Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Από τη μια η μη αποχώρηση Γιαννούλη είναι δώρο θεού, αν και πίστευα πως θα ερχόταν κάποιος τρίτος επιθετικός με την παραχώρηση του Γαιτανιδη στον Απόλλωνα.

Μπορεί εμείς ως οπαδοί να είμαστε στεναχωρημένη χωρίς καμία προσθήκη ποδοσφαιριστή, όμως ο Αμπελ είμαι σίγουρος πως τρίβει τα χέρια του που θα συνεχίσει με το ίδιο γκρουπ χωρίς προσθαφαιρέσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν θα την έλεγα κατάθλιψη, αλλά απογοήτευση..
Σαν να μην τους νοιάζει το πρωτάθλημα.

Τεσπά στήριξη στους παίχτες και τον προπονητή!
Είναι δυνατόν να τα πιστεύετε αυτά ρε παίδες;;;

Σόρρυ αλλά μάλλον υποτιμάτε πολύ τους παίκτες μας!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ θεωρώ πως η ομάδα είναι αρκετά καλή και δεν χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με παίχτη ενδεκάδας.
Για μπακ-απ, πίσω από βασικούς, εκτός από ορισμένες θέσεις, είμαστε και εκεί καλά.
Το πρόβλημα που βλέπουμε και θεωρούμε πως η ομάδα απαιτεί ενίσχυση, είναι το ντεφορμάρισμα βασικών κορμών/αξόνων της περσινής ομάδος.
Να μιλήσουμε συγκεκριμένα:
Μπίσε φέτος, μετά τον Άγιαξ δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% του περσινού.
Βιερίνια, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% του περσινού.
Μάουρο, μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, δεν έχει φτάσει ούτε στο 10% του περσινού.
Βαρέλα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου, δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% του περσινού.
Πασχαλάκης, μετά το σόου της κατάκτησης, δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% του περσινού.
Μάτος, δείχνει συνεχώς πως έχει χάσει τις ανάσες του.
Πελκίνιο, δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει των υψηλών απαιτήσεων.
Άκπομπ δείχνει φανερά αγχωμένος με την αστοχία του, δείχνει να τον καταβάλει, ενώ πέρσι μας έδειχνε πως τον πείσμωνε.

Ο μόνος σταθερός είναι ο Καντούρι και ο Βέλμπρουν - τραυματίες πέρσι, τραυματίες φέτος.

Τώρα, όλοι αυτοί οι παίχτες, αν δεν τους γνωρίζαμε από πέρσι, φέτος θα τους βγάζαμε άχρηστους και θα ζητούσαμε άμεσα αντικατάστασή τους.
Αλλά υπάρχει και το περσινό πρωτάθλημα, που αυτοί οι παίχτες έδειχναν να γυαλίζει το μάτι τους.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως η ομάδα κρατάει δυνάμεις για τα πλέι-οφ.
Το πρωτάθλημα φέτος έχει περισσότερα παιχνίδια. Κάθε ομάδα που σέβεται τις ανθρώπινες δυνάμεις των αθλητών της, ξέρει πότε φορτσάρει και πότε ρίχνει στροφές.

Οι αντίπαλοι ενισχύθηκαν. Αλλά δεν δείχνουν να τρομάζουν την ομάδα μας.
Πέραν της 4άρας με το σκουλίκι, που ήταν ξεκάθαρα θέμα τύχης των μπασκετικής νοοτροπίας αντιπάλων μας (4 στα 4) ούτε με κούλα, ούτε με γαύρο είδα κάτι να με τρομάζει.
Με τον Βάζελο, αν δεν γινόταν το αστείο λάθος του Κρέσπο (αστείο διότι δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια λάθη), το παιχνίδι θα πήγαινε για άνετο άσσο.

Οπότε, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, άμεσες μεταγραφές δεν χρειαζόμασταν.
Σαφώς και έπρεπε να ενισχυθούμε σε θέσεις που προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί (πχ Κρέσπο), αλλά περίμενε κάποιος πως αν φέρναμε παίχτη για να καλύψουμε τον τραυματισμό του Κρέσπο, αυτός (η μεταγραφή) θα έπαιζε βασικός;
Αν φέρουμε αύριο επιθετικό, θεωρείτε πως θα βγάλει από την βασική 11άδα τον Πολωνό ή τον σκύλο τον Άγγλο;
Ή θα βάζαμε πχ μεθαύριο, στον αγώνα με βάζελο τον ''αντικαταστάτη'' του Μπίσε;

