Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, το Περιστέρι ολοκληρώνει «βόμβα» με την απόκτηση του ΝτεΆντρε Κέιν! Έρχεται άμεσα στην Αθήνα ο Αμερικανός φόργουορντ με πολυετή θητεία σε Ευρώπη και Euroleague!
Μία μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώνει το Περιστέρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε σε συμφωνία με τον πολύπειρο ΝτεΆντρε Κέιν και ισχυροποιεί σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Basketball Champions League.
Ο άλλοτε άσος της Μακάμπι υπέγραψε πριν λίγες ημέρες με την Μέγκα Μπέμαξ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όμως το Περιστέρι κατάφερε να κάνει οικονομική υπέρβαση και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας πραγματικής «βόμβας» για τα δεδομένα του συλλόγου.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κέιν αναμένεται μέχρι αύριο (9/2) στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί στο ρόστερ και αν αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Προμηθέα.
Θυμίζουμε πως ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Euroleague με την Μακάμπι, μετρώντας 7,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά ματς, ενώ έπαιξε και τρία έτη στο Eurocup, με τις Κράσνι, Ουλμ και Νίζνι. Το κίνητρο της Ευρώπης και του BCL έπαιξε φυσικά καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Κέιν να... μετακομίσει στην χώρα μας και το Περιστέρι ρολάρει για το καλύτερο δυνατό finish εντός και εκτός συνόρων.
Σε μια σημαντική αλλαγή προχωρά ο Πανιώνιος, στη «μάχη» του για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, με τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ τη θέση του θα πάρει ο ΝτεΆντρε Λίγκινς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του
Ο Τόμισλαβ Πέτροβιτς δεν βοήθησε τον Πανιώνιο όσο θα περίμεναν οι ιθύνοντες της ομάδας και έτσι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί από τον έμπειρο ΝτεΆντρε Λίγκινς, ο οποίος μας είναι γνωστός από την παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ πριν από μερικούς μήνας βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ηρακλή μετά την αποχώρηση του Λενζέλ Σμιθ.
Ο 31χρονος φόργουορντ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος στο NBA και στη G-League.
Στο ΝΒΑ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε συνολικά 188 παιχνίδια με τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ, της Οκλαχόμα Σίτι, των Μαϊάμι Χιτ, των Ντάλας Μάβερικς, των Νιου Όρλεαν Πέλικανς, ενώ την περίοδο 2017-18 ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αγωνιστεί στη ρωσική Κράσνι Οκτιάμπρ και στη γερμανική Μπρεμερχάφεν, ενώ στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε και στον Κολοσσό Ρόδου, έχοντας εμπειρία από τη Basket League.
O ΝτεΆντρε Λίγκινς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση της απόκτησης του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας.
Ακόμα ελπίζετε; Οι άλλοι ενισχύονται, εμείς κρατήσαμε τον ράπερ και διώξαμε τον Knowles και τον Wiggins...
Μετά την εντος εδρας ηττα απο τον Κολοσσο, η ομαδα επι της ουσιας θα προσπαθησει(?) να βαλει απο κατω νιονιο και σκουληκι.
Και οι 2 στα 2 απο τα εντος εδρας παιχνιδια εχουν Αεκ και Προμηθεα....αν ερθουν φυσιολογικα αποτελεσματα και παρουμε και τα 4 εντος και κερδισουμε και τον νιονιο με πανω απο 10 ποντους για την ισοβαθμια.....λογικά τους βαζουμε και τους 2 απο κατω χωρις να χρειαστει εκτος εδρας νικη.
Το θεμα ομως ουτως ή αλλως ειναι αλλο.......θελει η ομαδα να σωθει; Τον τελευταιο μηνα πειθομαι καθε μερα και περισσοτερο πως υπαρχει αποφαση να πεσει....οχι απο την διοικηση πρωτοδικειου....αυτοι ειναι πιονια!