Goran, νομιζω την ιδια περιοδο που εφυγε ο Πριγιο, τοτε ηταν που αποφασισαμε να κανουμε το ανοιγμα και να παρουμε Σβαροφσκι, Ιγκνασον και Μισιτς με οψιον αγορας... Σπαταλη δεν τα λες.goran 64 έγραψε:Τι εννοώ "κατασπαταλήθηκαν"? Αυτή η "υπερβολή"?Maximus έγραψε:Ρε παιδια, αυτή η υπερβολή!
Τι εννοείς "κατασπαταλήθηκαν"?
Κάνετε λες και πετάξαμε λεφτά στα σκουπίδια!
Δεν δώσαμε 4 μυρια για να έρθει ο Ιγκνασον? Σας φαινεται σαπακι?
Δεν δώσαμε 2 μύρια για να έρθει ο Σβαρόφσκι? Σας φαίνεται σαπάκι?
Δεν δώσαμε 2 μύρια για να πάρουμε Μίσιτς? Σας φαίνεται σαπάκι?
Γιατί λετε ότι πετάξαμε λεφτά?
Επίσης μην βιαζόμαστε να κρίνουμε Εσίτι και Αυγούστη...
Μπορεί να πέσουν κωλοτούμπες πάλι...
Ούτε εγω θεωρώ ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν ο σουπερ γαμάτος, αλλά όχι ότι πεταξαμε λεφτά για σαπακια και αμέσως να παραιτησουμε τον Μπράνκο, επειδή δεν κινηθηκαμε τώρα τον Γενάρη...
Κάτσε να σε εξηγήσω λίγο, να μην με παρεξηγείς....
Αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά, επί Βάνια, ξοδεύουμε 10 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεταγραφική περίοδο...
Όντας, μάλιστα, νταμπλούχοι και αήττητοι Πρωταθλητές, πανάξια, κάτι που λαμβάνω, πολύ σοβαρά, υπ όψιν...
Συν τοις άλλοις, πρώτη φορά αγοράζουμε χαφ, δύο μάλιστα, ξοδεύοντας 3+ εκατομμύρια, για τον καθένα τους...
Στοχ, Μελιόπουλος, Μιχάι, Αουγκούστο και Εσίτι, τόσα, αν όχι ακριβώς, περίπου, πολύ κοντά, μας κάνουν...
Οι πρώτοι 3 πέρασαν και δεν ακούμπησαν και οι άλλοι 2, με 15 ματσάκια έκαστος, δεν με ανέβασαν επίπεδο...
Αν θεωρείς "υπερβολή" κι αυτό μου το συμπέρασμα, τότε "υπερβολή" εμπεριέχει και το "κατασπαταλήθηκαν"...
Στις τελευταίες 2 μεταγραφικές περιόδους αναφέρθηκα, επειδή τα 10 εκατομμύρια, τον Ιανουάριο τα πήραμε...
Ελπίζω να έγινα πλήρως κατανοητός και να μην παρεξηγούμαι, όσο και να μην συμφωνείς, με την άποψη μου...
Αν τωρα για την οικονομια της συζητησης δεχομαστε τους Στοχ, Μελιόπουλος, Μιχάι, Αουγκούστο και Εσίτι, οκ να το δεχθώ...
Ο Στοχ τωρα,ναι, ειναι ενα αινιγμα το γιατι δεν επιασε...
Για τους Αυγουστη, Εσιτι, Μιχαι ας μην κρινουμε ακόμη και κωλοτουμπιαστουμε, οπως για αλλους...
Καποιοι το βλεπουν μισοαδειο και καποιοι μισογεματο το ποτηρι... Θα δειξει...
Αν ξεραμε παντως οτι θα αποκλειομασταν απο την ευρωπη και θα χρειαζομασταν μικροτερο ροστερ, τοτε σιγουρα θα παιρναμε ενα χαφ και καλο, αλλα η κουβεντα αυτη ειναι υποθετικη...