Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Obdulio »

Sick Bastard έγραψε:
Obdulio έγραψε:
Aν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν βέβαιη για την αθώωσή της, ας έβγαζε την ανακοίνωση προτού η τροπολογία πάει για ψήφιση κι ας καλούσε σε καταψήφισή της.
Mαλλον εννοείς για την αθωότητά της. Κανείς δεν είναι βέβαιος για την αθώοσή του, ακόμα κι αθώος να είναι.
Ειδικά σ αυτή τη χώρα.

Μισό λεπτό ρε παιδιά, για να καταλάβω, είναι θέμα timing η ανακοίνωση;
Αφού ήταν δρομολογημένο να γίνει η ψηφοφορία τι ακριβώς εννοείτε να πιέσει ο ΠΑΟΚ να μη γίνει; Πως θα το έκανε αυτό;
Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος απ την γενικότερη επικοινωνία της ΠΑΕ αλλά δεν μπορεί να κατηγορούμε την ΠΑΕ ότι έβγαλε ανακοίνωση εκ του ασφαλούς; Τι είναι δηλαδή ασφαλές, ο υποβιβασμός ή η αφαίρεση βαθμών για κάτι που δεν έγινε;

Τι θα θέλατε δηλαδή να γίνει;
Ναι, έχεις δίκιο την αθωότητα έπρεπε να γράψω. Αν δεν ήταν σίγουρη γι' αυτήν την χώρα, μήπως δεν ήταν σίγουρη ούτε για το CAS;

Nai, το timing είναι μέγιστο θέμα. Τι εμπόδιζε να βγει η ανακοίνωση πριν ψηφιστεί η τροπολογία;
Τίποτα δεν εμπόδιζε.

Δε θέλεις να δουν την τροπολογία ως χάρη προς εσένα; Τότε πριν την ψήφισή της, ανακοινώνεις πως δεν τη θέλεις. Αφού ψηφίστηκε, δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε πραγματικό, ούτε συμβολικό.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προσωπικα, θα ηθελα ενα νομικό τμήμα που θα σε αθωωνε αν οι αλλοι δεν είχαν στοιχεία εναντίον σου.

Προσωπικα, θα ηθελα ενα επικοινωνιακό τμήμα που θα αφουγκραζονταν τις ανάγκες του οπαδού και δε θα πετούσε χαρταετο. Που δε θα άφηνε όλος αυτός ο πόλεμος να περάσει αναπάντητος.

Προσωπικα, θα ηθελα εναν αντιπρόεδρο που θα έβγαινε στην τηλεόραση και δε θα είχε εικόνα αποφραξης εντέρου.

Προσωπικα, θα ηθελα τον γιο του μεγαλομετόχου, να μην ανεβάζει φωτο από σκι όταν ο ΠΑΟΚτζης δεν μπορει να κοιμηθεί.

Και τελος, θα ηθελα την κεφαλή της ασπρόμαυρης οικογένειας να τους παραιτήσει όλους γιατι χάσαμε ένα πρωτάθλημα στο χαρτιά. Θα έπρεπε στη 2η εξωαγωνιστικη μάχη να είμαστε προετοιμασμενοι 101%.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Τετ 29 Ιαν 2020, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Sick Bastard έγραψε:
Obdulio έγραψε:
Aν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν βέβαιη για την αθώωσή της, ας έβγαζε την ανακοίνωση προτού η τροπολογία πάει για ψήφιση κι ας καλούσε σε καταψήφισή της.
Mαλλον εννοείς για την αθωότητά της. Κανείς δεν είναι βέβαιος για την αθώοσή του, ακόμα κι αθώος να είναι.
Ειδικά σ αυτή τη χώρα.

