ΚΑΜΑΡΑ 30/1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
Re: ΚΑΜΑΡΑ 30/1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
Αυτές οι μορφες αντιδρασης εχουν περασει ανεπιστρεπτί....
Πρεπει να αναβληθει με καποιο τροπο...ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ!!!
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
-
Blacksheep
Όλοι καμάρα αύριο όποιος έχει προσκλήσεις για αγροτικά αύριο καλός να πάει εκεί μας βίασαν και θέλουν να τους πούμε και Ευχαριστώ
Αν δεν έχει τόσο κόσμο όσο στις φιέστες τα προηγούμενα χρόνια θα είναι "αυτοκτονία"
Ναι ας κάνουμε επανάσταση στα Facebook μιας που είναι και της εποχήςmpafos4 έγραψε:Αυτές οι μορφες αντιδρασης εχουν περασει ανεπιστρεπτί....
- ΑποστόληςΑ
Re: ΚΑΜΑΡΑ 30/1 ΕΝΑΝαν πρωτοδιαβασαΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
Οταν πρωτοδιαβασα τον τιτλο νομιζα οτι ελεγε πως ο Καμαρά εκανε δηλωση εναντια στην ΝΔ
-
Blacksheep
mpafos4 έγραψε:Δεν εχω facebook...….τσακαλε…..
Κάτσε σπίτι σου και στο γήπεδο πες τον διπλανό σου να κάτσει κάτω Γιατί βλέπεις μπαλίτσα σόρρυ κι όλας
Οκ δεν θες να πάμε καμάρα τι θες πως πρέπει να αντιδράσουμε??
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Στην Καμάρα θα πήγαινα κι εγώ, αν και έχω ξεπεράσει τα 40 προ (πάρα) πολλού...
- V-olakiotis
Ήμουν στις πλατείες 4 μήνες το 11.
Γελάω με τα ΠΟΚιστανά που μας ειρωνεύονται ότι βαζουμε την μπάλα πάνω από τις ζωές μας.
Και Αθήνα πρέπει κάτι να γίνει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Γελάω με τα ΠΟΚιστανά που μας ειρωνεύονται ότι βαζουμε την μπάλα πάνω από τις ζωές μας.
Και Αθήνα πρέπει κάτι να γίνει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όχι,δεν θελω να παω Καμαρα και ο λογος είναι πως θα ειμαστε τρεις κι ο κουκος όπως την τελευταια φορα….εάν ησουν εκει και το θυμασαι….Αλλα από τη στιγμη που θα γινει είμαι υποχρεωμένος όπως και ΚΑΘΕ ΠΑΟΚτσης να είμαι εκει!Blacksheep έγραψε:mpafos4 έγραψε:Δεν εχω facebook...….τσακαλε…..
Κάτσε σπίτι σου και στο γήπεδο πες τον διπλανό σου να κάτσει κάτω Γιατί βλέπεις μπαλίτσα σόρρυ κι όλας
Οκ δεν θες να πάμε καμάρα τι θες πως πρέπει να αντιδράσουμε??
Από κει και περα?...Πηγαμε.φυγαμε και όλα καλα?...Το καναμε το χρεος μας?...
Για μενα λοιπον ο μονος τροπος αντιδρασης εχει να κανει με ολους αυτους που συμμετειχαν στη σημερινη-και όχι μονο-γελοιοτητα στη Βουλη!
Πρεπει να τους κανουμε να φοβούνται να βγουν από τα σπιτια τους!!!Να πανε να ζησουν στην Αθηνσ!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!
Οσο για την ειρωνεια...σου την επιστρεφω!!!40 χρονια στην Τουμπα και βρεθηκε ενας τυχαρπαστος να μου πει πισω από το πληκτρολογιο του πως συμπεριφέρομαι στο γηπεδο….Ελεος!!!
- kataramenos5
Πρωτου πουλησετε ειρωνεια σε ανθρωπους που δε ξερετε καλο θα ειναι, ως νεοι εδω μεσα, να ριξετε πρωτα μια ματια στο φορουμ για να καταλαβετε τι ιστορια κουβαλαει ο καθενας Και εδω και στα τσιμεντα.Καναπεδακιας κι ο Μπαφος...Μαλιστα
- Μπαρκαρούτσος
TEΛΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και αύριο θα είμαστε στη Καμάρα να φωνάξουμε για την αδικία της πουτάνας της κυβέρνησης και της Αθήνας γαμιόλας κατά του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης!
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και αύριο θα είμαστε στη Καμάρα να φωνάξουμε για την αδικία της πουτάνας της κυβέρνησης και της Αθήνας γαμιόλας κατά του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης!