Ξαναδες το. Εκτος περιοχης είναι.Maximus έγραψε:Καθαρή κόκκινη κάρτα και πέναλτι και δίνει κίτρινη για θέατρο!
Κραξτε εσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξαναδες το. Εκτος περιοχης είναι.Maximus έγραψε:Καθαρή κόκκινη κάρτα και πέναλτι και δίνει κίτρινη για θέατρο!
Κραξτε εσεις
Το VAR δεν παρεμβαίνει σε φάουλ. Μόνο σε πέναλτι.hasio_john έγραψε:Γιατί δεν είδε το βαρ? Δεν τον πάτησε?
Εντάξει τότε...PAOK_Antarctica έγραψε:Maximus έγραψε:Καθαρή κόκκινη κάρτα και πέναλτι και δίνει κίτρινη για θέατρο!
Κραξτε εσεις
Έξω από την περιοχή ήταν ρε φίλε, τι λες
Φταίει δε φταίει δε με νοιάζει κακό ψωφο να έχειGospi έγραψε:Ναι ρε ο Μαρινακης φταιει που μας γλενταει οποιος παίζει στοιχειωδως μπάλα.
Η ομαδα ειναι τραγικη εδω και καιρο.
Βασικα ειναι τραγικη από τοτε που επεστρεψε ο Μαουριτσιο και ο Βιειρινια και ο μαγος στον παγκο τους βαζει βρεξει χιονισει!
Βαρ μονο αν ειναι φαση για πεναλντι.hasio_john έγραψε:Γιατί δεν είδε το βαρ? Δεν τον πάτησε?
Δεν μπορούν αδερφέ.... Δεν μπορούν. Η ομάδα αυτή κάηκε έτσι όπως είναι το κλίμαGrigorios_PAOK έγραψε:Αν οι δικοί μας θέλουν το γυρίζουμε.
ΑΝ...
Μαζι σου σ αυτοpanta έγραψε:Φταίει δε φταίει δε με νοιάζει κακό ψωφο να έχειGospi έγραψε:Ναι ρε ο Μαρινακης φταιει που μας γλενταει οποιος παίζει στοιχειωδως μπάλα.
Η ομαδα ειναι τραγικη εδω και καιρο.
Βασικα ειναι τραγικη από τοτε που επεστρεψε ο Μαουριτσιο και ο Βιειρινια και ο μαγος στον παγκο τους βαζει βρεξει χιονισει!
Maximus έγραψε:Εντάξει τότε...PAOK_Antarctica έγραψε:Maximus έγραψε:Καθαρή κόκκινη κάρτα και πέναλτι και δίνει κίτρινη για θέατρο!
Κραξτε εσεις
Έξω από την περιοχή ήταν ρε φίλε, τι λες
Συνεχίζουμε το κράξιμο
navigator11 έγραψε:Κίτρινη ο Λημνιός.![]()
![]()
![]()
Ξέρω, ξέρω, παίζουμε άθλια, οπότε δικαιολογείται.