Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Napoli4 »

marley 4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
dtown έγραψε:Ονομαστική ψηφοφορία! Να τους δουμε τωρα τους βουλευτές Θεσσαλονίκης
Τι ακριβώς να δουμε; μας συμφέρει ή όχι η τροπολογία;

Η ΠΑΕ όφειλε μια ανακοίνωση, τουλάχιστον να εκφράσει τη θέση της σε αυτά που γίνονται.

ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΑΕ

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΣΑΙ - 3ΜΕΧΡΙ -10

ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?
Εγώ συμφωνώ. Να μην περάσει. Αν ομως την καταψηφίσουν οι βορειοελλαδιτες δε θα αρέσει στην πλειοψηφια των ΠΑΟΚτζηδων. Γι αυτό έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ.
fog4

Δημοσίευση από fog4 »

Δε μπορώ να καταλάβω τη σιωπή της παε. Με ενοχλεί. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά ουσιαστικά δείχνουμε να δεχόμαστε τη τροπολογία.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

gika έγραψε:Ακριβώς. Τι περιμένετε από τους βουλευτές (όχι ότι θα παίρνανε γραμμή υπέρ μας και κατά του κόμματος) όταν η ίδια η ΠΑΕ δεν έχει επικοινωνήσει τη θέση της;

Και; Η δικαιολογία τους δηλαδή θα είναι ότι δεν υπήρξε αντίδραση ή ασθενής αντίδραση από την παε, οπότε δεν είχαν περιθώριο από το να ψηφίσουν υπέρ της νέας κλοπής σε βάρος του ΠΑΟΚ; Βέβαια, κάποιοι ακόμα και από κάτι τέτοιο θα έχουν την προδιάθεση να "ψηθούν", δεν έχω μεγάλες αμφιβολίες :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μελέτησα προσεκτικά την κωδικοποίηση της σχετικής νομοθεσίας. Τα όσα διαβάζαμε στο sdna περί κρίσης από τον πρωτοδίκη της βασιμότητας της απόφασης της ΕΕΑ δεν είναι σίγουρο ότι ισχύουν.

Το κείμενο που ανέβασαν χτες και στο οποίο βάσιζα την ως τώρα άποψή μου

https://www.sdna.gr/podosfairo/685542_n ... ma-tis-eea

"1. Σε περίπτωση μη χορήγησης ή ανάκλησης του πιστοποιητικού «τήρησης των υποχρεώσεων που προβλέπονται από τον παρόντα νόμο», της παρ. 3 του άρθρου 77Α του ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που εκδίδεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) η τελευταία εκδίδει πόρισμα ελέγχου πλήρως αιτιολογημένο και το διαβιβάσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η Ε.Π.Ο, στην συνέχεια το διαβιβάζει στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της Διοργανώτριας Ένωσης, η οποία με βάση το άνω πόρισμα, το οποίο ελέγχεται ως προς την ουσιαστική του βασιμότητα στην ανοιγόμενη ενώπιόν της πειθαρχική δίκη, επιβάλλει στην υπαίτια ΠΑΕ τις παρακάτω ποινές…."

Σίγουρα δεν είναι ΄κομμάτι του Νόμου.

Πιθανό να είναι μέρος του εσωτερικού κανονισμού (ΠΔ) της ΕΕΑ, δεν ξέρω

Λέτε να μας ταΐζουν και εμάς σανό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 28 Ιαν 2020, 20:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

η θα εισαι με εμας η με τον ιβαν
ειναι το μυνημα απο μαξιμου

η διαγραφη ζαγορακη δεν σας λεει τιποτα?

ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΚΟΛΚΑΣ:ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ Γινεται ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ !
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και η ΠΑΕ το δέχεται σιωπηλή; Αυτό δείχνει ενοχή και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Μάγκες δεν είμαι καλά αυτήν την στιγμή νιώθω να βραζω. Δεν γίνεται αυτό που ζούμε ακόμα και φταιχτες να είμαστε είναι αισχρό αυτό το πανηγύρι. Ποιο στημένο δεν γίνεται. Άμεσα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση με αυτά τα αισχοι όχι ο Αυγενακης.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να σε πάρουν τηλέφωνο; Στείλε το κινητό σου
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

δηλαδη αν βγαλει ανακοινωση η παε τι θα γινει ?

ξεκολατε

θα εχουμε εξεγερση η θα σκυψουμε

αντε να μας δω..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

Taseos έγραψε:Να σε πάρουν τηλέφωνο; Στείλε το κινητό σου
Έλα ρε συ, είναι όλοι στην τσίτα. Εντάξει, ας προσπαθήσουμε λίγο να το χαλαρώσουμε. Στο φινάλε, όλοι για τον ίδιο λόγο είμαστε τρελαμένοι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gergeo4 έγραψε:ΚΟΛΚΑΣ:ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ Γινεται ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ !
Aπο πού κι ως που ρε παιδια?.
Για αποφαση δικαιοδοτικου οργάνου μιλαει ΥΣΤΕΡΑ απο εκθεση της ΕΕΑ https://inpaok.com/629793/to-plires-kim ... opologias/. Τωρα στο σταρ ειπαν οτι θα αποφανθει η σουπερλιγκ, μετα ΕΠΟ κ υστατο οργανο το CAS
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η ΠΑΕ λογικά θα πρέπει να μελετά την τροπολογία και τις κινήσεις της. Ας μη βιαζόμαστε.

Αν δεν υπάρξει πάντως αντίδραση, θα θυμηθούμε το Σιμίτη που ευχαριστούσε για τα Ίμια τον αμερικάνο
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Παντως αυριο θα ψηφηστει . Πολυτιμος χρονος για πεισεις παντος τυπου. Και θα ψηφισουν Ονομαστικα ακομα καλυτερα. Αντε να σας δουμε να ψηφιζεται ονομαστικα νοπανα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν υπάρχουν λόγια ρε πστ μου! Το τραγικό είναι πως πέτυχαν αυτό που ήθελαν μιας και φαινόμαστε σαν ευνοημένοι που θα σωθούμε ... μόνο με αφαίρεση βαθμών και όχι με υποβιβασμό.
Να σας πω την αλήθεια είμαι σε μια φάση κενού. Δεν ξέρω πως νιώθω, δεν ξέρω πως πρέπει ν' αντιδράσω, δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσω την ζωή μου για τα σκατά αυτά, δεν ξέρω αν αξίζει να χαλάσει η στάση μου προς την οικογένειά μου για όλα αυτά (εννοώ να είμαι μέσα στα νεύρα). Πραγματικά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να την πάμε σε άλλη λίγκα εκτός χώρας, μακρυά από τον εμετό αυτόν που ήμαστε τώρα. Να τους αφήσουμε τους "πρωταθλητές" να παίζουν με τις λάρισες και τους παναιτωλικούς, ν' αφήσουμε την λίγδα να φαλιρίσει με τους φτωνομπινέδες που θα μείνει. Να σταματήσει ο Ιβάναρος ΚΑΘΕ επιχειρηματική δραστηριότητα στην χώρα, μην τους δώσει ξανά ούτε σεντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τρί 28 Ιαν 2020, 20:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”