Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- Maximus
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι εκλογές είναι σε 3 χρόνια, δεν θα κερδίσει κάτι τώρα, αν κάνει επίθεση...
Η κυβέρνηση βγήκε λαβωμένη από αυτήν την ιστορία, μην το ξεχνάμε. Θα υπάρξουν και άλλα φάουλ, τα επόμενα 2-3 χρόνια, τα οποία φαντάζομαι θα εκμεταλλευθούν αναλόγως.
Η κυβέρνηση βγήκε λαβωμένη από αυτήν την ιστορία, μην το ξεχνάμε. Θα υπάρξουν και άλλα φάουλ, τα επόμενα 2-3 χρόνια, τα οποία φαντάζομαι θα εκμεταλλευθούν αναλόγως.
Εδώ δε γράφετε τίποτα για τον γελοίο χτες;
Δεν έχω ακούσει ακόμα την περιγραφή του αλλά μάλλον έδωσε ρεσιτάλ για άλλη μια φορά κατά του ΠΑΟΚ ο δήθεν αντικειμενικός, βαμμένος κόκκινος
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ακούσει ακόμα την περιγραφή του αλλά μάλλον έδωσε ρεσιτάλ για άλλη μια φορά κατά του ΠΑΟΚ ο δήθεν αντικειμενικός, βαμμένος κόκκινος
-
kostas.doumpis
Re: Προπαγάνδα και
τον ακουσα εγω φιλε και βγηκα απο τα ρουχα μου!το παιζει και φιλοπαοκτσης ο βλακας!μιλαμε για μενος!αλλα τι να περιμενεις απο τετοια σκουπιδια δημοσιογραφικα!pilotos έγραψε:Εδώ δε γράφετε τίποτα για τον γελοίο χτες;
Ρε τι εμετός περιγραφή είναι αυτό;;;;;
Είναι δυνατόν με το που γίνεται το πέναλτυ να λέει ότι ο βαζελος διαμαρτύρεται κι έχει παράπονα;;;
Και που το ξέρεις ρε;;;; Σε πήρε ο αφραγκουζο;
Έστησε κλίμα ο τύπος για να δω κι άλλο αν αντέξω
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι δυνατόν με το που γίνεται το πέναλτυ να λέει ότι ο βαζελος διαμαρτύρεται κι έχει παράπονα;;;
Και που το ξέρεις ρε;;;; Σε πήρε ο αφραγκουζο;
Έστησε κλίμα ο τύπος για να δω κι άλλο αν αντέξω
- navigator11
Χααααχαχαχχααααχαχα
Άκουσέ τον να λέει ότι ο Βιεϊρίνια γυρίζει με το χέρι την μπάλα στον Πασχαλάκη. Για να σε δω ...
Άκουσέ τον να λέει ότι ο Βιεϊρίνια γυρίζει με το χέρι την μπάλα στον Πασχαλάκη. Για να σε δω ...
Δεν έχω φτάσει εκεί ακόμα
-
ron-swanson
Το στρακιπου αυτό είναι και ο λόγος που η 4αρα πριν 3 χρόνια έμεινε ως σφαγή του Κυζα. Δημιουργεί κλίμα κάθε φορά.
Το καλοκαίρι βέβαια μέσα στον Άγιαξ με το @ρχιδι τον Άγγλο διαιτητή, έλεγε κάτι του τύπου "εξαντλησε όλη την αυστηρότητα του".
Ελπίζω να μην τον ξανακουσουμε σε αγώνα μας
Το καλοκαίρι βέβαια μέσα στον Άγιαξ με το @ρχιδι τον Άγγλο διαιτητή, έλεγε κάτι του τύπου "εξαντλησε όλη την αυστηρότητα του".
Ελπίζω να μην τον ξανακουσουμε σε αγώνα μας
Ρε μλκ τί λέει ο τύπος;;;;;;
Αυτός είχε βγάλει το καλοκαίρι, αυτό που λες για το χέρι πέναλτυ κλπ κλπ και ότι άλλαξε ο κανονισμός και τα τρώγαν αμασητα τα δικά μας τα βόδια
Ρε στημενε κεφτέ με πόδια 1,55 με τα χέρια στην ανάταση πας καλά ρε;;;;;
Αυτός είχε βγάλει το καλοκαίρι, αυτό που λες για το χέρι πέναλτυ κλπ κλπ και ότι άλλαξε ο κανονισμός και τα τρώγαν αμασητα τα δικά μας τα βόδια
Ρε στημενε κεφτέ με πόδια 1,55 με τα χέρια στην ανάταση πας καλά ρε;;;;;
- navigator11
Αυτό το παρτάλι σε κάποιον άλλο ... ναό πολιτισμού και ήθους θα τις είχε ήδη από χρόνια πριν αρπάξει, όντας ούτε κατά το μισό τόσο προκλητικός σε μεταδόσεις του. Μιλάμε για επικό μαλάκα. Το τονίζω, ο Σπυρόπουλος μπορεί να μη μου είναι αρεστός και ιδιαίτερα συμπαθής αλλά τουλάχιστον έχει ένα επίπεδο και στοιχειώδη σοβαρότητα.
