Ιβάν Σαββίδης ΙV
-
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Εγώ πλέον πιστεύω πως μας φτύνουν και νομίζουμε πως βρέχει, πως την κάναμε την μαλακία προσπαθώντας να παίξουμε τον σκατόγαυρο με τα ίδια όπλα, και πως την πληρώνουμε με ένα χαμένο πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ πάλεψε ένα απόγευμα με ανακοινώσεις/συνεντεύξεις όσο υπήρχε ο φόβος του υποβιβασμού και έπαψε τις αντιδράσεις όταν η κυβέρνηση ελάφρυνε τις ποινές. Η ΠΑΕ γλυτώνει την ανείπωτη οικονομική ζημιά ενός υποβιβασμού και η κυβέρνηση το τεράστιο πολιτικό κόστος. Ο σκατόγαυρος δεν αντιδράει γιατί βολεύεται με το πρωτάθλημα που τους χαρίζεται και τα πρόβατά του θα πιστέψουν τα πάντα για τον "χαλίφη" ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε αντίδραση της ΠΑΕ εκ των υστέρων θα είναι για τα μάτια του δικού μας κόσμου, για να νιώσουμε αδικημένοι. Ο Αυγενάκης θα πάρει τον μπούλο ως αποδιοπομπαίος τράγος, ενώ η ΠΑΕ δεν τα βάζει με τον κούλη με τον οποίο και τα βρήκε. Το μόνο που μένει να προσπαθήσουμε είναι με όλες τις δίκες του φαταούλ που εκκρεμούν να τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο τον γαύρο για να διεκδικήσουμε το (πιο σάπιο) πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο. Κρίμα για τους παίκτες και τον προπονητή. Κρίμα για αυτή την ψυχή τον Βιειρίνια. Εμείς είμαστε μέρος του πολέμου. Την τρώμε και συνεχίζουμε. Ελπίζω μόνο αυτοί στα γραφεία που κάνανε τη μαλακία να πάρουν μπούλο χθες από την ομάδα και να βρούμε τα στελέχη που μας αξίζουν.Panagos612 έγραψε:δηλ εσυ βγαζεις συμπερασμα αν ειναι καποιος ενοχος η αθωος με το αν τσιριζει η οχι ?δηλ δεν μπορεις να δεις διαβασεις την κατηγορια και να βγαλεις το δικο σου συμπερασμα ? πες μας την αποψη σου ειμαστε ενοχοι οι αθωοιgika έγραψε:Εκτός αν είμαστε ένοχοι και αυτή η τροπολογία είναι συμφωνία με την κυβέρνηση για να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό εμείς και το πολιτικό κόστος αυτοί.
Δεν θέλω να το πιστέψω ούτε μια στιγμή, αλλά η σιωπή αυτό δείχνει. Επικοινωνιακά ήμασταν και είμαστε για τον πούτσο.
Συμφωνω απολυτα με τον Aureliano Buendia!
Εγω θα το παω ενα βημα παραπερα. Αν τελικα βρουμε τροπο να προσβαλλουμε την ουσια της γνωμοδοτησης, τοτε ναι θα παραδεχθω και την διοικηση και τον Ιβαν, κι ας μην εχουν μιλησει καθολου για την τροπολογια.
Αλλα ΑΝ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να εχουμε απωλεσει αυτην την δυνατοτητα, και να το μαθουμε εκ των υστερων, οτι δηλαδη τελικα δεν μπορουμε να προσβαλλουμε την ουσιαστικη βασιμοτητα της γνωμοδοτησης, αλλα και ουτε την παρατυπη συνθεση της, τοτε για μενα ειναι ΟΛΟΙ επικινδυνοι και ψευτες.
Οσο δε για τα στελεχη της ΠΑΕ, περιμενω να μου κατονομασετε τα αξιολογα στελεχη που διαθετη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τον μακη? που βρεθηκε σε θεση ευθυνης στον ΠΑΟΚ, πριν καλα καλα βγαλει το πανεπιστημιο, επειδη ειναι ο γιος του μπαμπα του?
Τους πρωην διαιτητες? Τους πρωην αστυνομικους?
ποιο ειναι το αξιολογο στελεχος?
Τον δικηγορο π εχει διπλα του μονιμα ο Ιβαν, που κανει και τον μεταφραστη του, ο οποιος ειναι παντελως ασχετος με νομικα (στον ιδιο χωρο κινουμαστε και ξερουμε καποια πραγματα) και βρισκεται διπλα του επειδη πολυ απλα ξερει ρωσικα?
Εγω θα το παω ενα βημα παραπερα. Αν τελικα βρουμε τροπο να προσβαλλουμε την ουσια της γνωμοδοτησης, τοτε ναι θα παραδεχθω και την διοικηση και τον Ιβαν, κι ας μην εχουν μιλησει καθολου για την τροπολογια.
Αλλα ΑΝ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να εχουμε απωλεσει αυτην την δυνατοτητα, και να το μαθουμε εκ των υστερων, οτι δηλαδη τελικα δεν μπορουμε να προσβαλλουμε την ουσιαστικη βασιμοτητα της γνωμοδοτησης, αλλα και ουτε την παρατυπη συνθεση της, τοτε για μενα ειναι ΟΛΟΙ επικινδυνοι και ψευτες.
