Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
renegade

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Λέγε λέγε λέγε οι άπλυτοι κατάφεραν να κάνουν κάποιους να μπαίνουν εδώ μέσα και να γράφουν ότι την έκανε τη μ****** του και με περίσσια σιγουριά κιόλας.

αυτό με ενοχλεί και με θυμώνει πολύ περισσότερο από ότι έχει κάνει ο Μαρινάκης από την πρώτη μέρα που πήρε το σκατό γαύρο
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

η μονη μαλακια που εχεικανει ο ιβαν ειναι πως φερεται σαν ιποτης σε ενα κυκλο απο γκαγκστερ
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Όταν ελενχει τόσα ΜΜΕ λογικό είναι πληρωμένα site ραδιόφωνα τηλεόραση τύπος τι τα αγόρασε για να σε ενημερώνει το κάνει ξεκάθαρα για πλυση εγκεφάλου και φαίνεται ότι έχει και πολλά κοπλεξ συνέχεια θέλει να το προβάλουν και λένε τι καλός και φοβερός και τέτοια χαζά ο άνθρωπος είναι σε φαταουλας αυτός να δεις πιστεύει ότι είναι και όμορφος

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

marley 4 έγραψε:η μονη μαλακια που εχεικανει ο ιβαν ειναι πως φερεται σαν ιποτης σε ενα κυκλο απο γκαγκστερ
Τα είπες όλα!
Σωστός!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σορρυ που θα βρωμίσω το φόρουμ για μια στιγμή. Εδώ μέσα σε μια φάση είχε πάρει το μάτι μου ένα αρδάκι βάζελο, που είχε κάνει 2-3 δημοσιεύσεις. Νομίζω την περίοδο τότε με τη φάση των τηλεοπτικών. Τον αναγνώρισα από το τουιτερ. Μας πουλάει τρελίτσα ο καραγκιοζάκος ότι ενώ ήταν βέβαιο ότι θα υποβιβαζόμαστε από την εεα - παραπλανώντας εσκεμμένα ή απλά από ασχετοσύνη ότι η εισήγηση της βοθροεπιτροπής στερείται δεσμευτικότητας - τώρα έγινε παρέμβαση και σε κάθε περίπτωση γλυτώνουμε τουλάχιστον τον οικονομικό αφανισμό. Επαναλαμβάνω αυτά τα γράφει αρδόφουστος ομάδας, που αγωνίζεται από ... ελεημοσύνη στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΟΚ. Και μας λέει ότι κανένα πρωτάθλημα δεν εμποδίζεται ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει παρά μόνο ... όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παρακολουθώ τις συζητήσεις από χτες και έχω γράψει και εγώ το κοντό μου και το μακρύ μου, που δεν το συνηθίζω συχνά (αν θέλετε το αποφεύγω συχνότερα) αλλά βγήκα εκτός εαυτού με τον Τσέο μας και παρασύρθηκα. Η συζήτηση εδώ μέσα, όπως άλλωστε και όλες οι δημόσιες συζητήσεις, μπορεί να σε τρελάνει. Ιδίως αν δεν είσαι καινούριος στο φόρουμ, ξέρεις απόψεις, άτομα (nicknames) και δε γεννήθηκες χτες γενικότερα. Τέλος πάντων, την άποψη μου την έχω πει από διμήνου για το τι έρχεται - και η αντίδραση που περιλαμβάνει συνήθως απαντήσεις με έναν αρκετά σημαντικό αριθμό κλασμένων @ρχιδιών στο λεκτικό και στη διατύπωση τους ήταν μέσες άκρες αναμενόμενη. Τρία πράγματα θέλω να επισημάνω, το ένα το έγραψα ξανά σήμερα μέ πολλά λόγια, το δεύτερο προ διμήνου στο καμπανάκι, που πρέπει να το επαναλάβω και σήμερα και το τρίτο είναι μια απλή ερώτηση/προβληματισμός.

1. Το πρωί έγραψα: "Η υπόθεση όλη ήταν για Blitzgrieg από το 2018. Με ένα χρόνο προετοιμασίας και τους διαθέσιμους πόρους Σαββίδη θα μπορούσες τώρα να ήσουν από την άλλη μεριά. Αντ' αυτού εμείς σε ζωντανή αναμετάδοση, ψάχνουμε και ότι βρούμε. Με το συμβόλαιο του Βέρνμπλουμ και δύο χρόνια στη διάθεση της, μια κεντροευρωπαική νομική φίρμα που συνεργάζεται με ένα πολύ καλό γραφείο νομικής διερεύνησης (για να το πω κομψά) και ένα guerilla media παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμό να υποστηρίζει το όλο εγχείρημα, όλα θα ήταν διαφορετικά. Σε άλλα νέα, ο Φωτιάς που αν δεν κάνω λάθος σφύριξε στον Βόλο τον γαύρο πότε έχει δικάσιμο και που σφυρίζει ο Κομίνης την Κυριακή ξέρουμε;"

Τι θέλω να πω. Ακόμα και τώρα (αν και μάλλον πολύ αργά - και όλο το σύστημα θα είναι ήδη αχινός) θα πρέπει να ξεκινήσει η νομική διερεύνηση σε πεδία προσφορότερα του τοξικού και στημένου Ελληνικού και με μεγαλύτερο impact και visibility από ότι η ψωροκώσταινα, για την οποία πιστέψτε με κανείς δεν ενδιαφέρεται. Και αυτό βρίσκεται στην Ευρώπη. Follow the money έχουμε κάνει ποτέ για τις συναλλαγές στο εξωτερικό; Πληρώθηκαν τα 25 εκατομμύρια της Λεβερκούζεν για τον Ρέτσο; Με ποια παραστατικά; Πότε; Πότε έγιναν οι λογιστικές εγγραφές; Πως επηρεάζεται το FFP από αυτές, αν έγιναν; Λέω ένα απλό παράδειγμα και θυμίζω και πάλι, πως η απόφαση της ΕΕΑ βγήκε (κατά πάσα πιθανότητα - απομένει να δούμε το σκεπτικό) με την χρήση παρανόμως αποκτηθέντων αποδεικτικών στοιχείων (ίσως ο Doug θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κατά πόσο αυτός είναι ακόμα ένας λόγος απόρριψης της απόφασης, πέραν της παράτυπης σύνθεσης).

2. Το PlanB του συστήματος, περιλαμβάνει και τον Παναιτωλικό. Δεν ξέρω τι και πως, αλλά τον περιλαμβάνει. Απλά το ρίχνω ξανά εδώ, να υπάρχει πιο φρέσκο.

3. Με όσα είδα να γράφονται στις τελευταίες σελίδες και με δεδομένο πως τώρα πια κανείς δεν μπορεί να κλάσει @@ όπως πριν και να αρνηθεί πως έχουμε πόλεμο και επιστράτευση, μήπως - λέω μήπως- το να κλείσει για λίγο το φόρουμ σε μη εγγεγραμμένους χρήστες είναι μια σκόπιμη, αν όχι επιβεβλημένη λύση;

Αυτά. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα τα πούμε 23/2 στο τσιμέντο. Αν μας αφήσουν.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Πολύ ωραία το έθεσε κάποιος τύπος μόλις τώρα σε ένα ράδιο.
Θέλεις να κάνεις σουξουμουξου με την Ξάνθη ?
Αγόρασε δύο παίκτες ντεμέκ ταλέντα πλήρωσε 10 εκατόμμυρια και τέλος. Ούτε ανηψιοι ούτε διαδρομές χρήματος ούτε τίποτα. Πλύσιμο στο χέρι με ΟΜΟ όπως κανει ο γαβρος χρόνια τώρα.
Και στο τέλος είπε και τον Ιβάν ότι είναι πολύ αθώος ειρωνικά.
Μαλακες Ε μαλακες εκεί στην ΠΑΕ. Μας έχετε φάει τα συκωτια με την ανικανότητα σας
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marley 4 έγραψε:η μονη μαλακια που εχεικανει ο ιβαν ειναι πως φερεται σαν ιποτης σε ενα κυκλο απο γκαγκστερ
Καθόλου σαν ιππότης δεν φέρεται αλλά δεν είναι και Κούγιας για να βγάζει δελτία τύπου για το τι θα ακολουθήσει.
Ο Ιβάν όταν μιλάει πολλές φορές μπορεί να λέει πολλά και να μην τον δίνουμε πολλή σημασία, αλλά προχθές στη συνάντηση που είχε είπε κάτι στον Μαρινάκη και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας... είπε " αν πειράξεις την οικογένεια μου ή τον ΠΑΟΚ σε τελείωσα".
Κ αφού το είπε αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Gospi »

JohnDag έγραψε:Gospi τα Διοικητικά Δικαστήρια δεν μπαίνουν στην ουσία της υπόθεσης.

Που το στηριζεις αυτο?
Πως γινεται μια αποφαση/γνωμοδοτηση υποχρεωτικης φυσεως να επιφερει κυρωσεις και να μην προβλεπεται επανελεγχος της σε επιπεδο διοικητικων δικαστηριων οσον αφορα την ουσια της?
Χωρις να ειμαι εξειδικευμενος σε θεματα δημοσιου δικαιου, απο τα λιγα που ξερω, νομικα δεν μου φαινεται λογικο η αποφαση μιας επιτροπης που διοριζεται απο Υπουργο να μην προσβαλλεται αναφορικα με θεματα ουσιας ενωπιο κανενος δικαστηριου.
epitropos

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από epitropos »

Gospi έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τώρα μπαίνουμε σε καθαρά νομικά μονοπάτια αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς.

Το θέμα μας είναι να ακυρωθεί η συγκεκριμένη γνωμοδότηση της ΕΕΑ;

Άντε πες και ακυρώθηκε; τι σημαίνει αυτό, ότι δημιουργεί δεδικασμενο για την ουσία της υπόθεσης; όχι βέβαια.

Θα συσταθεί εκ νέου Επιτροπή με νόμιμο τρόπο και αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν παράβαση θα γνωμοδοτησουν πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Εντωμεταξύ, θα έχει περάσει ήδη η τροπολογία και η πειθαρχική της Σουπερλιγκ θα επικυρώσει τις προβλεπόμενες ποινές.

Η ουσία εδώ πέρα είναι μια και μοναδική. Να μην έχεις κάνει πατάτα.

Αν την έχεις κάνει, ότι νομικές ενέργειες και να ακολουθήσεις απλά θα καθυστερήσεις το μοιραίο.

Εξαρταται αν η γνωμοδοτηση της ΕΕΑ θα ανατραπει για λογους ουσιας ή τυπικες πλημμελειες. Αν προσφυγουμε αναφορικα με την ουσια του πραγματος τοτε η τυχον εκδοση αποφασης υπερ μας θα κρινει το θεμα οριστικα. Αν απλα ακυρωσουμε την αποφαση για θεματα συνθεσης τοτε ναι, θα ξαναπερασουμε απο την εεα.
Αυτη ειναι η δικη μου ταπεινη γνωμη
Σωρρευτικα κατα της ουσιας για την πληρωση των αντικειμενικων στοιχειων (προφανως δε δεχομαστε αυτα που μας καταμαρτυρουν) αλλως πως την σε καθε περιπτωση το προσβολη του πορισματος για το τυπικο επι της διαδικασιας.. Btw κοινος φιλος ο εξ Αθηνων δικηγορος xD
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

mbison έγραψε:Mπραβο invisible για το ρεπορταζ.
Εχουμε κανει κι αλλη μαλκια, δεν δηλωθηκε η αυξηση του μετοχ κεφαλαιου απο τον Ιβαν γραφει εδω https://www.contra.gr/podosfairo/paok-x ... 72728.html, και επισυρει την ιδια ποινή. Σφιξαμε νομιζω.
Κατατοπιστικοτατο το αρθρο όσον αφορα στο θεμα της δεσμευτικοτητας της γνωμοδοτησης της ΕΕΑ και σε τι συνισταται.

