Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από pilotos »

marley 4 έγραψε:δεν πιστευει κανενας οτι εκανε κατι ο ιβαν

αυτο που λεμε ειναι πως δεν πιστευουμε πως με τη τακτικη μας θα ανατρεψουμε το στημενο σκινηκο του μητσοτακη εναντιον μας
Να γράφεις στον ενικό αν θες

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marley 4 έγραψε:δεν πιστευει κανενας οτι εκανε κατι ο ιβαν

αυτο που λεμε ειναι πως δεν πιστευουμε πως με τη τακτικη μας θα ανατρεψουμε το στημενο σκινηκο του μητσοτακη εναντιον μας
Θα στο πω μια φορά. Επειδή ο Σαββίδης, μετά από απανωτά πουστριλικια σε βάρος μας, τους εχει οδηγήσει τους άλλους σε σημείο να αντιδρούν σαν λυσσασμένες, απατημένες καρακατινάρες, επιστρατεύοντας ένα μπουρδελοκράτος ολόκληρο εναντίον μας, θα προτιμήσω να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτόν και την τακτική, που έχει επιλέξει να ακολουθηθεί, παρά σε ανάρθρως κραυγάζοντες. Επαναλαμβάνοντας 1870 φορές τη μέρα τα ίδια και τα ίδια, αποσυμπιέζεσαι εσύ, οκ να το δεχτώ, το κατανοώ, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει. Έχεις την οπτική σου, την εμπεδώσαμε. Όταν επιβεβαιωθείς από την οριστική κατάληξη της υπόθεσης, μας το υπενθυμίζεις τότε πάλι.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

γιατι μηπως ειμαι ο μοναδικος που θεωρω πως ο ιβαν ειναι αθωος?
μηπως μονο εγω πιστευω πως μας στησανε η μονο εγω πιστευω πως δεν θα δικαιωθεις σε ενα στημενο σκηνικο?
icue

Δημοσίευση από icue »

Για τον κουλη αρχιζω να εχω αμφιβολιες, στο κατα ποσο θελει τελικα να τον σωσει τον χοντρο. Ενα φαινομενικα ευκολο εξαμηνο διακυβερνησης, με ανυπαρκτη αντιπολιτευση, παει να γινει βατερλο μεσα σε μια εβδομαδα εξαιτιας του πρεζεμπορα. Τα μεσα μαρινακη τον στολιζουν ξαφνικα, ολοι ανεξαιρέτως μιλανε για ανεπαρκεια και ανικανοτητα σε σχεση με τον αυγενακη, ο σαμαρας κανει ανταρτικο με αφορμη ολα αυτα κλπ

Το σοι του κουλη μια ζωη κοιτουσε να σωσει τον κωλο του πρωτα και κυρια και μετα ολα τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οδηγίες προς ναυτιλομένους....

[youtube]ILbV3sfg5KQ[/youtube]
Υ.Γ. Είναι τρελόόόός, είναι τρελός, ο Πρόεδροοοος..... :opaokara:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Συμμερίζομαι τις ανησυχίες που διατυπώνουν καλόπιστα αρκετοί σχετικά με τους χειρισμούς του διοικητικού μηχανισμού του ΠΑΟΚ. Πάντα όλοι θέλουμε αντιδράσεις αστραπιαίες και αποτελεσματικές. Μέσα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον δεν είναι πάντα εύκολο. Σε πόσα μέτωπα συγχρόνως πρέπει να είμαστε πάντα όπως πρέπει ? Για σκεφτείτε.
Στο αγωνιστικό, στο εξω-αγωνιστικό, στο δικαστικό, στο μιντιακό, στο ζήτημα της διαιτησίας, στο ζήτημα των εντυπώσεων κ.λπ, κ.λπ.. Συνεχώς μάχες για να νικήσουμε ΤΟ ΤΕΡΑΣ που έχει πολλά κεφάλια, πολλές μορφές.
Ποιός άλλος οργανισμός, ποια άλλη ομάδα θα άντεχε τέτοιο πόλεμο σε τόσα μέτωπα ?
Εμείς βαδίζοντας πάντα σε τεντωμένο σκοινί, αντέχουμε, πολεμάμε. Κερδίζουμε πάντα ? όχι. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ. Γιατί μας πολεμάνε ? Γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ υπάρχουμε για να τους γκρεμίσουμε. Οι άλλοι αδύναμοι, υποταγμένοι που καιροφυλακτούν να εκμεταλλευτούν από δική μας υποχώρηση (βλ. τακτική μελισσανίδη).
Και ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ διότι αντέχει ο ΙΒΑΝ (με όλα τα σφάλματα).
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