Λοιπόν δεν αντέχω να ακούσω άλλο εμετό...
Θα πάω στην φάση που λένε ότι είπε για πέναλτυ στον αρχηγό για χέρι
Θα πάω στην φάση που λένε ότι είπε για πέναλτυ στον αρχηγό για χέρι
Εντάξει ο τύπος το τερμάτισε.
Δε σε βλέπω ξανά να πίνεις καφέ πέριξ της Τούμπας όπως μου είχες πει κάποτε κι ότι είναι το καλύτερο στάδιο της χώρας για μετάδοση φίλε- φίδι κολοβό
Ρε νούμερο λες για πέναλτυ δήθεν χέρι του Βιερίνια ενώ είναι εκτός περιοχής και δεν είναι καν χέρι;;;;;;;
Πόση ξεφτίλα;;;;
Δε σε βλέπω ξανά να πίνεις καφέ πέριξ της Τούμπας όπως μου είχες πει κάποτε κι ότι είναι το καλύτερο στάδιο της χώρας για μετάδοση φίλε- φίδι κολοβό
Ρε νούμερο λες για πέναλτυ δήθεν χέρι του Βιερίνια ενώ είναι εκτός περιοχής και δεν είναι καν χέρι;;;;;;;
Πόση ξεφτίλα;;;;
- navigator11
Τι να κάνω ρε αδερφέ, 20 χρόνια στην χαβούζα έτυχε κι αυτό....
Και πολλά άλλα και για αυτό σας βλέπω εδώ μέσα μερικοί να λέτε πχ αεκτΖη τον αρωνιαδη και γελάω...
Και πολλά άλλα και για αυτό σας βλέπω εδώ μέσα μερικοί να λέτε πχ αεκτΖη τον αρωνιαδη και γελάω...
- V-olakiotis
Εμετός η μετάδοση κανονικά, αν και είδα μόνο τα χαιλαιτ του Δοξαιου στο youtube.
Ο τύπος ήταν στημένος για να φτιάξει κλίμα χαλίφη...
Αυτό με το χέρι είναι εξωφρενικό. Το δείχνει ριπλει από την κάμερα συν κεντρική θύρα φαίνεται καθαρά ότι η κίνηση του χεριού είναι φυσιολογική και η μπάλα επιστρέφει στον Πάσχα χωρίς να βρει χερι, που δεν είχε λόγο να κάνει χέρι εκεί ο Αντελίνο.
Δείχνει δεύτερο ριπλει από πίσω από το τέρμα και πλάγια και αρχίζει ο βλάκας να έχει άποψη ότι υπάρχει χέρι ενώ είναι σαφές ότι η πορεία της μπάλας σε αυτό το πλάνο είναι παραπλανητική, που και πάλι χέρι δεν φαίνεται με την καμία.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο τύπος ήταν στημένος για να φτιάξει κλίμα χαλίφη...
Αυτό με το χέρι είναι εξωφρενικό. Το δείχνει ριπλει από την κάμερα συν κεντρική θύρα φαίνεται καθαρά ότι η κίνηση του χεριού είναι φυσιολογική και η μπάλα επιστρέφει στον Πάσχα χωρίς να βρει χερι, που δεν είχε λόγο να κάνει χέρι εκεί ο Αντελίνο.
Δείχνει δεύτερο ριπλει από πίσω από το τέρμα και πλάγια και αρχίζει ο βλάκας να έχει άποψη ότι υπάρχει χέρι ενώ είναι σαφές ότι η πορεία της μπάλας σε αυτό το πλάνο είναι παραπλανητική, που και πάλι χέρι δεν φαίνεται με την καμία.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- paok re niamou
Ειναι οντως γιος εκεινου του πουσταριου που εβγαινε στα αθλητικα το 80 ?
Καποιοι ξεκινανε την προπαγανδα ακομα και οταν δεν υπαρχει υποψια αιτιας.
Αυτος ειναι ενας απο αυτους, και πολυ κακως δεν τον εχει χαιρετησει ακομα καποιος στα δημοσιογραφικα μας.
Εξαλλου η ηπια βια δεν τιμωρειτε.
Αλλα εμεις οπως παντα γυριζουμε και το αλλο μαγουλο.
Καποιοι ξεκινανε την προπαγανδα ακομα και οταν δεν υπαρχει υποψια αιτιας.
Αυτος ειναι ενας απο αυτους, και πολυ κακως δεν τον εχει χαιρετησει ακομα καποιος στα δημοσιογραφικα μας.
Εξαλλου η ηπια βια δεν τιμωρειτε.
Αλλα εμεις οπως παντα γυριζουμε και το αλλο μαγουλο.