Abel Fernando Moreira Ferreira
- giwrgos04dex
- thanos-xanthi
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Κρίμα που δεν πήραν τα 4 εκ. της Σπόρτινγκ και τώρα για να τον ξεφορτωθούμε θα πρέπει να δώσουμε και 4 εκ.
Δεν τον ήθελα καθόλου. Καθόλου. Κάπου στην πορεία με κέρδισε, οχι αγωνιστικά, αλλά επειδή τον είδα πως έχει αναπτύξει καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και πόνταρα στο καλό "κλίμα". Τελικά επανήλθα στην αρχική μου εκτίμηση 

- Notorious4
Δεν σώζεται με τίποτα η φετινή χρονιά.Τρόμος έγραψε:Πάμπλο Γκαρσία και 4-2-3-1 να σωθεί η χρονιά.
Και σήμερα παιζαμε 4231. Για Πάμπλο συμφωνψ κι εγώ.Τρόμος έγραψε:Πάμπλο Γκαρσία και 4-2-3-1 να σωθεί η χρονιά.
- kataramenos5
Φταιει ο φερειρα που φαινεται τοσο χαλια η ομαδα ή φταινε οι παικτες που φαινεται τοσο χαλιας ο φερειρα? Ο ευρων κερδιζει διαρκειας στο μπασκετ
Κανονικό με δύο εξτρέμκαι δύο Μπακ που ανεβοατεβαινουνNapoli4 έγραψε:Και σήμερα παιζαμε 4231. Για Πάμπλο συμφωνψ κι εγώ.Τρόμος έγραψε:Πάμπλο Γκαρσία και 4-2-3-1 να σωθεί η χρονιά.
καταραμενε όταν ο παίκτης πειστεί και εκτιμάει το προπονητή συνήθως φαίνεται καλύτερος από ότι είναι στη πραγματικότητα. Ο κακός φαίνεται μέτριος κι ο μέτριος φαίνεται καλός
όταν δεν πειστεί και δε τον εκτιμάει φαίνεται χειρότερος από ότι είναι
όταν δεν πειστεί και δε τον εκτιμάει φαίνεται χειρότερος από ότι είναι
Άντε αδερφέ καλό δρόμοpilotos έγραψε:Κάνει τα πάντα να φύγει
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk