Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

icue έγραψε:Εχουν σχεση τα δικαιωματα εικονας με τα συμβολαια; Γιατι χθες ο Γκαγκατσης ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να ειναι δυο ασχετα μεταξυ τους.
Περιληπτικά:

Τα "φώτα" σε αυτό το θέμα πέφτουνε από την Premier που και αυτή έχει υψηλότατη εφορία για τη μισθωτή εργασία.

πχ αν σε ένα ποδοσφαιριστή πρέπει να κάνουμε συμβόλαιο 1 εκ, ως μισθωτή εργασία, θα πρέπει με την εισφορά αλληλεγγύης να πληρωθεί εφορία ένα 55% στα μικτά.

Τι κάνουνε; φτιάχνει ο ποδοσφαιριστής μια εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της εικόνας του και κοστολογεί των εαυτό του για 500 πχ χιλιάρικα (ως μισθωτός) και άλλα 500 χιλιάρικα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων της εικόνας του με παροχή υπηρεσιών που έχει χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή. Επιπρόσθετα τα δικαιώματα αυτά μπορεί να ¨πωληθούν¨σε τρίτο και να μην επιβαρύνεται η ομάδα. Προφανώς κάτι τέτοιο παίζεται και στα δικά μας μεγάλα συμβόλαια
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

paok re niamou έγραψε:Ρε τρωμε ολοι μας τον ΠΑΠΑ που μας πλασαρουν και χανουμε την ουσια.
Ασχολουμαστε με την οποιαδηποτε μαλακια που ισως εχει γινει, και τα θεματα της ΕΟ, τον Τζηλο, το ναρκοπλοιο, τους εισαγγελεις που πανε σε αλλες ηπειρους, και αλλα 100 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, εχουν ξεχαστει απο ολους.
Και το χειροτερο ειναι οτι και η ιδια η ΠΑΕ δεν μιλησε γιαυτα.
Οπως λεει και ο Κωστης ( ποιος ? Αυτος ....) δεν γινεται να εξισωνεις ενα τρακαρισματακι με γρατζουνιες στο φτερο, με θανατηφορο σε καραμπολα με 20 αυτοκινητα.
Αυτα ειναι τα θεματα που επρεπε να εχουν γινει σημαια και οχι αν η Ξανθη ειναι παραρτημα μας.
Πες τα ρε αδερφέ.. όλοι κοιμούνται και πρώτη και καλύτερη η ΠΑΕ ή καλύτερα το νομικό τμήμα και οι οπαδοί μας παπαγαλιζουν ότι διαβάζουν και ακούνε στα ΜΜΕ του πρεζεμπορα
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Από δήλωση στελεχών ΝΔ (πηγή ΣΔΝΑ)
«Oι μεν δεν θέλουν καμιά τιμωρία ακόμη και αν έχει διαπραχθεί παρανομία. Οι άλλοι θέλουν την καταστροφή των πρώτων με ποινές δυσανάλογες με τα παραπτώματά τους. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιά του τέχνη κόσκινο, μιζάρει στον λαϊκισμό πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί να ψαρέψει στα θολά νερά τη στιγμή που ακόμη και οι ψηφοφόροι του του γυρίζουν την πλάτη. Ας μας πει όμως καθαρά. Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο; Η τιμωρία αυτή είναι ο υποβιβασμός;»

Κατ’αρχας: ένα μπράβο στη Μαρούπα, που γνώριζε η μυρίστηκε ποια θα είναι η κυβερνητική γραμμή και αποφάσισε αναλόγως, και εξηγώντας τα και δημόσια.

Η ουσία είναι: το κλίμα/γραμμή λέει, υποβιβασμός πολυ χοντρό, αφαίρεση βαθμών διακαιο, διότι αναλογικό , πάντα στη βάση των όσων απεφάνθη η ΕΕ-Αυγ.

Όλα αυτά στη λογική μιας ιδέατης κεντρικής εξουσία που θέλει να εμφανίζεται σαν να παίρνει ίσες αποστάσεις από
δυο που τσακώνονται. Ταιριάζει πάντως με όσα παρέθεσε φίλος περί
κρίση στις σχέσεις Μαρι-/Μητσο-Tacki.
icue

Δημοσίευση από icue »

tolis14 έγραψε:Αφού λοιπόν βγάλαμε το πόρισμα ότι κάποια μαλάκια έχει κάνει η ΠΑΕ, οτι έχουμε λερωμενη τη φωλιά μας κλπ, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τα εξής ερωτήματα?

1. Γιατί περίμενε ο χοντρός να αλλάξει η κυβέρνηση για να δημιουργήσει το θέμα?

2. Γιατί ο αυγενακης άλλαξε τα μέλη της επιτροπής και μάλιστα νύχτα με δικά του παιδιά?

