Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Με βαση λοιπον ολα οσα εχω διαβασει για το θεμα και οσα εχω ακουσει, κατεληξα στο εξης:
Η γνωμοδοτηση της επιτροπης απο την στιγμη που εχει αποφασιστικο χαρακτηρα, και οδηγει σε επικυρωση ποινων χωρις περαιτερω εξεταση της ουσιας, υποκειται σε ελεγχο απο τα διοικητικα δικαστηρια σε επιπεδο προσφυγης. Δεν νοειται να βγαινει γνωμοδοτηση δεσμευτικου χαρακτηρα απο επιτροπη και οχι δικαστηριο και να μην προσβαλλεται ειτε για λογους ουσιας ειτε για τυπικες παραλειψεις. Εξαλλου οπως αναφερθηκε η γνωμοδοτηση πρεπει να ειαι αιτιολογημενη και προφανως η υπαρξη αιτιολογιας, η πληροτητα αυτης καθως και η βασιμοτητα αυτης υποκειται σε ελεγχο.
Επομενως οφειλουμε να εξαντλησουμε ολα τα περιθωρια και να κινηθουμε σε επιπεδο δικαστικης προσβολης της ειτε για τα θεματα της συνθεσης της εεα ειτε για την ουσια της υποθεσης.
Η γνωμοδοτηση της επιτροπης απο την στιγμη που εχει αποφασιστικο χαρακτηρα, και οδηγει σε επικυρωση ποινων χωρις περαιτερω εξεταση της ουσιας, υποκειται σε ελεγχο απο τα διοικητικα δικαστηρια σε επιπεδο προσφυγης. Δεν νοειται να βγαινει γνωμοδοτηση δεσμευτικου χαρακτηρα απο επιτροπη και οχι δικαστηριο και να μην προσβαλλεται ειτε για λογους ουσιας ειτε για τυπικες παραλειψεις. Εξαλλου οπως αναφερθηκε η γνωμοδοτηση πρεπει να ειαι αιτιολογημενη και προφανως η υπαρξη αιτιολογιας, η πληροτητα αυτης καθως και η βασιμοτητα αυτης υποκειται σε ελεγχο.
Επομενως οφειλουμε να εξαντλησουμε ολα τα περιθωρια και να κινηθουμε σε επιπεδο δικαστικης προσβολης της ειτε για τα θεματα της συνθεσης της εεα ειτε για την ουσια της υποθεσης.
@pilotos 

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

- V-olakiotis
Μηνυση στον Αυγενάκης για παράβαση καθηκοντος.Αυριο το πρωί πριν την ψηφοφορία!
Γ@μηστε τους ρε!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Γ@μηστε τους ρε!
ρε συ gospi αν ειναι οπως τα λες, που ειναι το αυτοδιοικητο οεο;
ΥΓ. ειναι δυνατον να εκανε τετοια παπαρια ο Αυγενακης με τη συνθεση της ΕΕΑ;
ΥΓ. ειναι δυνατον να εκανε τετοια παπαρια ο Αυγενακης με τη συνθεση της ΕΕΑ;

Αυτο ειναι ειδηση ή ευσεβης ποθος του δημοσιογραφου.DimitrisS έγραψε:INPAOK
Οι «ασπρόμαυροι θα προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια για μη νόμιμη σύνθεση της ΕΕΑ και ακύρωση της απόφασης.
Έχουμε κάνει κάποια μαλακιά ,σαν παε , σίγουρο αυτό
- V-olakiotis
Σε στήνουν στα πέντε μέτρα!
Μηνυση στον Αυγενάκη, αύριο το πρωί.
Κάθομαι να σας την γράψω αν θέλετε.
Προσφυγή για παράνομη σύσταση της επιτροπής!
Σεβαστείτε τον λαό του ΠΑΟΚ!
Μηνυση στον Αυγενάκη, αύριο το πρωί.
Κάθομαι να σας την γράψω αν θέλετε.
Προσφυγή για παράνομη σύσταση της επιτροπής!
Σεβαστείτε τον λαό του ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τρί 28 Ιαν 2020, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που θα κάνει τώρα η ΠΑΕ σύμφωνα με το inpaok είχε προτείνει ο joshua από εχθές σαν πρώτη κίνηση που έπρεπε να γίνει.
Εγώ παιδιά νομικός δεν είμαι,δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ούτε να επηρεασω κανέναν,απλά προσπαθώ να καταλάβω αυτό το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούμε από εχθές και για άλλη μια φορά εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες γινόμαστε θεατές του.
Εγώ παιδιά νομικός δεν είμαι,δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ούτε να επηρεασω κανέναν,απλά προσπαθώ να καταλάβω αυτό το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούμε από εχθές και για άλλη μια φορά εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες γινόμαστε θεατές του.
obanebane έγραψε:Ρε παιδια αν η ΕΕΑ ειχε βγαλει αθωωτική εισήγηση δεν θα εξετάζομασταν από το όργανο της σουπερλιγκ και ότι άλλο υπάρχει στην πορεία;
Εγώ βλέπω ότι η τροπολογία θα κάνει κωλόχαρτο την εισήγηση της ΕΕΑ και όχι το αντίθετο.