Μισό λεπτό ρε παιδιά, για να καταλάβω, είναι θέμα timing η ανακοίνωση;
Αφού ήταν δρομολογημένο να γίνει η ψηφοφορία τι ακριβώς εννοείτε να πιέσει ο ΠΑΟΚ να μη γίνει; Πως θα το έκανε αυτό;
Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος απ την γενικότερη επικοινωνία της ΠΑΕ αλλά δεν μπορεί να κατηγορούμε την ΠΑΕ ότι έβγαλε ανακοίνωση εκ του ασφαλούς; Τι είναι δηλαδή ασφαλές, ο υποβιβασμός ή η αφαίρεση βαθμών για κάτι που δεν έγινε;

Τι θα θέλατε δηλαδή να γίνει;
Να βγουν και να πουν οσα λεμε εμεις:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΧΗΣ, από πού και ως πού ως κυβέρνηση αλλάζεις φωτογραφικά την τιμωρία, υποννοώντας ότι θεωρείς κι εσύ ΕΝΟΧΟ τον ΠΑΟΚ; Και επειδή θεωρούν ότι είναι ένοχος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, να μην πέσει κατηγορία, αλλά να φάει βαθμούς μείον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τετ 29 Ιαν 2020, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Napoli4 έγραψε:Προσωπικα, θα ηθελα ενα νομικό τμήμα που θα σε αθωωνε αν οι αλλοι δεν είχαν στοιχεία εναντίον σου.

Προσωπικα, θα ηθελα ενα επικοινωνιακό τμήμα που θα αφουγκραζονταν τις ανάγκες του οπαδού και δε θα πετούσε χαρταετο. Που δε θα άφηνε όλος αυτός ο πόλεμος να περάσει αναπάντητος.

Προσωπικα, θα ηθελα εναν αντιπρόεδρο που θα έβγαινε στην τηλεόραση και δε θα είχε εικόνα αποφραξης εντέρου.

Προσωπικα, θα ηθελα τον γιο του μεγαλομετόχου, να μην ανεβάζει φωτο από σκι όταν ο ΠΑΟΚτζης δεν μπορει να κοιμηθεί.

Και τελος, θα ηθελα την κεφαλή της ασπρόμαυρης οικογένειας να τους παραιτήσει όλους γιατι χάσαμε ένα πρωτάθλημα στο χαρτιά. Θα έπρεπε στη 2η εξωαγωνιστικη μάχη να είμαστε προετοιμασμενοι 101%.

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η ΠΑΕ επικοινωνιακά έπρεπε να διατρανώσει την πίστη της στα δικαστήρια από χτες, με ταρατατζούμ και άπειρες ανακοινώσεις, όχι να βγάλει μια νερόβραστη ανακοίνωση μετά την ψήφιση. Πιο ρεζίλι μας κάνει αυτή η ανακοίνωση, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, με διαολίζει η βλακεία, γαμώ την τρέλα μου. Πες ότι είσαι ένοχος ως εκεί που δεν πάει, πες ότι από μέσα σου λες προσευχές να περάσει η τροπολογία, πες πες πες ό,τι θέλεις, εφόσον έχει πέσει γραμμή για κομματική πειθαρχία, πρώτα θα πατήσουμε μαύρο χιόνι και μετά θα απορριφθεί η τροπολογία, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ -ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΒΑΣΙΚΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ.

Ακόμη και η συγκέντρωση της Πέμπτης φαντάζει πλέον γραφική δεν το βλέπετε; Θα μαζευτούμε να διαμαρτυρηθούμε προεξοφλώντας την ενοχή μας! Διότι αν διαμαρτυρηθούμε για τη ρύθμιση της αφαίρεσης βαθμών, θα είναι σαν να θεωρούμε δεδομένο ότι κανένα αρμόδιο όργανο (διοικητικό-διαιτητικό-CAS) δεν θα μας δικαιώσει. Η μόνη οδός ήταν η εξαρχής προσβολή του κύρους της ΕΕΑ, αυτό πάει, πέταξε το πουλάκι, αλλά στο επικοινωνιακό είμαστε έκθετοι. Οφείλουμε να είμαστε η ομάδα που να λέει εκ προιμίου όχι σε τέτοιες χάρες.

