Γιατι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο οταν αφορα κρατικη επιτροπη?jibbie έγραψε:ασχετο, απορια. απ τη στιγμη που ειναι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο η συγκεκριμενη τροπολογια, ενδεχομενη καταγελλια στη FIFA δεν οδηγει σε Grexit?
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
μαζεψε ρε ΠΑΕ 10 ονοματαρες νομικους να βγαλεις μια αντιδραση ρε πουστ μου
τι μεθοδεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ?ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ24
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση - καταπέλτη το βράδυ της Δευτέρας κατά της εισήγησης - σκανδάλου της ΕΕΑ και του κ. Λευτέρη Αυγενάκη συνεχίζει τις ενέργειες με στόχο την προάσπιση του συλλόγου και των μεθοδεύσεων που γίνοντας εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης καλεί το Σάββατο 1/2 και ώρα 11:00 στο PAOK Sports Arena τους βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης με σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και των μεθοδεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο e-mail που λαμβάνουν οι βουλευτές των κομμάτων, σημειώνεται πως η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη και επιβεβλημένη.

γιατι πρακτικα δεσμευει τις πειθαρχικες επιτροπες σε επιβολες συγκεκριμενων ποινων, οχι;joshua έγραψε:Γιατι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο οταν αφορα κρατικη επιτροπη?jibbie έγραψε:ασχετο, απορια. απ τη στιγμη που ειναι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο η συγκεκριμενη τροπολογια, ενδεχομενη καταγελλια στη FIFA δεν οδηγει σε Grexit?
ΥΓ. Ο γκεη με ανοικτη επιστολη ζηταει την καταψηφιση της τροπολογιας. προφανως αν δεν τη θελουμε, στελνουμε και εμεις μια αντιστοιχη επιστολη και τελειωνει το παραμυθι. ενδεχομενη σιωπη λογικα σημαινει οτι η ΠΑΕ την θελει λεω εγω..
Ειναι κρατικο οργανο ομως, δεν ειναι ποδοσφαιρικο οργανοjibbie έγραψε:γιατι πρακτικα δεσμευει τις πειθαρχικες επιτροπες σε επιβολες συγκεκριμενων ποινων, οχι;joshua έγραψε:Γιατι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο οταν αφορα κρατικη επιτροπη?jibbie έγραψε:ασχετο, απορια. απ τη στιγμη που ειναι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο η συγκεκριμενη τροπολογια, ενδεχομενη καταγελλια στη FIFA δεν οδηγει σε Grexit?
ΥΓ. Ο γκεη με ανοικτη επιστολη ζηταει την καταψηφιση της τροπολογιας. προφανως αν δεν τη θελουμε, στελνουμε και εμεις μια αντιστοιχη επιστολη και τελειωνει το παραμυθι. ενδεχομενη σιωπη λογικα σημαινει οτι η ΠΑΕ την θελει λεω εγω..
Τζιμπι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από τον γαβρο.ο γάβρος ας κάνει ο,τι θέλει.
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και
Και τώρα έπαψε να ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και παρέλυσε η μέχρι χτες ξεκάθαρη και βροντόφωνη βούληση της ΠΑΕ να υπεραμυνθεί "εαυτού" στα δικαιοδοτικά όργανα, ας πούμε; Σοβαρά τώρα; Σε λίγο θα αρχίσει να υποστηρίζεται πως δε θα στείλουν καν νομική υπεράσπιση στις ακροαματικές διαδικασίες.JohnDag έγραψε:Μη μου λέτε πράγματα που τα γνωρίζω (και) λόγω επαγγέλματος/επιστήμης που έχω σπουδάσει/υπηρετήσει.
Γνωστά είναι αυτά.
Αν νομίζετε ότι οι αποφάσεις στα δικαστήρια παίρνονται αυστηρά με το τι λέει ο νόμος και οι δικαστές είναι κομπιούτερ είστε γελασμένοι.
