Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- bersekeros
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Εν τω μεταξύ εάν μπείτε στο Facebook του psyxras - Paok, οι ομοιότητες στο προφίλ, στα γένια, μύτη κλπ αλλά και στα κομποσχοίνια στο αριστερό χέρι αυτού με τη μάσκα στο μπ*ρδελο με αυτά του παλέτα, ταιριάζουν διαβολικά.
When you surround an army, leave an outlet free. Do not press a desperate foe too hard. Such is the art of warfare. (Sun Tzu). Νομίζω σε αυτή τη λούμπα έχουμε πέσει.barlow4 έγραψε:μη δουμε μπανανοφλουδα.
Αμεσως να την πατησουμε.
Ηδη ο κουλης μιλαει για κομβικο σημειο παρεμβασης στις διεθνεις ομοσπονδιες , το μεταξυ μας παιχνιδι.
Οποιαδηποτε μαλακια τους εμεις θα τη χρεωθουμε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Προπαγάνδα και
Η ποια;Phoenixgrg έγραψε:Εμείς καλά λέμε αλλά έχουν περάσει πολλές μέρες από την δική και η νομική μας υπηρεσία απλά το δέχθηκε
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Μην κράζουμε ακόμα...
Σάββατο βράδυ, προς ξημερώματα Κυριακής πρωί είναι και έχουμε και ένα κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας...
Ας ξημερώσει Δευτέρα και βλέπουμε για το τι θα κάνει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ...
Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ακόμα και αν χάσουμε την μάχη φέτος, δεν έχουμε χάσει τελείως τον πόλεμο.
Και τα επόμενα χρόνια, εδώ θα είμαστε...
Ήδη το πολιτικό κόστος για την ΝΔ ήταν βαρύ με όλη αυτή την ιστορία.
Εκτιμώ ότι δεν θα μπορούν να μας ακουμπήσουν δικαστικά-πολιτικά τα επόμενα 3 χρόνια, γιατί πραγματικά τότε θα γίνει εμφύλιος...!
Εμείς όσο το δυνατόν λιγότερες αφορμές για τιμωρία και όλα καλά θα πάνε...
Σάββατο βράδυ, προς ξημερώματα Κυριακής πρωί είναι και έχουμε και ένα κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας...
Ας ξημερώσει Δευτέρα και βλέπουμε για το τι θα κάνει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ...
Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, ακόμα και αν χάσουμε την μάχη φέτος, δεν έχουμε χάσει τελείως τον πόλεμο.
Και τα επόμενα χρόνια, εδώ θα είμαστε...
Ήδη το πολιτικό κόστος για την ΝΔ ήταν βαρύ με όλη αυτή την ιστορία.
Εκτιμώ ότι δεν θα μπορούν να μας ακουμπήσουν δικαστικά-πολιτικά τα επόμενα 3 χρόνια, γιατί πραγματικά τότε θα γίνει εμφύλιος...!
Εμείς όσο το δυνατόν λιγότερες αφορμές για τιμωρία και όλα καλά θα πάνε...
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω συνεχεια για το μετρο, εκτος Γαλλιας-Γερμανιας-Ιταλιας, δεν υπαρχει ουτε μια μικροτερη πολη (ή και ιδια) σε ολοκληρη την Ευρωπη που να εχει μετρο. Μπορειτε να τις δειτε εδω https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... stems#Listpaok re niamou έγραψε:Η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πόλεις της Ευρώπης που το 2020 δεν έχει Μετρό
Οκ, επεσε στα χρονια της κρισης και γαμηθηκε η φαση.
Και η επεκταση του Πειραια εχει φαει 6+ χρονια καθυστερηση (για την ωρα, μεχρι το 2022 θα φαει και αλλη). Το Τραμ (!) στον Πειραια εχει φαει 4+ χρονια και δεν αναμενεται για τουλαχιστον ενα 6μηνο ακομα. Ενα τεραστιο εργοταξιο ο Πειραιας εδω και 4 χρονια, για μια γραμμη που δημοπρατηθηκε πρωτη φορα το 2006
Εδω τα σχεδια της Αττικο Μετρο το 2013: https://www.ametro.gr/?page_id=88
Υπογειοποίηση της Γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) στο τμήμα Ν. Φάληρο – Πειραιάς συζητιεται απο το 2007 τουλαχιστον, και υποτιθεται ξεκινησε πριν κανα μηνα επιτελους. Το αστειο ειναι οτι στο σχεδιο τους ειναι στη θεση του ΗΣΑΠ σημερα να φτιαχτει νεα λεωφορος με το τραμ επανω. Δηλαδη να το μεταφερουν αυτο που φτιαχνουν εδω και 7+ χρονια
Επέκταση του Τραμ προς Κερατσίνι – Πέραμα, με υπόγεια χάραξη: Γελαει ο κοσμος
Αυτα και σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα δε μπορω να ακουω για το μετρο λες και ειναι κατι μοναδικο στην Ελλαδα. Ξεχνατε που ζειτε; Εδω και 1.5 χρονο εχει κοπει η κυκλοφορια του τραμ σε βασικους σταθμους (Συγγρου φιξ, Συνταγμα) χωρις λογο κυριολεκτικα και ακομα συζητανε ααααν θα το ξανανοιξουν... Μια υπογειοποιηση πηγαν να κανουν στην παραλιακη μας και ειναι ποσα χρονια με παρακαμψεις κτλ. Λετε για τον ΟΑΣΘ, αλλα ελατε να δειτε ΟΑΣΑ σε περιοχη χωρις μετρο (μη μιλησω για μερα με απεργια μετρο, εκει δε φανταζεστε)
Τελος, καποια θεματα ανηκουν σε δημους ή περιφερειες. Οπως το θεμα κατασκευης δρομων που αναφερθηκε
Επειδή η γυναίκα μου είναι από την Αθήνα και ξέρω τις εκεί αστικές συγκοινωνίες, ο ΟΑΣΘ είναι πολύ χειρότερος σε όλα συν την απαράδεκτη ζωώδη συμπεριφορά των περισσότερων οδηγών του ΟΑΣΘ.... Το μετρο η βασική γραμμή έγινε ποιο γρήγορα λόγω Ολυμπιάδας, αλλά βοήθησε πάρα πάρα πολύ στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας μαζί με τη. Αττική οδό .... Θα βοηθηση στην Θεσσαλονίκη οπότε γίνει το μετρό ...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@bane θα σου πω γιατί πλέον για μένα, τέλος...
Έχουμε μια υπόθεση που αρχικά βγήκε ως υποβιβασμός. Αν θυμάστε τα μέσα έλεγαν πέφτει η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Δεν εξετάζω καν την υπόθεση, ούτε ποιοι έβγαλαν εσπευσμένα απόφαση.
Με βάση αυτή την υπόθεση, ήρθε το πρώτο χαστούκι.
Εμείς φωνάζουμε, όχι δεν είναι έτσι μπλα μπλα μπλα. Δείχνουμε τον υπαίτιο του στησίματος, κατονομάζοντας τον επίσημα.
Μέχρι στιγμής, έχεις χάσει την μπάλα και οι κινήσεις του αντιπάλου σε όλα τα άλλα επίπεδα είναι προμελετημενες και σχεδιασμένες.
Εσύ απλά ακολουθείς και απολογείσαι, για κάτι που πιθανόν δεν υπάρχει καν.
Τί έχουμε αυτές τις μέρες;
Πάρε 3 χαστούκια από την ώρα που πήρε πάνω του το θέμα ο πρωθυπουργός. Σου έχουν στείλει το μήνυμα κι ας μην θες να το δεις.
1. Αθώωση του χοντρού για τον Βόλο.
2. Μη δεκτή η παραίτηση του κολλητού του χοντρού από τον υπαίτιο που έδειχνες εσύ.
3. Το χτεσινό σόου στο τηγάνι.
Μπορείς να τους κυνηγήσεις; Όχι. Κι αν τους κυνηγήσεις θα κερδίσεις κάτι; Το πιθανότερο, με το σύστημα διαπλοκής που κυβερνά όχι. Άλλωστε αυτοί, ξέρουν να κερδίζουν πάντα χρόνο κι όποια απόφαση βγει, την γυρίζουν υπέρ τους με τρόπο. Παραδείγματα; Άπειρα.
Σε αντίθεση εσύ είσαι στα σχοινιά. Έχεις μια ομάδα που αγωνιστικά παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα. Έχουν στήσει τα πάντα, το φωνάζω εδώ και μέρες, δε θα χάσουν πουθενά τίποτα και για τίποτα. Αν χάσουν θα σου ρίξουν μια αφαίρεση βαθμών και θα στο επικοινωνήσουν ως χάρη και μη μιλάς, έπρεπε να είχες πέσει. Δε θα φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως, θα την πατήσεις για άλλη μια φορά σαν αγράμματος επαρχιώτης. Μόνο εσένα τιμώρησαν για ένα ρόλο χαρτί...
Δεν γίνεται η ομάδα αυτή να κερδίζει παντού. Είναι αφύσικο. Η περσινή υπέρβαση ήταν μοναδική στα παγκόσμια χρονικά.
Και εκεί, στην πρώτη στραβή, σε έχουν πάλι στημένο. Θα χρησιμοποιήσουν την γκρίνια σου, γιατί έτσι γεννήθηκες. Γιατί εσύ θες να έχεις το κεφάλι ψηλά και τα βλέπεις πιο αγνά από αυτούς που σέρνονται σε υπονόμους. Θα φταίει ο Φερέιρα, ο Ιβάν που δεν έκανε μεταγραφές, που του τρώνε τα λεφτά και δε θα βλέπεις το προφανές. Ότι αυτό που ζητάς, δεν γίνεται, δεν το κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Μπάγερν ούτε κανένας.
Θα έχεις το κουράγιο να σηκωθείς; Θα χρειαστείς χρόνο. Χρόνο δε θα σου χαρίσουν. Θέλουν να σε τελειώσουν τώρα και έχουν όλα τα εργαλεία μαζί τους. Είναι κεντρική απόφαση, να τελειώσουν με το σπυρί που λέγεται Σαββίδης στην βόρεια Ελλάδα. Τα Ρώσος κλπ έρχονται την ημέρα που ψήφισαν την τροπολογία και ταυτόχρονα, τυχαία... Ψηφίζουν την αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ και ταυτόχρονα τρώνε χαστούκια από τον σουλτάνο Ερντογάν.
Και κάπου εδώ, έρχονται και δένουν αυτά που λέω εδώ και καιρό για το προτεκτοράτο διαχρονικά.
Δείτε την εικόνα πιο γενικά...
Μοναδική αχτίδα φωτός το ποντιακό πείσμα.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε μια υπόθεση που αρχικά βγήκε ως υποβιβασμός. Αν θυμάστε τα μέσα έλεγαν πέφτει η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Δεν εξετάζω καν την υπόθεση, ούτε ποιοι έβγαλαν εσπευσμένα απόφαση.
Εμείς φωνάζουμε, όχι δεν είναι έτσι μπλα μπλα μπλα. Δείχνουμε τον υπαίτιο του στησίματος, κατονομάζοντας τον επίσημα.
Μέχρι στιγμής, έχεις χάσει την μπάλα και οι κινήσεις του αντιπάλου σε όλα τα άλλα επίπεδα είναι προμελετημενες και σχεδιασμένες.
Πάρε 3 χαστούκια από την ώρα που πήρε πάνω του το θέμα ο πρωθυπουργός. Σου έχουν στείλει το μήνυμα κι ας μην θες να το δεις.
2. Μη δεκτή η παραίτηση του κολλητού του χοντρού από τον υπαίτιο που έδειχνες εσύ.
Μπορείς να τους κυνηγήσεις; Όχι. Κι αν τους κυνηγήσεις θα κερδίσεις κάτι; Το πιθανότερο, με το σύστημα διαπλοκής που κυβερνά όχι. Άλλωστε αυτοί, ξέρουν να κερδίζουν πάντα χρόνο κι όποια απόφαση βγει, την γυρίζουν υπέρ τους με τρόπο. Παραδείγματα; Άπειρα.
Σε αντίθεση εσύ είσαι στα σχοινιά. Έχεις μια ομάδα που αγωνιστικά παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα. Έχουν στήσει τα πάντα, το φωνάζω εδώ και μέρες, δε θα χάσουν πουθενά τίποτα και για τίποτα. Αν χάσουν θα σου ρίξουν μια αφαίρεση βαθμών και θα στο επικοινωνήσουν ως χάρη και μη μιλάς, έπρεπε να είχες πέσει. Δε θα φτάσουν σε αυτό το σημείο όμως, θα την πατήσεις για άλλη μια φορά σαν αγράμματος επαρχιώτης. Μόνο εσένα τιμώρησαν για ένα ρόλο χαρτί...
Δεν γίνεται η ομάδα αυτή να κερδίζει παντού. Είναι αφύσικο. Η περσινή υπέρβαση ήταν μοναδική στα παγκόσμια χρονικά.
Και εκεί, στην πρώτη στραβή, σε έχουν πάλι στημένο. Θα χρησιμοποιήσουν την γκρίνια σου, γιατί έτσι γεννήθηκες. Γιατί εσύ θες να έχεις το κεφάλι ψηλά και τα βλέπεις πιο αγνά από αυτούς που σέρνονται σε υπονόμους. Θα φταίει ο Φερέιρα, ο Ιβάν που δεν έκανε μεταγραφές, που του τρώνε τα λεφτά και δε θα βλέπεις το προφανές. Ότι αυτό που ζητάς, δεν γίνεται, δεν το κάνει ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Μπάγερν ούτε κανένας.
Θα έχεις το κουράγιο να σηκωθείς; Θα χρειαστείς χρόνο. Χρόνο δε θα σου χαρίσουν. Θέλουν να σε τελειώσουν τώρα και έχουν όλα τα εργαλεία μαζί τους. Είναι κεντρική απόφαση, να τελειώσουν με το σπυρί που λέγεται Σαββίδης στην βόρεια Ελλάδα. Τα Ρώσος κλπ έρχονται την ημέρα που ψήφισαν την τροπολογία και ταυτόχρονα, τυχαία... Ψηφίζουν την αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ και ταυτόχρονα τρώνε χαστούκια από τον σουλτάνο Ερντογάν.
Και κάπου εδώ, έρχονται και δένουν αυτά που λέω εδώ και καιρό για το προτεκτοράτο διαχρονικά.
- PAOKevolution
Pilotos
Ξεχνας κατι.
1) Την αντιδραση του γαυρου στην αποφαση να πανε στην ουεφα και να τα αλλαξουν ολα. Αυτο που επισημαινει ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος σαν την επομενη μερα.
2) Επισης ξεχνας οτι δεν υπαρχει ακομα η τεκμηριωση/σκεπτικο της ΕΕΑ.
3) Επισης δεν υπαρχει σκομα αποφαση για τα στημενα, εκει που η μπαλα θα ειναι στο γηπεδο μας και μπορουμε να την εκμεταλλευτουμε επικοινωνιακα.
4) Επιπλεον υπαρχει επισης το θεμα γηπεδο του ΠΑΟΚ που θα εχει σημαντικο αντικτυπο σε ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ.
5) Επισης υπαρχουν και οι ενεργειες της ΠΑΕ και τα αποτελεσματα τους.