Πάμε τώρα στο ακόμη πιο επώδυνο κομμάτι, εδώ και αν περιμένω σχόλια ότι τάχα μου εχω Σύνδρομο της Στοκχόλμης και άλλα τέτοια. Απέναντί μας έχουμε έναν οχετό, ένα παρακράτος, ένα μείγμα Εσκομπάρ-Μπερλουσκόνι-Βαλκάνιου μαφιόζου, μια ομάδα που σε μια φυσιολογική χώρα θα έπρεπε να είναι υπόλογη νομικά και ηθικά για καναδυό αιώνες από τώρα. Αυτά τα ξέρουμε και ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ και δεν χρειάζομαι κανέναν να μου τα υπενθυμίσει με ύφος υπεραπλουστευτικού πατροναρίσματος.

Εγώ, όμως, προσωπικά μιλάω και δεν εκφράζω κανέναν και τίποτα, ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΒΑΝ να μην υπάρχει ούτε ένα μικροσκοπικό πάτημα, ίχνος, χνούδι υποψίας που να μας φέρνει σε αυτή τη θέση. Προσπέρασα την όλη ιστορία, παρόλο που ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ από την πρώτη στιγμή η οσμή που ανέδυε, με την αίσθηση ότι μας έχουν στήσει στον τοίχο. Αλλά η χτεσινή σιωπή μας, ανεξάρτητα από το αν είναι τεκμήριο μαγειρέματος ή μια ακόμη επίδειξη βλακείας, είναι η πιο στενάχωρη μέρα της ώς τώρα οπαδικής μου διαδρομής.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

george188 έγραψε:'Ενοχη σιωπή ο ένας, κηλίδα στην ιστορία μας άλλος..κομπλέ, τα καταφέραν νομίζω, ας υποβιβαστούμε μόνοι μας.. Σε λίγο περιμένω και παράθεση απο in.gr, to10.gr, parapolitika και λοιπά ανεξάρτητα μέσα. Για να μη παρεξηγηθώ, την γραμμή ακολουθούν τα σάιτ, τη γραμμή μιας παράταξης και μιας συμμορίας.. Μιλημένα είναι όλα κατά τα φαινόμενα, το αυτομαστίγωμα δεν μπορώ να καταλάβω. Καλή συνέχεια, εμένα σφίχτηκε το στομάχι μου εδώ μέσα.. Έχουμε τη στεναχώρια μας απο το στήσιμο που τρώμε πάλι και διαβάζουμε και για κοινές γνώμες.Χαρά στο κουράγιο σας
Δυστυχώς έτσι είναι..... Σιγά σιγά παίρνει η μπάλα και τον Σαββίδη είναι αφελής για τα γούστα μου λέει ο άλλος, τα έχει παρατήσει όλα στην τύχη λέει ο άλλος τοξικότητα στο φουλ μετά φερόμενη από το περιβάλλον των σαιτ του χοντρού.... Μια χαρά..... Εν μέσω αγώνων.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick απλά και λιτά επρεπε να βγει χτες και να πει :

Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε μεταβολή των αυστηρών ποινών . Θέλουμε να δικαστούμε δίκαια , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και αν βρεθούμε ένοχοι να υποστούμε τη τιμωρία όπως λέει ο νόμος.

Αυτό που έκαναν τώρα, είναι σαν να λένε σε κάποιον ότι η μάνα του γαμιέται για μια πάστα και αυτός αντί να γαμωσταυρίσει τον άλλο και να πλακωθεί, σκέφτεται να ρωτήσει τη μάνα του αν είχε εξωσυγικές σχέσεις.
Ε δε το λες ότι θίχτηκε κιόλας.

Ε ΔΕ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΟΜΟ.