Όταν είσαι αθώος, είσαι αθώος. Δεν θα παραθέσεις τα νομικά σου επιχειρήματα χωρίς να είναι ανάγκη αλλά την αθωότητα σου θα την διακηρύξεις σε κάθε ευκαιρία.
Δεν γίνεται τη μια μέρα και όταν η επαπειλούμενη ποινή είναι η έσχατη να φέρνεις τον κόσμο πάνω κάτω και την επόμενη όταν η επαπειλούμενη ποινή είναι ευνοϊκότερη να χάνεσαι από προσώπου γης.
Βάση της χθεσινής αντίδρασης η ΠΑΕ έπρεπε με το που κυκλοφόρησε η είδηση για την τροπολογία να δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν επιθυμεί χαριστικές ρυθμίσεις, ότι είναι ξεκάθαρα αθώα και ότι θα αποδείξει την αθωότητα της στα δικαστήρια.
Το ότι δεν το έκανε είναι ξεκάθαρα λάθος, τουλάχιστον για μένα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω για τη διευκρινηση προεδρε.Taseos έγραψε:Τζιμπι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συρθεί πίσω από τον γαβρο.ο γάβρος ας κάνει ο,τι θέλει.
Μάλλον συμπάσχουμε πολλοί..hasio_john έγραψε:Δεν υπάρχουν λόγια ρε πστ μου! Το τραγικό είναι πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν μιας και φαινόμαστε σαν ευνοημένοι που θα σωθούμε ... μόνο με αφαίρεση βαθμών και όχι με υποβιβασμό.
Να σας πω την αλήθεια είμαι σε μια φάση κενού. Δεν ξέρω πως νιώθω, δεν ξέρω πως πρέπει ν' αντιδράσω, δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσω την ζωή μου για τα σκατά αυτά, δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσει η στάση μου προς την οικογένειά μου για όλα αυτά (εννοώ να είμαι μέσα στα νεύρα). Πραγματικά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να την πάμε σε άλλη λίγκα εκτός χώρας, μακρυά από τον εμετό αυτόν που ήμαστε τώρα. Να τους αφήσουμε τους "πρωταθλητές" να παίζουν με τις λάρισες και τους παναιτωλικούς, ν' αφήσουμε την λίγδα να φαλιρίσει με τους φτωνομπινέδες που θα μείνει. Να σταματήσει ο Ιβάναρος ΚΑΘΕ επιχειρηματική δραστηριότητα στην χώρα, μην τους δώσει ξανά ούτε σεντ.
Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην ψηφιστεί η τροπολογία. Εμείς που είμαστε? Στον Καίσαρη και τους αγοράζουμε ρολεξάκια?
ο εσκομπαρ παιζει παιχνιδια
τι θελει η παε α η β δεν εχει σημασια
ο εσκομπαρ και ο κουμπαρος του μητσοτακης ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ
τι θελει η παε α η β δεν εχει σημασια
ο εσκομπαρ και ο κουμπαρος του μητσοτακης ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ
- PAOK_Antarctica
Μια χαρά το παίζουν το θέατρο οι γκέι.
Εμείς ύπνο βαθύ.
Εμείς ύπνο βαθύ.
Navi, δεν ξέρω αν αδυνατείς να καταλάβεις τι γράφω από αδυναμία αντίληψης ή από την θολούρα που επικρατεί σε όλους μας τις τελευταίες ώρες.
Σε παρακαλώ να μην "βάζεις" στα λεγόμενα μου πράγματα που δεν έχω πει.
Σε παρακαλώ να μην "βάζεις" στα λεγόμενα μου πράγματα που δεν έχω πει.
να ρωτησω τους νομικους του φορουμ..το οτι η αλλαγη στα μελη της ΕΕΑ δεν περασε απο την μορφωτικων υποθεσεων, προσβαλλει την εγκυροτητα της αποφασης;