marley 4 έγραψε:γιατι μηπως ειμαι ο μοναδικος που θεωρω πως ο ιβαν ειναι αθωος?
μηπως μονο εγω πιστευω πως μας στησανε η μονο εγω πιστευω πως δεν θα δικαιωθεις σε ενα στημενο σκηνικο?
Στα είπε κι ο ναβι...

Σου είπα κι εγώ χτες χαλάρωσε, δεν είναι παιχνίδι νεύρων αυτό που γίνεται τώρα. Θέλει υπομονή και τρόπο.... Πάρε έναν

Προς κυρία Μαρουπα

Κύρια μου, αφού λοιπόν απεδειξες ότι η Ξάνθη πάρθηκε για εθνικούς λόγους από τον Ιβάν, οφείλεις ως γνήσια πατριωτισσα να στείλεις όλα τα στοιχεία στην Βουλή, ώστε να τιμηθεί ως Εθνικός ευεργέτης, το άγαλμα το αναλαμβάνω προσωπικά, θα μιλήσω με τον ίδιο όταν δοθεί η έγκριση σε ποια πλατεία θα τοποθετηθεί.
Στα χνάρια του Αβέρωφ, του Συγγρού κλπ κλπ σήμερα ευτυχώς υπάρχει ο Ιβάν που γλυτώνει για άλλη μια φορά εταιρείες, ομάδες κλπ κλπ από τουρκικά χέρια. Αν τον ξέρατε εκεί κάτω, θα είχαν γλιτώσει κι οι μαρίνες που τις ξεπουλησατε στους Τούρκους.
Καλή μου κυρία, ως οφείλεις, πρέπει να συνεχίσεις το έργο σου κι εμείς είμαστε μαζί σου.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ναι αλλα αυτα τα εξυπνα να παιξεις με την ψεκασμενη
εχουν ενα προβλημα
δεν μας ενδιαφερει να αποδειξει αυτο αλλα να αποδειξει πως ο ιβαν πηρε την ξανθη

η ψεκασμενη ειπε εψαξα ρωτησα ΕΜΑΘΑ πως πηρε την ξανθη και λεω πως την πηρε για εθνικους λογους

καταλαβες τι λεει?
πηρε την ξανθη
εκει πρεπει να την στειλεις σε δικη
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

goran 64 έγραψε:Οδηγίες προς ναυτιλομένους....

[youtube]ILbV3sfg5KQ[/youtube]
Υ.Γ. Είναι τρελόόόός, είναι τρελός, ο Πρόεδροοοος..... :opaokara:
Κάτω τα χέρια απο τον Εθνικό Ύμνο!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Εγώ νιώθω περηφάνεια για τον ΠΑΟΚ επί των ημερών του ΙΒΑΝ.
Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος αντίπαλος του συστήματος , του κράτους οσφπ είμαστε εμείς ?
Είμαστε ο άλλος ισχυρός πόλος στο πεδίο του επχιειρηματικού-ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού στο κωλοκράτος αυτό.
Εμείς και αυτοί. ΠΑΟΚ και κράτος οσπφ.
Μεγάλο μέγεθος επιχειρηματικό-ποδοσφαιρικό ήταν ο παο. Που είναι τώρα ? Ανίσχυρος να κοιτάξει όχι στα μάτια το κράτος οσφπ αλλά ούτε και στα γόνατα.
Δεν τον υπολογίζει κανείς. Ποιόν ? Τον παο.
Τα ίδια και για την αεκ. Αν κι εκεί η πονηριά και η πουστιά έχουν γίνει καθεστώς.
Για αυτό, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ το γεγονός οτι επιτέλους εμείς, ο ΠΑΟΚ, είμαστε το αντίπαλο δέος του κράτους οσφπ.
Ο πόλεμος είναι μεταξύ μας. Οι άλλοι κοιτάνε. Μικροί και ανίσχυροι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μικροί και ανίσχυροι...
Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε...
Ο τίγρης σαν καλή μουσιτσα δεν μιλάει και περιμένει να πάρει επο, αλλά και την δεύτερη θέση του Τσου Λου!
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

