βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παντως τωρα που ηρεμησα τα βλεπω αλλιως τα πραγματα. Εχει ελπιδες ο Πασχαλακης να μπει ξανα εντεκαδα.
Ως φορ.
Ας ξυπνησει καποιος τον Ιβαν. Δεν φταιει ο φουρειρας που δεν του πηρανε παικτες. Κανει ροτεισον στις θεσεις ο ανθρωπος.
Ως φορ.
Ας ξυπνησει καποιος τον Ιβαν. Δεν φταιει ο φουρειρας που δεν του πηρανε παικτες. Κανει ροτεισον στις θεσεις ο ανθρωπος.
Μετα θα φταινε οι οπαδοι αν τα κανουν τανα ολα. Ειναι και τα αλλα τα λεσια στο μπασκετ. Δεν θελει και πολυ.Piero έγραψε:Τετάρτη κοντή γιορτή , ίδιος αντίπαλος,δεν υπάρχει δικαιολογία .πραγματικά πρέπει να είναι η τελευταία του ευκαιρία. Δεν θα μας π**** αυτός μια σεζόν για τα κολλήματα του
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Εχουμε γινει περιγελος πλεον και τον βαζελων αλλα το σαλε να ειναι καλα και ο Ιβαν που πληρωνςι αχρηστους.
ΔΕ θα σχολιασω το ματς γιατι δεν εχει κανενα νοημα ουτε την αποδοση του καλυτερου ροστερ ολων των εποχων.Επειδη εχω βαρεθει να ψηφιζω ΜΙΣΙΤΣ ψηφισα ΒΑΡΕΛΑ ετσι για την τρελα

Μπορώ να τα δεχτώ όλα.
Και ευθύνες διοίκησης για το χάλι στα οικονομικά με ακυρωμενες συμφωνίες, πόλεμο από ΝΔ κλπ
Και σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ (χωρίς φορ για πρωταθλητισμό, χωρίς απειλητικά εξτρέμ, με τρύπα στα αμυντικά χαφ και χωρίς εναλλακτικά Μπακ)
Και βεβαίως ατομικές ευθύνες παικτών
Αλλά :
Α. Αυτές οι ανερματιστες μαλακίες που λέει συνέχεια δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα
Β. Το γεγονός ότι έχει κάψει ΠΟΛΛΟΥΣ παίκτες (Ακπομ Πελκας Μπισεσβαρ Βιερίνια Βαρέλα Μάτος) οι οποίοι έχουν αρνητικά στοιχεία αλλά σίγουρα είναι ανώτεροι από αυτό που βλέπουμε φέτος , σημαίνει ότι δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα να καταλάβει τι σκατα παίζει.
Πιστεύω πως ούτε ο ίδιος καταλαβαίνει πλέον τι θέλει να κάνει
Σβήνει γράφει ονόματα και ενδεκάδες όπως έκανα εγώ στο μάνατζερ 2000-01 όταν δεν ήξερα καν τη σημασία ενός πλάνου και σταθερότητας σε μια ομάδα
Και απορούσα γιατί έχανα.
Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να έχει ξενερώσει μεγάλο μέρος των παικτών.
Αν συνεχίσουμε έτσι είναι μάλλον αδύνατον να κερδίσουμε κάτι φέτος. Και δεν θα το αξιζουμε κιολας μέσα στο γήπεδο.
Και ευθύνες διοίκησης για το χάλι στα οικονομικά με ακυρωμενες συμφωνίες, πόλεμο από ΝΔ κλπ
Και σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ (χωρίς φορ για πρωταθλητισμό, χωρίς απειλητικά εξτρέμ, με τρύπα στα αμυντικά χαφ και χωρίς εναλλακτικά Μπακ)
Και βεβαίως ατομικές ευθύνες παικτών
Αλλά :
Α. Αυτές οι ανερματιστες μαλακίες που λέει συνέχεια δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα
Β. Το γεγονός ότι έχει κάψει ΠΟΛΛΟΥΣ παίκτες (Ακπομ Πελκας Μπισεσβαρ Βιερίνια Βαρέλα Μάτος) οι οποίοι έχουν αρνητικά στοιχεία αλλά σίγουρα είναι ανώτεροι από αυτό που βλέπουμε φέτος , σημαίνει ότι δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα να καταλάβει τι σκατα παίζει.