3. Αν όντως έχει κάνει μαλάκια ο Ιβάν και υπάρχει πραγματικό θέμα, δεν θα είχε πολύ μεγαλύτερη ισχύ και νομιμότητα μι απόφαση από μια επιτροπή η οποία φαινομενικά δεν θα ηταν υπό τον έλεγχο τους?
Μαλακια απο μαλακια διαφερει. Δεν ειναι ολα τα λαθη ιδια. Πχ η Ξανθη ναι εκανε μαλακια, δεν δηλωσε μεσα σε δεκα μερες οτι εγινε η μεταβιβαση ενω ειχε παρει την αδεια για να γινει. Δεν σημαινει οτι πρεπει να πεσει για κατι τετοιο.

@seaman Ευχαριστω για την αναλυση. :D
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Τα κλεμμένα έγγραφα που αναρτήθηκαν στο 10.gr και εστάλησαν στην ΕΕΑ τελευταία στιγμή, έγραφαν ότι "η θυγατρική της RFA, που αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης, η RFA Promotion πλήρωσε 1,7 εκατ. ευρώ, τη σεζόν 2014-15, για 7 παίκτες του ΠΑΟΚ". Και αυτό αποδεικνύει ότι η RFA Promotion είναι του Σαββίδη, κι όχι του Καλπαζίδη. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει απόδειξη ότι ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι και ιδιοκτήτης της Ξάνθης? Μάλλον....γιατί ο Πανόπουλος ήθελε να τα πουλήσει πακέτο.

Το θέμα βέβαια είναι ότι ο πρεζέμπορας κατηγορείται για τον μισο ποινικο κωδικα και έπιασε τον ιβαν κώτσο...για να μην εχουμε αυταπατες ποιος κυβερνα εδω.....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Navi, η σωστή νομική κίνηση αυτήν την στιγμή είναι η προσφυγή στα Διοικητικά Διακαστηρια ώστε να κηρυχθεί ως άκυρη η σύσταση της ΕΕΑ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το τι θα γίνει στο μέλλον με άλλη σύνθεση κάνεις δεν μπορεί να το προβλέψει, ποσω μάλλον από τη στιγμή που δεν έχουμε καν λάβει γνώση για το πόρισμα της εν λόγω επιτροπής και ποια είναι αυτά τα "καταδικαστικα" στοιχεία που υπάρχουν.

Απλά, επειδή έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση στον κόσμο ότι αν ακυρωθεί η σύσταση της ΕΕΑ ακυρώνεται και η απόφαση εν γένει σωστό είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:ρε συ gospi αν ειναι οπως τα λες, που ειναι το αυτοδιοικητο οεο;

ΥΓ. ειναι δυνατον να εκανε τετοια παπαρια ο Αυγενακης με τη συνθεση της ΕΕΑ; :lol:
Δεν ξερω την διαδικασια τοποθετησης των μελων της ΕΕΑ κλπ. (κι αν δεν ειχα εξεταστικη στο μεταπτυχιακο θα καθομουν να τα διαβασω ολα, αλλα ας οψεται!)
Αλλα αν θεωρουν πως υπαρχουν παραλειψεις και παρατυπιες "μη νομιμη συνθεση" δλδ της επιτροπης τοτε καλα θα κανουν να το προταξουν και αυτο μαζι με τα της ουσιας!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

marley 4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:John Dag,

Τι νομικές δυνατότητες έχουμε να κινηθούμε κατά του Αυγενακη;

Μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Θεωρητικά μήνυση για παράβαση καθήκοντος. Αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα, δεν πρόκειται η ΠΑΕ να στραφεί νομικά κατά εν ενεργεία υπουργού. Αυτή είναι η εκτίμηση μου.

μπα
υπαρχει ο εξαναγκασμος σε παραιτηση
τι ειναι ο αυγενακης δηλαδη?
συμφωνω δεν θα κανει τιποτα η παε
Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση δεν είναι νομική ενέργεια, το ερώτημα του συνοπαδου ήταν συγκεκριμένο.

Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από alp920 »

JohnDag έγραψε:Τι θες να σου απαντήσω, σαν οπαδός. Ναι πιστεύω ότι είμαστε αθώοι.

Σα νομικός, όμως, μ' αυτά που έχω δει δεν παίρνω όρκο για κανέναν και για τίποτα.

Σαν οπαδός τις είπα τις απόψεις μου, εδώ προσπαθούμε 2-3 άτομα που έχουμε νομικές γνώσεις να βοηθήσουμε τους συνοπαδους μας να καταλάβουν κάποια πραγματα.

Δε νομίζω να αμφισβητούνται οι προθέσεις μας, αν έχω καταλάβει λάθος το σταματάω εδώ.

Ούτε καν θα σκεφτόμουν να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου.Δεν έχω και λόγο να το κάνω εξάλλου.Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε,προς Θεού.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

JohnDag έγραψε:Navi, η σωστή νομική κίνηση αυτήν την στιγμή είναι η προσφυγή στα Διοικητικά Διακαστηρια ώστε να κηρυχθεί ως άκυρη η σύσταση της ΕΕΑ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το τι θα γίνει στο μέλλον με άλλη σύνθεση κάνεις δεν μπορεί να το προβλέψει, ποσω μάλλον από τη στιγμή που δεν έχουμε καν λάβει γνώση για το πόρισμα της εν λόγω επιτροπής και ποια είναι αυτά τα "καταδικαστικα" στοιχεία που υπάρχουν.

Απλά, επειδή έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση στον κόσμο ότι αν ακυρωθεί η σύσταση της ΕΕΑ ακυρώνεται και η απόφαση εν γένει σωστό είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Απόφαση προσβάλλεται ως παράτυπη, με αιτιολογία τη μη νόμιμη σύνθεση της Επιτροπής και με στόχο την εξάλειψή της
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

το αρχ@δ@ ο Αυγενάκης ούτε μισή δήλωση έ?
Άβαταρ μέλους
nikoloo4

Δημοσίευση από nikoloo4 »

V-olakiotis έγραψε:John Dag,

Τι νομικές δυνατότητες έχουμε να κινηθούμε κατά του Αυγενακη;

Μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
O Αυγενάκης καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία. Δεν τον αγγίζει κανείς.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

JohnDag έγραψε:Τώρα μπαίνουμε σε καθαρά νομικά μονοπάτια αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς.

Το θέμα μας είναι να ακυρωθεί η συγκεκριμένη γνωμοδότηση της ΕΕΑ;

Άντε πες και ακυρώθηκε; τι σημαίνει αυτό, ότι δημιουργεί δεδικασμενο για την ουσία της υπόθεσης; όχι βέβαια.

Θα συσταθεί εκ νέου Επιτροπή με νόμιμο τρόπο και αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν παράβαση θα γνωμοδοτησουν πάλι με τον ίδιο τρόπο.

Εντωμεταξύ, θα έχει περάσει ήδη η τροπολογία και η πειθαρχική της Σουπερλιγκ θα επικυρώσει τις προβλεπόμενες ποινές.

Η ουσία εδώ πέρα είναι μια και μοναδική. Να μην έχεις κάνει πατάτα.

Αν την έχεις κάνει, ότι νομικές ενέργειες και να ακολουθήσεις απλά θα καθυστερήσεις το μοιραίο.

Εξαρταται αν η γνωμοδοτηση της ΕΕΑ θα ανατραπει για λογους ουσιας ή τυπικες πλημμελειες. Αν προσφυγουμε αναφορικα με την ουσια του πραγματος τοτε η τυχον εκδοση αποφασης υπερ μας θα κρινει το θεμα οριστικα. Αν απλα ακυρωσουμε την αποφαση για θεματα συνθεσης τοτε ναι, θα ξαναπερασουμε απο την εεα.
Αυτη ειναι η δικη μου ταπεινη γνωμη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι ρε συ seaman την εξάλειψη της συγκεκριμένης σύστασης όχι της ΕΕΑ γενικα.

Θα συσταθεί νες Επιτροπή νομότυπα και εξετάσει εκ νέου το θέμα.

Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

icue έγραψε:
tolis14 έγραψε:Αφού λοιπόν βγάλαμε το πόρισμα ότι κάποια μαλάκια έχει κάνει η ΠΑΕ, οτι έχουμε λερωμενη τη φωλιά μας κλπ, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τα εξής ερωτήματα?

1. Γιατί περίμενε ο χοντρός να αλλάξει η κυβέρνηση για να δημιουργήσει το θέμα?

2. Γιατί ο αυγενακης άλλαξε τα μέλη της επιτροπής και μάλιστα νύχτα με δικά του παιδιά?

3. Αν όντως έχει κάνει μαλάκια ο Ιβάν και υπάρχει πραγματικό θέμα, δεν θα είχε πολύ μεγαλύτερη ισχύ και νομιμότητα μι απόφαση από μια επιτροπή η οποία φαινομενικά δεν θα ηταν υπό τον έλεγχο τους?
Μαλακια απο μαλακια διαφερει. Δεν ειναι ολα τα λαθη ιδια. Πχ η Ξανθη ναι εκανε μαλακια, δεν δηλωσε μεσα σε δεκα μερες οτι εγινε η μεταβιβαση ενω ειχε παρει την αδεια για να γινει. Δεν σημαινει οτι πρεπει να πεσει για κατι τετοιο.

@seaman Ευχαριστω για την αναλυση. :D
Τον χοντρό δεν τον ενδιαφέρει καμία Ξάνθη. Εμάς κυνηγάει. Οπότε γιατί στήθηκε όλο αυτό το σκηνικό για να μας ρίξουν, αφού αν όντως έχει κάνει μαλακία ο Ιβάν αυτό θα ήταν εύκολο και με οποιαδήποτε επιτροπή, η οποία θα είχε και πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία από μια επιτροπή διορισμενη από τον αχυράνθρωπο του χοντρού?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”