Η τροπολογία αλλάζει μόνο την προβλεπόμενη ποινή. Από το αθώος ή υποβιβασμός στο από -3 έως -10
- navigator11
Κορίνθιε, δεν άλλαξε κάτι ως προς τα διαδικαστικά. Δεν προβλέπεται πχ ότι εφεξής σε περίπτωση λχ ιδιοκτητών παε φερομένων ως πολυϊδιοκτητών καταργείται το στάδιο της προσφυγής από κάθε έχοντα έννομο συμφέρον στην εεα και η διαδικασία ξεκινάει πλέον κατευθείαν ενώπιον του δικαιοδοτικού οργάνου της λίγκας. Χρειάζεται να προηγηθεί η γνωμοδότηση των αρκουδέηδων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η γνωμοδότηση προήλθε από έχουσα παρατυπία επιτροπή. Δε γίνεται να μην επηρεάζει αυτό τη μετέπειτα διαδικασία, έστω τύποις. Αν μπορεί να κυνηγηθεί στα διοικητικά δικαστήρια, προφανέστατα θα κυνηγηθεί. Και ως προς τυχόν αβλεψία από το νομικό επιτελείο της παε, σε αυτό συντάσσομαι πλήρως με όλους όσοι τους κράζουν. Προφανώς και οφειλαν ευθύς εξ αρχής να το έχουν εντοπίσει.obanebane έγραψε:Ρε παιδια αν η ΕΕΑ ειχε βγαλει αθωωτική εισήγηση δεν θα εξετάζομασταν από το όργανο της σουπερλιγκ και ότι άλλο υπάρχει στην πορεία;
Εγώ βλέπω ότι η τροπολογία θα κάνει κωλόχαρτο την εισήγηση της ΕΕΑ και όχι το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 28 Ιαν 2020, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Πολλοι ερασιτεχνες μαζευτηκαν στην ΠΑΕ γιαυτο μας πηδανε σε ολες τις πιθανες και απιθανες στασεος.
Κανεις δεν ασχολειτε με την προληψη, και οταν γινει το κακο ειναι ηδη αργα να ασχοληθει καποιος με την καταστολη.
Ενα μικρο παραδειγμα, στο ματς με γαβρο και αεχ προπερσι, επρεπε να εχει στηθει κρυφα, ολοκληρο δικτυο με καμερες να καταγραφουν τα παντα. Ετσι ωστε να τους εχεις στο χερι μολις προκαλεσουν.
Ετσι θα ειχες πλανο κοντινο με το χαρτι στο πετο του Οσκαρ, και θα ειχες ολες τις αντιδρασεις στον διαδρομο των αποδυτηριων με το σφυριγμα του κομινη.
Και φυσικα δεν εκανες τιποτα εσυ αλλα εκαναν οι αλλοι την προπσγανδα τους και τον ηπιαμε, οπως θα τον πιουμε και φετος και του χρονου.
Με τον σταυρο στο χερι και την Λιβερπουλαρα μαζι με τον Κλοπα να φερεις, παλι τον Πουλο θα περνεις, ΕΣΥ και μαζι σου ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Αλλαγη τακτικης θελει σε ολα τα επιπεδα
Κανεις δεν ασχολειτε με την προληψη, και οταν γινει το κακο ειναι ηδη αργα να ασχοληθει καποιος με την καταστολη.
Ενα μικρο παραδειγμα, στο ματς με γαβρο και αεχ προπερσι, επρεπε να εχει στηθει κρυφα, ολοκληρο δικτυο με καμερες να καταγραφουν τα παντα. Ετσι ωστε να τους εχεις στο χερι μολις προκαλεσουν.
Ετσι θα ειχες πλανο κοντινο με το χαρτι στο πετο του Οσκαρ, και θα ειχες ολες τις αντιδρασεις στον διαδρομο των αποδυτηριων με το σφυριγμα του κομινη.
Και φυσικα δεν εκανες τιποτα εσυ αλλα εκαναν οι αλλοι την προπσγανδα τους και τον ηπιαμε, οπως θα τον πιουμε και φετος και του χρονου.
Με τον σταυρο στο χερι και την Λιβερπουλαρα μαζι με τον Κλοπα να φερεις, παλι τον Πουλο θα περνεις, ΕΣΥ και μαζι σου ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Αλλαγη τακτικης θελει σε ολα τα επιπεδα
[quote="obanebane"]Karl,τι βλέπεις να γίνεται;
Δηλαδή πέρα από αυτό που προτρέπεις-προτείνεις να κανει η ΠΑΕ,τι πιστεύεις οτι θα γίνει στο τέλος;[/]
Πραγματικά δεν έχω ιδέα: δε ξέρω και ποσό συμβατά είναι όλα αυτά με
το νομικό πλαίσιο UEFA/FIFA και πως θα ψήφισαν οι βουλευτές του Μαρινάκη.
