Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από tsou »

Επίσης Γιώργη εκτίμω την καύλα σου, αλλά ελπίζω να κάνεις τόσο συχνά αυτοκριτική όσο τα στόρι σου.
Και η ουσιαστική στήριξη στο προπονητή δεν παρέχεται με στόρι και εμότικον παλαμάκια, ούτε με χατσερίδηδες και εσίτιδες επειδή έτσι γουστάρεις.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Gospi έγραψε:Το ροστερ μπορει οντως να μην ειναι σε θεση να παιξει αυτο που θελει ο Φερειρα.
Η δουλεια του προπονητη ομως δεν ειναι να εφαρμόζει ενα συστημα εμμονικα και τελος.
Αν λοιπον δεν μπορει να αντιληφθει ποιο ειναι το ιδανικο συστημα για το ροστερ π εχει και αν δεν μπορει να παρει το 100% καθε παιχτη του, τοτε είναι λιγος.
Ο κοουτς ειναι για να διαχειριζεται ροστερ οχι για να χτιζει ροστερ εξ αρχης.
Οταν σου προτεινουν δουλεια με 2 μυρια ετησιο, καθεσαι βλεπεις τι συστημα παιζει η ομάδα, τι ροστερ εχει και μετα αποφασιζεις αν σου κανει ή οχι.
Οποιαδηποτε αλλη σκεψη ειναι ηλιθια
Δλδ τι πιστεψε? οτι θα διωξουμε 10.παιχτες και θα φερουμε αλλους 10 για να παιξει αυτος την μπαλα που θελει?
Ή πιστεψε πως το ελληνικο πρωταθλημα εχει την δυναμικη για να προσελκυσει τους παιχτες που φανταζοταν αυτος?
Αν δεν τα ειχε ολα αυτα υπόψη του, τοτε μιλαμε ειτε για επιτηδειο καιροσκοπο π ακουσε 2 μυρια και ειπε "εδω ειμαστε, γιναμε μαγκα μου" ειτε απλα για αφελη και περιορισμενης αντιληψης ανθρωπο.
Μακαρι να ειναι απλα το δευτερο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκοσπι δεν διαφωνώ, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα γίνονται αυτά που λες. Δεν κάνουν όλοι οι προπονητές για όλα. Αν δώσεις ρόστερ με απείθαρχους τακτικά στον Γκουαρντιολα ή με σοφτ τεχνίτες στον Μουρίνιο, τότε ξέρεις ότι δεν θα πάει πουθενά το πράγμα. Προπονητής που να παίζει τα πάντα δεν υπάρχει, κι ακόμα αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει, τότε αυτός δεν πετυχαίνει πάντα, πχ Αντσελοτι. Συν τοις άλλοις, η ομάδα άρχισε να κάνει κοιλιά την μέρα που ο Αμπελ παράβαλε νερό στο κρασί του, και αρχίσαμε να βλέπουμε μια ομάδα που ναι μεν παίζει αυτό που αντέχει το ρόστερ, αλλά μοιάζει να είναι χαμένη, ακριβώς γιατί εφαρμόζει κατά το ήμισυ όσα έμαθε τοσα χρόνια, δηλαδή σκοτωμένο ρυθμο και σφιχτά πίσω, και κατά το ήμισυ όσα δούλεψε φέτος, δηλαδή Μάτος πίσω, Βιερίνια εσωτερικό χαφ, και από ένας παίκτης την κάθε πλευρά.

Η λογική μου λέει ότι ο Αμπελ θα πίστεψε πως θα του κάνει τα χατίρια η διοίκηση, πρώτον διότι με τα ποσά που ξόδεψε να τον πάρει αυτο εμοιαζε αυτονοητο, δεύτερον εξαιτιας του ερχομου του από τοπ πρωτάθλημα στην Ελλάδα, και τρίτον λόγω Μπράνκο, θα πιστέψε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα προσαρμοστεί. Από την άλλη δεν έχουμε ιδέα τι ειπώθηκε στις διαπραγματεύσεις, οπότε ας μην υποθέτουμε τίποτα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στήριξε ο ΤΔ διάβασα , το προπονητή.
Αντρικά , από το ινστα όχι τίποτα παλιομοδίτικες φλωριές.

Λογικά το χαρτζηλίκι του μπαμπά ταβάνιασε και δε μας παίρνει να ....μη στηρίξουμε.