Ειναι πιστευω πολυ νωρις για ολα. Τον Ιβαν προσπαθουν να τον εξευτελισουν, αλλα να μας κανουν και γηπεδο. Ο Ποντιος οντως θα αντιδρασει αλλα μεσα σε τι πλαισια
Ξεχνας κατι.
1) Την αντιδραση του γαυρου στην αποφαση να πανε στην ουεφα και να τα αλλαξουν ολα. Αυτο που επισημαινει ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος σαν την επομενη μερα.
2) Επισης ξεχνας οτι δεν υπαρχει ακομα η τεκμηριωση/σκεπτικο της ΕΕΑ.
3) Επισης δεν υπαρχει σκομα αποφαση για τα στημενα, εκει που η μπαλα θα ειναι στο γηπεδο μας και μπορουμε να την εκμεταλλευτουμε επικοινωνιακα.
4) Επιπλεον υπαρχει επισης το θεμα γηπεδο του ΠΑΟΚ που θα εχει σημαντικο αντικτυπο σε ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ.
5) Επισης υπαρχουν και οι ενεργειες της ΠΑΕ και τα αποτελεσματα τους.
Ειναι πιστευω πολυ νωρις για ολα. Τον Ιβαν προσπαθουν να τον εξευτελισουν, αλλα να μας κανουν και γηπεδο. Ο Ποντιος οντως θα αντιδρασει αλλα μεσα σε τι πλαισια
pilotos
διαφωνώ με την προσέγγισή σου, σχεδόν στο σύνολο του σκεπτικού σου.
Αλλά για χάρη της συζήτησης, υποθετικά έχεις σε όλα 100% δίκαιο.
Τι προτείνεις δηλαδή;
Εσύ ο ίδιος λες πως ''αυτοί είναι ξεφτέρια στην διαπλοκή''.
Πως περιμένεις να αντιδράσει κάποιος απέναντι σε τέτοιους εχθρούς;
Θεωρείς πως η ανοιχτή κόντρα, είναι υπέρ μας, όταν εσύ ο ίδιος λες πως οι απέναντι έχουν όλες τις εξουσίες
μαζί τους;
Πραγματικά θέλω να γνωρίζω τι προτείνεις.
ΥΣ για τις διαφωνίες μου στο σύνολο του σκεπτικού σου, αναφέρθηκε σε προηγούμενο post.
Σε αυτό, θέλω απλώς να ακούσω την πρότασή σου.
διαφωνώ με την προσέγγισή σου, σχεδόν στο σύνολο του σκεπτικού σου.
Αλλά για χάρη της συζήτησης, υποθετικά έχεις σε όλα 100% δίκαιο.
Τι προτείνεις δηλαδή;
Εσύ ο ίδιος λες πως ''αυτοί είναι ξεφτέρια στην διαπλοκή''.
Πως περιμένεις να αντιδράσει κάποιος απέναντι σε τέτοιους εχθρούς;
Θεωρείς πως η ανοιχτή κόντρα, είναι υπέρ μας, όταν εσύ ο ίδιος λες πως οι απέναντι έχουν όλες τις εξουσίες
μαζί τους;
Πραγματικά θέλω να γνωρίζω τι προτείνεις.
ΥΣ για τις διαφωνίες μου στο σύνολο του σκεπτικού σου, αναφέρθηκε σε προηγούμενο post.
Σε αυτό, θέλω απλώς να ακούσω την πρότασή σου.
Νομίζω ότι άθελά μας με την αισχρή προπαγάνδα των εμπόρων ναρκωτικών υποτιμάμε τον Ιβάν..... Το ποιο σημαντικό ήρθε για να μένει, ότι είναι σε έναν χώρο μόνιμα εγκαταλλελειμενο από την κεντρική εξουσία..... Επένδυσε και επενδύει ο μόνος στην Ελλάδα.... Δημιουργεί τις βάσεις να είμαστε πανίσχυροι και οικονομικά ανεξάρτητοι από την παλαιοελαδιτικη συμμορία που κυβερνά 200 χρόνια (τα γιορτάζει και η Αγγελόπουλου Δασκαλάκη), απλά εμείς πρέπει να είμαστε γροθιά όλοι μαζί......
