Maximus έγραψε:ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:pilotos έγραψε:Πόσο ήρθε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας με αντίπαλο τον μπουλουλη και τον βλαχομητρο;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε βέβαια, ο οσφπ παίζει, δεν παίζει, κερδίζει, δεν κερδίζει, είναι η καλύτερη ομάδα της ελλάδας. Τέλος.
Αν δεν κερδίζει είναι μόνο γιατί είναι αδιάφορος μωρέ. Αλίμονό μας αν δεν είναι αδιάφορος. Α ρε, η κόκκινη προπαγάνδα έχει αλλοιώσει τα πάντα. Δεν έχουν ν΄αποδείξουν τίποτα. Η καλύτερη βρέξει χιονίσει.
Ενώ εμείς (πέρα από την αγωνιστική κοιλιά που κάνουμε) αν δεν βάλουμε από τρία και πάνω, είμαστε χάλια. Ισοπαλία στη Λαμία να φέρει ο ΠΑΟΚ ? Αναλύσεις επι αναλύσεων.
Αυτό πραγματικά το έχω παράπονο ρε φιλε!
Ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι χάπατο να τρώει κουτόχορτο, αλλά εμείς έχουμε αναγάγει την μίρλα σε καθημερινό χόμπι, έχουμε πάει στο άλλο επίπεδο!
'Ωρες ώρες ζηλεύω αυτή την στήριξη που δείχνουν στην ομάδα τους.. Η οποία φυσικά δεν είναι προιον αγνής αγάπης, αλλά προπαγανδας. Εν πάση περιπτώσει όμως, δουλευει και ο κόσμος συσπειρωνεται...
Εμείς είμαστε σε φάση κρίσης τώρα και είμαστε στο -2 από την κορυφη!
Φαντάσου δηλαδή να είμαστε στην θεση πχ της κούλας...
Θα είχε γκρεμιστεί το στάδιο.
Κατά την άποψη μου, δεν έχει καμία, μα καμία, σχέση η οπαδική - φίλαθλη βάση του ΠΑΟΚ με αυτή του Ολυμπιακού.
Αν θέλετε να βρείτε ομοιότητες στην οπαδική βάση του Ολυμπιακού με αντίστοιχη κάποιας άλλης ομάδας, δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξετε αυτή του Άρη.
Ο μηχανισμός του μπασκετικού Άρη των τελών της δεκαετίας του 70 έως και τις αρχές της δεκαετίας του 90 ήταν ίδιος σε λογική και λειτουργία με αυτόν του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού των τελευταίων 25 ετών. Θα έλεγα ότι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός αντέγραψε τον μπασκετικό Άρη σε όλα.
Όσοι είναι 40+, καταλαβαίνουν ακριβώς το τι θέλω να πω.
Ο Ολυμπιακός, αν μεινει μακριά από πρωταθλήματα και κύπελλα για κάποια χρόνια, θα απολέσει τεράστιο όγκο φιλάθλων, κάτι που συνέβη και με τον Άρη.
Το ίδιο θα μπορούσε βέβαια να συμβεί και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που θα σκεφτεί να ασπαστεί την λογική και τις πρακτικές αυτών των δύο.