Εύγε που είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Re: Abel Fernando Moreira Fer

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Εμείς μπορούμε να λέμε πολλά, οι πραγματικοί γνωστές σε κάθε ομαδα είναι οι παίχτες. Πέρυσι κλαίγανε στην αγκαλιά του προπονητή τους κ φέτος θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο μισό της σεζόν στην Ισπανία για αποθεραπεία. Έχασε τα αποδυτήρια, κ οχι αδίκως, δεν είναι μισθοφόροι οι ξενερωμενοι. Ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη το καλοκαίρι κ τα λάθη κοστίζουν. Είναι έξυπνος, καλύτερα τώρα παρά μετά τις 23 Φλεβάρη.
ΥΓ. Στην νέο προπονητή που θα φέρουν, παράλληλα με τα νο3 φερελπις προπονητής παγκοσμίως, αν θελουμε να καταλάβουμε τι ΠΑΟΚ θα δούμε απλά βλέπουμε ένα παιχνίδι της προηγούμενης ομάδας του,9 στις 10 ο κανόνας ισχύει. Η Μπράγκα προκαλούσε προβλήματα όρασης κ έντονο εκνευρισμό στο 10 λεπτό
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Το έχει πει και ο ίδιος ο coach είναι μεταβατική χρόνια το καλοκαίρι θα ξηλωθει μεγάλο κομμάτι όπως έγινε και το 2016 . Αν δεν μείνει ο Abel πυροβολ;με τα πόδια μας . Τι πράγμα είναι αυτό να θέλουμε να διώχνουμε προπονητές κατευθείαν. Η υπομονή είναι αρετή. Και δεν έχουμε δει μόνο άθλια πράγματα από τον Coach. Ειχε εξαφανίσει μια ΑΕΚ για ένα ημίχρονο. Γενικά ναι έχει χαθεί η ηρεμία στην ομάδα και δεν παιζοαλυμε καλά με παίχτες παλαίμαχους και ο coach σαν να έχει φοβια. Ελπίζω να πήρε ακόμα ενα μάθημα και να δούμε αλλά πρόσωπα και πλάνο την Τετάρτη. Έγραψα μια μέρα μετά τον αγώνα να έχω ηρεμήσει έχω μάθει να είμαι υπομονετικός τίποτα καλό δεν έχει γίνει γρήγορα. Το ότι περισυ πήραμε νταμπλ. Δεν σημαίνει ότι επειδή πολύ παίχτες είναι ίδιοι μπορούν να το ξανακάνουν. Είναι πολλά στελέχη σε προχωρημένη ηλικία δύο από μεγάλο τραυματισμό. Μερικές λάθος μεταγραφές ffp λίγο εξαγωνιστικα λίγο η απειρια του coach στην πίεση όλα συντελούν για αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Όταν χάσαμε από Άρη παίξαμε ένα καλό ημιχρονο όντως και ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς συνολικά. Μετά κλέβαμε νίκες με κυνικό παιχνίδι. Χθες χάσαμε κατά κράτος είναι σημαντικό αυτό. Ο coach είδε την ομάδα πρώτη φορά να χάνει κατά κράτος από τότε που ήρθε . Ποτέ δεν ξαναεγινε αυτό. Περιμένω αλλαγές

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ρωτήθηκε για τις διαφορές του περσινού με τον φετινό ΠΑΟΚ και απάντησε: «Υπάρχει διαφορά σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ. Ο ρυθμός που είχε είναι διαφορετικός. Επίσης, στην Τούμπα ήταν πολύ δυνατός και εκτός έδρας είχε μία ισορροπία.Την περασμένη σεζόν πρέσαρε πιο πολύ και ήταν πιο γρήγορος.
ταδε εφη Ροτσα. και νομιζω οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν μαζι του. το οτι οι παικτες εχουν αναφερθει στην ενταση των προπονησεων ειναι επισης ενδεικτικο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

giapas έγραψε:Στήριξε ο ΤΔ διάβασα , το προπονητή.

Λογικά το χαρτζηλίκι του μπαμπά ταβάνιασε και δε μας παίρνει να ....μη στηρίξουμε.

Και λουτσέσκου είχε στηρίξει, τότε ντε που ζητούσαμε όλοι το κεφάλι του..ξεχνάμε εύκολα..Και τα "χαρτζιλίκια" του μπαμπά πάντα εύκολη ατάκα στις στραβές
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Re: Abel Fernando Moreira Ferreiraλ

giapas έγραψε:Στήριξε ο ΤΔ διάβασα , το προπονητή.