icue έγραψε:Για τον κουλη αρχιζω να εχω αμφιβολιες, στο κατα ποσο θελει τελικα να τον σωσει τον χοντρο. Ενα φαινομενικα ευκολο εξαμηνο διακυβερνησης, με ανυπαρκτη αντιπολιτευση, παει να γινει βατερλο μεσα σε μια εβδομαδα εξαιτιας του πρεζεμπορα. Τα μεσα μαρινακη τον στολιζουν ξαφνικα, ολοι ανεξαιρέτως μιλανε για ανεπαρκεια και ανικανοτητα σε σχεση με τον αυγενακη, ο σαμαρας κανει ανταρτικο με αφορμη ολα αυτα κλπ

Το σοι του κουλη μια ζωη κοιτουσε να σωσει τον κωλο του πρωτα και κυρια και μετα ολα τα αλλα.
Καμιά αμφιβολία. Ένας πρεζαμπορας μαζί με έναν εμπορα ανθρώπων... Παλιότερα στη Γεωργία και τώρα με τον Ερντογάν.

Και μια ερώτηση προς τους φίλους Κρητικούς, ο υπουργός σας έχει ακόμη γραφείο;;;
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Το μητσοτακεικο είναι πάνω από όλα με την πάρτη του. Χωρίς ντροπες...αν κρίνεται η πάρτη τους θα δώσουν και κολλητό τους.

Ο Κούλης θα στηρίζει Μαρινάκη συνεχώς αλλά διακριτικά και περίπτωση να τον αδειάσει υπάρχει μόνο αν παίζεται το κεφάλι του ίδιου ως πρωθυπουργού επειδή ο άλλος ξεβρακωνεται χωρίς αμφισβήτηση στα μάτια της πλειοψηφίας.

Το τελευταιο δύσκολο όταν ελέγχεις το 90% των ΜΜΕ και ταΐζεις ότι θες εσύ στα πρόβατα. Χθες γύρω μου πρώτο θέμα σε προβατακια ήταν η "πτώση και σωτηρία" μας.
Σήμερα που άρχισαν να βγαίνουν θεματακια για διάφορους δεν τα συζητούσε κανένας γιατί πολύ απλά δεν παίζουν στα αυτιά παρά ελάχιστων..κι ακόμα κ σε αυτών, αν δεν είναι ΠΑΟΚ, καλύπτονται από το θόρυβο των "αντικειμενικων" ΜΜΕ του ελλαδισταν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Μικροί και ανίσχυροι...
Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε...
Ο τίγρης σαν καλή μουσιτσα δεν μιλάει και περιμένει να πάρει επο, αλλά και την δεύτερη θέση του Τσου Λου!
Ο μελισσαρχίδας, και -15 να έτρωγε ο ΠΑΟΚ, δεύτερος δε γινόταν να βγει ούτε με συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση. :lol:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Μικρός είναι ο μελισσανίδης από τη στιγμή που όντας ιδιοκτήτης μιας ομάδας όπως η αεκ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να κοντράρει το σύστημα οσφπ και στη ζούλα κοιτάει να χωθεί να αρπάξει κανένα κοκκαλάκι να το ξερογλείψει.
Πονηρός είναι. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ δεν είναι.
Γιατι από το πρωί με το βράδυ τα πιόνια του συστήματος οσφπ ασχολούνται ΜΟΝΟ με Ιβαν και ΠΑΟΚ ? Γιατί ΜΟΝΟ από αυτούς απειλείται η παντοκρατορία τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”