Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Τα βλέμματα των ποδοσφαιριστών θυμίζουν το αντίστοιχο βλέμμα του Μαργαρίτη στο μπάσκετ! Φανερώνει έλλειψη πίστης στο πλάνο του προπονητή. Και κάτι παραπλήσιο χθες στο μπάσκετ το βλέμμα του Χαραλαμπίδη ήταν ακριβώς ίδιο με του Ζιφκοβιτς στο Χαριλάου.
Είναι γλυκά γλυκά τα 4 χαρτιά... Είναι γλυκά γλυκά...
Εγώ δυσκολεύομαι να πιστεύψω ότι αυτή η αλλαγή προσέγγισης των παιχνιδιών, από την απόλυτη κατοχή, στο φοβικό παιχνίδι αντεπιθέσεων έγινε έτσι απλά. Ούτε ο εμμονικός με τον Μπίσεσβαρ, μετά από τόσες δηλώσεις, να τον έχει τώρα στον πάγκο, για να βάζει ένα 8άρι, στη θέση 10. Νομίζω ότι τα 4-5 χαρτιά της αποζημίωσης είναι πολύ γλυκά.
Εγώ δυσκολεύομαι να πιστεύψω ότι αυτή η αλλαγή προσέγγισης των παιχνιδιών, από την απόλυτη κατοχή, στο φοβικό παιχνίδι αντεπιθέσεων έγινε έτσι απλά. Ούτε ο εμμονικός με τον Μπίσεσβαρ, μετά από τόσες δηλώσεις, να τον έχει τώρα στον πάγκο, για να βάζει ένα 8άρι, στη θέση 10. Νομίζω ότι τα 4-5 χαρτιά της αποζημίωσης είναι πολύ γλυκά.
-
Τραμπα;
Μακάρι αλλά δύσκολο να έρθει ο Σέρτζιο κατά δω νομίζω. Μακάρι όμως ξαναλέω.
Μακάρι αλλά δύσκολο να έρθει ο Σέρτζιο κατά δω νομίζω. Μακάρι όμως ξαναλέω.
-
Το καλύτερο σενάριο από οικονομικής άποψης ήταν να πληρώσει ο Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον πάρει..
Αν κάνουμε και λίγο τους συνωμοσιολόγους θα σκεφτούμε ότι μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ ίσως και να έφυγε η διάθεση του Αμπέλ...
Δεν ξέρω πολλά σκέφτομαι και με προβληματίζουν..
Αν δεν μπορούν παίκτες και προπονητής να τα βρουν . αν οι προπονήσεις δεν έχουν ένταση , αν .. αν..
Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη..
Κρίμα για την επένδυση.. Πάντως μέσα στη χρονιά μόνο με Λούτσε θα τη σώζαμε...
Κονσεισάο θα φύγει από Πόρτο για να έρθει εδώ??? Όνειρο θερινής νυκτός...
Αν κάνουμε και λίγο τους συνωμοσιολόγους θα σκεφτούμε ότι μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ ίσως και να έφυγε η διάθεση του Αμπέλ...
Αν δεν μπορούν παίκτες και προπονητής να τα βρουν . αν οι προπονήσεις δεν έχουν ένταση , αν .. αν..
Ειναι ετοιμος να φυγειpaoki19 έγραψε:Σιγά ρε Ντιμ μην έρθει ο Κονσεισαο από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ.
Και επειδη κουρασα και κουραστικα γραφω ενα τελευταιο εδω μεχρι να ερθει η ωρα που να αξιζει να γραψεις κατι. Το ζητουμενο για μενα ειναι η απαντηση στην ερωτηση: πιστευεις οτι αυτος ο προπονητης ειναι καλος για να του εμπιστευτεις τις τυχες της ομαδας για την επομενη τριετια? Να κανει αυτος μεταγραφες η να ορισει το ειδος των παικτων που θελει, να ορισει αυτος το στυλ,του παιχνιδιου να ασχοληθει αυτος με την εξελιξη των παιδιων της ακαδημιας?
Για μενα η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Καμια εμπιστοσυνη δεν του εχω.
Για μενα η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Καμια εμπιστοσυνη δεν του εχω.
Μπράβο ρε φίλε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ . Ούτε φωνές , ούτε αφορισμοί , ούτε ισοπέδωση , ούτε μίρλα . Επιχειρήματα , δομημένος τρόπος σκέψης , καθαρό μυαλό , αντικειμενική περιγραφή της πραγματικότητας . Μακάρι να σκεφτόταν η πλειοψηφία των οπαδών μας έτσι !keep_paokizein έγραψε:Διαβάζω ψυχραιμότερες σκέψεις σήμερα, αλλά και πάλι το στείρο οπαδικο θυμικό κυριαρχεί και θολώνει τις σκέψεις. Ας δούμε μερικές αλήθειες.
Αλήθεια 1η. Ο φετινός ΠΑΟΚ, αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι η περσινή ομάδα. Εχει τραυματίες τον Κρέσπο (αναντικατάστατο και πέρσι και φέτος), τον Ζαμπά (που είτε μας αρέσει είτε όχι ήταν στις βασικές επιλογές και Λούτσε και Φερέιρα), τον Καντουρι (για τον οποίο ισχύουν τα ίδια με Ζαμπά). Εχει παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς και δεν μπόρεσαν μεχρι σήμερα να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. (Βιειρίνια, Μαουρίτσιο, Βαρέλα). Εχει ντεφορμαρισμένους τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα,
Αλήθεια 2η. Εμείς όταν έτρωγε γκολ ο Πασχαλάκης φωνάζαμε να τον βγάλει και νιώθαμε δικαιωμένοι στις πρώτες καλές εμφανισεις του Ζίφκο. Τώρα θέλουμε να βγάλει τον Ζίφκο (δε λειτουργουν έτσι οι ομάδες). Εβαζε τον Μπίσε, γιατί τον βάζει αφού ειναι ντεφορμέ. Εβαζε τον Πέλκα, αστον στον πάγκο να στρώσει χαρακτήρα. Δεν έβαλε στο Καραισκάκη τον Βιερίνια, (ανέτοιμος), εγκλημάτησε ο Φερέιρα. Τον βάζει τώρα, παχυνε τα Χριστούγεννα και δεν μπορεί, να τον αφήσει πάγκο. Χθες διάβασα και για τον Βαρέλα. Επρεπε λέει να τον βγάλει στο ημίχρονο. Και ποιους να βάλει ρε μάγκες, εμένα και εσάς;
Αλήθεια 3η. Η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο έχει ΗΤΤΕΣ και άσχημες εμφανίσεις. (για μένα και στις δύο ήττες η εμφάνιση δεν ηταν άσχημη). Ο πρωταθλητισμός έχει και επαγγελματικές νίκες σε άσχημες μέρες (Βόλος, Λαμία). Και επί Λουτσέσκου είχαμε ήττες. Αήττητοι ήμασταν στο πρωτάθλημα, αλλά κάναμε αρκετές ήττες και στην Ευρώπη και στο κύπελλο.
Αλήθεια 4η. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, δυσκόλεψε πολύ τη διαχείριση του μεγάλου ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε όλους του ποδοσφαιριστές σε πλήρη ετοιμότητα (πχ Λάμπρου), αλλά και ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσουν ρυθμό μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, να πρέπει να πάρουν αυτό το χρόνο σε αγώνες πρωταθλήματος με ό,τι συνεπάγεται η μειωμένη απόδοσή τους σε όλη την απόδοση της ομάδας. (Μαουρίτσιο, Βιερίνια)
Αλήθεια 5η. Πέρσι κάναμε αρκετά άσχημα παιχνίδια στα οποία μας ξεμπλόκαρε η ποιότητα του Βιερίνια. Φέτος ο αρχηγός έκλεισε τα 34. Πέρσι στο Καραισκάκη κάναμε πολύ άσχημο παιχνίδι. Το σκορ έπρεπε να ήταν 5-1. Είχαμε τύχη, την οποία φέτος δεν είχαμε όταν την χρειαστήκαμε.
Αλήθεια 6η. Στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι αντίπαλοι μπάλα. Είναι μάλιστα το άθλημα στο οποίο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτή είναι και η ομορφιά του. Ο Παναθηναικός φέτος είναι πολύ καλύτερη ομάδα από πέρσι και πρόπερσι. Η ΑΕΚ στην Καρέρα εποχή είναι επίσης καλή. Ομοίως και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τον προπονητή του για δεύτερη χρονιά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Καλύτερος ακόμα και ο Αρης.
Αλήθεια 7η. Φέτος για πρώτη φορά έχουμε πλει οφς για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Με κρίσιμα ματς σε μια χρονική περίοδο που απαιτεί διαφορετική διαχείρηση του φορμαρίσματος μέσα στη χρονιά. Πέρσι τα ματς μετά τον Μάρτιο τα παίρναμε λόγω κεκτημένης ταχύτητας, φέτος θα πρέπει να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο ετοιμότητάς μας.
Αλήθεια 8η. Ο προπονητής έχει το πλάνο του, το οποίο μέσα από πολλές αντιξοότητες προσπαθεί να εφαρμόσει, χωρίς κανένας ποδοσφαιριστής να είναι δική του επιλογή. Είδαμε δείγματα του ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει και με ΑΕΚ και με Ολυμπιακό(ντέρμπι). Εμένα προσωπικά μου άρεσε η ομάδα σε πολλά παιχνίδια. Και το σημαντικότερο είναι μέσα και στους δύο στόχους. Οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός. Προπονητής και ομάδα προσπαθούν μέσα από αρκετά προβλήματα. Ιδίως ο προπονητής, για μένα θα κριθεί με ασφάλεια την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αφού μετάσχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.
Αλήθεια 9η. Η ομάδα βρίσκεται 2 βαθμούς από την κορυφή. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι γκρίνια και εσωστρέφεια. Αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός, που σε συνδυασμό με τον εξωαγωνιστικό πόλεμο μπορούν να μας γονατίσουν. Πρέπει να απαλλαγούμε γρήγορα από το σύνδρομο γαυροποίησης της οπαδικής μας συνείδησης και να στηρίξουμε την ομάδα, τον προπονητή και τη διοίκηση και την προσπάθειά τους μέχρι τέλους ακόμα κι αν τα χάσουμε όλα. Εχουμε μπροστά μας μεγάλα οράματα και προκλήσεις που πραγματικά θα μας αλλάξουν για παντα επίπεδο ως ομάδα και πρώτο απ όλα το νέο γήπεδο. Να μην αφήσουμε μια ήττα ακόμα και μια απώλεια τίτλου να μας γυρίσει πίσω πολλά χρόνια.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Η άρνηση το βροχερό απογευματοβραδο της Τρίτης 24/9, ήταν αποκλειστικά του φερειρα. Αν έλεγε αυτός το ναι στις επίμονες κρούσεις της Σπόρτινγκ, το μπαλάκι θα πήγαινε στη διοίκηση. Δυστυχώς, δεν το είπε...makispaspartou έγραψε:Το καλύτερο σενάριο από οικονομικής άποψης ήταν να πληρώσει ο Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον πάρει..
Εννοώ πως σιγά μην επιλέξει ως επόμενο σταθμό του τον ΠΑΟΚ μετά την Πόρτο...Dimg4 έγραψε:Ειναι ετοιμος να φυγειpaoki19 έγραψε:Σιγά ρε Ντιμ μην έρθει ο Κονσεισαο από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ.
Γιατι οχι, ο ΠΑΟΚ δεν ειναι οπως πριν 7-8 χρονια. Νταμπλουχος ειναι
-
Αυτό που μεταφέρθηκε είναι ότι έγινε προσέγγιση στον Φερέιρα και το θέμα πήγε στη διοίκηση χωρίς ποτέ να εκφραστεί ο Φερέιρα τι ήθελε τελικά... Προφανώς ούτε τον χαλούσε να μείνει ούτε να φύγει και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση..
Στο μυαλό μ η υπομονή είναι αρετή και πιο εφικτό νιώθω ότι Είναι με ΑΜΠΕΛ προπονητή την κυβίστηση και να γράφουμε δες πριν 3 χρόνια τι λέγαμε για αυτον εδώ μέσα μετά την ήττα από βαζελο και να τον αποθεώνουμε
παρά να έρθει κάποιος άλλος και να φανεί ότι όλο αυτό που γίνεται ήταν καθαρά λάθος προπονητή και με ένα 4-2-3-1 απλά από αύριο όλοι να γαμάνε και όλα να είναι ρόδινα.
παρά να έρθει κάποιος άλλος και να φανεί ότι όλο αυτό που γίνεται ήταν καθαρά λάθος προπονητή και με ένα 4-2-3-1 απλά από αύριο όλοι να γαμάνε και όλα να είναι ρόδινα.
Ναι ρε συ, μπορεί να είναι τόσο απλό, απλά ένα 4231 και όλοι στις θέσεις τους, απλά το θέμα είναι οτι πολλοί πιστεύουν (εμού συμπεριλαμβανομένου) οτι ΔΕΝ θα το κάνει ο συγκεκριμένος αυτό το τόσο απλό πράγμα.
Για εμένα, εάν τη θέλει τη θέση του, θα το κάνει. Εάν θέλει αποζημιωσάρα, θα μείνει κολλημένος και θα έχουμε γλέντια.
Για εμένα, εάν τη θέλει τη θέση του, θα το κάνει. Εάν θέλει αποζημιωσάρα, θα μείνει κολλημένος και θα έχουμε γλέντια.