Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από prist64 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Αν πρέπει να γράψει κάποιος έναν τόμο για να αποδείξει ότι ο προπονητής είναι καλός, τότε φεξε μου και γλίστρησα.

Ο καλός προπονητής φαίνεται με 4 λεξεις: Δες μπαλαρα που παίξαμε.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

κι εσυ σωστος

μπορει επισης η αξια του προπονητη να αποτυπωθει
και σε συνθημα του λαου στην κερκιδα

...............................πω πω πω μιά ΠΑΟΚΑΡΑ..................

τελειωνει η σαιζον επι Ιβιτς και λεμε
με 2-3 ποιοτικες προσθηκες,θα τα- τους γαμησουμε ολα-ολους
και την κανει αξιοπρεπως και εγκαιρα χωρις να κρεμασει την ομαδα

ο Λουτσεσκου με τα καλα και τα στραβα του
τελειωνει δυο σαιζον νταμπλουχος-επι χόρτου και ξαναλεμε,με 2-3 ποιοτικες προσθηκες.......
και την κανει κι αυτος την τελευταια στιγμη,εχοντας και την καβαντζα με τα πετροδόλλαρα

μαλλον δεν ειναι στραβος ο γυαλος

και φερνουμε ενα ελπιδοφορο αλλά απειρο προπονητη
που εχει την καβλα να κανει και να δειξει πραγματα,αλλά..............
το υπαρχον ροστερ ειναι δομημενο για άλλα πραγματα
μονο γι αυτο που θελει να παιξει ο Φερέειρα δεν κανει

ο μονος που δεν φταιει ειναι ο άπειρος-ελπιδοφορος προπονητης
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

prist64 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Αν πρέπει να γράψει κάποιος έναν τόμο για να αποδείξει ότι ο προπονητής είναι καλός, τότε φεξε μου και γλίστρησα.

Ο καλός προπονητής φαίνεται με 4 λεξεις: Δες μπαλαρα που παίξαμε.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

κι εσυ σωστος

μπορει επισης η αξια του προπονητη να αποτυπωθει
και σε συνθημα του λαου στην κερκιδα

...............................πω πω πω μιά ΠΑΟΚΑΡΑ..................

τελειωνει η σαιζον επι Ιβιτς και λεμε
με 2-3 ποιοτικες προσθηκες,θα τα- τους γαμησουμε ολα-ολους
και την κανει αξιοπρεπως και εγκαιρα χωρις να κρεμασει την ομαδα

ο Λουτσεσκου με τα καλα και τα στραβα του
τελειωνει δυο σαιζον νταμπλουχος-επι χόρτου και ξαναλεμε,με 2-3 ποιοτικες προσθηκες.......
και την κανει κι αυτος την τελευταια στιγμη,εχοντας και την καβαντζα με τα πετροδόλλαρα

μαλλον δεν ειναι στραβος ο γυαλος

και φερνουμε ενα ελπιδοφορο αλλά απειρο προπονητη
που εχει την καβλα να κανει και να δειξει πραγματα,αλλά..............
το υπαρχον ροστερ ειναι δομημενο για άλλα πραγματα
μονο γι αυτο που θελει να παιξει ο Φερέειρα δεν κανει

ο μονος που δεν φταιει ειναι ο άπειρος-ελπιδοφορος προπονητης

Τωρα τα ειπες ΣΩΣΤΑ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

makispaspartou έγραψε:Αυτό που μεταφέρθηκε είναι ότι έγινε προσέγγιση στον Φερέιρα και το θέμα πήγε στη διοίκηση χωρίς ποτέ να εκφραστεί ο Φερέιρα τι ήθελε τελικά... Προφανώς ούτε τον χαλούσε να μείνει ούτε να φύγει και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση..
Θα κάτσει πανω στο συμβολαιο του ή θα μας χαρίσει τη ρήτρα;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μετά από ώριμη σκέψη συμπέρανα ότι δεν πρέπει επ ουδενί η παε να του κάνει την χάρη να τον απαλλάξει από τις ευθύνες του.

3 γαμημενα μύρια το χρόνο παίρνει. Να στρωθεί να βρει λυσεις. Να κόψει τον κωλο του να τις βρει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας σταματησουμε αυτες τις υπερβολες με τα δομημενα ροστερ...Υπαρχουν προπονητες ενος συστηματος? Αν ο Φερειρα πηγαινε στη Πορτο η στη Μπενφικα θα τους ελεγε διωξτε τα εξτρεμ σας γιατι εγω παιζω αλλιως? Και πιο ειναι ακριβως αυτο το αλλιως? Δωστε τη μπαλα στον αριστερο μπακ και καντε του χωρο? Ανακαλυψε τον τροχο? Πρωτη φορα βλεπετε οβερλαπ με τα ακραια μπακ στον ΠΑΟΚ? Δεν τα εκανε ο Βιερινια,ο Λινο,ο Ματος,ο Μπορμποκης και ο βενετιδης πριν 20 χρονια? Που στο διαολο ακουστηκε οτι πρεπει να ανεβαινει ΜΟΝΟ το ενα ακραιο μπακ? Να το κατωχυρωσει μην του παρουν την ευρεσιτεχνια...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Το καλύτερο σενάριο από οικονομικής άποψης ήταν να πληρώσει ο Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον πάρει..
Αν κάνουμε και λίγο τους συνωμοσιολόγους θα σκεφτούμε ότι μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ ίσως και να έφυγε η διάθεση του Αμπέλ...
Δεν ξέρω πολλά σκέφτομαι και με προβληματίζουν..
Αν δεν μπορούν παίκτες και προπονητής να τα βρουν . αν οι προπονήσεις δεν έχουν ένταση , αν .. αν..
Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη..
Κρίμα για την επένδυση.. Πάντως μέσα στη χρονιά μόνο με Λούτσε θα τη σώζαμε...
Κονσεισάο θα φύγει από Πόρτο για να έρθει εδώ??? Όνειρο θερινής νυκτός...

