Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- LittleJohn
Re: Vieirinha ή μικρος Βιέρι
Εννοειται αδερφε οτι ο Αντελινο θελει να μεινει,το θεμα ειναι αν θα τον αφησει η Πορτο!Βεβαια δεν προλαβε καθολου να παιξει φετος και να παρει αγωνες,αλλα μην ξεχναμε οτι ηδη εχει φτασει 23 χρονων,και μ' αυτα που βλεπουν οι Πορτογαλοι απο το Ελλαντα με τις τσεκουριες που πεφτουν...Τεσπα,ειδομεν!
Συμφωνησε για να μεινει κ του χρονου..Μεγαλη κινιση.Xτιζουμε ομαδα για Πρωταθλημα λεμε!!!Μπραβο σε Ζηση-Σαντος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freeman4 την Παρ 20 Μαρ 2009, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μπράβο στη διοίκηση! Και τώρα ανενόχλητος να ετοιμάζεται για να κάνει όργια στα play-off!!!

Αμα μεινει και του χρονου στην ομαδα τοτε θα βγαλουμε τρελα γουστα για παρτη του!!!!!!

- Pegasus1589
Κι εγώ το διάβασα χθες. Πολύ θετικό. Αρκεί να μη βρεθεί κανένας άλλος χασάπης.
Μακάρι...
...που τέτοια τύχη όμως.
Δεν τους έχω για τόσο απρόσεκτους.Αν διακρίνουν το προφανές θα του κάνουν λογικά ανανέωση συμβολαίου.
...που τέτοια τύχη όμως.
Δεν τους έχω για τόσο απρόσεκτους.Αν διακρίνουν το προφανές θα του κάνουν λογικά ανανέωση συμβολαίου.
Εντάξει για πλακα το είπα.
Πάντως θα ήταν φανταστικό εάν γινόταν.
Αυτοί είναι πολλά χρονια μπροστά σιγά μην το αφήσουν τέτοιο παιχταρά.
Πάντως θα ήταν φανταστικό εάν γινόταν.
Αυτοί είναι πολλά χρονια μπροστά σιγά μην το αφήσουν τέτοιο παιχταρά.
Πολύ καλός να μείνει άλλη μια χρονιά.
Και επιτέλους οι διαιτητές να τον προστατεύσουν λίγο απο τα χτυπήματα που δέχεται απο άμπαλα ταγάρια.
Και επιτέλους οι διαιτητές να τον προστατεύσουν λίγο απο τα χτυπήματα που δέχεται απο άμπαλα ταγάρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gash04 την Κυρ 05 Απρ 2009, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μακάρι να μείνει είδα μόνο το δεύτερο ιμ. και απ'οτι είδα έπαιξε ωραία...Αυτό που μου άρεσε ήταν μια τρομερή τρίπλα που έκανε όπου έκανε κοντρόλ με το στήθος και πέρασε τον άλλο από πάνω....Αλλά πολλές κλωτσιές τρώει....
- Athanasiadhs
Ειδικά ένας καραφλομαλλιάς σε κάποια φάση πήγε να τον σκοτώσει με μια κλωτσιά από πίσω...Σφίχτηκα εκεί λίγο, αλλά ευτυχώς ο παλήκαρος σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά...