Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό είναι το μόνο που δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα.
Είσαι προπονητής έχεις τις ιδέες σου, δεκτόν.
Δεν μπορείς να τις εφαρμόσεις όμως για χ, ψ λόγους στην ομάδα που είσαι.
Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου, γίνε λίγο ευέλικτος, ανασκουμπώσου.
Όχι τίποτα άλλο, το να ακολουθείς πιστά μια ιδέα που δεν μπορεί να υλοποιηθεί, παύει να είναι ιδέα, είναι εμμονή, στείρος δογματισμός.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Όταν ξέρεις ότι θα παίξεις όχι με τη Μπενφίκα, αλλά με τον Πούγγουρα και τον Χατζηγιοβάνη, κ είναι σίγουρο ότι θα είναι ντέρμπι...υπάρχει τεράστιο πρόβλημα

Ακόμα εδώ είναι?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sick Bastard έγραψε: Όχι τίποτα άλλο, το να ακολουθείς πιστά μια ιδέα που δεν μπορεί να υλοποιηθεί, παύει να είναι ιδέα, είναι εμμονή, στείρος δογματισμός.
Βασικά, αυτό είναι το νόημα του "πιστεύω" σε κάτι. Αν δεν επιμείνεις σε αυτό που πιστεύεις, δεν πρόκειται να το δεις ποτέ να υλοποιείται.

Τι περιμένουμε δηλαδή; Να πάει στην προπόνηση και να πει "Hey guys. I' ve recently noticed that you are not in favour of my tactics plan. You know what? Screw it. Forget everything I said to you the past 6 months and please follow Razvan's instruction from last year. Then we can slowly change the tactics plan step by step to what I am telling you to do the past 6 months."

Θα τον πάρουν με τις πέτρες μέχρι και οι φροντιστές.

Όταν είσαι ο Μπράνκο, πληρώνεις 3 εκατομμύρια να φέρεις έναν προπονητή, του δίνεις επιπλέον και μεγάλο συμβόλαιο, και αυτός σου λέει εγώ παίζω όμως αυτό το σύστημα και χρειάζομαι αυτά τα εργαλεία για να κάνω τη δουλειά μου, και εσύ δεν του δίνεις τίποτα από όσα ζήτησε, το στραβό αποτέλεσμα δεν είναι ευθύνη του προπονητή αλλά δική σου. Ίσα ίσα που ο προπονητής δικαιούται να είναι έξαλλος μαζί σου που συνεχίζεις να τον εκθέτεις.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, προσωπικά ο Αμπελ μου φαίνεται overwhelmed (συγγνώμη για τα αγγλικά).

Τι υποστήριξη έχει από τον οργανισμό ΠΑΟΚ πχ τι σημαίνει να πας να παίξεις στη Λαμία, τι εστι οΆρης, τι καπνό φουμάρει ο Δωνης κλπ κλπ για να καταλάβει το οικοσύστημα της βρωμολιγκας μας;

Υπάρχει κάποιος να κάνει μαζί του μια εποικοδομητική τεχνική κουβέντα για την φόρμα της ομάδας το 2020 κ τι βήματα έπονται (αν).

Δεν ξέρω, ερωτήματα θέτω. Πάντως αλλαγή τώρα έχει νόημα αν πράγματι η κατάσταση είναι beyond repair δλδ με κάψιμο της χρονιάς. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς στο -2 κ με τον πρώτο στην έδρα σου, δεν μιλάμε για απελπιστικές καταστάσεις. Δεν είμαστε γαύρος να αλλάζουμε προπονητή για να μη χαθεί το πρωτάθλημα, πίπες δηλαδή ...
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

joshua έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:
joshua έγραψε:Μην μπερδεύετε ένα κακό αποτέλεσμα ,μια αγωνιστική κοιλιά ,με το έχω χάσει το γκρουπ ,έχω χάσει τους παίκτες μου και έχω τρικυμία στο κρανίο. Τα τελευταία δεν σώζονται...
Αυτά που λες πως το ξέρουμε ότι ισχύουν;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω ματια και βλεπω ρε αδερφε,βλεπω το ξενερωμα στο βλεμα των παικτων και τον τροπο παιχνιδιου που εδω και 4-5 παιχνιδια θυμιζει παιδικη χαρα,ενα συνολο παικτων που δεν ξερουν που παταν και που πηγαινουν,παικτες που συνεχως δηλωνουν πως το πλανο μας δεν ηταν σωστο,ο ενας να λεει προτιμω να παιζω πιο πισω,ο αλλος δυσκολευομαι να παιξω εσωτερικος,τι αλλο δηλαδη πρεπει να δουμε για να καταλαβουμε οτι δεν τσουλαει το πραγμα? Λες ξαφνικα ολοι συγχρονως να ξεχασαν την μπαλα η να ξενερωσαν με τον ΠΑΟΚ? Δεν ειναι τρικυμια εν κρανιο οι 2 κινησεις του Ινγκασον χτες,ενος απο τους λιγους διασωθεντες τον τελευταιο καιρο το ηλιθιο μαρκαρισμα στο πεναλτι και ο τροπος που χανει την μπαλα στο δευτερο γκολ? Δεν ειδες μετα τις αλλαγες τους παικτες να πηγαινουν οπου ναναι,την μια πηγαινε ο Μπισεσβαρ σχεδον στο 6 και ο Μισιτς στο 10,μετα τραβιοταν ο ενας αριστερα,ο αλλος δεξια,ο Ινγκασον σε καποια φαση βγηκε σεντερ φορ και ολα αυτα για εναν προπονητη που το μονο που εχει να επιδειξει ως τροπο παιχνιδιου ειναι αυτο το πρωτοφανες ποδοσφαιρικα να ανεβαινει μονο το ενα ακραιο μπακ ακυρωνοντας μια σειρα παικτων? 1 νικη σε τοσα ντερμπι και αυτη απο ενα ηλιθιο πεναλτι δωρο του Σιμοες και εχουμε να λεμε για ενα ημιχρονο απεναντι στην κουλα που ο πατερ στο παγκο της εφαρμοσε το 3-5-2 και εγινε ο Λημνιος Μεσι? Στηριζεις εναν προπονητη οταν βλεπεις την ομαδα να δειχνει εστω και μικρα σημαδια βελτιωσης κατα τη διαρκεια της χρονια,οχι σημαδια διαλυσης οσο αυτη πλησιαζει προς το τελος της.
Αυτο που περιγράφεις πιο πολύ ταιριαζει σε τρικυμια εν κρανίο των παικτών, παρα του προπονητή, οπως εννοούσες στο προηγούμενο σχόλιο σου. Δεν νομιζω να ειχε εντολή ο Ινγκνασον να παει κατα μέτωπο επίθεση, αν και το εχουμε δει και πέρσι και φετος από Κρεσπο και Βαρελα.
Προς Θεού δεν λεω πως ολα ειναι σοφα ποιημενα, αλλά δουλειά των παικτων ειναι να ακολουθούν οδηγίες και οχι να κάνουν παράπονα και τσαλιμακια, επειδη παίζουν ςνα σύστημα διαφορετικό απ'οτι θα ήθελαν ή εχουν συνηθισει.
Πάντως ελπιζω αν ισχύει οτι εχασε τα αποδυτήρια που από το βλέμμα το συμπέρανες, να ειναι αναστρέψιμο.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά βάλε εσύ τον Μέσι και τον γκριεσμαν μέσα στο κουτί και τάιζε τους με αγγλικές σέντρες δεκαετίας 90' και μετά πες ότι οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τις εντολές του προπονητή και ότι είναι τρικυμία εν κρανίο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Γιώργης ζήτησε στήριξη στον προπονητή!
Πιστεύω πάντως πως όχι μόνο θα μείνει, αλλά θα μας το (ξανά) φέρει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Ανέβασε δύο στορι ο Γιώργος που εννοεί στήριξη στον προπονητή

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και γω αν ήταν να πλερω 4 μύρια για το τίποτα στήριξη θα έλεγα.
Τουλάχιστον τώρα υπάρχει ακόμα ένας για να παίρνουν και να καντηλιαζουν αν ξυπνάνε στραβά :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα παιχνιδια του κυπέλου θα κρίνουν την παραμονή του. Αν η κατρακύλα συνεχιστεί δεν τον σώζει τίποτα. Αν καταφέρει και το γυρίσει μαγκιά του. Αν έπρεπε να προβλέψω δεν θα το κάνω γιατί δεν μπορώ να «στοιχηματίζω» κατά της ομάδας μου. Θεαματική βελτίωση σίγουρα δεν περιμένω απλά ελπίζω οι λεπτομέρειες αυτή τη φορά να μας ευνοήσουν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πολλοι μπερδευονται με το κραξιμο για την ηττα. Οχι δεν ειναι η ηττα, ειναι η συνολικη, συνεχομενη κατακρυλα της ομαδας ειτε παιζουμε με αεκ ειτε με βολο.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

O ΠΑΟΚ είναι εγκλωβισμένος σε πολύ υψηλά συμβόλαια και ρήτρες. ΤΕΛΟΣ

Στήριξε Φερειρα, Βερνμπλομ, Ελ Καντουρι, Εσιτι, Στοχ κτλ και όλες της επιλογές του Γιωργου φυσικά. Όλοι κάνουν λάθη επιλογές. Μην τις πληρώσουμε και χρυσές τώρα.

Φερείρα Φερειρα Φερείρα 4 4 2 4 4 2 4 4 2
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Οκ βλεπω οτι ο Γιωργης τον στηριζει. Οποτε θα πω τα εξης: Πρωτον παιξε την μπαλα σου ανθρωπε μου! Αυτο που πηγες να παιξεις στην αρχη της σεζον. Αυτο το χεσμενο πραγμα που βλεπουμε εδω και ενα μηνα ειναι ενα εκτρωμα. Τουλαχιστον και να σε διωξουν να ξερουμε κι εμεις κι εσυ τι ηθελες να κανεις. Γιατι τωρα μπερδευτηκες εσυ μας μπερδευεις κι εμας. Δευτερον, βρες εναν σοβαρο γυμναστη γιατι η ομαδα περπαταει. Αμα η ομαδα φορμαριστει για τα πλει-οφ θα σου βγαλω το καπελο, αλλα αν συνεχισεις ετσι θα εχουμε ασχημα σκηνικα. Η χαρα του καθε πικραμενου θα ειμαστε. Και τελος ψαξου λιγο. Που εχεις ερθει, τι σημανει το καθε ντερμπι, τι εχουν κανει αυτοι οι παιχτες τα τελευταια χρονια. Ασε τα λογια και κανε εργα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

o φερειρα να εχει το ροστερ που θελει και επειτα να τον κρινουμε
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Στήριξη, ναι, αλλά για πόσο; Θα έχει τη στήριξη του Γιώργη και την Τετάρτη το βράδυ; Για πόσο μας παίρνει να τον στηρίζουμε; Τι περιθώριο έχουμε; Έχουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”