Πιστεύω πως ούτε ο ίδιος καταλαβαίνει πλέον τι θέλει να κάνει
Σβήνει γράφει ονόματα και ενδεκάδες όπως έκανα εγώ στο μάνατζερ 2000-01 όταν δεν ήξερα καν τη σημασία ενός πλάνου και σταθερότητας σε μια ομάδα
Και απορούσα γιατί έχανα.
Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό να έχει ξενερώσει μεγάλο μέρος των παικτών.
Αν συνεχίσουμε έτσι είναι μάλλον αδύνατον να κερδίσουμε κάτι φέτος. Και δεν θα το αξιζουμε κιολας μέσα στο γήπεδο.
- bersekeros
Καμιά ψύχραιμη φωνή με προτάσεις υπάρχει ή εγώ γέρασα και βλέπω ότι είμαστε ακόμα μες τους στόχους μας και στους δύο θεσμούς, παρά τα "εγκλήματα¨ που έχουν γίνει από κυβέρνηση, προπονητή , παίκτες και υπαλλήλων της διοίκησης;
berserkero ειμαστε μεσα σε ολους τους στοχους αλλα τις επομενες μερες παιζει να τους χασεις σχεδον ολους.Δεν ειναι οι ηττες η οι ισοπαλες.ειναι οι εμφανισεις.ειναι οι απαντησεις που δινει ο προπονητης που προβληματιζουν.
- sakis_the_fraud
Μισο φταιξιμο της ΠΑΕ, μισο δικο του.makispaspartou έγραψε: Έχετε καταλάβει τι παίζει ο Αμπέλ από την αρχή της χρονιάς? Τρεις στόπερ στην άμυνα ακυρώνοντας τον δεξιό μπακ χαφ, ένα δεξί εξτρέμ που παίζει μόνο του, ένας αριστερό φουλ μπακ που προκαλεί ανισορροπία στο αμυντικό τρανζίσιον και έναν αριστερό εσωτερικό μέσο που πέφτει πάνω στον δεύτερο επιθετικό ο οποίος είναι και αυτός επιθετικός μέσος ουσιαστικά...
Με λίγα λόγια, ακύρωσε Ματος, έχει ψοφήσει Γιαννούλη, ακύρωσε όλους τους παίκτες που παίζουν αριστερό εξτρέμ και προσφάτως έχει ακυρώσει το καλύτερο 8άρι του πρωταθλήματος αλλά και το ball plying από την άμυνα επιμένοντας να εχει αριστερό στόπερ τον Βαρέλα και όχι δεξιό.. Λες και ο Ίνγκασον που απλά διώχνει την μπάλα δε θα κάνει το ίδιο εάν τον βάλλει αριστερά...
Σε θέμα διαχείρισης παικτών εξαφάνισε Μπίσεσβαρ, ΆΚπομ, Πέλκακαι τείνει να κάψει Βιειρίνια , Μαουρίσιο και Ντάγκλας.. Καλά για Στοχ δεν αναφέρω καθόλου...
Επειδή προπονητή δεν μπορείς να αλλάξεις μεσούσης της χρονιάς, ας το πάρει αλλιώς ο Αμπέλ, ας εκμεταλλευτεί το ρόστερ και ας φροντίσει να περάσει mentality στους παίκτες ώστε να είναι συγκεντρωμένοι..
Καθαρά αγωνιστικά χωρίς να είμαστε χειρότεροι από γάβρο σίγουρα δεν είμαστε και καλύτεροι...
Γιατι ενω η ΠΑΕ ηξερε τι παιζει πηγε και πηρε προπονητη που παιζει αλλο συστημα ενω εχει ηδη ετοιμο ροστερ που παιζει κατι αλλο! Το παθημα με στανογιεβιτς δεν εγινε μαθημα.
Φταιει και ο φερειρα γιατι ενω εχει αυγα τυρι και ντοματα παει να κανει παστιτσιο. Μ αυτα που εχεις φιλε, ομελετα κανεις! Ξυπνα λιγο και προσαρμοσου
Καλος προπονητης ειναι εκεινος που κρυβει τις αδυναμιες των παικτων του. Γιατι νομιζεις ο λουτσε γυρισε τον βιερινια στα μπακ; Γιατι επαιζε ο κρεσπο με τον βαρελα; Γιατι επαιζε ο πελκας μαζι με πριγιο;SunAce16 έγραψε:Από εμένα μπράβο και στον προπονητή μας που επιμένει στο πλάνο του και ξεμπροστιάζει τους άτεχνους (Βαρέλα, Πέλκα, Λημνιό) και αδιάφορους (Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ) παίκτες του.
Το να παιζεις παντα το ιδιο δεν ειναι απαραιτητα κακο, αλλα αν δεν το παιζεις και σωστα, εχεις θεμα. Και γω θελω η ομαδα μου να κανει μπιλντ απ που θα ξεκιναει απ το τερμα οπως κανει η λιβερπουλ, αλλα δεν εχω φαν νταικ, εχω βαρελα!Γερασίμου έγραψε:Λέγαμε όλη τη βδομάδα πως ο ΠΑΟ παίζει μπάλα, άρα αυτό μας βολεύει, θα έχουμε χώρους να κάνουμε παιχνίδι.
Ποιο παιχνίδι να κάνουμε με τις εμμονές του προπονητή, που θεωρεί πως ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ίδιος με τα ντέρμπι. Ποιο παιχνίδι να κάνουμε όταν όλοι έχουν διαβάσει το σύστημά μας, κλείνουν την πρώτη πάσα και την αριστερή μας πλευρά και χανόμαστε στη μετάφραση.
Ο Δώνης σε δύο αγώνες πήρε το δίπλωμα του Άμπελ. Αυτό είναι πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αρνηθούμε, πως προπονητής των 500.000 έχει ορεκτικό αυτόν των 2.000.000.
Η ομάδα είναι αγύμναστη, χωρίς ενέργεια, χωρίς πλάνο και αν ένας αγώνας στραβώσει, δεν έχει απάντηση. Χωρίς αγώνες στην Ευρώπη οι παίκτες είναι καμμένοι. Κακή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού.
Σε ερωτήσεις που του γίνονται ο Άμπελ υπεκφεύγει, καμία ανάληψη ευθύνης, κανένας προβληματισμός από αυτόν για τις μέχρι τώρα ευθύνες του.
Ολοκληρη ρεαλ που εχει κρος και μοντριτς, 2 απο τα 10 καλυτερα 8αρια του πλανητη, παιζει με 3 χαφ και εχει κασεμιρο να σκουπιζει και να κανει την λατζα, αλλα εμεις με 1 8αρι τον μισιτς, να παιξουμε με 2 χαφ στην ευθεια. Λιγος ρεαλισμος ρε!
Sent from my LG-G6 using Tapatalk
- SePuLtUrA_4_
Πήρα τον μικρό και του λέω πάμε γήπεδο να δεις τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ. Σήμερα θα καταλάβεις το μεγαλείο αυτής της ομάδας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!
- bersekeros
Προτάσεις έχουμε;
Να φύγει ο προπονητής; Αν με την αποζημίωση δεν έχουμε πρόβλήμα , συμφωνώ.
Ποιός να έρθει; Ο Πάμπλο ; Συμφωνώ
Με τι σύστημα να παίζουμε; Με χαρτάκι στον προπονητή για ενδεκάδα / σύστημα ; Εγώ συμφωνώ
Είναι προφανές ότι χρειάζεται να αναληφθεί δράση και όχι να είμαστε στη μίρλα, περιμένοντας το μοιραίο.
Να φύγει ο προπονητής; Αν με την αποζημίωση δεν έχουμε πρόβλήμα , συμφωνώ.
Ποιός να έρθει; Ο Πάμπλο ; Συμφωνώ
Με τι σύστημα να παίζουμε; Με χαρτάκι στον προπονητή για ενδεκάδα / σύστημα ; Εγώ συμφωνώ
Είναι προφανές ότι χρειάζεται να αναληφθεί δράση και όχι να είμαστε στη μίρλα, περιμένοντας το μοιραίο.
Το καράβι μέχρι να βουλιάξει βουλιάζει ...bersekeros έγραψε:Καμιά ψύχραιμη φωνή με προτάσεις υπάρχει ή εγώ γέρασα και βλέπω ότι είμαστε ακόμα μες τους στόχους μας και στους δύο θεσμούς, παρά τα "εγκλήματα¨ που έχουν γίνει από κυβέρνηση, προπονητή , παίκτες και υπαλλήλων της διοίκησης;
Πριν βουλιάξει το σώζεις κ έτσι όπως είναι η κατάσταση με απλή λογική ποδοσφαιρική λογική κρίνοντας πάμε καρφί για αποτυχία πάτο
Παμπλο θέλω με χίλια
-
Ο Γκαρσία έχει πάρει το δίπλωμα UEFA PRO που απαιτείται για προπονητές της Super league?
- bersekeros
Σφραγίζεις τα διάτρητα διαμερίσματα και το πάς στο λιμάνι, δεν κάθεσαι να κλαις μέχρι να βουλιάξει.ariskatiforos έγραψε:Το καράβι μέχρι να βουλιάξει βουλιάζει ...bersekeros έγραψε:Καμιά ψύχραιμη φωνή με προτάσεις υπάρχει ή εγώ γέρασα και βλέπω ότι είμαστε ακόμα μες τους στόχους μας και στους δύο θεσμούς, παρά τα "εγκλήματα¨ που έχουν γίνει από κυβέρνηση, προπονητή , παίκτες και υπαλλήλων της διοίκησης;
Πριν βουλιάξει το σώζεις κ έτσι όπως είναι η κατάσταση με απλή λογική ποδοσφαιρική λογική κρίνοντας πάμε καρφί για αποτυχία πάτο
Παμπλο θέλω με χίλια
- SePuLtUrA_4_
Με αυτά που τραβάει ο οπαδός του ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και ειδικά το στήσιμο των τελευταίων 3 χρόνων ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ να τρώτε σίδερα...δεν έχετε ρε ποδοσφαιρικό εγωισμό???
Ρε σας κλέβουν ρε και αντίδραση μηδέν???
Δεν θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν δεν γαμησετε τον δαφνοστεφανωμένο τραβεστί... αρνούμαι να μπαίνω ακόμα και σε σκέψεις...Γαμησετε μας εμάς...παίξτε για την τιμή σας!!!
Ρε σας κλέβουν ρε και αντίδραση μηδέν???
Δεν θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν δεν γαμησετε τον δαφνοστεφανωμένο τραβεστί... αρνούμαι να μπαίνω ακόμα και σε σκέψεις...Γαμησετε μας εμάς...παίξτε για την τιμή σας!!!
συνωμοσιολογικο (μην διαβαζετε αν εχετε ορεξη για λογικη)
μηπως αβανταρουμε βαζελο ;
γιατι ξερουμε οτι θα χασουμε στα δικαστηρια ;
αφου δηλαδη χανουμε πρωταθλημα εμεις μπας και το χασει και ο γαβρος ή τελος παντων χτυπηθει ο γαβρος ;
να φαει και χαστουκι η ΑΕΛ που σηκωσε κεφαλι ; με 2 δανεικους τζαμπα ;
να μεινει εξω και οαρης που σιγουρα στα play out θα στηριξουν γαβρο ;
αποδειξη αν δουμε αλλη ομαδα Τεταρτη στο κυπελλο
θα σημαινει οτι αλλαξαν οι στοχοι και ειναι πλεον μεγαλο το ροστερ για τετοιο στοχο (δηλαδη αρκςι το ροστερ μονο για κυπελλο)
η σιγουρια φερεηρα τους βαθμους θα τους παρουμε απο αλλου; τελευταια φορα που μιλησε για βαθμους (ματς με ατρομητο) χασαμε απο τον οαρης
ο χρονος θα δειξει
μηπως αβανταρουμε βαζελο ;
γιατι ξερουμε οτι θα χασουμε στα δικαστηρια ;
αφου δηλαδη χανουμε πρωταθλημα εμεις μπας και το χασει και ο γαβρος ή τελος παντων χτυπηθει ο γαβρος ;
να φαει και χαστουκι η ΑΕΛ που σηκωσε κεφαλι ; με 2 δανεικους τζαμπα ;
να μεινει εξω και οαρης που σιγουρα στα play out θα στηριξουν γαβρο ;
αποδειξη αν δουμε αλλη ομαδα Τεταρτη στο κυπελλο
θα σημαινει οτι αλλαξαν οι στοχοι και ειναι πλεον μεγαλο το ροστερ για τετοιο στοχο (δηλαδη αρκςι το ροστερ μονο για κυπελλο)
η σιγουρια φερεηρα τους βαθμους θα τους παρουμε απο αλλου; τελευταια φορα που μιλησε για βαθμους (ματς με ατρομητο) χασαμε απο τον οαρης
ο χρονος θα δειξει
Και όλο αυτό το σκηνικό το εξήγησαν στον Αbel και αυτός όχι μόνο το κατάλαβε, αλλά το εφάρμοσε κιόλας. Αbel λοιπόν μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση