Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από Johnys »

Τζάμπα όνειρα κάνουμε για γήπεδο,από ότι φαίνεται κανεις δεν ασχολείται από αυτούς που θα έπρεπε.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Επειδη απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουν Τουμπα για το νεο γηπεδο εκατσα και επαιξα λιγο με το google earth και εχω να κανω και εγω τη δικη μου προταση.
Να παρουμε τα δεδομενα πρωτα:
Εκταση αλανας Τουμπας(μαζι με το σχολειο, χωρις την εκκλησια): 85 στρεμματα
Εκταση γηπεδου: 30 στρεμματα
Σχολειο: 8,5 στρεμματα
Κολυμβητηριο: 3 στρεμματα
Κεντρο πολιτισμου(η οτι αλλο ειναι): 5,3 στρεμματα
Ελευθερος χωρος: 38,2 στρεμματα

Λεμε λοιπον οτι αν πραγματικα θελουμε να κανουμε το νεο γηπεδο στην Τουμπα θα πρεπει οι διοικουντες τον ΠΑΟΚ να ερθουν σε μια συμφωνια με ολους τους ιδιοκτητες του χωρου εκει (Δημος, μετοχικο ταμειο στρατου κλπ), να ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ τα παντα, να υπογειποιηθει η Κλεανθους απο την Λαμπρακη μεχρι την Μ.Ασιας και να αρχισει η ανοικοδομηση με βαση νεα σχεδια που θα εχουν γινει σε λευκο χαρτι.

Εαν υποθεσουμε οτι γινεται ετσι, και με δεδομενο οτι ενα νεο γηπεδο θα καταλαμβανει περιπου 45 στρεμματα(το da luz στην Πορτογαλια 65000 θεατων καταλαμβανει 41,5 στρεμματα) θα εχουμε:

Εκταση αλανας Τουμπας: 85 στρεμματα
Εκταση γηπεδου: 45 στρεμματα
Ελευθερος χωρος: 23,2 στρεμματα

Σε αυτα τα 23 στρεμματα μπορει ανετα να γινει ενα παρκο που θα εχει γηπεδα μπασκετ τεννις 5χ5 δεντρα κλπ.. Επισης μπορουν να γινουν και 4 ρομποτικα παρκινγκ σε καθε γωνια της αλανας δυναμικοτητας 4000-8000 θεσεων.

Σιγουρα θα υπαρχουν τεραστια οικονομικα ωφελη και θα ειναι κατι που πραγματικα θα ειναι προτωποριακο.. Τι λετε;;
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Δεν ξερω κατα ποσο κατι τετοιο ειναι εφικτο...κυριως λογο του οτι πρεπει να κλειστουν συμφωνιες με πολλους αλλους οργανισμους - δημοσιες υπηρεσιες - δημοτικες αρχες κτλ.

Γνωμη μου ειναι οτι θα ηταν καλυτερα να χτιστει προς τα δυτικα της πολης.Ευκολοτερη προσβαση για τους υπολοιπους μακεδονες πιστευω.Και σε ενα οικοπεδο που θα ειναι αγορασμενο απο τον ΠΑΟΚ (χωρις να πρεπει να παρουμε συγκαταθεση απο κανεναν αλλο).Μακαρι αλλα θα δουμε...ειναι νωρις ακομα.

Παντως αυτο που θελει να κανει ο βαζελος ειναι και γ@μω σαν κατασκευη.Ακουσα οτι ηρθε κλιμακιο απο την ΟΥΕΦΑ και ειπανε οτι θα ειναι απο τα πιο συγχρονα της Ευρωπης.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

w.s έγραψε:Επειδη απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουν Τουμπα για το νεο γηπεδο εκατσα και επαιξα λιγο με το google earth και εχω να κανω και εγω τη δικη μου προταση.
Να παρουμε τα δεδομενα πρωτα:
Εκταση αλανας Τουμπας(μαζι με το σχολειο, χωρις την εκκλησια): 85 στρεμματα
Εκταση γηπεδου: 30 στρεμματα
Ελευθερος χωρος: 38,2 στρεμματα

Λεμε λοιπον οτι αν πραγματικα θελουμε να κανουμε το νεο γηπεδο στην Τουμπα θα πρεπει οι διοικουντες τον ΠΑΟΚ να ερθουν σε μια συμφωνια με ολους τους ιδιοκτητες του χωρου εκει (Δημος, μετοχικο ταμειο στρατου κλπ), να ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ τα παντα, να υπογειποιηθει η Κλεανθους απο την Λαμπρακη μεχρι την Μ.Ασιας και να αρχισει η ανοικοδομηση με βαση νεα σχεδια που θα εχουν γινει σε λευκο χαρτι.

Εαν υποθεσουμε οτι γινεται ετσι, και με δεδομενο οτι ενα νεο γηπεδο θα καταλαμβανει περιπου 45 στρεμματα(το da luz στην Πορτογαλια 65000 θεατων καταλαμβανει 41,5 στρεμματα) θα εχουμε:

Εκταση αλανας Τουμπας: 85 στρεμματα
Εκταση γηπεδου: 45 στρεμματα
Ελευθερος χωρος: 23,2 στρεμματα

Σε αυτα τα 23 στρεμματα μπορει ανετα να γινει ενα παρκο που θα εχει γηπεδα μπασκετ τεννις 5χ5 δεντρα κλπ.. Επισης μπορουν να γινουν και 4 ρομποτικα παρκινγκ σε καθε γωνια της αλανας δυναμικοτητας 4000-8000 θεσεων.

Σιγουρα θα υπαρχουν τεραστια οικονομικα ωφελη και θα ειναι κατι που πραγματικα θα ειναι προτωποριακο.. Τι λετε;;
καλυτερα διπλα στο παλατακι.
οχι για τιποτα αλλο αλλα για να μην γινει το γηπεδο το 4176 μ.Χ.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εδώ δε μπορεί ο βάζελος να βρει άκρη για το γήπεδο θα βγάλουμε εμείς εάν έχουμε να κάνουμε με τόσα άτομα.Όλο και κάποιος στραβός θα βρεθεί και δε θα γίνεται τίποτα.Καλύτερα να έχεις ένα δικό σου οικόπεδο και να κανεις ότι γουστάρεις χωρίς να ρωτάς κανένα μαλακα.
Εγώ θα έλεγα διπλα στο παλατάκι εάν γίνεται αλλα ο σκοπός είναι να γίνει σύντομα γιατί με τι τούμπα δε πάει άλλο.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Ο βαζελος δεν βγαζει ακρη γιατι υπαρχουν τα 56 στρεμματα του Βωβου που δινει μονο αν τον αφησουν να κανει εμπορικο κεντρο. Α, ναι ειναι και ο Τσουπρας με τους κορμορανους(αναροτιεμαι αν εχει δει εστω και σε ντοκυμαντερ τι ειναι οι κορμορανοι). Στην αλανα της Τουμπας αν δεν κανω λαθος ιδιοκτησιες εχουν ο ΠΑΟΚ, το μετοχικο ταμειο στρατου και ο δημος. Η εκταση διπλα στο παλατακι ανηκει στο ΙΚΑ, οποτε παλι με δημοσια υπηρεσια εχουμε να κανουμε.
Εγω εκανα την προταση αυτη με βαση το οτι ειναι μεσα στην πολη που υπαρχουν ασυγκριτως περισσοτερα οικονομικα ωφελη απο τους εμπορικους χωρους σε σχεση με περιοχη εξω απο την πολη.

Και μια ερωτηση σαν γκαλοπ: ποια θα ειναι η γνωμη σας αν ερθει μια εταιρια σκασει φραγκα και θελησει να δωσε το ονομα της στο γηπεδο;; Θυμαμαι οτι οταν ειχε γινει το παλατακι εδινε λεφτα η PEPSI για να ονομαστει PEPSI ARENA αλλα οι ΠΑΟΚαρχες την ειχαν απορριψει τοτε.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Εξαρταται ποια εταιρεια θα το κανει αδερφε.Π.χ. με την πεπσι των εβραικων συμφεροντων ουτε κι εγω θελω να εχω σχεσεις.Αν και για μενα το ποιο καταλληλο ονομα θα ηταν "Γιωργος Παντελακης" ή "Νεα Τουμπα"
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ούτε για πλάκα χορηγοί στο γήπεδο όταν και όποτε γίνει αυτό.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Εγω λεω να ονομασουμε το γηπεδο θωμας βουλινος...για σοβαρευτειτε ρε. Κανεις πανω απο τα 4 γραμματα ! Κανενα προσωπο. Ακου Βικελιδης οι αλλοι. Οι Λιβερπουλιστας γιατι το εχουν Ανφιελντ, μ@λ@κες ειναι ; Γιατι δεν το βαζουνε Πεισλυ η Σανγκλι. Ετσι το βλεπω εγω.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ποτέ δεν δίνεις το όνομα ενός εν ζωή ανθρώπου, όσα κι αν έχει προσφέρει. Κι αυτό γιατί στην πορεία της ζωής του μπορεί να κάνει μαλακίες και να γίνεις ρόμπα. Βλέπε το Αίολος Κεντέρης, το πλοίο...
Το όνομα όμως Στάδιο Γιώργος Παντελάκης είναι για μένα σωστό. Ο άνθρωπος αυτός άλλαξε το ρου της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου με το να βάλει τον ΠΑΟΚ στα υψηλότερα επίπεδα. Δεν θα με χάλαγε...
Όσο για το όνομα χορηγών, είμαι αντίθετος. Π.χ. Στάδιο Nissan!! Στάδιο Allianz!! Mακρυά από χορηγούς...
Οσο για το χώρο το έχω ξαναπεί. Αν δεν γίνεται στην Τούμπα, ας γίνει στην Πυλαία ή αλλού, αρκεί να έχει τις προδιαγραφές ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Και με τι λεφτά θα χτιστεί το γήπεδο αν δεν τσοντάρει κάποιος χορηγός?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μόνο αποδεκτό όνομα το "μαλαματίνα"!! τέλος!! 8)

(καλύτερα η ορίτζιναλ, αλλά και η Μυρτώ δε με χαλά... :) )
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλή η ερώτηση paokovia και ο ερασιτέχνης θα πρέπει να μας δώσει κάποια απάντηση για αυτό...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

paokovia έγραψε:Και με τι λεφτά θα χτιστεί το γήπεδο αν δεν τσοντάρει κάποιος χορηγός?
Οι χορηγοί είναι απαραίτητοι. Αλλά να δοθεί το όνομα του γηπέδου σε έναν από αυτούς δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο...
Τα ονόματα των χορηγών μπορούν να εμφανίζονται στους χώρους του γηπέδου, μέσα και έξω. Αυτό δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που προσφέρει και κύρος στο σύλλογο εάν τα ονοματα των χορηγών είναι σημαντικά.
Αλλά να δοθεί το όνομα σε έναν από αυτούς, είναι λάθος...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

O ΠΑΟΚ μας με έσοδα μόνο απο τους φιλάθλους του δεν κάνει γήπεδο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Άρα θέλουμε ή επενδυτη ή χορηγούς... Για να δώσει ένας χορηγός το όνομα του σε ένα στάδιο, θέλει πολλά λεφτά... Άρα δεν θα είναι καμια μικρή εταιρία... Και εγώ σας λέω... Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα γήπεδο μακρια απο την Τούμπα, 50.000 θέσεων, υπέρσυγχρονο και κόστους πχ 80 εκατομμύρια... και σκάει η πέπσι (το φέρνω σαν παράδειγμα επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω...) και σου λέει θα δώσεις το όνομα μου στο γήπεδο αλλα θα σου σκάσω τα μισά λεφτα... + Οτι θα έχεις και άλλους χορηγους, θα μικρίνει πολύ το ποσο... Αλλιώς πιστεύεται ότι θα βρούμε 80 μύρια για σύγχρονο γήπεδο? Καλό να λέμε τι θέλουμε, αλλα να είμαστε και λίγο ρεαλιστές... :wink:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”