Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
- PAOK_Antarctica
- V-olakiotis
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 2/2-19:30,Novasports1HD
Η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει!
Το τρύπημα που επιχείρησαν να κάνουν οι στημένοι την Δευτέρα δεν κόστισε. Ούτε και θα κοστίσει από δω και μπρος.
Κριμα, που δεν υπήρξε ενίσχυση, αλλά περιμένω τον δυναμικό σε έναρξη ΠΑΟΚ των φετινών ντερμπι κι ελπίζω σε διαρκεί μέσα στον αγώνα.
0-2 όπως πέρυσι.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Το τρύπημα που επιχείρησαν να κάνουν οι στημένοι την Δευτέρα δεν κόστισε. Ούτε και θα κοστίσει από δω και μπρος.
Κριμα, που δεν υπήρξε ενίσχυση, αλλά περιμένω τον δυναμικό σε έναρξη ΠΑΟΚ των φετινών ντερμπι κι ελπίζω σε διαρκεί μέσα στον αγώνα.
0-2 όπως πέρυσι.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά κρύβουν τα αγωνιστικα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.. Οι παίκτες μου δίνουν την εντύπωση σαν να μη πιστεύουν πλέον το πλάνο και βγάζουν εκνευρισμό.. Η ομάδα δεν απέκτησε τους παίκτες που ζήτησε ο Φερέιρα και πλέον βγάζει και αυτός εκνευρισμό.. Δεν είμαι αισιόδοξος για την Κυριακή όχι γιατί ο βάζελος είναι καμιά σούπερ ομαδα αλλά γιατί δεν βλέπω πως μπορεί ο Φερέιρα να αλλάξει πια την ψυχολογία της ομάδας...
Πως να είσαι αισιόδοξος αγωνιστικά όταν ο Βόλος σε έχει 60-40 στη Τούμπα και οι παίκτες έχουν να κάνουν έστω ελαφρύ τζοκινγκ σε αγώνα από το 2019; Περπατητό το έβγαλαν το 2020 ως τώρα.
η βαζέλα στα πάνω της, ο ΠΑΟΚ στα κάτω του
ντέρμπι είναι και μάλιστα πολύ δύσκολο
αυτά τα "αέρα θα τους πάρουμε" και τα "ποιος βάζελος μωρέ", είναι αλλαζονικά
ντέρμπι είναι και μάλιστα πολύ δύσκολο
αυτά τα "αέρα θα τους πάρουμε" και τα "ποιος βάζελος μωρέ", είναι αλλαζονικά
-
Δυστυχώς δεν είμαστε και στην καλύτερη φάση αγωνιστικά.. αν και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω να θυμάμαι και καμιά ματσαρα που κάναμε φέτος...Με αφορμή το όλο εξω-αγωνιστικο κομμάτι, θεωρώ πως οι παίχτες πρέπει να πορωθούν λίγο παραπάνω. Περιμένω επιτέλους να βγάλουν νεύρο μέσα στο χορτάρι..Ας παίξουν οι καλύτεροι και αυτοί που θα εχουν μεγαλύτερη διάθεση. Για μένα ξεκινάει μια σειρά τελικών!!! 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γαμηστε πατ@κορφα τον πράσινο γάβρο! Σκίστε τους λαγούς και τις αλογοτροφες!
Παίζουμε με την 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Οτιδήποτε όμως πέρα από τη νίκη είναι αποτυχία
Εγώ θέλω να δω παίκτες που τρώνε σίδερα και χέζουν γραιζα
Οτιδήποτε όμως πέρα από τη νίκη είναι αποτυχία
Εγώ θέλω να δω παίκτες που τρώνε σίδερα και χέζουν γραιζα
-
Αντε ρε παιδιά!! Το τοπικ έχει πάει στα αζήτητα...αγώνα έχουμε αύριο!! Έχουμε αποπροσανατολιστεί και εμείς!!!
Μεγαλο διπλο αυριο
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- potamda
- Bet Guru 2023
Μετά τον "οαρης" φαντάζομαι εννοείς, ε;renegade έγραψε:Παίζουμε με την 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Εκτός πάλι Κρεσπο, Καντουρί και Στοχ!
Το ότι κατεβαίνουν αυτοί ανεβασμένοι , ίσως είναι καλό. Δε θα δούμε ταμπουρι. Σε ανοιχτό παιχνίδι λογικά είμαστε καλύτεροι. Λέω λογικά γιατί αυτά που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές, αφήνουν πολλά ερωτηματικά.
Ευκαιρία να το γυρίσουμε!
Πάντως η νίκη αύριο θα έχει τεράστια σημασία. Μέταλλο.
Το μάτς όμως έχει τις δυσκολίες του, απέναντι σε μιά ομάδα που τρέχει αλλά δεν σκοράρει. Ισως τελικά γίνει ένα σφικτό μάτς, και πιστεύω ότι τα στημένα μπορεί να το κρίνουν υπέρ μας.
Το μάτς όμως έχει τις δυσκολίες του, απέναντι σε μιά ομάδα που τρέχει αλλά δεν σκοράρει. Ισως τελικά γίνει ένα σφικτό μάτς, και πιστεύω ότι τα στημένα μπορεί να το κρίνουν υπέρ μας.
ο καλος ΠΑΟΚ, κερδιζει ευκολα (με την 11αδα που θα κατεβαζα εγω), η δυσκολα (με την 11αδα του Αμπαλ)
Αύριο παιζουμε με ομαδα στην οποια θα ηταν βασικος ο Λαμπρου. Δεν θελω μαλακιες. Μπείτε, δωστε τα ολα (δεν εχουμε ευρωπη για οικονομια δυναμεων) νικήστε με +2 γκολ και γυρίστε πίσω ομορφα κ ωραια.
-
Το παιχνίδι αυτό είναι ζυγαριά αρχιδιων.
Μπαίνετε και δείχνετε το βάρος τους. Αν παίξουμε και χάσουμε αντρικια, οκ χάσαμε , αλλά αν μπείτε όπως στα τελευταία παιχνίδια και δε σεβαστείτε ότι ολοι εμείς Αυτή τη βδομάδα έχουμε πίεση 400 κ τα υπογλωσσια πάνε σύννεφο, τοτε λυπάμαι πολύ αλλά δε νιώθετε ΠΑΟΚ.
Μπαίνετε και δείχνετε το βάρος τους. Αν παίξουμε και χάσουμε αντρικια, οκ χάσαμε , αλλά αν μπείτε όπως στα τελευταία παιχνίδια και δε σεβαστείτε ότι ολοι εμείς Αυτή τη βδομάδα έχουμε πίεση 400 κ τα υπογλωσσια πάνε σύννεφο, τοτε λυπάμαι πολύ αλλά δε νιώθετε ΠΑΟΚ.