Ο Κουλης ειναι στο εξωτερικο εδω και μερεςariskatiforos έγραψε:Εγώ να μοιραστώ ένα γεγονός που έχει κ αυτό τη σημειολογία του...
Φιλος μου που βρισκόταν πέριξ του Μαξίμου προχτές ,μου ορκιζότανε ότι ειδε το Μαρινάκη να μπαίνει από τη πίσω πόρτα .
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- ramolimendo
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν και λείπει μέρες έξω ο Κούλης, δε χρειάζονται να πάει εκεί.ariskatiforos έγραψε:Εγώ να μοιραστώ ένα γεγονός που έχει κ αυτό τη σημειολογία του...
Φιλος μου που βρισκόταν πέριξ του Μαξίμου προχτές ,μου ορκιζότανε ότι ειδε το Μαρινάκη να μπαίνει από τη πίσω πόρτα ..κ να μην ισχύει ,έχουμε πρωθυπουργό που ο ντροχος πάντρεψε την αδερφή του ...αυτοί μπορεί κ να τρώνε κάποιες μέρες της εβδομάδας παρέα ..το τι διαπλοκή κ στήσιμο παίζει πίσω από τη πλάτη μας ούτε το διανοούμαστε
Δυστυχώς κ με τη συνδρομή μας βγήκε αυτό το ον πρωθυπουργός ...
Το κουλη...τώρα που θ αρχίσουν κ οι δικες οι σοβαρές έχουμε να χάσουμε πολλά μαλλιά μ αυτά που θα δούμε να συμβαίνουν σ αυτή τη μπανανία
Τεσπα
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Ψέμματα είναι.. Ο πρωθυπουργος μπαίνει παντα από τν μπροστά την πορτα... Που είναι τα έγγραφα της αελ ρε τσακαλια??? Βάλτε τα κ εδώ..
https://m.facebook.com/ael1964officialDimitris_L4 έγραψε:Ψέμματα είναι.. Ο πρωθυπουργος μπαίνει παντα από τν μπροστά την πορτα... Που είναι τα έγγραφα της αελ ρε τσακαλια??? Βάλτε τα κ εδώ..
Re: Προπαγάνδα και
Το γνωρίζω ...γι αυτό λέω αν ισχύει, παντως η πηγή είναι σοβαρή ..ποιος ξέρειpilotos έγραψε:Αν και λείπει μέρες έξω ο Κούλης, δε χρειάζονται να πάει εκεί.ariskatiforos έγραψε:Εγώ να μοιραστώ ένα γεγονός που έχει κ αυτό τη σημειολογία του...
Φιλος μου που βρισκόταν πέριξ του Μαξίμου προχτές ,μου ορκιζότανε ότι ειδε το Μαρινάκη να μπαίνει από τη πίσω πόρτα ..κ να μην ισχύει ,έχουμε πρωθυπουργό που ο ντροχος πάντρεψε την αδερφή του ...αυτοί μπορεί κ να τρώνε κάποιες μέρες της εβδομάδας παρέα ..το τι διαπλοκή κ στήσιμο παίζει πίσω από τη πλάτη μας ούτε το διανοούμαστε
Δυστυχώς κ με τη συνδρομή μας βγήκε αυτό το ον πρωθυπουργός ...
Το κουλη...τώρα που θ αρχίσουν κ οι δικες οι σοβαρές έχουμε να χάσουμε πολλά μαλλιά μ αυτά που θα δούμε να συμβαίνουν σ αυτή τη μπανανία
Τεσπα
Aν δε βρίσκετε τα έγγραφα στείλτε ένα mail στον Καλαφάτη η σε κανένα άλλο κοπρόσκυλο να βοηθήσει.
Βλέπω τον κοντό να γίνεται πύραυλοςbarlow4 έγραψε:Aν δε βρίσκετε τα έγγραφα στείλτε ένα mail στον Καλαφάτη η σε κανένα άλλο κοπρόσκυλο να βοηθήσει.
- invincible
Πάντως ότι και να γίνει φέτος έχω την αίσθηση ότι θα νικήσουμε σε όλα τα επίπεδα και θα τους ξεβρακώσουμε ότι και να λένε κάποιες κασανδρες και μάντες. Πιστεύω ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό γιατί μια του κλέφτη... δεν γίνεται όταν ανοιγείς συνέχεια τον λάκκο του άλλου να μην πέσεις μια φορά εσύ μέσα... 

-
Έφυγε και η Τετάρτη και ακόμα σκεπτικό της απόφασης δεν είδαμε. Ε θα περιμένουν λογικά το επόμενο παιχνίδι μας στην Τούμπα για να την βγάλουν. Την άλλη Τετάρτη στις 9:30 λοιπόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 29 Ιαν 2020, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστευω οτι αν οι οπαδοι της Λαρισας και του Πανιωνου μας δουν σαν μια ευκαιρια να απελευθερωθουν οι ομαδες τους απο το καθεστως του γαυρου, πρεπει καπως να το εκμεταλευτουμε. Σε αντιθεση με τον αρη που και οι οπαδοι πλεον εχουν γινει φανατικοι γαυροι, λαρισαιοι και νιονιοι δεν το γουσταρουν αυτο που συμβαινει.
Εγώ φίλε αδυνατω να ψυχολογησω την κατάσταση.
Σίγουρα δεν μπορώ να χαρώ για τις αποκαλύψεις γιατί μιλάμε για μια κυβέρνηση απόλυτα παραδομένη στη διαφθορά.
Νόμοι δε λειτουργούν , τροπολογίες ψηφίζονται.
Τα ΜΜΕ είναι του χοντρού κ η κοινή γνώμη εξ ορισμού απέναντι.Ολοι μένουν στο παπά που τους ταιζει ο χοντρός.
Δεν ξέρω ποια δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια μιας ακραία διεφθαρμένης κυβέρνησης που ελέγχεται από έναν βίαιο μεγαλέμπορο ηρωίνης.
Σίγουρα δεν μπορώ να χαρώ για τις αποκαλύψεις γιατί μιλάμε για μια κυβέρνηση απόλυτα παραδομένη στη διαφθορά.
Νόμοι δε λειτουργούν , τροπολογίες ψηφίζονται.
Τα ΜΜΕ είναι του χοντρού κ η κοινή γνώμη εξ ορισμού απέναντι.Ολοι μένουν στο παπά που τους ταιζει ο χοντρός.
Δεν ξέρω ποια δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια μιας ακραία διεφθαρμένης κυβέρνησης που ελέγχεται από έναν βίαιο μεγαλέμπορο ηρωίνης.
Τελικά από ότι βλέπω δεν είναι εντελώς άχρηστοι εκεί στην ΠΑΕ.
Αν καταφέρουν να τους ξεφτυλίσουν όλους με στοιχεία και στη συνέχεια να τους ξεκωλιάσουν στις μηνύσεις, για μένα θα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Κι ας χάσουμε το πρωτάθλημα.
Απλά θα έχουν συνειδητοποιήσει όλοι τους, πως όποιος ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ πάει να κάνει πουστιά στον ΠΑΟΚ, θα τον πηγαίνουμε μαμιώντας.
Αν καταφέρουν να τους ξεφτυλίσουν όλους με στοιχεία και στη συνέχεια να τους ξεκωλιάσουν στις μηνύσεις, για μένα θα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Κι ας χάσουμε το πρωτάθλημα.
Απλά θα έχουν συνειδητοποιήσει όλοι τους, πως όποιος ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ πάει να κάνει πουστιά στον ΠΑΟΚ, θα τον πηγαίνουμε μαμιώντας.