Οσο δε για τα στελεχη της ΠΑΕ, περιμενω να μου κατονομασετε τα αξιολογα στελεχη που διαθετη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τον μακη? που βρεθηκε σε θεση ευθυνης στον ΠΑΟΚ, πριν καλα καλα βγαλει το πανεπιστημιο, επειδη ειναι ο γιος του μπαμπα του?
Τους πρωην διαιτητες? Τους πρωην αστυνομικους?
ποιο ειναι το αξιολογο στελεχος?
Τον δικηγορο π εχει διπλα του μονιμα ο Ιβαν, που κανει και τον μεταφραστη του, ο οποιος ειναι παντελως ασχετος με νομικα (στον ιδιο χωρο κινουμαστε και ξερουμε καποια πραγματα) και βρισκεται διπλα του επειδη πολυ απλα ξερει ρωσικα?
-
Δυστυχώς την πατήσαμε πάλι. Ένας στημένος δικαστής ή μια στημένη επιτροπή εφέσεων, απο αυτές που βλέπουμε να μας τιμωρόυν πειθαρχικά χωρίς κανένα πρόβλημα, πολύ εύκολα θα μας ρίξει -5-10, όσο θέλει ο χοντρός, παρά να ψηφήσουν υποβιβασμό.
Εκ των υστέρων. Αφού πέρασε η νομοθετική ρύθμιση, η οποία δεν γίνεται να μην μας νοιάζει, γιατί αν είμασταν αθώοι δεν θα θέλαμε μια τέτοια τροπολογία να προστατεύει τον γαύρο από όσα έρχονται. Όλα τα υπόλοιπα, εφέσεις και δικαστήρια, στα μάτια μου είναι μόνο για λαική κατανάλωση. Ρίξαμε τους τόνους, σταματήσαμε να τα βάζουμε με την κυβέρνηση με την οποία θα ήρθαμε σε κάποια συμφωνία. Τέλος.ron-swanson έγραψε:Επιτελους μιλησε η ΠΑΕ.
-
Gika επειδη τις τελευταιες 48 ωρες γινεται κανονικα της πουτανας, νομιζω οτι δεν πρεπει να προτρεχουμε. Ναι, η σιωπη της ΠΑΕ ηταν απο ενοχλητικη εως υποπτη. Αλλα λιγο υπομονη ακομα για να δουμε τι ακριβως παιζει.
Μεγαλυτερος εμπαιγμος προς τους οπαδους μας δεν υπαρχει, απο αυτην την ανακοινωση.
Μιλησε αφου διασφαλισε οτι θα περασει η τροπολογια (μη τυχον κι αν μιλουσε πριν μπερδευοταν κανενας και καταψηφιζε), και τωρα το παιζει και θιγμενη!
Καποιος εκει μεσα υποτιμαει ασχημα την νοημοσυνη μας.
Μιλησε αφου διασφαλισε οτι θα περασει η τροπολογια (μη τυχον κι αν μιλουσε πριν μπερδευοταν κανενας και καταψηφιζε), και τωρα το παιζει και θιγμενη!
Καποιος εκει μεσα υποτιμαει ασχημα την νοημοσυνη μας.
Τι στο διάολο κάνεις Γιώργη; Τι στο διάολο κάνεις Μάκη; Τί στο διάολο κάνετε εκει μέσα;; ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;; Ε Δούκα;;;;
- PAOK_Antarctica
Πες τα γιατί θα τρελαθούμε.Aureliano Buendia έγραψε: Κι ακόμη και τώρα κάποιοι νομίζουν ότι ακόμη "κάνουμε κινήσεις στη σκακιέρα". Δεν κατεβήκαμε καν να παίξουμε σκάκι, παίδες, ύπνος βαθύς.
Όταν για 5ο συναπτό έτος σου τον φοράνε και για 5ο συναπτό έτος πέφτεις από τα σύννεφα και δεν αντιδράς, ε κάπου φταις κι εσύ.
Και οι υπέρμαχοι της πεφωτισμένης άποψης δεν βοηθάνε. Δεν χρειάζεται να διαβάζει κάποιος e-σκουπίδια και να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου για να έχει διαφορετική άποψη. Μπορεί απλά να πιστεύει κάτι διαφορετικό από το δικό σας.
Συγκλονιστικό;
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι προεξοφλείτε πως θα φάει -6 η ομάδα...Ότι και να έχει ψηφιστεί, και ότι και να λένε, η υπόθεση θα ΠΕΡΑΣΕΙ από 2 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα..
- Sick Bastard
Πραγματικά, ευτυχώς που υπάρχουν και εμπεριστατωμένες απόψεις εδώ μέσα. Κάποιοι ζούνε στο μικρόκοσμό τους και προτιμούν να λοιδορούν συνοπαδούς από το να κοιτάξουν την πραγματικότητα κατάματα.
Ο άλλος έθεσε θέμα κοματικής πειθαρχίας.. Εδώ και 2 μέρες δεν έχει μιλήσει ΜΙΣΟΣ βουλευτής απο τη παραταξή τους για το θέμα και εσείς μου λέτε για ανακοινώσεις..ξέρω ξέρω είμαι πρόβατο της διοίκησης