Δεν πιστεύω πως κυνηγάμε παίχτη για βασικό.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν υποτιμαω παίχτες, αλλά πολύ λαθος οι επιλογές της διοίκησης και κυρίως του Μπράνκο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο πρωταθλητής μιλάει τελευταίος

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το συγκεκριμένο ποστ, είχα γράψει ότι (πάντα κατά την άποψή μου), η ομάδα δεν θα πήγαινε για μεταγραφές.
Μοναδική περίπτωση να γίνει κάτι θα ήταν αν έφευγε βασικότατος και αναντικατάστατος παίκτης (πχ Γιαννούλης, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Ακπομ, Μίσιτς, Ινγκασον). Ολα τα υπόλοιπα "βαρίδια" της ομάδας (Βέρνμπλουμ, Στοχ, κλπ) ακόμα και να φύγουν, δεν νομίζω ότι μετράνε.
Από εκεί και πέρα, δεν έβλεπα τίποτα, εκτός και αν βρισκόταν καμία εξαιρετικότατη ευκαιρία, με φόντο όμως την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα ήταν πλήρης, και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Πολλοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός για αριστερό μπακ, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχουν εσωτερικές λύσεις. Βιειρίνια, Κρέσπο και Σοάρες μπορούν (κατά περίπτωση) να καλύψουν αυτή τη θέση. Όχι φυσικά με την ποιότητα του Γιαννούλη, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό ούτε με ενδεχόμενη μεταγραφή.
Αν ερχόταν αντίστοιχός του, δεν θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο, ούτε φυσικά και θα ερχόταν για κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι η ιστορία των τελευταίων ημερών μας έκανε μεγάλη (ψυχολογική) ζημιά, αφού κάτι που πριν φαινόταν απολύτως λογικό και προφανές, τώρα ανάγεται σε "αδυναμία" του Ιβάν, σε "ανικανότητα" του ΤΔ και σε προβλήματα του FFP (κάτι που το ξέραμε από το καλοκαίρι).

ΥΓ: Ο γαύρος δηλαδή τι έκανε? Εδωσε τον καλύτερό του παίκτη, τον μοναδικό που μπορούσε να δημιουργήσει επιθετικά και άλλαξε τον ένα φορ του με τον περσινό αντικαταστάτη του. Σίγουρα ΔΕΝ ενισχύθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Παρ 31 Ιαν 2020, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Όταν λες ότι εφόσον δεν πήραμε παίκτες, σημαίνει ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, όχι απλά υποτιμάς παίκτες,

ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!

Ολοι θελαμε κάτι να έρθει αλλά δε νομίζω ότι το ροστερ δεν μπορεί να χτυπήσει το νταμπλ!!

Αν ξέχασαμε μέσα σε 2 βδομάδες να αλλάζουμε πάσες, ναι μάλλον δεν πάμε για πρωτάθλημα!

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourme, εμένα πάντως μου φαίνονται για απροπόνητοι. Εύχομαι να διαψευσθώ και να μην είναι η προπόνηση πλακίτσα και παιχνιδάκια
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Κάντε κριτική μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Αφήστε τι είδατε. Εδώ μεθαύριο ξένοι διαιτητές δυνατός βάζελος γεμάτο ΟΑΚΑ κάντε κριτική μετά από αυτό το ματς αν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Εγώ λέω ότι είμαστε πλήρες σε όλες τις θέσεις για αυτό το πρωτάθλημα. Για τσουλού? όχι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

sourmenetes έγραψε:Όταν λες ότι εφόσον δεν πήραμε παίκτες, σημαίνει ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, όχι απλά υποτιμάς παίκτες,

ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!

Ολοι θελαμε κάτι να έρθει αλλά δε νομίζω ότι το ροστερ δεν μπορεί να χτυπήσει το νταμπλ!!

Αν ξέχασαμε μέσα σε 2 βδομάδες να αλλάζουμε πάσες, ναι μάλλον δεν πάμε για πρωτάθλημα!

