Abel Fernando Moreira Ferreira
- V-olakiotis
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Αμπελελεύω σε!
Καλά το εστριψες το στόρι!
Στα ντέρμπι δημιουργικά επαρκές κέντρο, όχι ανασταλτικά κυρίως.
Λάμπρου, εναλλάξ με Πέλκα για αρχή, 45 λεπτά ο Μήτσος να τους καταπιεί στο πρεσινγκ και 45 ο Λάζαρος για να μπαίνει στο κλίμα.
Θα κλάψουν μανουλες στα πλέι οφ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Λάμπρου, εναλλάξ με Πέλκα για αρχή, 45 λεπτά ο Μήτσος να τους καταπιεί στο πρεσινγκ και 45 ο Λάζαρος για να μπαίνει στο κλίμα.
Πάλι καλά ξύπνησε και αυτός και η ομάδα. Ακόμα είμαστε μόνο στο μείον 2 από τολην κορυφή. Ας είναι το έναυσμα τις αντεπιθέσεις μέχρι το τέλος της χρόνιας. Επομενος στόχος είναι ενεργοποίηση του Bise coach
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Για να σε δω,θα πουλήσεις άλλη τρέλα ή θα κάνεις αυτό που βλέπουν και οι πέτρες;
- ΑποστόληςΑ
Η πρόκριση επί του ΠΑΟ, θα είναι η πρώτη μεγάλη σου ανάσα. Εύχομαι να έρθουν και οι άλλες πολύ γρήγορα.
Μακάρι αλλά δε το βλέπω Αποστόλη. Οποτεδήποτε η "ανάσταση" μιας ομάδας μετά από συνεχόμενες αρνητικές εμφανίσεις ήταν αποτέλεσμα ψυχής και εγωισμού , αυτό δε κράταγε πολύ. Μπάλα θέλουμε να παίξει ο ΠΑΟΚ , όχι να γίνει παπαφλέσσας ο Μίσιτς. Όσο με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια οι παίκτες συνεχίσουν να παίζουν τόσο κάτω από τα στανταρντς τους , τόσο δυσκολεύομαι να δω μια άσπρη μέρα.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη θεωρώ ότι πληρώνουμε το ότι ο προπονητής είναι νέος και δεν έχει πολλές εμπειρίες σε διαχείριση ρόστερ, ειδικά ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Καλώς ή κακώς αυτόν επιλέξαμε και μ' αυτόν θα πορευθούμε. Πιστεύω όμως ότι ο προπονητής έχει ικανότητες. Αν αποβάλλει κάποια κολλήματα θα μπορέσει να δει πιο καθαρά και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε καλύτερες ημέρες.
Θα φανεί.
Έχε πίστη.
Θα φανεί.
Έχε πίστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 06 Φεβ 2020, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σπυρόπουλος είπε κάτι ωραίο.
Ο Αμπελ είναι καλύτερος γνώστης του ποδοσφαίρου από τον λουτσεσκου, αλλά ο λουτσεσκου είχε το μοναδικό προσόν να έχει 25 παίκτες ικανοποιημένους.
Κι εγώ νομίζω είναι το ζουμί κι η μεγάλη διαφορά.
Ο λουτσος έπαιρνε το 200% από τους παίκτες, ενώ τώρα ο Αμπελ τους έχει στο 60%
Αν καταφέρει να τους φτάσει στο 80% θα κάνουμε περίπατο.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Αμπελ είναι καλύτερος γνώστης του ποδοσφαίρου από τον λουτσεσκου, αλλά ο λουτσεσκου είχε το μοναδικό προσόν να έχει 25 παίκτες ικανοποιημένους.
Κι εγώ νομίζω είναι το ζουμί κι η μεγάλη διαφορά.
Ο λουτσος έπαιρνε το 200% από τους παίκτες, ενώ τώρα ο Αμπελ τους έχει στο 60%
Αν καταφέρει να τους φτάσει στο 80% θα κάνουμε περίπατο.
Εγώ πάντως με βάση ότι είδα χτες στο γήπεδο σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου έχω την αίσθηση πως αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό το επόμενο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι οδεύουμε προς βελούδινο διαζύγιο.
Υπάρχει στην ομάδα ο μαέστρος Βιερίνια
Θυμήσου τί είχε πει ο λουτσεσκου και γιατί τον έβαζε πίσω, όταν όλοι φωνάζετε να τον βάλει εξτρεμ!!!
Ρε τσωχο μπινε δε θα σκάσω την τηλεόραση για πάρτυ σου στημενε!!!
Ρε τι λέει το άτομο;;;; Αν τολμούσε να μιλήσει έτσι στο τηγάνι, θα τον είχαν σουτάρει, εδώ έδειραν άλλους για το τίποτα....
Θυμήσου τί είχε πει ο λουτσεσκου και γιατί τον έβαζε πίσω, όταν όλοι φωνάζετε να τον βάλει εξτρεμ!!!
Ρε τσωχο μπινε δε θα σκάσω την τηλεόραση για πάρτυ σου στημενε!!!
Ρε τι λέει το άτομο;;;; Αν τολμούσε να μιλήσει έτσι στο τηγάνι, θα τον είχαν σουτάρει, εδώ έδειραν άλλους για το τίποτα....
Κι εγώ έτσι το βλέπωV-olakiotis έγραψε:Αμπελελεύω σε!
- ΑποστόληςΑ
Φαντάζομαι ότι την Κυριακή θα ξεκινήσεις Λάμπρου και Άκπομ, ε;
Ξέρω ότι θα βάλεις πάλι τον Ζιφκο τερματοφύλακα (ΟΚ, ο Πασχαλάκης θα παίξει μεσοβδόμαδα στο ΟΑΚΑ), αλλά νομίζω ότι ο αγώνας προσφέρεται να δοκιμάσεις τον Μιχάι δεξί στόπερ και αριστερά τον Ισλανδό. Στα χαφ νομίζω ότι πρέπει να παίξουν οι Αουγκούστο και Misic (ο Κροάτης όχι για περισσότερο από 60 λεπτά).
Στη θέση του αριστερού μπακ θα ήθελα πολύ τον Γιαννούλη να ξεκουραστεί. Αλλά εκεί μόνο ο αρχηγός μπορεί να παίξει και χρειάζεται κι αυτός ξεκούραση. Γρίφος.
Μπροστά θα ήθελα να δω Λημνιό, Λάμπρου και Ακπομ. Προτιμώ τον Λάμπρου αριστερά, σε μια ομάδα που θα κλειστεί στην περιοχή της, παρά πίσω από το φορ. Πίσω από το φορ θα τολμούσα να βάλω Στοχ, αν και ξέρω ότι εσύ - κακώς - δεν θα το κάνεις.
Ξέρω ότι θα βάλεις πάλι τον Ζιφκο τερματοφύλακα (ΟΚ, ο Πασχαλάκης θα παίξει μεσοβδόμαδα στο ΟΑΚΑ), αλλά νομίζω ότι ο αγώνας προσφέρεται να δοκιμάσεις τον Μιχάι δεξί στόπερ και αριστερά τον Ισλανδό. Στα χαφ νομίζω ότι πρέπει να παίξουν οι Αουγκούστο και Misic (ο Κροάτης όχι για περισσότερο από 60 λεπτά).
Στη θέση του αριστερού μπακ θα ήθελα πολύ τον Γιαννούλη να ξεκουραστεί. Αλλά εκεί μόνο ο αρχηγός μπορεί να παίξει και χρειάζεται κι αυτός ξεκούραση. Γρίφος.
Μπροστά θα ήθελα να δω Λημνιό, Λάμπρου και Ακπομ. Προτιμώ τον Λάμπρου αριστερά, σε μια ομάδα που θα κλειστεί στην περιοχή της, παρά πίσω από το φορ. Πίσω από το φορ θα τολμούσα να βάλω Στοχ, αν και ξέρω ότι εσύ - κακώς - δεν θα το κάνεις.
Κατάλαβες τώρα τι λέμε μίστερ; Άντε μπράβο, έλα αγορίνα μου, συνέχισε έτσι, και όλοι αγκαλιές θα είμαστε στο τέλος.
Ενα θετικο στην ολη ιστορια ειναι οτι δηλωσε δεν θα ξανακανει δημοσια δηλωση για αποδοση παικτη
- V-olakiotis
Αφού πέσανε να τον φάνε για τους 11 Μισιτς, παραφραζονταε αυτό που εννοούσε...
Χαζός είναι να συνεχίσει;
Χαζός είναι να συνεχίσει;
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά χθες οι παίκτες μασούσαν σίδερα όχι μόνο για να πάρουν το αίμα τους πίσω απ' το βάζελο και την αθήνα, όχι μόνο για να δείξουν ότι η καρδιά του πρωταθλητή υπάρχει ακόμα, όχι μόνο για να δώσουν απαντήσεις σε όποιον τους αμφισβητεί αλλά πρωτίστως τα δώσανε όλα για να δείξουν και σε σένα, ναι σε σένα, ότι καλά τα 442 και τα 351 και τα ανεβάσματα του Γιαννούλη αλλά μας πήραν χαμπάρι μίστερ....άλλαξε το και άσε μας να παίξουμε όπως ξέρουμε, όπως μας ταιριάζει και όπως κάναμε και πέρυσι και τους περάσαμε πριονοκορδέλα όλους.
Άντε σύνελθε επιτέλους.
Άντε σύνελθε επιτέλους.