Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Phoenixgrg

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

marley 4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Ότι δλδ δέχτηκε η ΠΑΕ πως είναι ένοχη και είπε στην κυβέρνηση υπογείως ευχαριστώ που θα της αφαιρέσουν βαθμούς αντί για υποβιβασμό που δεν προβλεπόταν .
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

ποια προσεγγιση? αυτο λεει ολη η (γ)ελαδα
αν η τροπολογια περνουσε στις πχ 31/8/2024 θα εβγαζε ανακοινωση η παε εκεινη την μερα
το σκινηκο ειναι ιδιο με τον γκαρθια
μας εχουν καταδικασει εχει βγει η τιμωρια και μετα κανουμε ψευτομαγκιες
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ μαλακες ειμαστε
την επιτροπη την χτυπας πριν οχι μετα
την αποφαση την γνωριζες μερες πριν βγει την γνωριζαν 200 ατομα εδω και ενα μηνα
τα μελη και τον ρολο αυτων που εβαλε ο αυγενακης τα γνωριζαμε και εγω και εσυ και τα γραψαμε εδω
Ίσα ίσα αυτό που έκανε η ΠΑΕ ήταν να τους αφήσει να πέσουν μέσα στο καλό που άνοιξαν ήξερε ότι αντιδρούσε θα έκαναν πιο μεθοδευμένη στρατηγική και τους άφησε να νομίζει ότι είναι πρόβατα ενώ τώρα τους ξεμπροστιαζει κάθε λεπτό με κραγαυλεα λάθη τους κοινώς όπως παίζει και σκάκι πολύ ο Σαββίδης έκανε μια τεχνική Έλα φάε τον βασιλιά μου αλλά στην ουσία αυτός τρώει ένα ένα το πιόνια τους

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ramolimendo έγραψε:Ο Αρκουδης το ειπε στο Μετροπολις πριν λιγο και η Μαρουπα θα βγει σε λιγο ζωντανα να πει και αυτη το τι εγινε.
Σφίξανε οι κώλοι. Θα αρχίσουν να δίνουν ο ένας τον άλλο τώρα.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ειναι για δεσιμο ολοι. Πηγε η Καθηγητρια Αγγλικων που ειχα στο Λυκειο Μαρουπα :lol: ( Ιδιο στυλ εχουν ) και ειπε στον Αρκουδη με ειπαν στην Ξανθη οτι ειναι του Ιβαν οποτε αυτες η 800 σελιδες ποιος τις μελεταει ας βγαλουμε εισηγηση αφου με ειπαν στην Ξανθη αυτοι ξερουν.
Phoenixgrg

Όλοι Μετρόπολις τώρα ξευτιλιζονται στο ράδιο η επιτροπή Αρκουδις δίνει Μαρούπα Μαρούπα δινει αρκουδι

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Βγήκε η Μαρούπα χαμός και τον ξεμπροστιαζει
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα μας βαλετε να ακουσουμε ραδιο μετα απο χρονια :D
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ακομα και τωρα δεν προκειται να ξανακουσω ραδιο ειδικα τοπικο, κρατατε μας ενημερους
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Argaliad έγραψε:Ειναι για δεσιμο ολοι. Πηγε η Καθηγητρια Αγγλικων που ειχα στο Λυκειο Μαρουπα :lol: ( Ιδιο στυλ εχουν ) και ειπε στον Αρκουδη με ειπαν στην Ξανθη οτι ειναι του Ιβαν οποτε αυτες η 800 σελιδες ποιος τις μελεταει ας βγαλουμε εισηγηση αφου με ειπαν στην Ξανθη αυτοι ξερουν.
Μα αν ισχύουν και αυτά που είπε ένας αδερφός χθες -και αν έχω καταλάβει σωστά εγώ- ούτε τις 800 σελίδες μπορούσαν να μελετήσουν... τις μελέτησε -μαζί με τα στοιχεία- μόνο ο εισηγητής (ο οποίος ήταν ο ΜΟΝΟΣ που εισηγήθηκε πως ο ΠΑΟΚ -και η Ξάνθη- είναι "αθώοι") και τους τις "παρουσίασε".

Και αυτοί αντί να "ψηφίσουν" βάση της "παρουσίασης" του εισηγητή... ψηφίσαν βάση των κουτσομπολιών της Μαρούπα!!!

Σε ένα σοβαρό κράτος αυτοί οι "κύριοι" θα ήταν ήδη με βραχιόλια...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η Μαρουπα από χθεσινή συνέντευξη της αρχισε να δίνει του άλλους.

Πολυ σημαντικές εξελίξεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πουλημένα τομάρια,κατακάθια της κοινωνίας,γαμημένα ερπετά, ουστ σιχαμένοι.
Phoenixgrg

Ρε η Μαρούπα είπε ότι ο αρκουδής δεν φοράει παντελόνια ο αρκουδης είπε ότι πιστέψαμε στην αγορά της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ από ένα ταξίδι που έκανε στην Ξάνθη η Μαρούπα ρε θα πάνε για κακούργημα όλοι τους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Phoenixgrg την Πέμ 30 Ιαν 2020, 12:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πέρα από τα κοτσομπολιά, πήγε η ίδια η Μαρούπα στο Σαλέ και διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει λέει δραστηριότητα. Έβγαλε και φωτογραφίες λέει. Οπότε, συμπέρανε πως η αγορά αφορούσε την ΠΑΕ και οχι το Σαλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Η Μαρουπα λεει οτι ειναι σιγουρη οτι ο Ιβαν αγορασε την Ξανθη για να μην πεσει στα χερια Τουρκων. Αλλα δεν λεει πως το ξερει δλδ στοιχεια εχεις. Μου πες μου πε ακουσα και βγαζουν γνωματευσεις.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ανεξαρτητα απο ολα αυτα, αυτο που καταφεραν μονοι τους ειναι να καταλαβει και ο τελευταιος ποσο κωμωδια ειναι αυτη η επιτροπη. Σοβαρος δικαστης δυσκολα θα λαβει υποψιν του το τι λενε, χωρις να εχουν εγγραφα που να αποδεικνύουν 100% τα λεγομενα τους.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Η Μαρουπα ειπε πηγα στην Ξανθη και ειδα το ξενοδοχειο και το γηπεδο της Ξανθης δεν ειχαν καμμια οικονομικη δραστηριοτητα ( εβγαλε και φωτογραφιες )και ειμαι πεπεισμένη οτι ο Σαββιδης αγορασε την Ξανθη οχι για να επηρεάσει το πρωταθλημα , που φαινεται αλλωστε και απο τον δανεισμο του καλυτερου παικτη της Λαρισας (Ουαρντα) , αλλα για να σωσει την Ξανθη απο την αγορα της απο την Φενερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Πέμ 30 Ιαν 2020, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”