Δεν υποτιμαω ποτέ την ΠΑΟΚΆΡΑ.
Για αυτό κ στο τέλος είπα στήριξη στους παίχτες και στον προπονητή, απλά θα μπορούσαμε σήμερα να ήμασταν ακόμα ισχυρότεροι!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορούμε να λέμε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές,όταν ο ίδιος ο προπονητής τις δύο τελευταίες φορές που ρωτήθηκε είπε ότι χρειάζεται έναν ακόμα επιθετικό.
Εγώ το ξαναλέω... Φοβάμαι πάρα πολύ πώς θα δουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τη μη ενίσχυση.
Το ότι στα χρόνια του Σαββίδη είναι η πρώτη φορά που σε μεταγραφική περίοδο δεν θα αποκτηθεί παίκτης ίσως θορυβήσει κάποιους ταυτόχρονα με όλα τα εξωαγωνιστικά που ακούγονται.
Για αυτό έπρεπε να γίνει έστω και μία μεταγραφή τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 31 Ιαν 2020, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

seaman έγραψε:sourme, εμένα πάντως μου φαίνονται για απροπόνητοι. Εύχομαι να διαψευσθώ και να μην είναι η προπόνηση πλακίτσα και παιχνιδάκια
Seaman δε διαφωνώ φαίνονται σκασμένοι, ακόμα και παίκτες που δεν πήραν πολλά ματς.

Και μένα μου κάνει εντύπωση αλλά αυτό το είδαμε σε συγκεκριμένα ματς. Στο ματς με Οφη και μέσα και έξω πετάγαμε ενώ ήταν πάνω κάτω και τα 2 ματς.

Πολλές φορές βγαίνει κούραση γιατί χάνουμε εύκολα τη μπάλα, τρέχουμε άσκοπα γιατί δε συνδυαζομαστε σωστά κτλ κτλ.

Τα πλάνα από τις προπονήσεις δεν λένε τπτ. Και πέρυσι κυρίως τέτοια βλέπαμε. Χαχανητα πλακιτσες, προφανώς για να φανεί και το κλίμα αλλά και να μην είναι βαρετό στο θεατή.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Mitsospaoki4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όταν λες ότι εφόσον δεν πήραμε παίκτες, σημαίνει ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, όχι απλά υποτιμάς παίκτες,

ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!

Δεν υποτιμαω ποτέ την ΠΑΟΚΆΡΑ.
Για αυτό κ στο τέλος είπα στήριξη στους παίχτες και στον προπονητή, απλά θα μπορούσαμε σήμερα να ήμασταν ακόμα ισχυρότεροι!
Προφανώς!!

Αλλα ακόμα και έτσι έχουμε υλικό και βάθος.

icue

Δημοσίευση από icue »

Φετος ειναι μια χρονια απο τις πιο περιεργες. Ξεκινησαμε με 3 βασικους με χιαστους, συνεχισαμε με αλλαγη προπονητη ο οποιος αποδειχτηκε οτι δεν ειχε την παραμικρη σχεση με τον προηγουμενο σε σχεση με το πως θελει να παιξει, αρα και μηδενικη συνεχεια. Αποτελεσμα αυτης της αλλαγης ηταν ο εντελως λαθος μεταγραφικος σχεδιασμος το καλοκαιρι. Φαγαμε την ηττα 99,9% λογω των παραπανω στην Ευρωπη και δεν περασαμε ουτε γιουροπα.

Ο βασικος μας τερματοφυλακας ειχε τα ψυχολογικα του, χωρις να φταιει κατι απο την ομαδα και δεν βλεποταν. Στα καπακια χασαμε τον Ζαμπα, που ασχετως αν ειχε ξεκινησει ασχημα, τετοιον παικτη δεν εχουμε αλλον. Η επανοδος των τραυματιων ηταν κακη. Ο ενας δεν επεστρεψε ποτε και οι αλλοι δυο ειναι σκιες του εαυτου τους προς το παρον.

Και φυσικα το αποκορυφωμα, ο πολεμος που τρωμε εδω και ενα μηνα απο παντου. Αν μου λεγαν χωρις ονοματα για μια ομαδα σε καποιο πρωταθλημα, που ηταν πρωταθλητρια περυσι οτι μετα απο ολα αυτα ηταν πχ 3η-4η θα ελεγα οκ λογικο μου ακουγεται, η χρονια ηταν χαμενη ετσι και αλλιως. Και ομως αυτη η ομαδα ειναι πρωτη. Ας μην το ξεχναμε αυτο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα για τη φυσική κατάσταση.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι ένα στοχευμένο πλάνο από τους γυμναστές λόγω του ότι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια είναι τα 10 τελευταία παιχνίδια.
Γιατί ήταν τελείως αποκαρδιωτικό το να βλέπεις τον πολωνό 23 χρονών σε παιχνίδι με τον Βόλο στο 60ο λεπτό να μην έχει κουράγιο και ανάσες να βγει εκτός γηπέδου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”