Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από pgetsos »

gergeo4 έγραψε:ρε τον προσκυνημενο πανιωνιο
Ο Πανιωνιος (και ο Παναιτωλικος) εχουν εννομο ενδιαφερον απο την ολη ιστορια καθως αν πεσουμε εμεις και η Ξανθη σωζονται, τι περιμενεις να βγουν να πουν;
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

navigator11 έγραψε:Ειλικρινά, τζος, ξέρεις ότι πολλές φορές "φορτώνω" μαζί σου και σου τη "λέω" αλλά ποτέ δεν έχω αμφιβάλλει για το ότι είσαι αρρωστάκι. Πιστεύεις ότι, εφόσον μπορούσαν με πλήρως νομότυπο τρόπο να μας "σουτάρουν", θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να το κάνουν; Θα είχε βουήξει όλο το σύμπαν, εφόσον υπήρχε κάποιο αδιάσειστο στοιχείο σε βάρος μας.
Όχι δεν μπορούν να σουταρουν και ούτε τους συμφέρει να σε σουταρουν. Απόδειξη είναι ο παναθηναϊκός. Τον κράτησα με στην Α με έκτακτη τροποποίηση. Δεν τους συμφέρει να πέσουμε, απλά μας θέλουν αν ισχυρούς για να ελέγχουν το παρασκήνιο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλά, ειδικά ο Δάρας, ας ετοιμάζεται σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:Ειλικρινά, τζος, ξέρεις ότι πολλές φορές "φορτώνω" μαζί σου και σου τη "λέω" αλλά ποτέ δεν έχω αμφιβάλλει για το ότι είσαι αρρωστάκι. Πιστεύεις ότι, εφόσον μπορούσαν με πλήρως νομότυπο τρόπο να μας "σουτάρουν", θα είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να το κάνουν; Θα είχε βουήξει όλο το σύμπαν, εφόσον υπήρχε κάποιο αδιάσειστο στοιχείο σε βάρος μας.
Μα δεν ειπα ποτε οτι υπαρχει καποιο αδιασειστο στοιχειο, η ακομα περισσοτερο καποιο που να στοιχειοθετει πολυιδιοκτησια.Πιστευω ομως, αν θες την αποψη μου, με βαση οτι εχει διαρευσει και ουδεποτε διαψευσαμε, οτι καποιου ειδους αγαρμπη σχεση υπαρχει μεταξυ ημων και Ξανθης,σχεση αντιστοιχη με αυτες που παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δεν με ενοχλουν αν δεν δινουν δικαιωματα στους αντιπαλους να με βλαψουν. Πανω σε αυτο πατησαν και οι επιστημονες του βουρκου,για να στηριξουν σε επιτροπες που δεν κρινουν με χαρακτηρα ποινικου δικαστηριου ,οτι προσπαθουν να στηριξουν και καταφεραν σε πρωτο βαθμο.Ακομα περιμενω τις μηνυσεις μας προς καθε εναν που αναπαρηγαγε το θεμα,οπως εβγαινε προς τα εξω τις πρωτες στιγμες που αυτο βγηκε στην επιφανεια.Θα στο πω απλα.Πιστευω ακραδαντα πως ο Σαββιδης περιτριγυριζεται απο ανικανους σε καποια απο τα εν ελλαδι εγχειρηματα του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ είμαι με αυτόν που νιώθει και ξέρει και σας έχω όλες γραμμένες αδερφές του κολουhttp://cloud.tapatalk.com/s/5e3060cb95e ... WA0004.mp4

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Παιδια σιχαίνομαι τον Τσαλτιδη και τον εχω ξεχεσει άπειρες φορές για τα ψέμματα του κ το κόμπλεξ κ τον πόλεμο στον ΠΑΟΚ...ηταν από τις λίγες φορές που τον άκουσα σοβαρό γιατί με κλονίζει κι εμένα ότι δεν έχει βγει ένας πει έχει γίνει αυτό και αυτό και ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα λενε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 28 Ιαν 2020, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσα θες να πούνε ρε φίλε; Την ανακοίνωση της ΠΑΕ την διάβασες; Τί άλλο να πει;;;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Έχει αρχίσει να ξεφεύγει το πράγμα. Εγώ μόνο τον ντινο τον μπαλλή προτίθεμαι να πιστέψω, αν έχει γνώμη πάνω στο θέμα. Που διακρίνεται για την ουδετερότητά του! :lol: :lol: :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μαλακα τι διαβάζω?
Ρε πάτε καλά μωρέ τον τσαλτιδη ακούτε μωρε
gpap

Δημοσίευση από gpap »

αρνούμαι να δεχθώ αφαίρεση βαθμών.
Και η ΠΑΕ πρέπει να το ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση.
Αν είμαστε ένοχοι, να μας ρίξουν.
Αν όμως δεν είμαστε ένοχοι, ούτε 1 βαθμό δεν θα δεχθώ να μου αφαιρέσουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΠΑΕ ακούει; Υπάρχει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

"Η Βουλή δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή των μελών της ΕΕΑ"

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως δεν υπήρξε ενημέρωση της Βουλής, αναφορικά με την αλλαγή των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφέροντας πως:

"Οι τραγικοί πολιτικοί χειρισμοί του κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο χάος.

Ο «Νόμος Βασιλειάδη» (4603/19) ορίζει στις διατάξεις του περί της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και συγκεκριμένα στο Άρθρο 4 (παρ.2) ότι «τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α., τακτικά και αναπληρωματικά, διορίζονται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 32 του Κανονισμού της Βουλής».

Ο κ. Αυγενάκης, προκειμένου να αποφύγει τη βάσανο της δημόσιας συζήτησης επί των επιλογών του και προκειμένου να έχει απόλυτο έλεγχο και χωρίς πιθανότητα εκπλήξεων, επέλεξε να μην εφαρμόσει το ισχύον νομικό πλαίσιο που διασφάλιζε τη διαφάνεια και δεν έθεσε την αλλαγή της σύνθεσής της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Έτσι, ο κ. Αυγενάκης δολίως παραπλάνησε τη Βουλή δηλώνοντας ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει τη θητεία της, ενώ αμέσως μετά προχώρησε σε αντικαταστάσεις των μελών της.

Η ενέργεια αυτή από μόνη της γεννά αναπάντητα ερωτήματα και σκιές. Οι χειρισμοί του κ. Αυγενάκη, λοιπόν, είναι αυτοί που οδήγησαν στο απόλυτο αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα. Οφείλει να εξηγήσει λοιπόν ποια η σκοπιμότητα της παράκαμψης του νόμου, ποια η σκοπιμότητα των αντικαταστάσεων των μελών της ΕΕΑ χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία σήμερα, που παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να διορθώσει τη ζημιά που έχει ήδη γίνει.

Το καλύτερο θα ήταν ο κ. Αυγενάκης να παραιτηθεί και η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για το χάος που έχει επιφέρει στον αθλητισμό και για τις συνθήκες διχασμού στις οποίες οδηγεί την ελληνική κοινωνία".
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ένα είναι σίγουρο.
Το πρωτάθλημα φέτος δεν θα τελειώσει!
Άβαταρ μέλους
navigator11

joshua έγραψε:
Μα δεν ειπα ποτε οτι υπαρχει καποιο αδιασειστο στοιχειο, η ακομα περισσοτερο καποιο που να στοιχειοθετει πολυιδιοκτησια.Πιστευω ομως, αν θες την αποψη μου, με βαση οτι εχει διαρευσει και ουδεποτε διαψευσαμε, οτι καποιου ειδους αγαρμπη σχεση υπαρχει μεταξυ ημων και Ξανθης,σχεση αντιστοιχη με αυτες που παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δεν με ενοχλουν αν δεν δινουν δικαιωματα στους αντιπαλους να με βλαψουν. Πανω σε αυτο πατησαν και οι επιστημονες του βουρκου,για να στηριξουν σε επιτροπες που δεν κρινουν με χαρακτηρα ποινικου δικαστηριου ,οτι προσπαθουν να στηριξουν και καταφεραν σε πρωτο βαθμο.Ακομα περιμενω τις μηνυσεις μας προς καθε εναν που αναπαρηγαγε το θεμα,οπως εβγαινε προς τα εξω τις πρωτες στιγμες που αυτο βγηκε στην επιφανεια.Θα στο πω απλα.Πιστευω ακραδαντα πως ο Σαββιδης περιτριγυριζεται απο ανικανους σε καποια απο τα εν ελλαδι εγχειρηματα του.
Θα δούμε ρε φίλε. Κι εγώ σε στάση αναμονής ως προς το κυνηγητό, που οφείλει να υπάρξει, είμαι. Σε αυτό είμαι μαζί σου. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ειδικά, μετά τα σημερινά. Δεν υπάρχει το σημερινό. Μιλάμε για τρομακτική χυδαιότητα. Εννοείται ότι, όπως όλοι, περιμένω να κυνηγήσει η παε την υπόθεση στα δικαστήρια. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Δεν μπορεί να επιτραπεί να μας ξανακλέψουν αδερφίστικα και 2η φορά σε ούτε 3 χρόνια. Δεν είναι απλά ποδοσφαιρικό το θέμα. Προφανώς και στην παε κατανοούν τις προεκτάσεις της υπόθεσης αυτής.
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

klainmein έγραψε:Παιδια σιχαίνομαι τον Τσαλτιδη και τον εχω ξεχεσει άπειρες φορές για τα ψέμματα του κ το κόμπλεξ κ τον πόλεμο στον ΠΑΟΚ...ηταν από τις λίγες φορές που τον άκουσα σοβαρό γιατί με κλονίζει κι εμένα ότι δεν έχει βγει ένας πει έχει γίνει αυτό και αυτό και ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απο οσα λενε
Οκ, για αυτά τα δύο που ανέφερες πριν για τον Τσαλτίδη. Ναι, το αποτέλεσμα θα ήταν 4-1. Και η Μαρούπα στην ουσία κατά θα ψήφιζε. Αυτό ήταν φως-φανάρη πριν καν ξεκινήσει η δίκη. Απλά για κάποιο διαδικαστικό λόγο δεν συμφώνησε με την άμεση τιμωρία των ομάδων και έτσι βγήκε το 3-2. Μάλλον ένας έντεχνος τρόπος για να φανεί "αθώα".
Το άλλο με τις παραιτήσεις των μελών ίσως να ισχύει. Αλλά θυμάμε από τα ρεπορτάζ ότι η θητεία τους ήταν να συνεχίσει για κάποιους μήνες ακόμα. Προφανώς και υπάρχει κάποιο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα στο οποίο τα μέλη συνεχίζουν να εκτελούν κανονικά τα καθήκοντα τους μέχρι να αντικατασταθούν. Ο Γαυρενάκης βέβαια βιάστηκε να το κάνει αυτό για να βάλει τα καμάρια του από πειραιά μεριά λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη. Και απότι βλέπω τώρα στα νέα ρεπορταζ έπρεπε να το είχε κοινοποιήσει στην βουλή, πράγμα που δεν έκανε.
Μην το φιλοσοφείς πολύ. Βρωμάει από παντού ότι είναι στημένο. Φυσικά, δίποδα όντα με μαρμελάδα στον εγκέφαλο θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πως είσαι ελέφαντας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”