Και τι άλλο μπορεί να σκάσει εις βάρος Μαρινάκη/Γαύρου.
Παντως θα κοιμάμαι πιο ήσυχος γνωρίζοντας ότι η μόνη πιθανή ποινή η υποβιβασμός η τιποτε - ακούγεται ισως λίγο διεστραμμένο αλλά είναι ενδεικτικο της σχιζοφρενούς κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε.
Δηλαδή πέρα από αυτό που προτρέπεις-προτείνεις να κανει η ΠΑΕ,τι πιστεύεις οτι θα γίνει στο τέλος;[/]
Πραγματικά δεν έχω ιδέα: δε ξέρω και ποσό συμβατά είναι όλα αυτά με
το νομικό πλαίσιο UEFA/FIFA και πως θα ψήφισαν οι βουλευτές του Μαρινάκη.
Και τι άλλο μπορεί να σκάσει εις βάρος Μαρινάκη/Γαύρου.
Παντως θα κοιμάμαι πιο ήσυχος γνωρίζοντας ότι η μόνη πιθανή ποινή η υποβιβασμός η τιποτε - ακούγεται ισως λίγο διεστραμμένο αλλά είναι ενδεικτικο της σχιζοφρενούς κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε.
Re: Προπαγάνδα και
Δεκτη και σεβαστη η διαφωνια.Gospi έγραψε:..
Συναδελφε να μου επιτρεψεις εν μέρει να διαφωνησω. Παρότι συμφωνω ως προς το οτι θα ήταν καλο και συμφέρον να δηλώνεις την αθωότητα σου επι παντος επι στητου δε το θεωρω απαραίτητο. Και το συστημα μας οπως σιγουρα γνωριζεις δεν ειναι σαν την Αμερική. Ουτε θεωρω οτι η αποδοχη της τροπολογιας συνεπάγεται ομολογία. Χωρις βεβαια να εχω διαβασει ολοκληρο το κειμενο της τροπολογιας δε πιστευω οτι πορισμα επιτροπής θα καθισταται τελεσιδικο και αμετάκλητο. Επισης (θελω να) πιστεύω οτι αυριο έχοντας πληρη γνωση των νεων συνθηκων θα υπαρξει οργανωμένη και συγκροτημένη αντιδραση. Καποιες φορες η οργάνωση ειναι πιο θεμιτη απο τις επικοινωνιακες φαμφαρες, δεχομενοι το τεκμηριο της αθωότητας και την ρηση "καθαρός ουρανος..".. Συντομα θα μπορουμε να μιλήσουμε με περισσοτερα δεδομενα βεβαια
Βεβαια να συνυπολογισεις, πως το θεμα τη τροπολογιας δεν εχει διαφοροποιησει ιδιαιτερα τα ουσιαστικα δεδομενα της υποθεσης.
Τι εννοω? δεν προεκυψαν νεα στοιχεια και δεδομενα που χρηζουν επανεξετασης απο την ΠΑΕ και αλλαγη πλανου κινησης. Εδω μιλαμε για μια τροπολογια που εισαγεται πριν καν αποφανθουν τα αρμοδια οργανα, προδικαζοντας και επικυρωνοντας την ενοχη μας, με ενα υφος προστατευτικο υπερ μας, στα πλαισια της διασφαλισης της συνοχής της χωρας, και οχι της νομιμοτητας.
Τι περιμενουν λοιπον οι κυριοι της ΠΑΕ για να τοποθετηθουν? Εχει τοποθετηθει επι της τροπολογιας εχρι και ο τελευταιος Ελληνας, πλην των αμεσα εμπλεκομενων!
Εγω οσμιζομαι αποδοχη και επαναπαυση.[/quote]
Με βρισκεις και εμενα σύμφωνο (και ως προς την αναρτηση του συναδελφου στο fb) και γι αυτον ακριβως τον λογο πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα υπαρξει καν ανακοινωση αλλα αμεση προσφυγη στα διοικητικα και για το ακυρωσιμο της αποφασης λογω νομιμης (?) συνθεσης αλλα και αναφορικα με την ουσια (πολλα ερωτηματικα λογω μη εμφανισης του σκεπτικου της αποφασης). Βεβαιως βεβαιως αμαφερομαστε σε μια ΕΕΑ της οποιας το και αυτη τη στιγμη μελος της δηλωνε προ 3ετιας οτι δεν προεκυπτε συμμετοχη Μαρινακη στη διοικηση του Ολυμπιακου (απειλειτο ανάκληση του πιστοποιητικου συμμετοχης).. Κοντος ψαλμος αλληλουια
Είναι κάποιος μοντ να του στείλω πμ, αλλιώς αν δεν υπάρχει θέμα για ρουφ να το γράψω εδώ
-
Παιδιά μέσα σε όλα τα σενάρια ποιος σου λέει πως ο Σαββίδης δεν αηδιασε με αυτό το μπουρδ#λο και θα τα βροντήξει και θα φύγει;