Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Να θυμισω επισης πως το γεγονος οτι στις πειθαρχικες επιτροπες προεδρευουν τακτικοι δικαστες δεν σημαινει οτι δικαζουν με την λογικη του ποινικου δικαστηριου οπου η οποια κατηγορια πρεπει να αποδειχθει περαν καθε αμφιβολιας.Καπως ετσι ενω και οι ιδιοι οι δικαστες ηξεραν καλα οτι ουτε τραυματισμος Γκαρσια υπηρχε,ουτε τρομοκρατια χαρτινων, οι αποφασεις ηταν καταδικαστικες με βαση το πνευμα και οχι το γραμμα του νομου.Καπως ετσι και παλι, εκτος και αν πραγματικα μιλαμε για μια απλη real estate συναλλαγη η οποια καμια συνδεση δεν μπορει να εχει με τον Ιβαν Σαββιδη,καμια υπονοια εμμεσης χρηματοδοτησης,καμια περιεργη διαδρομη χρηματων,οποτε και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,ειναι πολυ πιθανον να καταδικαστεις και πλεον χωρις πολλες ενοχες, με μια αφαιρεση βαθμων και οχι υποβιβασμο.Εχει μαλιστα ιδιαιτερο ενδιαφερον το αν πλεον θα υπαρχει ενα ευρος ποινων που θα καλυπτει απο ξεκαθαρη πολυιδιοκτησια, εως απλα υποπτες συναλλαγες, καθως τοτε θα μιλαμε για ενα πραγματικα καλοδουμενο σχεδιο,μια καλοδουλεμενη φακα στην οποια θα εχουμε πεσει μεσα.
Δεν με συγκινεί καμία δήλωση της ΠΑΕ πλέον.
Αυτό που θέλω από τη διοίκηση είναι μηνύσεις και αγωγές!
Μηνύσεις και αγωγές για ότι κινείται και δεν κινείται!
Για τις επιτροπές που δεν συνεδριάζουν, για τους εισαγγελείς που κωφεύουν, για τους υφυπουργούς που κάνουν του κεφαλιού τους, για τους διαιτητές που έδωσαν λάθος πλάγιο-άουτ στο γαύρο, για το φροντιστή του γαύρου που δεν σιδέρωσε καλά τις φανέλες τους, για τον περιπτερά στη γωνία στο καραϊτάβλι που δεν πουλάει κοκα-κόλα λάιτ, για την πεθερά του Φουρτούνη που άπλωσε τα ρούχα στη μπροστινή βεράντα του σπιτιού της, για... για.... για....
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να περιμένω δικαιοσύνη σε ένα κράτος αδικίας και διαφθοράς.
Δεν έχω να περιμένω τίποτα από τους παρένθετους κυβερνήτες αυτής της χώρας.
Πριν από 2 χρόνια το έζησα, σήμερα το ξαναζώ!
και το θέμα δεν είναι αν τελικά ο Σαββίδης είναι φάουλ, ή όχι, αλλά γιατί τόσα χρόνια και τόσα σκάνδαλα με την ομάδα του λιμανιού δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα! Τόσες κλοπές, τόσες απάτες, τόσες δολοφονίες, τόσες λαμογιές και η δικαιοσύνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!
Εμείς τσιγάρο να ανάψουμε σε δημόσιο χώρο θα το πληρώσουμε χρυσάφι.... αυτοί δολοφονίες κάνουν και δεν καίγεται καρφί!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ!
Λυπάμαι τα παιδιά μου που ζουν εδώ! Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία να φύγουν μακρυά, μπας και νοιώσουν λίγο άνθρωποι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το μ@#$%^ο.
Αυτό που θέλω από τη διοίκηση είναι μηνύσεις και αγωγές!
Μηνύσεις και αγωγές για ότι κινείται και δεν κινείται!
Για τις επιτροπές που δεν συνεδριάζουν, για τους εισαγγελείς που κωφεύουν, για τους υφυπουργούς που κάνουν του κεφαλιού τους, για τους διαιτητές που έδωσαν λάθος πλάγιο-άουτ στο γαύρο, για το φροντιστή του γαύρου που δεν σιδέρωσε καλά τις φανέλες τους, για τον περιπτερά στη γωνία στο καραϊτάβλι που δεν πουλάει κοκα-κόλα λάιτ, για την πεθερά του Φουρτούνη που άπλωσε τα ρούχα στη μπροστινή βεράντα του σπιτιού της, για... για.... για....
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να περιμένω δικαιοσύνη σε ένα κράτος αδικίας και διαφθοράς.
Δεν έχω να περιμένω τίποτα από τους παρένθετους κυβερνήτες αυτής της χώρας.
Πριν από 2 χρόνια το έζησα, σήμερα το ξαναζώ!
και το θέμα δεν είναι αν τελικά ο Σαββίδης είναι φάουλ, ή όχι, αλλά γιατί τόσα χρόνια και τόσα σκάνδαλα με την ομάδα του λιμανιού δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα! Τόσες κλοπές, τόσες απάτες, τόσες δολοφονίες, τόσες λαμογιές και η δικαιοσύνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!
Εμείς τσιγάρο να ανάψουμε σε δημόσιο χώρο θα το πληρώσουμε χρυσάφι.... αυτοί δολοφονίες κάνουν και δεν καίγεται καρφί!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ!
Λυπάμαι τα παιδιά μου που ζουν εδώ! Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία να φύγουν μακρυά, μπας και νοιώσουν λίγο άνθρωποι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό το μ@#$%^ο.
Πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε στο πρωτάθλημα βόρειας Μακεδονίας ή στο Βουλγαρίας; Ειλικρινά ρωτάω
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα να νικάει αντιπάλους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, δικηγόρους, ανεξάρτητες επιτροπές, υπουργούς, παπαγαλάκια, μαφιόζους, χοντρούς, ... μου ξέφυγε κάτι?
Διαβάζω από χθες αυτά που γράφονται εδώ για το θέμα και πραγματικά απορώ για μερικούς συνοπαδούς μας. Αναρωτιούνται αν υπάρχουν στοιχεία, φωτιά μαζί με τον καπνό, ευθύνες ηθικές και ποινικές του Ιβάν και καταλήγουν ότι οι νομικοί της ΠΑΕ είναι άχρηστοι. Και όλα αυτά γιατί? Γιατί γνωμοδότησαν κατά του ΠΑΟΚ τρία στημένα μέλη μιας στημένης επιτροπής ενός στημένου υπουργού μιας στημένης κυβέρνησης. Υποστηριζόμενα φυσικά από έναν στρατό από στημένα ΜΜΕ και παπαγαλάκια που έχουν εξελίξει την προπαγάνδα και την προβατοποίηση σε επιστήμη. Και τον Τομ Κρουζ μαζί με τον Τζιν Χάκμαν από το 'The Firm' να έστελνε ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να είναι διαφορετική η απόφαση. Οπότε αφήστε στην άκρη τα υπαρξιακά σας και στραφείτε εκεί που πρέπει. Στον χοντρό και τα τσιράκια του. Οτιδήποτε άλλο συνιστά νίκη του πιο βρώμικου οργανισμού που έχει ποτέ εμφανιστεί σ'αυτόν τον πλανήτη
- giwrgos04dex
για να σε δουμε λαε του ΠΑΟΚ . . (με τον ευατο μου μεσα)
- Dimitris_L4
Τρομερό χώσιμο Τρακη σε νουδουλα...
https://www.sdna.gr/mpasket/685876_xesp ... oidies-sas
https://www.sdna.gr/mpasket/685876_xesp ... oidies-sas
Το μεγαλυτερο μας λάθος και το τονίζω το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ θα είναι να δεχτούμε - γιατί για εκεί το πάνε - το -6. Β' Εθνική κατευθείαν και μετά όποιος αντέξει! Στις επόμενες εκλογές όμως στρατιώτες ΜΟΝΟ του ΠΑΟΚ. Όχι ξανά ξέχασα, δεν ήξερα και τέτοια φαιδρά, μια χαρά έπαιξαν την κασέτα του Μακεδονικού στον κοσμάκη και πήραν τις εκλογές. Γι' αυτούς θα είμαστε πάντοτε Βούλγαροι, Τουρκόσποροι και Ούννοι και αυτοί που θα πληρώνουν το μάρμαρο σε φόρους, πολέμους και χίλια δυό άλλα. Αυτά και τέλος από εμένα που δυστυχώς τους ξέρω καλά.
Φιλε tolis η απαντηση σε αυτο ειναι προφανης.Η ΠΑΕ θα παρει αν δεν εχει παρει ηδη το σκεπτικο της αποφασης στα χερια της.Αν αυτο ειναι διατριτο το βγαζει στη δημοσιοτητα,κανει και μια εκπομπη αποκαλυψη στο open με καλεσμενους διακεκριμενους νομικους και ξεσκεπαζει στα ματια της κοινης γνωμης το φιασκο της στημενης υποθεσης και μετα ας μας καταδικασει οποιος θελει.Αυτο περιμενω απο τη πρωτη στιγμη για να λυσω τα υπαρξιακα μου.Εχουμε χασει ενα πρωταθλημα με επικοινωνιακα παιχνιδια,καιρος να περασουμε επικοινωνικα στην αντεπιθεση με πραγματικα στοιχεια και οχι με αστειες συνεντευξεις επιπεδου Γκαγκατση.
- navigator11
Αφού ο Ιβάν εκάνε ... μη ηθική συναλλαγή ρε Τόλη. Δεν του αξίζει λίγο κυνηγητό με -5, παρότι νομικά, με βάση τουλάχιστον όσα έχουν βγει προς τα έξω, δε στοιχειοθετείται πολυϊδιοκτησία; Είναι αφελής και για αυτό πρέπει να τον/μας ξανακλέψουν για να βάλει μυαλό.tolis14 έγραψε:Διαβάζω από χθες αυτά που γράφονται εδώ για το θέμα και πραγματικά απορώ για μερικούς συνοπαδούς μας. Αναρωτιούνται αν υπάρχουν στοιχεία, φωτιά μαζί με τον καπνό, ευθύνες ηθικές και ποινικές του Ιβάν και καταλήγουν ότι οι νομικοί της ΠΑΕ είναι άχρηστοι. Και όλα αυτά γιατί? Γιατί γνωμοδότησαν κατά του ΠΑΟΚ τρία στημένα μέλη μιας στημένης επιτροπής ενός στημένου υπουργού μιας στημένης κυβέρνησης. Υποστηριζόμενα φυσικά από έναν στρατό από στημένα ΜΜΕ και παπαγαλάκια που έχουν εξελίξει την προπαγάνδα και την προβατοποίηση σε επιστήμη. Και τον Τομ Κρουζ μαζί με τον Τζιν Χάκμαν από το 'The Firm' να έστελνε ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να είναι διαφορετική η απόφαση. Οπότε αφήστε στην άκρη τα υπαρξιακά σας και στραφείτε εκεί που πρέπει. Στον χοντρό και τα τσιράκια του. Οτιδήποτε άλλο συνιστά νίκη του πιο βρώμικου οργανισμού που έχει ποτέ εμφανιστεί σ'αυτόν τον πλανήτη
Re: Προπαγάνδα και
Αν και διαφωνω σχεδον με τα παντα που εχει πει ο φιλος cellophan για αυτη την ιστορια, εδω εχει δικιο. Και θα σου πω γιατι. Οταν το inpaok εγραψε οτι η ΠΑΕ λεει πως με απλα μαθηματικα τα 6,5 μυρια που εβαλε ο Σαββιδης ειναι κατω απο το 5% του μετοχικου κεφαλαιου που ειναι 117 μυρια, τους απαντησα οτι με απλα μαθηματικα τα 6,5m ειναι το 5,5% των 117m και ως δια μαγειας στο αρθρο το 117 αλλαξε και εγινε 140. Οσο και αν εψαξα το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟΚ παντου γραφει οτι θα ανερθει στα 116 μυρια μετα απο αυτη την αυξηση.pilotos έγραψε:Καλά εσύ, μπορεί να φοβάσαι τα πάντα, έχει βγάλει ανακοίνωση για αυτό το θέμα η ΠΑΕ από εχτές, ίσως δεν την είδεςcellophan έγραψε: Φοβάμαι και το θέμα του 5% - αν έχει σημασία τώρα πια. Η απάντηση που έδωσε ο Γκαγκάτσης ήταν διστακτική και η τοποθέτηση σώματος - προσώπου άστα να πάνε.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οτι οι γκασμαδες αλλαξαν το νουμερο στο σαιτ για να βγαινει σαν ποσοστο, σημαινει ή οτι δεν εχουν ιδεα τι λεει η ΠΑΕ και απλα γραψαν κατι ή οτι η ΠΑΕ δεν εχει ιδεα τι λεει και πανε να το μπαλωσουν. Ε οσο ναναι μπορεις να πεις οτι φοβασαι το θεμα.
Re: Προπαγάνδα και
Piero έγραψε:Πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε στο πρωτάθλημα βόρειας Μακεδονίας ή στο Βουλγαρίας; Ειλικρινά ρωτάω
δεν γινεται δυστυχως
δεν θα σε δεχτουν
ουτε στο τουρκικο πουθενα δεν θα σε δεχτουνδεν εχουν λογο να σε δεχτουν
μενεις εδω και τους μαμας η σε μαμανε
Συμφωνώ σε όλα με Τζόσουα.
Να μαθευτεί το σκεπτικό της χθεσινής απόφασης και η θέση της ΠΑΕ.
Και μετά το συζητάμε.
Να μαθευτεί το σκεπτικό της χθεσινής απόφασης και η θέση της ΠΑΕ.
Και μετά το συζητάμε.
Το ξαναλέω
Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα δυνατή που να νικάει αντιπάλους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, var-ιστες δικαστές, υπουργούς, ανεξάρτητες επιτροπές, μαφιόζους, χοντρούς, παπαγαλάκια, ζώα της θάλασσας, θεούς και δαίμονες...ξέχασα κάτι?
Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα δυνατή που να νικάει αντιπάλους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, var-ιστες δικαστές, υπουργούς, ανεξάρτητες επιτροπές, μαφιόζους, χοντρούς, παπαγαλάκια, ζώα της θάλασσας, θεούς και δαίμονες...ξέχασα κάτι?
Συγγνώμη, ο σκατόγαυρος (χοντρός) έχει εις βάρος του υποθέσεις ναρκωτικών, στημένων αγώνων, ξυλοδαρμών, ανατινάξεων και επιθέσεων? Έχει γ@μήσει όλο το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες με παράγκες, δανεικούς και στημένη ΕΠΟ, δικαοσύνη κλπ? Ναι ή όχι? Έχει γίνει κάτι για όλα αυτά από το κράτος? Έχεις δει το αυτί κανενός να ιδρώνει? Έχεις δεί τους οπαδούς του να αγανακτούν ή να αναρωτιούνται για κάτι? Έστω για ξεκάρφωμα βρε αδερφέ. Μια χαρά αναφέρονται στ 40 πρωταθλήματά τους, στον ζιοβάνι και τον καρεμπέ. Και θέλεις εγώ να δω το σκεπτικό της απόφασης της στημένης επιτροπής για να βγάλω συμπέρασμα? Με τίποτα! Δεν θα είμαι μια ζωή εγώ ο μ@λ@κ@ς με συνείδηση για να με πηδάει ο κάθε πρεζέμπορας και να με ειρωνεύεται το κάθε πρόβατο οπαδός του. Τέλος, για μένα ο Ιβάν δεν έκανε τίποτα ανήθικο ή παράνομο και η όλη ιστορία είναι 100% στημένηjoshua έγραψε:Φιλε tolis η απαντηση σε αυτο ειναι προφανης.Η ΠΑΕ θα παρει αν δεν εχει παρει ηδη το σκεπτικο της αποφασης στα χερια της.Αν αυτο ειναι διατριτο το βγαζει στη δημοσιοτητα,κανει και μια εκπομπη αποκαλυψη στο open με καλεσμενους διακεκριμενους νομικους και ξεσκεπαζει στα ματια της κοινης γνωμης το φιασκο της στημενης υποθεσης και μετα ας μας καταδικασει οποιος θελει.Αυτο περιμενω απο τη πρωτη στιγμη για να λυσω τα υπαρξιακα μου.Εχουμε χασει ενα πρωταθλημα με επικοινωνιακα παιχνιδια,καιρος να περασουμε επικοινωνικα στην αντεπιθεση με πραγματικα στοιχεια και οχι με αστειες συνεντευξεις επιπεδου Γκαγκατση.