Αν λοιπον ισχυει οτι καναμε και τετοια μαλακια σχετικα με το θεμα της αυξησης του μετ. κεφαλαιου, τοτε ειμαι σιγουρος οτι εχουμε τρυπημα απο μεσα.
Δεν μπορω να πιστεψω πως οφειλονται σε αμελεια ολα αυτα. Καποιο στελεχος τρυπησε τον Ιβαν ξεκαθαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 29 Ιαν 2020, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ο Σελοφαν τα έγραψε και τα ενοησε όλα. Όποιος κατάλαβε καλως. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές.
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Ολοι εχουμε αρρωστησει με αυτα που γινονται αλλα πρεπει να κανουμε " διαχειρηση" κυριως στα μυαλα μας γιατι θα τα χασουμε και αυτα.
Ειναι αιπιστιμονες δεν τους δοθηκε τυχαια ο τιτλος τον Ιβαν δεν τον φοβαμαι για το νομικο επιτελειο της Παε παντως δεν πεταω και τη σκουφια μου μακαρι να κανω λαθος.

Κοντα στην ομαδα παιδια τιποτε αλλο την ομαδα και τα ματια μας!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

renegade έγραψε:
Καθόλου σαν ιππότης δεν φέρεται αλλά δεν είναι και Κούγιας για να βγάζει δελτία τύπου για το τι θα ακολουθήσει.
Ο Ιβάν όταν μιλάει πολλές φορές μπορεί να λέει πολλά και να μην τον δίνουμε πολλή σημασία, αλλά προχθές στη συνάντηση που είχε είπε κάτι στον Μαρινάκη και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας... είπε " αν πειράξεις την οικογένεια μου ή τον ΠΑΟΚ σε τελείωσα".
Κ αφού το είπε αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει

ελα ρε φιλε
παραμυθια δεν ειπε ποτε κατι τετοιο

και δεν χρειαζεται να μιλαει ο ιβαν εχει μμε να το κανουν

ο μαρινακης κανει παρτυ γενικα σε αθλητικα κοινωνικα πολιτικα μμε
σε εφερε παλι στο σκαμνι και εσυ δεν βγαζεις αχνα
τα ζωα μου αργα ειναι η παε
αυτη ειναι η μαυρη αληθεια

δεν φοβαται τον μαρινακη αλλα παιζει αλλιως το παιχνιδι και θα ειναι χαμενος
DrunkKiddo

Δημοσίευση από DrunkKiddo »

Το ότι ο Ιβαν μπορεί να έχει κάνει λαμόγια δεν το γνωρίζω, αλλά δεν ια μου φανεί και περίεργο. Βέβαια από λαμόγια σε λαμόγια υπάρχει διαφορά. Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ τα οποία πηγαίνουν πέρα δώθε. Άγιος δεν είναι σίγουρα, με τον σταυρό στο χέρι δεν μπορεί να πηγαίνει. Δε ξέρω κατά ποσό είναι αυτό δυνατόν όταν διαχειρίζεσαι τόσα λεφτά. Πάντως αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άλλαξε ο νόμος ΧΩΡΙΣ να το θέλει ο παιδοβουβαλακης, καταλαβαίνετε τι ήττα είναι αυτή επιχειρηματική για τον 2ο. Γιατί δεν νομίζω το πρόβλημα τους βα είναι τα τίμια πρωταθλήματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”