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι σκεπτικό, είναι γεγονότα.
Και με βάση τα γεγονότα, βγάζεις συμπέρασμα. Μπορεί το συμπέρασμα που βγάζω εγώ να είναι λάθος. Και μακάρι να είμαι λάθος, θα το χαρώ παρά πολύ.
Άλλος μπορεί να θεωρεί υπέρ μας πχ τα 3 χαστούκια που αναφέρω. Εγώ λέω ότι είναι χαστούκια κατά του Ιβάν και του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή
Υγ αν θες για μελλοντικά να συζητήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με βάση τα γεγονότα, βγάζεις συμπέρασμα. Μπορεί το συμπέρασμα που βγάζω εγώ να είναι λάθος. Και μακάρι να είμαι λάθος, θα το χαρώ παρά πολύ.
Άλλος μπορεί να θεωρεί υπέρ μας πχ τα 3 χαστούκια που αναφέρω. Εγώ λέω ότι είναι χαστούκια κατά του Ιβάν και του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή
Υγ αν θες για μελλοντικά να συζητήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και
Δε με νοιάζει τι έχουν ήδη κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν οι καρκίνοι. Εγώ αξιώνω, μετά ΚΑΙ από όλα αυτά, από τους συνοπαδούς μου, τους όσους, έστω και λίγους ή ελάχιστους, να μην αποδειχτούν ΚΑΙ πάλι τριχαζοι, επιτιθέμενοι εν ευθέτω στην ίδια την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Διότι ο κύριος στόχος αυτός ο είναι. Ό,τι κι αν επιχειρήσουν οι εγκληματίες, αυτό που θέλουν σε ύψιστο βαθμό, για να χτυπήσουν τον Σαββίδη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και αρκετά δευτερευόντως την ομάδα του, είναι να στρέψουν εναντίον του εμάς.pilotos έγραψε:@bane θα σου πω γιατί πλέον για μένα, τέλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 02 Φεβ 2020, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ ότι η υπόθεση του υποβιβασμού ήταν άριστα σχεδιασμένη. Της πλάκας ήταν. 6 μήνες την σχεδίαζαν και κατέληξε στο να μην έχει βγει το πόρισμα (!!), αλλά μόνο (προφορικά) η απόφαση, όπως επίσης και οι γελοιότητες του ενός μέλους προς το άλλο ότι ήρθε έτοιμη η απόφαση.
Νομικά το θέμα δεν στέκει πουθενά.
Νομικά το θέμα δεν στέκει πουθενά.
Ακριβώς αυτό θέλουν και το λένε και στις ανακοινώσεις τους..... Ο Σαββίδης υποβιβαζει τον ιστορικό ΠΑΟΚ.......navigator11 έγραψε:Δε με νοιάζει τι έχουν ήδη κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν οι καρκίνοι. Εγώ αξιώνω, μετά ΚΑΙ από όλα αυτά, από τους συνοπαδούς μου, τους όσους, έστω και λίγους ή ελάχιστους, να μην αποδειχτούν ΚΑΙ πάλι τριχαζοι, επιτιθέμενοι εν ευθέτω στην ίδια την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Διότι ο κύριος στόχος αυτός ο είναι. Ό,τι κι αν επιχειρήσουν οι εγκληματίες, αυτό που θέλουν σε ύψιστο βαθμό, για να χτυπήσουν τον Σαββίδη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και αρκετά δευτερευόντως την ομάδα του, είναι να στρέψουν εναντίον του εμάς.pilotos έγραψε:@bane θα σου πω γιατί πλέον για μένα, τέλος...