Η Επομενη ομαδα του θα ειναι η σπορτινγκ,ο τυπος ειναι απο τα γενοφασκια του μελος τους,τωρα αυτοι παραπαιουν και θελουν προπονητη.
Λεφτα για να σε αγορασουμε δεν δινουμε του ειπαν,βρες τροπο να ερθεις αλλιως.
Και αυτος βρηκε τον ευκολοτερο,μια ομαδα που γαμαγε και εδερνε να την κανει σακο του μποξ του Πουγγουρα και του Χατζιαβατη.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η Σπορτινγκ παίζει ένα περίεργο 3-1-4-2, δεν ξέρω αν ταιριάζει με αυτό που παίζει ο Φερέϊρα.
Vermillion

Δημοσίευση από Vermillion »

Αφού ηρέμησα από χθες να πω δυο πράγματα με καθαρό μυαλό... Το 50% της εικόνας της ομάδας το έχει η διοίκηση και εξηγουμε:Δεν μπορείς αδερφέ να φέρνεις νέο ωραίο με ταχύτητα στο ποδοσφαιρικό του στυλ προπονητή που να παίζει 442 και ο οργανισμός σου να δουλεύει μέχρι και η κ12 με 4231..Μέγα φάουλ.
Το άλλο.25% ευθύνη οι παίχτες.Οι βασικές σου μονάδες τουλάχιστον 5παιχτες Μάου Πάσχα Βιερίνια μπισε Βαρελά που πέρσυ κάναν παπάδες φέτος κάθισαν γτ και άνω τον 32με 33 είναι και γιατί κατακτήσαμε αυτά που τους έφεραν να κατακτήσουν παιΖοντας στα κόκκινα 2 σεζόν...μόνο να δείτε περπάτημα του Μάου και του Βιερίνια χθες εγώ νόμιζα ουι έπαιζαν παλαίμαχοι φιλικό...Και ναι.παλικαρια να τα ρίξουμε.και στους παίχτες οι άγιες είναι δλδ?
Το τελευταίο 25% το άφησα για τον αμπελ γτ περισσότερο νομίζω άκουσε κόσμο και ατμόσφαιρα όπως και τους πρωτοστάτες της περσινής.σεζον παρά το πλάνο του...και το πλάνο του μέχρι και πριν την ενσωμάτωση Μάου Βαρελά και Βιερίνια επί το πλείστον έπαιζε μπάλαρα...Δλδ άλλον προπονητή είχαμε όταν κάναμε τον αζαξ γιο γιο το καλοκαίρι? Και μη. Ακούσω να πούμε για Σλόβαν...Φταίξιμο ξεκάθαρα παιχτών η Ευρώπη φέτος...Άντε με τα κακομαθημένα που ο ένας παίρνει ένα μηνιατικο όσο εγώ σε 3 ζωές...
Για να σοβαρευτούμε λίγο σαν κόσμος...Ας του δώσει η διοίκηση αυτά που θέλει και αν μετά από ένα χρόνο δεν δεις αποτέλεσμα διωχτον..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν το δούμε ψυχρά ο Αμπέλ μέχρι στιγμήν στα δύσκολα μάτς Τσ.Λ., Γιουρόπα και Ελληνικά ντέρμπι, κέρδισε μόνο ένα με την άεκ, και αυτό με αρκετή δυσκολία με τον αντίπαλο να έχει δοκάρι και πολλές φάσεις στα τελειώματα.

Η ομάδα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή υστερεί σε τρεξίματα, δύναμη, συνοχή και χτίσιμο παιχνιδιού. Εχει μεγάλη ευθύνη ο προπονητής, όσο και να θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες. Φυσικά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός είναι κάκιστος, αλλά μιλάμε για αντιπάλους όπως ο οάρης και ο βάζελος οι οποίοι έχουν πολύ χαμηλά μπάτζετ.

Ας φέρουν τον Μιλογεβιτς που ξέρει τί γίνεται στην Ελλάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο. Δέν ξέρω πραγματικά ποιό είναι το πρότζεκτ Φερέιρα ειδικά αν δεν του πάρεις του παίκτες που υποτίθεται ότι θέλει για να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο που θέλει...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

το συγχρονο ποδοσφαιρο πλεον απαιτει γρηγορα πλαινα μπακ και στοπερ που το μιλανε το τοπι, ειδικα απο ομαδες που θελουνε υψηλα ποσοστα κατοχης, αν δεν εχουν αυτα η εστω ενα απο αυτα εχουνε προβλημα. Εμεις, ειδικα μετα απο τον τραυματισμο του κρεσπο εχουμε μεγαλο θεμα στην μεταβαση απο την αμυνα στο κεντρο, ειδικα αν τα αντιπαλα εξτρεμ κλεισουν τα μπακ μας και το σεντερφορ το αμυντικο χαφ θελουμε σιγουρα μισο λεπτο να βρουμε μια λυση, η οποια πιθανοτατα θα μας γυρισει παλι την μπαλα σε καποιο στοπερ στην καλυτερη και στην χειροτερη θα ειναι γιομα. τα μπακ τα εχουμε και ειδαμε και περισυ τι μπορει να κανει ο ματος αλλα δεν το εκμεταλλευεται. αμεσα αλλαγη συστηματος με 3 χαφ,στα 8 θα εχουμε μισιτς και μαου η αουγκουστο αναλογα με την ταχυτητα και την σημαντικοτητα του ματς και στο 6 εσιτι με αουγκουστο σε πιο ευκολο παιχνιδι. το θεμα με την δημιουργια των στοπερ δεν ξερω πως μπορει να λυθει χωρις τον κρεσπο. Επισης θα αλλαζα ζιφκο με αλεξ, δεν νοειται τερματοφυλακας να εχει 50 σφιγμους σε ολο το ματς και να μην δινει οδηγιες στα στοπερ, χθες ειδικα στην φαση του δευτερου γκολ επρεπε να τον φωναξει τον ινγκασον.

υγ. εγω δεν θα τον αλλαζα, μονο εαν δεχοταν ο λουτσεσκου το ενδεχομενο να ξαναγυρισει, πραγμα απιθανο νομιζω
george188

Δημοσίευση από george188 »

Έχει θολώσει το μυαλό του από γενάρη και μετά και για την ώρα δεν βγάζει την αντίδραση που πρέπει. Από εκεί και έπειτα μετά το τριπλό αξέλ που είχα κάνει με λουτσέσκου δεν μπορώ να μιλήσω για απομάκρυνση προπονητή τόσο γρήγορα.. Η ομάδα έχει δεδομένα θέμα στην ανάπτυξη (ειδικά απο τη στιγμή που λείπει ο κρέσπο) από πίσω.. Και η κακή φυσική κατάσταση επίσης εμφανής.. Καλείται να βρει λύσεις, δνε έχει χαθεί για την ώρα τίποτα αρκεί να σοβαρευτούν όλοι μαζί..
Και κάτι ακόμα για πιθανούς αντικαταστάτες..Κανένας σοβαρός προπονητής δεν θα αναλάβει από τώρα. Άσε που θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να φέρουμε κάποιον που δεν γνωρίζει το πως λειτουργεί το πράμα εδώ και να έχουμε άλλα.
υ.γ. Ποιός μιλόγεβιτς παιδιά?δεν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
apache-4

Δημοσίευση από apache-4 »

Προπονητή δεν πρέπει να αλλάξουμε...
Του χρόνου τέτοιο καιρό θα πρέπει να τον κρίνουμε... Να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει αυτός...
Υπομονή αδέρφια.... Εμένα μου αρέσει το στυλ του... :opaokara:

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Joshua συμφωνω περι γκαρσια,αλλα ρε αδερφε θα σε ελεγαν παρε Κοσεινσαο και θα ελεγες οχι?Δε νομιζω.
Ειναι ατοπο να μιλαμε για αντικαταστατη οταν φαινεται (μεσω Γιωργη) να στηριζεται ο υπάρχων προπονητης (κακως για μενα)
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

https://youtu.be/oFIQmx_8Rzo εγώ βασικό τερματοφύλακα στον αήττητο πρωταθλητή δεν θέλω έναν τύπο που έφαγε 5 γκολ από το 68 έως το τέλος πέρσι στην σκουλίκο φωλιά.(ειδικά στο 4-2 δεν κουνιέται καν)
Και 5 γκολ σε 5 σουτ φέτος άσχετα που το ένα ήταν οφσάιντ

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Θα πω κάτι απλό
Όταν παραλαμβάνεις μια ομάδα στρωμένη...αήττητη πρωταθλήτρια δεν της αλλάζεις νοοτροπία και σύστημα...
Κι αν είσαι έξυπνος βάζεις σιγά σιγά τις δικές σου πινελιές χωρίς όμως να χαλάσεις αυτό το πετυχημένο μοντέλο....
Άρα είσαι άπειρος...εγωιστής και θα φας το κεφάλι σου...γιατί αν στραβωσει το ματς την Τετάρτη τότε το συναίσθημα που λέει ο Γιώργης θα υπερισχύσει της λογικής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”