Δε το λες ότι θιχτήκαμε δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 29 Ιαν 2020, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Καλη τυχη στο κυνηγι ανεμομυλων που θα ακολουθησει στα αιλληνικα δικαστηρια.Τελευταια ελπίδα το κας,όπου μετά απο 3 δικαστικες φαπες,ειναι βεβαιο οτι θα μας παρει στα σοβαρα και θα μας δικαιωσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

george188 έγραψε:Ο άλλος έθεσε θέμα κοματικής πειθαρχίας.. Εδώ και 2 μέρες δεν έχει μιλήσει ΜΙΣΟΣ βουλευτής απο τη παραταξή τους για το θέμα και εσείς μου λέτε για ανακοινώσεις..ξέρω ξέρω είμαι πρόβατο της διοίκησης
Ακριβώς αφελή λεν τον Σαββίδη.... Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αφέλεια να περίμενε κάποιος να καταψηφίσει βουλευτής την τροπολογία..... Ούτε μια διαρροή θα υπήρχε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Kανείς δεν περίμενε να καταψηφιστεί από ούτε έναν βουλευτή η τροπολογία

Αυτό δεν αναιρεί ότι έπρεπε να είχε βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ και μάλιστα πύρινη

Έτερον εκάτερον
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη ρε παιδιά... απόλυτα κατανοητό ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει ο Ιβάν. Κι εγώ τρελαίνομαι!

Θυμάμαι όμως, ότι έτσι και χειρότερα, νιώθαμε πρόπερσι! Ανατρέξτε στο κλίμα εκείνων των ημερών, διαβάστε τι γράφαμε τότε. Ακριβώς τα ίδια! Μέχρι και το συλλαλητήριο ολόιδιο.

Κι όμως, μόλις σε 1 χρόνο, ο άνθρωπος αυτός, η ΠΑΕ αυτή, η ομάδα αυτή, μου χάρισε μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου.

Δε με κορόιδεψε. Αυτό που είπε το έκανε. Και τώρα λέει μη φοβάστε, ο στόχος είμαι εγώ, αλλά δε θα καταφέρουν τίποτα. Είπε ότι θα πληρώσουν ακριβά γι‘ αυτό που κάνουν.

Είμαι σίγουρος ότι δεν επιλέγει τη στάση αυτή από ανικανότητα. Κάτι υπάρχει. Και θα το δούμε σύντομα. Επομένως μπορεί να διαφωνώ με τη στάση του, αλλά πραγματικά περιμένω να δω τι έχει μετά.

Την κοινή γνώμη ό,τι κι αν κάνεις σε αυτή τη φάση που όλα είναι εναντίον σου καραστημενα δεν μπορείς να την κερδίσεις!
DrunkKiddo

Δημοσίευση από DrunkKiddo »

Ρε τι γκρίνια είναι αυτή ;;; Νομικοί κΙ εφοπλισταδες όλοι εδώ;; Πιστεύω ένα 60% εδώ μέσα θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να το παίζει μαμαω στα σχόλια του sdna

Sent from my iPhone using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Στον Σαββιδη δεν νομιζω να υπαρχει ουτε μισος που να μην εχει επιστοσυνη. Με τα στελεχη της ΠΑΕ τα εχουμε, οσοι τα εχουμε τελοσπαντων.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

icue έγραψε:Στον Σαββιδη δεν νομιζω να υπαρχει ουτε μισος που να μην εχει επιστοσυνη. Με τα στελεχη της ΠΑΕ τα εχουμε, οσοι τα εχουμε τελοσπαντων.
++
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μόνο που ζητάω από σένα είναι όλους αυτούς που μεθόδευσαν όλο αυτό το σκηνικό και όλους αυτούς που του εκτέλεσαν να τους βγάλεις τις αιμορροΐδες από τη μύτη.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί δεν έχουνε κανένα δικαίωμα να παίζουνε με τις ψυχές των ανθρώπων.
Για όλους αυτούς που σήμερα είναι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης.
Υποτίθεται ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”