Τώρα αν ανοίξω θέμα ΤΔ θα είμαι ισοπεδωτικός που κρίνω από τα αποτελέσματα κλπ. Θέλω να ρωτήσω κάτι που ο έκανα άλλη φορά, πως είναι δυνατόν οι ΤΔ των τελευταίων ετών στην ομαδα μας να μην έχουν κλωτσήσει ποτέ μπαλα παρουσία κάμερας. Άλλο Μανατζερ κ άλλο ΤΔ, ο ΤΔ πρέπει να έχει τον ρόλο του Κρόιφ στην μπαρτσελονα, πρώην βολευμπολιστες διαιτητές κ κολκες της πορτογαλιας δεν είναι ΤΔ. Δεν μπορεί ο ΤΔ να έχει χειρότερο κοντρόλ απ την κόρη του Βιεϊρίνια κ να επιλέγει παίκτες κ προπονητή
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Φουτσίνι έγραψε:Εμείς μπορούμε να λέμε πολλά, οι πραγματικοί γνωστές σε κάθε ομαδα είναι οι παίχτες. Πέρυσι κλαίγανε στην αγκαλιά του προπονητή τους κ φέτος θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο μισό της σεζόν στην Ισπανία για αποθεραπεία. Έχασε τα αποδυτήρια, κ οχι αδίκως, δεν είναι μισθοφόροι οι ξενερωμενοι. Ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη το καλοκαίρι κ τα λάθη κοστίζουν. Είναι έξυπνος, καλύτερα τώρα παρά μετά τις 23 Φλεβάρη.
ΥΓ. Στην νέο προπονητή που θα φέρουν, παράλληλα με τα νο3 φερελπις προπονητής παγκοσμίως, αν θελουμε να καταλάβουμε τι ΠΑΟΚ θα δούμε απλά βλέπουμε ένα παιχνίδι της προηγούμενης ομάδας του,9 στις 10 ο κανόνας ισχύει. Η Μπράγκα προκαλούσε προβλήματα όρασης κ έντονο εκνευρισμό στο 10 λεπτό
Αρχίζει και καταντάει εμπάθεια... Πέρυσι που τόσο ο Βιεϊρίνια, όσο και ο Μαουρίτσιο εγχειρίστηκαν και έμειναν για μεγάλο διάστημα στην Πορτογαλία, το ξεχνάς;;; Τότε δεν σήμαινε ότι ο Λουτσέσκου είχε χάσει τα αποδυτήρια;;;

Όλοι πικραμένοι είμαστε, αλλά ας δείξουμε λίγη ψυχραιμία...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται μεγάλη μαλακια με την παραμονή του,ο κόσμος βράζει με την κυβέρνηση και με την ομάδα να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται,δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει την Τετάρτη.
Η ομάδα πάντως να μεταμορφωθεί αποκλείεται,μακάρι να πάνε όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Aigle_Noir έγραψε:
Φουτσίνι έγραψε:Εμείς μπορούμε να λέμε πολλά, οι πραγματικοί γνωστές σε κάθε ομαδα είναι οι παίχτες. Πέρυσι κλαίγανε στην αγκαλιά του προπονητή τους κ φέτος θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο μισό της σεζόν στην Ισπανία για αποθεραπεία. Έχασε τα αποδυτήρια, κ οχι αδίκως, δεν είναι μισθοφόροι οι ξενερωμενοι. Ο πρόεδρος έκανε πολλά λάθη το καλοκαίρι κ τα λάθη κοστίζουν. Είναι έξυπνος, καλύτερα τώρα παρά μετά τις 23 Φλεβάρη.
Αρχίζει και καταντάει εμπάθεια... Πέρυσι που τόσο ο Βιεϊρίνια, όσο και ο Μαουρίτσιο εγχειρίστηκαν και έμειναν για μεγάλο διάστημα στην Πορτογαλία, το ξεχνάς;;; Τότε δεν σήμαινε ότι ο Λουτσέσκου είχε χάσει τα αποδυτήρια;;;

Όλοι πικραμένοι είμαστε, αλλά ας δείξουμε λίγη ψυχραιμία...

Φίλε μουοι τραυματισμοί που ανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με τους φωτεινούς του κρεσπο. Πέρυσι κλαίγανε όταν θα χάνανε παιχνίδι, πρώτη φορά είχα δει παίχτες να πιστεύουν απόλυτα στο πλάνο του προπονητή τους να τον σέβονται κ απολαμβάνουν το παιχνίδι, αν εσυ τα βλέπεις αυτά φέτος ή πιστεύεις ότι θα τα δεις ή πιστεύεις ότι οι περσινοί πρωταθλητές (Βιεϊρίνια κλπ ) είναι κακομαθημένα παιδάκια που δείχνουν ξενερωμενοι και ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή κ του χρόνου θα κεντάμε, οκ, μακάρι να έχεις δίκιο κ να είμαι αμπαλος
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Αυτό που έγινε πέρυσι, με το μάτι όλων να βγάζει φωτιές και να παίρνουμε το νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα (!!!), ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Ήταν τα 33 χρόνια που είχε να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα, ήταν η κατάφορη αδικία του 2018 που τους είχε τρελάνει όλους, ήταν η ομάδα που ήταν σταθερή για τρία χρόνια, ήταν φυσικά και ο Λουτσέσκου με την τρέλα του, όπως επίσης και η τύχη/ρέντα που είχαμε σε αρκετούς αγώνες.

Πολλοί από τους παραπάνω παράγοντες φέτος δεν υπάρχουν. Πιθανόν και όλοι. Αυτό το ξενέρωμα που βλέπεις, εγώ το λέω ξεφούσκωμα και κορεσμός. Για αυτό και βλέπουμε παίχτες που πέρυσι πετούσαν, φέτος να περπατάνε. Και δεν είναι καινούριο ή πρόσφατο αυτό, όλη την χρονιά είναι έτσι. Σίγουρα έχει κάνει λάθη και ο Φερέιρα, αλλά είναι άδικο να του χρεώνουμε και τον κορεσμό του κορμού μας. Αυτά τα λάθη, αλλού πρέπει να χρεωθούν.

Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Ο γνωστός μου που έχει πάρε δώσε με την ΠΑΕ μου είπε αυτό.

Η εικόνα από πάνω αυτή είναι, Στραβωμένος με όλους και τα πάντα. Με τον διατροφολόγο, με τον γεωπόνο που κουρεύει το γκαζόν, με όλα. Και με εντελώς χαμένα αποδυτήρια. Ούτε με τον Βιεϊρίνια δε μιλάει.

(Δεν ξέρω αν ισχύει έτσι το μετέφερε)

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η προσληψη Φερειρα, οχι σε επιπεδο ποιοτητας προπονητη, αλλα σε οικονομικο επιπεδο και επιπεδο επενδυσης, θυμιζει κατι επιχειρηματιες που αποφασιζουν να αλλαξουν τεχνολογια παραγωγης στο εργοστασιο,και ριχνουν ολο το διαθεσιμο μπατζετ για τον εξοπλισμο, χωρις να προυπολογισουν το κοστος λειτουργιας των μηχανων και το κοστος εκπαιδευσης του προσωπικου για να τις χρησιμοποιησουν. Και καταληγουν να εχουν τις μηχανες και να μην μπορουν να τις εκμεταλλευτουν.
Εισαι μια Ελληνικη ομαδα, με μετρημενα κουκια στα εξοδα και με περιορισμενες διαπραγματευτικες ικανοτητες λογω χαμηλης δυναμικοτητας πρωταθληματος, και πας και δινεις 2 μυρια για αγορα και αλλα τοσα για συμβολαιο σε εναν προπονητη. Δεν θα εξετασω καν αν τα αξιζει ή οχι. Πας και σκας ομως 2 μυρια. Αμεσως αμεσως εχεις ανεβασει τον πηχη. Δεν μπορεις λοιπον να τον βαλεις να δουλεψει με παιχτες φθηνοτερους απο αυτον. Δεν μπορεις να του πεις "κοιτα κοουτς εμεις ολα τα φραγκα τα ριξαμε σε σενα. Μπες παιξε μπαλα εσυ αν δεν σου κανουν αυτοι. Αλλα φραγκα δεν εχει".
Και εμεις τι καναμε? μια τρυπα στο νερο. Τον φεραμε. Προφανως του ταξαμε λαγους με πετραχήλια για να ρθει (φανηκε και απο τις δηλωσεις του τοτε, οτι τον επεισε το προτζεκτ και οι στοχοι) και ενω ζητησε 3 μεταγραφες του καναμε μια με το ζορι, και αυτη ενος παιχτη π κοβω το κεφαλι μου πως δεν εχει καμια σχεση με αυτο π ζητησε.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, τον γεναρη τον αφησαμε χωρις ενισχυση.
Αλλα κατα τα αλλα στηριζουμε τον κοουτς...
Τριχες κατσαρες.
Απλα κρυβομαστε πισω απο τον κοουτς, που του δωσαμε ενα καρο λεφτα,για να μην φανει το ποσο τραγικο σχεδιασμο καναμε.
Και ο Φερειρα θα φυγει.Και ο Μπρανκο θα φυγει. Και ο επομενος θα φυγει. Και εμεις θα συνεχισουμε να παίζουμε football manager και να διοικουμε μεσω ινσταγκραμ.
Καλο σας βραδυ κυριοι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gospi,τα λες πολύ σωστά,δεν έχω καμία αντίρρηση, δυστυχώς όμως πρέπει να ζήσουμε με όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, ελπίζοντας να μάθουν από τα λάθη τους όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Υ.Γ Η κατάντια του μπασκετικου ΠΑΟΚ,μας δείχνει την δυναμική των ΠΑΟΚτσηδων παραγόντων.

Υ.Γ1Να γράψουμε όλοι μια έκθεση στο τοπικ του Ιβάν.
Πώς φανταζόμαστε τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Σαββίδη.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον πιστεύω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”