕΠΟ, η οποία σε κάθε περίπτωση μας προκαλεί ανυπολόγιστη θετική και αποθετική ζημιά».
...τι θετική και αποθετική ζημιά πάθανε; Δεν θα πουληθεί η πραμάτεια τους;
Άρχισε πάλι η προπαγάνδα εχθές, δεν είναι πέναλτι και έκανε πέναλτι ο Βιερίνια. Που δεν βρίσκει καν και είναι εκτός περιοχής.
Μου έστειλε μάλιστα και ένας φίλος βαζελος αυτή την εικόνα. Στέλνω μετά το βίντεο από ψύχρα και ρωτάω.που είναι το χέρι ; Λέει έκανε αλλά δεν φαίνεται από αυτή τη λήψη.
Η παραπλάνηση η ίδια , to10.gr Εδώ δεν φαίνεται τι απόσταση έχει η μπάλα από το χέρι.Η μπάλα είναι στον αέρα, αλλά η προπαγάνδα είναι μια χαρά. Σε έναν αγώνα που μπορείς να πεις ότι αδικήθηκες κιόλας πάει η προπαγάνδα να βγει από πάνω.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Μου έστειλε μάλιστα και ένας φίλος βαζελος αυτή την εικόνα. Στέλνω μετά το βίντεο από ψύχρα και ρωτάω.που είναι το χέρι ; Λέει έκανε αλλά δεν φαίνεται από αυτή τη λήψη.
Η παραπλάνηση η ίδια , to10.gr Εδώ δεν φαίνεται τι απόσταση έχει η μπάλα από το χέρι.Η μπάλα είναι στον αέρα, αλλά η προπαγάνδα είναι μια χαρά. Σε έναν αγώνα που μπορείς να πεις ότι αδικήθηκες κιόλας πάει η προπαγάνδα να βγει από πάνω.

Μπόνους απάντηση αγνού φιλάθλου σε άρθρου βαζελου στο σδνα που έγραψε ότι τον έσφαξε ο ελβετικός σουγιάς

Ρε μλκ αυτοί οι gay σκέτο κουτοχορτο... Ούτε με τον Κούλη μπορούν να συνεννοηθούν.
Μάκη Γκαγκατση, πάρε μάρτυρα τον πρωθυπουργό και την ομιλία του
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάκη Γκαγκατση, πάρε μάρτυρα τον πρωθυπουργό και την ομιλία του
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ελπίζω να είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το αυγενάκι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε καμία πόλη, κωμοπόλη, χωριό ή δρόμο της βόρειας Ελλάδας. Ακόμα και για διακοπές. Πιο πιθανό ΠΡΕΠΕΙ να είναι να αποδειχθεί ότι η γη είναι επίπεδη παρά να ΔΟΥΜΕ το αυγενάκι στη βόρεια ελλάδα.
- ΑποστόληςΑ
Re: Προπαγάνδα και
Ο Ιβάν που έχει λερωμένη τη φωλιά του γιατί έτσι λέει η Μαρούπα την οποία πιστεύουν και κάποιοι που δηλώνουν ΠΑΟΚτσήδες. Αυτή που είπε στον πρόεδρος της ΕΕΑ ότι δεν φοράει παντελόνια και ότι είχε έρθει το χαρτί στην επιτροπή που έγραφε: ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣpilotos έγραψε:Έλα ρε σιγά τα ωα..navigator11 έγραψε:Ανακοινωσούλα νέα η παε; Με ονόματα και διευθύνσεις; Ενδιαφέρον.
Πω πω πω υγ..
Πάμε στα δικά μας
Ο Ιβάν κλπ κλπ κλπ
- ΑποστόληςΑ
Ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε πει στον Θωμαΐδη ότι εφόσον αγόραζε την Forthnet θα έμπαινε στον νόμο περί συνιδιοκτησίας (λόγω επηρεασμού των ομάδων) και ο ΠΑΟΚ θα κινούνταν νομικά εναντίον του.obanebane έγραψε:Με τη Νόβα τι έγινε,γνωρίζει κάποιος, την πήρε τελικά το κήτος;
Για την φορθνετ ειναι περιεργη κατασταση. Ενω μεν εληξε η προθεσμια της δεσμευτικης προσφορας, δεν προκυπτει απο πουθενα οτι εχει δωθει εξτρα διορια, αλλα ολοι ειναι σιγουροι οτι στο τελος θα την παρει. Επισης εχει εμφανιστει και ενα αγγλικο fund το οποιο τι ρολο βαραει δεν εχω καταλαβει. Λιγο που εψαξα δεν εχει καμια σχεση με τηλεπικοινωνίες. Πιο πολυ μου φανηκε σαν εταιρια που αγοραζει χρεοκοπημενες επιχειρησεις, τις εκκαθαριζει και μετα τις ξανα πουλαει.
Τωρα αν εχει φτασει στο σημειο ο χοντρος να βαλει αλλον να του κανει τη δουλεια, για να μην εχει θεμα νομικο που θα ελεγχει τοσες ομαδες, δεν ξερω. Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα με αυτους ποτε δεν ξερεις.
Τωρα αν εχει φτασει στο σημειο ο χοντρος να βαλει αλλον να του κανει τη δουλεια, για να μην εχει θεμα νομικο που θα ελεγχει τοσες ομαδες, δεν ξερω. Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα με αυτους ποτε δεν ξερεις.
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι είναι οι κύριοι μέτοχοι του fund....
- PAOK_Antarctica
Με επιστολή του ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ενημερώσει και επίσημα τον Πρωθυπουργό για την κουμπαριά των οικογενειών Αυγενάκη - Τζουλάκη καθώς και για το ρόλο του Βαγγέλη Μπραουδάκη στην υπόθεση και τελική εισήγηση της ΕΕΑ!
SDNA
SDNA